Header

tankar, texter

Idag är jag ledsen. Idag hälsade döden på alldeles för nära inpå mig och mitt liv. Jag brukar inte se på döden som något hemskt, jag har bara vant mig vid tanken av att döden är något fint snarare. Missförstå mig rätt. När individen tar sitt sista andetag och kroppen inte orkar mer, det känns bara lugnande. Har bara aldrig oroat mig för döden och har aldrig känt denna "dödsångest". Men idag när jag kom hem möttes jag Av att min katt dött. Och jag kände direkt att mina tankar innan kring döden bara raserade. Döden är hemsk, oavsett vem eller vart den slår till. Jag fick min katt när jag var 1 år så har haft honom vid min sida hela mitt liv. Jag hade ju förberett mig, han hade varit försvunnen i en vecka och lite till. Visste att det var något som hänt så jag inbillade mig det värsta tänkbara. Men ändå när jag står där med bekräftandet i ansiktet så kändes det som jag inte alls var redo. Det gjorde bara ont och jag ville skjuta undan tanken. Döden tänkte jag. Det sker hela tiden, runt om i världen. Idag träffade den min katt. Imorgon en annan individ, full med liv och personlighet. Jag tror man aldrig kan vara beredd på döden, jag tror man aldrig där längst in i hjärtat kan acceptera det faktum att den är så mäktig, stor och okontrollerad. När den inträffar finns det inget mer att göra, bara acceptera den. Och jag tycker inte längre döden är något fint. Jag ville inte gå ut och kolla på hans livlösa kropp ute på gården som resterande familjen gjorde. Vill inte minnas min sista stund med honom där han ligger kall, stel och icke levande i ögonen. Allt liv är borta ur honom. Så jag gick aldrig ut och kollade. Jag vill minnas honom som den levande lilla trötta individ som han var. Jag vill bara minnas färgerna. Döden är hemsk, svart och alldeles för uppenbar för att jag ens vill acceptera dens existens. Så nu blundar jag och tänker påhonom exakta mycket. Han fick så mycket kärlek en katt kunnat få, så han mår nog i alla fall bra där han än nu är 

Likes

Comments

Musik, texter

Jag och Pamela satt och diskuterade tidigare i veckan på att vi saknar att ha den där perfekta "ligga-listan"... så vi gjorde en egen och den här ovan är min ;) Tänkte att jag delar med mig av den till er, så ni kan använda den för att komma in te right mood ;) Tacka mig sedan!!!

ps. använd skydd; kondom helst!! annars p-piller men tänk på att det inte skyddar mot sjukdomar so betta be safe sis. (detta är viktigt att skriva när man driver bloggar elr andra sociala medier och samtalet sex står på listan)!!!

ds.

Likes

Comments

Vardag

Okej så jag kände att det är på tiden för en liten förklaring eller update av liknande slag. Jag lever i alla fall! Jag mår relativt bra med ojämna downs ibland, men oftast så går dom över. Anledningen till att jag inte skriver så mycket längre beror på att jag inte känner något längre, det är väldigt tomt inom mig, förstår ni? Jag var så fylld med känslor och tankar förr, just för det var så mycket som snurrade runt inom mig. Men det mesta av det är borta nu. Och jag skulle säga att det är positivt, för förr kretsade allt kring honom och oss. Nu kretsar allt kring mig och det var på tiden. Jag är den viktigaste personen i mitt liv och jag är värd att sättas i första hand. Men det är ju kanske lite sorgligt ändå, att det skulle bli såhär. Inget mer jag och han, inga fler känslor eller fjärilar i magen och djupa texter på bloggen att dela med mig av till er. Men jag antar att det var dags nu, det var min tur att gå vidare. Så jag får helt enkelt komma på andra saker att skriva om. Men det är ju därför jag inte varit så aktiv på senaste tiden också, just för jag inte skriver om något om det inte är känslor, eftersom det bara är mina inre tankar som jag behöver få ut. Feel like u get me?

Och ja, mina inre känslor nu för tiden är väl mestadels bara ångest. Ångest och stress som är på riktigt. Jag har haft många dagar av gråt fast jag egentligen inte ens vet varför, mått relativt dåligt och nere även. Också känt att det varit jobbigt att bara ta sig till skolan och i måndags så kände jag endast en stor jävla knöl i bröstet när jag skulle gå in i byggnaden. Sprang direkt ned på toan och grinade i 5 sek, sedan fick jag ta mig vidare med klumpen på samhällslektionen. Jag känner bara den konstanta känslan av att allting suger, fast det kanske egentligen inte gör det. Misslyckande av liv och så, fast jag egentligen vet att jag endast utvecklas och lär mig på vägen av mina misstag. Stress över arbeten och skola fast jag vet att jag kan och har tid om jag bara försöker. Så jävla trött på att jag begränsar mig själv så mycket. Jag hamnar även mycket i konflikter now adays. Inte med andra, utan med mig själv? Inre konflikter i mitt huvud som känns som fastklistrade argument och påståenden som försöker driva mig till någon form av vansinne. Jag kan skriva mer om just dessa inre konflikter i ett annat inlägg.

Aja. Hädanefter händer det mycket och jag vet varken hur jag ska orka, hinna eller kunna få med allt i min planering men Estelle fyller år på fredag, på lördag ska jag och tjejerna på Little Jinder sedan ska jag träffa en kompis efter det, söndag är oklar, måndag träff med Pebbles, sen är det 100 dagars på onsdag och på tors drar jag till London. Hoppas det är bra väder iaf, annars herrå.


