Hej på er, igår va det min födelsedag och såklart fick jag akuttid in till sjukhuset i Halmstad för att ta bort en halsböld. Skojar inte nu när jag säger det är den värsta smärtan jag någonsin varit med om, usch. Ska på återbesök den 13e december, hoppas allt ser bra ut då😿

Så spenderade hela min födelsedag där tills imorse då jag fick stanna där över natten, blev väckt ganska ofta för fick ta massa blodprover och annat och såklart så har jag jätte små blodådror så på två dagar har jag blivit stucken fel 7 gånger...
men nu ska jag iväg och hämta antibiotika och smärtstillande & sen vila. Ingen lyckad födelsedag direkt haha

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag är det min födelsedag!! Äntligen 19 år haha, kommer uppdatera mer senare men är faktiskt sjuk och har varit i 3v nu så får se om jag inte lyckas sova bort halva dagen.. men ska försöka! Xoxo

Likes

Comments

Hej på er! Liten update, jag har gjort ännu en tatuering, gjorde en vinge på armen som jag velat ha i iallafall 2-3 år. Blev supernöjd och längtar redan till nästa gång. Annars har inte så mycket hänt, jag har mest tagit det lugnt, festat lite och sminkat lite.. som vanligt haha :)


Har även färgat min närmaste väns hår ett par gånger så nu tog vi även tag i mitt hår och blev så himla nöjd! Hade fått en färgbomb som verkligen fastnade i mitt hår och nästan fått bort allt nu efter blekningen men annars satt det verkligen i sååå hårt. Men blev super nöjd och är nu ännu blondare ;)

Likes

Comments

Likes

Comments

Godkväll på er, åkte inom tatueraren idag och tatuerade faktiskt mig. Är sååå nöjd, blev så fint och lagom. Lägger in en bild på den & ignorera att det ser lite svart/smutsigt ut det är krämen haha. Gjorde den på eternal ink i Ängelholm för er som undrar eller är intresserade.

Likes

Comments

Hej på er! Har en sååå rolig sak att berätta för er, har suttit ett tag och planerat tatuering och äntligen bestämt mig för att göra den. Ska ha en text i latin på nyckelbenet - Viam inveniam aut faciam.

Den betyder - i shall either find a way or make one. Tycker den är så fin, så imorgon ska jag till Ängelholm och designa den och om vi va snabba nog så ska jag tatueras. Så spännande, uppdaterar er imorgon.
Men nu ska jag snacka ihop mig med tatueraren så hörs vi.

Likes

Comments

Likes

Comments

Hoohoo, tänkte kika in och damma av här lite. Haft så mycket för mig och helt glömt bort bloggen, så tråkigt men ska försöka uppdatera bättre än vad jag gjort.

Iallafall, vad har missats då? Jag har festat väldigt mycket både helger och vardagar, så många dagar har gått åt att jag ligger med huvudvärk dagen efter helt slut, men roligt har jag verkligen haft.

Har även börjat på voltige igen, gick på det innan i ca 1 år men slutade när jag skulle börja gymnasiet, men nu när jag för det mesta är ledig så valde jag att börja igen och är så glad över det! Har hållt på med hästar sen jag va liten så skönt att vara tillbaka.

Sen så har jag mest tränat, försökt sortera mitt liv lite och träffat vänner. Men nu ska jag in i duschen och förbereda mig för ännu en fest ikväll, sen väntar städning i mitt rum🤷🏼‍♀️

Likes

Comments