View tracker
Mat jag lagat

Har idag bakat smörgåstårta, detta är 48 portioner på bilden men jag skriver nedan ett recept på 8 portioner (alltså gångare jag detta med 6)

Jag hade bakat ett ljust bröd i en rektangulär bakform, sedan skar jag bort alla kanter och skar det i fyra delar på längden.

Fyllning 1+3:
300g tonfisk (när vattnet är bortsilat)
1 dl majonnäs
2 dl créme fraiche
2 msk chilisås
Salt och peppar

Fyllning 2:
1 dl créme fraiche
3 st ägg (hårdkokta)
1 dl dill (finhackad)
2 mak majonnäs

Garnering:
2 dl skinkost
Skinka
Räkor
Ägg
Ost
Tomt
Gurka
Citron
Sallad
(Granatäpple)

1. Häll tonfisken i ett durkslag och låt rinna av, bland ihop fyllning 1+3
Smaka av med salt& peppar och ställ in i kylen

2. Hacka äggen och blanda sedan ihop fyllning 2

3. Lägg en bröd skiva på tex en skärbräda och bred ut hälften av den första fyllningen, lägg sedan på en ny brödskiva igen och lägg på all fyllning av fyllning av fyllning 2. Ännu än brödskiva ska på, sedan resten av den första fyllningen och ytligare en brödskiva.. Låt stå i kylen under natten

4. Dekoration: bred ut skinkosten jämnt över hela tårtan, dekorera med dina grönsaker och du kan även fästa något med tandpetare om det vore nödvändigt

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
Information typ

Hejsan! Ok, nu blir detta första inlägget. Nu kommer jag bara lägga upp massa bilder på saker jag gjort, och det är sådant liknande jag kommer att lägga upp här med ett recept. Men iallafall, på bilderna jag lägger upp idag är det inte med något recept då jag inte orkar skriva dit alla men ni kan få en liten blick på vad det är jag kommer lägga ut🙌

Är det så att just du vill ha ett recept till någon av bilderna är det bara att du skickar ett mail till min adress Emelie.bakaar@gmail.com och skriver vad det var för något DI ville ha recept på så fixar jag det☺️

I hope you enjoy my blog and see you in the next post🌟


Likes

Comments

View tracker