Likes

Comments

mina dikter , tankar, texter

Sommarnatten 2014 gör sig påmind varje gång jag ser gräsfläcken på mina vita jeans. Vi låg i gräset och pratade om allt vi skulle göra den sommaren, innan vi skulle börja på gymnasiet. Innan vi skulle skiljas åt och börja nya, olika klasser. Vad vi skulle göra för att inte glida isär. Vi sa det inte ordagrant ut till varandra, men vi båda visste det innerst inne. Det låg något i luften. Tre år senare. Gräsfläcken är lika tydlig som minnena och både sitter kvar så tydligt. Det gör lite ont inom mig. Jag slängde dom vita jeansen för inte så länge sedan, dom var ändå för små nu. Nu finns nästan inget som påminner av dig kvar hos mig.

Likes

Comments

Vardag

Asså jag vet,
mår skit faktiskt.
Sista jag vill/orkar/hinner m är bloggen rn.
Men d hade ni väl redan räknat ut,
vid det här laget.
Vi hörs när vi hörs.

Likes

Comments

Vardag

HEEEEJ!

Gissa vem som har studiedag idag? ;)))))))))))) Och den är verkligen behövlig och kommer i en mkt bra tid av terminen! Har sjuuuukt mycket i skolan, mycket inlämningar. Jag försöker bli klar innan sista inlämningsdatum för att sedan då kunna slappa dom dagarna samt så är det sjukt mycket framöver i mars och maj, ni vet kryssningen och 100 dagars osv osv. Tre av mina närmsta vänner fyller år denna och kommande månad med även. Jag kände mig lite stressad igår om jag ska vara ärlig för hur mycket jag än planerat och faktiskt sitter och tar tag i dom saker som behövs, så känns det som jag står still på ett och samma ställe. Frustrationen är HÖÖÖÖG. Men igår vid klockan 00:30 skickade jag in min samhällsuppgift som blev 5 sidor. Tror 4200 ord men egentligen låg det som en gräns på 1600, men jag tror det ska gå bra. Hoppas jag. Jag kan inte skriva arbeten på en sådan kort text, då det var ett sjukt brett och stort arbete så fattar inte riktigt hur dom tänkte där faktiskt. AJA. Nu idag ska jag fortsätta plugga, ska göra klart svenskan och kanske även hinner med psykologin; det skulle då vara sjukt sköt måste jag säga. Jag behöver ju även åka till IKEA men vet inte om jag hinner det idag; samt så har jag smått panik av tanken att åka ensam till köpis. Jag är bara sån.

Vi får helt enkelt se vart denna dag tar mig, om jag blir klar i hyfsad tid med alla dessa studier så kanske jag hör av mig till Stina och hör om hon vill join me and my social handikapp hehhe. Ikväll har jag lovat mig själv att kolla på en film och ta hand om min kropp i form av massa mysig body lotion och ansiktsmask. Hoppas ni får en bra dag med, pusss då.

Likes

Comments

tankar, texter

Jag tycker det är otroligt intressant, fascinerande, rofyllt och kul att läsa horoskop. Men bara mitt egna och dom i min närhets. Jag brukar kolla dagligen på"dagens horoskop" och läsa allt från vad dagen kommer (anses enligt detta) ha att erbjuda, från hur jag är som person, till hur jag kommer må och vad som kommer hända härnäst. Mkt kul. Även fast jag är mer lagd åt det "vetenskapliga" hållet eller hur man ska kalla det (är ju mer filosofisk och drömmig än realistisk liksom) så tycker jag att det i majoritet av gångerna stämmer till 99%.

Det sätter igång många tankar i mitt huvud, men jag är alldeles för matt för att sätta ord på dom tankarna och känslorna nu så jag tänkte istället bara slänga in en sådan där allmän beskrivning av mitt horoskop som är Vågen, samt mitt obesvarade-kärleks horoskop som är Vattumannen.. men mer kan jag ju inte skriva, vill hålla honom hemlig. Kan dock säga att hans stämmer in ORDAGRANT på honom, verkligen. Och densamma gäller det som står om mig. Och till skillnad från mig som våg och han som vattumannen; blir detta ännu bara en bekräftelse på att vi bara inte var gjorda för att fungera tillsammans. Oavsett vad jag försökte åstadkomma och hur mycket jag än hoppades...

Kolla bara skillnaden..

Vattuman: Klarsynt, intuitiv, revolutionär, oberoende av andra

Vågen: Förälskelse, obeslutsamhet, lätt att bli kär, lätt för att byta partner men alltid trogen till den rätte.

Det ni nyss läst ÄR verkligen JAG och HONOM. DET ÄR VI! Jag är exakt så som vågen beskrivs, dock den enda jag ej kan känna igen mig i är väl att jag är egen kär och försöker manipulera folk haha... OCH HANS. Finns inget som inte stämmer in på honom, på han jag älskat såååå länge. Ni ser väl.... Jag med massa kärlek och han som vill gå sin egna väg. Det är läskigt hur bra detta även beskriver verkligheten; det som faktiskt inträffade mellan mig och honom var just för att jag hade nog mer känslor i slutändan än honom. Han behövde dra sig undan och tänka på hur han kände. Precis som dessa 2 horoskop beskrivit!!! Och trots detta så säger dom att vi är dom av alla dessa horoskop, som passar bäst tillsammans. Jag önskade det också vore sant.

Mina två sidor jag använde mig utav länkar jag här nedan!!!!!

http://www.astroguide.se/alla-stjarntecken/

http://www.xn--stjrntecken-n8a.se/


Likes

Comments