Header

Hej mina fina!

Nu var det ett bra tag sen jag uppdaterade. Men asså det har varigt så himla mycket. Som dem flesta vet så har jag depression och anorexia. Det har varigt väldigt mycket. Jag hamnade till exempel på bup psyk akuten... sedan hade jag möte med capio och jag kommer att läggas in på hvd... i januari senast. kanske tidigare, beror på när dem får tid. Det är så jobbigt just nu. Asså jag vet inte vad jag ska göra.. Jag vill inte det här, jag vill inte må dåligt... jag orkar inte må dåligt dygnet runt.. aja nu vet ni varför jag har varigt så jävla off och kanske inte kommer skriva så mycket en bit fram.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej hörni!

Har en sak att berätta. Jag kommer vara lite off här på bloggen för att jag har fått lite jobbiga besked.

Vet inte om jag ska ta det här nu, men det handlar om att min anorexia och min depression har blivit värre, mer än så säger jag inte nu, men så att ni vet varför jag är lite off och kommer vara det ett tag fram så är det därför.

Kram på er och sköt om er!

Likes

Comments

Hej mysisar!

Asså jag har börjat lyssna på poddar väldigt mycket senaste tiden. Jag lyssnar mest på creepypodden och sen typ några som Therese Lindgren är med i. Skulle uppskatta om någon skulle kunna skriva ner poddar som är bra. Börjar bli besatt av dem.

Likes

Comments

Hej mysisar!

Idag var jag på bup och det var ett väldigt jobbigt möte som jag hade med min psykolog. Min psykolog har gjort en utredning på mig och sa att jag börjar bli så deprimerad som jag var för 1 år sedan, när jag kom till bup första gången. Hon sa att det kunde vara en biverkning från min abort och från min anorexia. Jag kommer börja på medicinering. Det är jobbigt, jag mår ju så dåligt och det är nog därför jag är som jag är mot Pontus och det är därför jag känner mig osynlig och så dålig. Inte så konstigt att jag mår så dåligt som jag gör. Aja efter det så gick jag och åt lunch på mammas jobb och sen hem till Pontus. Nu är vi hemma och myser lite. Hoppas ni iaf haft en bättre dag än vad jag haft.

Puss och kram kompisar!

Likes

Comments

Hej sötisar!

Idag orkar jag inte göra långt inlägg om hur jag mår, mår lite för dåligt för det just nu. Vill helst inte dela med mig just nu, men det kommer nog något i veckan om hur jag mår. Som sagt så vet jag också att ni inte gillar för långa inlägg, men jag skriver oftast långa för att jag vill berätta om saker som händer mig som andra kanske kan relatera till, så kanske man kan dela tankar? Äsch, jag vet inte. Här kommer iallafall lite låt tips. Vissa kanske redan ve om dem men skriver vad jag tycker om, som är lite lugn chill musik. Skriver ingen särskilld ordnming.

1. Inside The Lines - Mike Perry

2. Send My Love (To Your New Lover) - Adele

3. Come and See Me - Partynextdoor (Feat. Drake)

4. All My Friends - Snakehips

5. Call on me - Starley

6. Cold Hard Love - Troy Lanez

7. Never Be Like You - Flume

8. Hide Away - Daya

9. LUV - Troy Lanez

10. Starving - Hailee Steinfeld & Grey (Feat. Zedd)

11. Bad Intentions - Niykee Heaton

12. Body Say - Demi Lovato

13. 7 years - Lukas Graham

14. I Don´t Wanna - Jane XO

15. You & Me - Marc E. Bassy

16. Grass Ain`t Greener - Chris Brown

17. Faded - Alan Walker

18. Hurts So Good - Astrid S

19. I`m in Love with the Coco - Hitimpulse

20. Life Is Worth Living - Justin Bieber

Det var alla och den som står mig närmst och som jag gråter till varje gång jag hör den är den sista nr 20.

Hoppas att ni gillade låt valen jag valde ut.

Puss & Kram

Likes

Comments

Okej, jag har kämpat mig igenom den här jävla sjukdomen i lite mer än 2år nu och jag blir fan inte av med den. Jag har kämpat mig igenom detta sååå mycket men jag kan inte bli av med den. Alla tankar, alla röster, reaktioner...orkar inte. Har pratat med min pojkvän och han säger att jag börjat äta mindre o mindre. Jag känner mig bra men min pojkvän så börjar han bli orolig. Han vill att jag ska äta mer, han vill att jag inte ska hamna tillbaka till den jag var förut, den sjuka jag. Jag skulle aldrig tro att min pojkvän skulle ljuga för mig så jag tror på honom, o jag är glad att han bryr sig om mig och inte skulle vara som många andra o tycka att det på något sätt kan vara "snyggare" att vara smal för det är det inte. Jag vet inte vad jag ska göra, jag orkar liksom inte äta mer än vad jag redan gör och det är svårt när man är hut mätt som helst att äta mer. Jag tror alla som har den här hemska sjukdomen förstår mig. Jag vet inte hur jag mår längre, jag vet inte vad som kommer hända, jag behöver hjälp. Kan någon fin själ som inte har kvar sjukdomen eller som inte blir triggad av andra, snälla hjälpa mig för jag vet inte vad jag ska göra längre.
Förlåt för ett långt inlägg, kraam!

Likes

Comments

Hej alla!

DETTA ÄR EN LÅNG TEXT! DU ÄR EN ÄNGEL OM DU ORKAR LÄSA HELA!! DU BEHÖVER INTE LÄSA HELA OM DU INTE ORKAR!

Nu kommer jag vara rätt så seriös men det är för att jag typ är rädd. Jag känner att jag försvinner lätt ur folks liv. Min familj älskar att ha mig hemma och dem bryr sig absolut, men jag känner att det är mycket fokus på andra i familjen och knappt någon fokus på mig. Jag menar inte nu på ett egoistisk sätt utom mest att man kanske fråga alla hur en dag har varigt och glömmer att fråga en person de, i det här fallet jag. Jag känner inte bara detta från familj utan från pojkvän och vänner också. Min pojkvän och jag är med varandra varje dag men jag känner mig typ osynlig för att när vi kommit hem efter skolan så sätter han sig framför dator och spelar eller kolla youtube eller vad som. Han vill liksom inte spendera tid med mig dom vi gjort förr. Han sa förut att han brukar spela när han är ledsen eller arg. Men han går runt och är irriterad hela tiden... Har jag gjort något fel? Har jag förändrat honom på något sätt? Har han ändrat på sig? Jag vet inte. Vännerna är det kanske lite tvärtom, jag puttar bort dem lite. I skolan är jag med dem o d är det en sak men sen när jag kommer hem så vill jag knappt veta av dem. Det är absolut inget personligt men jag finns för mina vänner och jag ser oftast vilka som är riktiga och vilka som är fake, men ingen av mina vänner finns för mig, kan knappt öppna mig för nån. För att alla ha fullt upp med sina problem. Dem vill prata i telefon efter skolan men jag klarar inte det, jag säger oftast att jag inte kan, men sanningen är att jag inte vill för att jag kan inte låta folk lägga sin belastning på mig och så kan jag inte göra det tillbaka, förstår ni vad jag menar?

Inget personligt men jag pallar inte, jag har också problem och jag kan inte lägga min belastning på någon vilket gör mig arg och ledsen, blir på dåligt humör och snart kommer jag explodera för att jag har så mycket som inte kommer ut.

Förlåt igen för en jättelång text men kände att jag behöver prata.

Bjuder på jättegamla bilder.

Kraaam

Likes

Comments

Hej kompisar!
Nu på morgonen var jag på sjukhuset för att jag satte in en spiral men det gör jätteont på ena sidan av magen (typ under naveln) och det kan svida när jag kissar ibland, så jag gick till dem på ungdomsenheten som hade satt in min spiral (o där jag även gjorde min abort) så dem kollade och allt såg bra ut men dem sa att dem kunde ta ett kissprov ifall att det var urinvägsinfektion och det var det tyvärr, så nu måste jag ta penicillin 3 gånger om dagen för att det ska gå bort, annars måste jag tillbaka dit. Orkar inte...
Önska mig lycka till kompisar!
Kraaaam
(Nu kommer ni få se en jättegod tomatsoppa som min mamma gjorde på hennes jobb, inget med saker o göra men den var sååå god)

Likes

Comments

Hej kompisar!
Jag har insätt att jag börjat med en ny sak, jag har börjat plugga på donken. Hahah, sitter och äter glass eller någon toast och läser en svenska bok till svenskan eller planerar veckan eller gör matte haha. Igår fick det bli en svenska bok som vi håller på att jobba med på svenskan. Jag har valt en bok som heter huset mittemot. Det verkar vara väldigt bra hittills. Hoppas ni haft en bra dag hörni så hörs vi imorgon, kraaam

Likes

Comments

Hej kompisar!!
Jag måste prata ut med er som vanligt...förlåt för det. Men jag vet knappt vad som är normalt längre.. asså det är så mycket i mitt huvud att jag inte kan hålla koll på ett skit längre. Jag är så snurrig med alla tankar att jag knappt vad som är rätt eller fel längre. Jag kan få psykbryt på min pojkvän för något jag tycker är "jättestort" som jag i efterhand inte kan fatta varför jag blivit så sur för. Nån som kan hjälpa och tipsa på hur man kan göra? Hör gärna av er till mig då!! Tack
Kraaaam

Likes

Comments