mitt liv

Hai
Tror det var en evighet sedan jag senast uppdaterade om något kul/mindre kul/deprimerande! Har haft fullt upp med att inte göra ett skit faktiskt, det rullar på så att säga då! Nej men ärligt.. jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Och när jag väl har något att skriva om så orkar jag inte sätta mig och skriva det helt enkelt. Så att blogga är kanske inte riktigt min grej dårå. I all fall så lever jag kort sagt; men jag är väldigt trött. Mestadels psykiskt tror jag. För min energi existerar inte och inte heller min fantasi som gör att jag inte kan hitta på saker om dagarna. Ligger nog mestadels i sängen och lyssnar igenom gamla spellistor och drömmer om något som inte är det här. Har även svårt att greppa det faktum att vi snart går in i årets mörkaste tid december.. vet inte vart tiden for någonstans men med i svängarna har jag fan inte varit. Jag hoppas på en vinter med mycket snö, annars är det inte värt. Vill ha en anledning till att vandra i kalla mörkret under lysande gatulampor för att sedan krypa ner under täcket och dricka te. Helst varje dag månaderna ut till juni. Då känns det som jag kan leva lite igen. Men men. Är i stort behov av kompisar & individer överlag som kan komma hit och prata med mig. Eller bara ligga tyst här bredvid och mentalt trösta!!!! Sökes!!!!!!
Imorgon har jag möte igen med min jobbcoach, precis som alla andra tisdagar. Ingenting är förändrat och exakt allt är sig likt helt enkelt. Det var nog allt för idag. Nu ska jag sova och låta mitt mentala vila.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

texter

Jag tänkte faktiskt ta och skriva några texter om saker och ting jag personligen har svårt att prata om; eftersom att jag har svårt att definiera samt sätta ord på det. Det jag vill ta och skriva om är väl typ på sätt och vis ångest och ångest-liknande känslor haha. Jag har velat skriva av mig väldigt länge men just haft svårt att hitta både ork och ord för att det på sätt och vis ska räcka till och make any sense. För det första så har jag några texter jag ska sätta in här nedtill. Efter dem ska jag försöka skriva hur allt känns, men tror jag tar det i ett separat inlägg. En annan dag.

Kan aldrig räcka till, när du liknar mig
Vill att du ska tappa nåt, rasa ner i obalans
Släppa allt ditt obehag
Växa till ett större jag
Lilla fågel flyg för ditt liv
Ingen här vill se dig störta
Och vinden friskar i, så bred ut dina vingar
Kroppen börjar skaka nu
Samla kraft och ta dig ur
Tankarna vi släpper dem, glömmer allt och vänder om
Sätt dig ner, vi blir fler
Dom enda som är bra, kan inte va du och jag
Söker dom som stannar
Som vill va kvar, och göra nånting vagt

Lilla fågel flyg för ditt liv
Ingen här vill se dig störta
Och vinden friskar i, så bred ut dina vingar


Hjulen snurrar runt I samma hål
Ändå verkar vi nöjda efteråt
Som om vi aldrig mena att gå
Bara sitta här o långsamt gro fast i marken
Jorden gungar håll I sargen
Allt dumt som jag har gjort
Kan du gräva ner djupt I marken
Men då tror jag inte jag blir kvar
Om inte misstagen visar mig vägen
Jag saknar o förlora
Men förluster tar så hårt

Det kanske kan förklara
Att jag inte sagt förlåt

Jag vill inte vara ensam
Jag försöker bara verka stor
Vill så gärna be om hjälp
Men går ändå jag härifrån

Du sitter säkert här
Var lugn Ingen väl ha denna plats
Så sjung Rymmer något annat än det jag har
Sämre än nån annan kan jag knappast va
Om inte misstagen visar mig vägen

Det är reverb i allt alla säger. Och varje nyhet är som att den redan hänt .Går utan riktning, rakt mot trafiken,eftersom den inte känns. Bara du har en form och en smak. Äter luft som låtsas va mat, sen bara stilla utan hat. Får jag byta med nån annan, vem som helst, Han där på bussen, får jag bli han? Får jag bli hon som håller dig, hon som är lättsam, hon som vann. Bara du har en form och en smak. Min arm minns dig än, fast bara vagt. Nu bara stilla utan hat. Länge slog min puls dubbelt så hårt. Sov med stängd näve redo att slå, ett öga öppet, armen korsade över hjärtat. Ett ben framme redo att gå, letar tills jag hittat nåt jag kan störa mig på. Går i pölar tills vätan irriterar mig. Blir en känsla till slut, en mjuk granat och sen bara stilla utan hat.


Känn dig ensam du är omringad
Känn dig vilsen du är borttappad
Käka visioner
Lev på din dröm
Du står i mitten av
Allt du hatar

Se dig om, hur ser jag ut från ditt håll? Se dig om, hur ser det ut där du står?

Jag önskar att du inte såg mig
Jag vill att du inte hör
Men jag törstar och sträcker mig åter
Jag drunknar i längtan

Jag vill ha alltihop
Jag kan allt och allt du tror
Jag vill att du ska lägga dig under
Jag vill att du ska lika dum.

Jag kunde önska
Att jag inte bryr mig
Jag kunde tro
Att jag inte är lyhörd.

Jag tror jag älskar,

men kan inte se dig
Äckliga bräckliga livet
Du är tillbaka
Hur gör du
När du famlar
Där du ser dig om

Se dig om
En dag är allting borta
Se dig om
Medans det ännu finns kvar

Likes

Comments

mitt liv

Skrev en post-it lapp till mig själv! Den lyder såhär: Varför ska du alltid förstöra det enda som är bra? Konstant leta efter att ha något att gräva dig djupare i? Du är patetisk.

Likes

Comments

mitt liv, Vardag

onsdageeeeen är över!!!! Iaf för mig, det känns riktigt nice. Har verkligen varit i farten hela dagen idag och kände redan vid kl. 13 att min kropp var helt död och totalt tömd på energi. Väcktes vid kl.9 men drog mig en halvtimme till, gjorde ordning en smoothie och tog disken. Blev klar med det samt sminket vid kl.11 sedan gick pappa och jag ut och jag tog för typ 20e gången äckeeeel äpplena på gården. Det var så fucking mycket, brukar fylla precis en överfull skottkärra, denna gång blev det nästan 3.. Hjälpte pappa med att ta undan alla utemöbler, för nu är ju tyvärr sommaren helt över.. Känsla: överväldigande sadness :')) Vart klar vid 14 typ, bytte om och åkte direkt in till stan med mamma för att hålla sällskap till henne och hennes inköp. Jag lyckades komma hem tomhänt haha! Kom hem vid 19, tog tvätten och gick ut och gick och ligger atm i sängen med huvudvärk från heeeellll!!!! Är SLUUUT. Imorgon måste jag verkligen plugga livslusten ur mig HAHA ser man ju fram emot!:)

Har tyvärr inget mer att skriva om, tror att mitt huvud officiellt lagt ner nu så ska inte ens försöka få det att tvinga ur en massa ord som ni ändå inte skulle bry er om, haha. Hejdå!

Likes

Comments

Vardag, mitt liv

Helluuuuuu
Imorgon r d bäSta dagen enligt mig då!!! Halvväg till helg, 2 dagar har gått av veckan & 2 dagar till fredahhh!! Mååår på onsdagar, dem brukar gå snabbt! :) haha! Har börjat läst massa, samt kollat in högskolor. Hittat ett program som passar mig som handen i handsken helt enkelt!!! Psykologi programmet i Uppsala!! WWOOOOOWWW d verkar sjukt kul å intressant. Synd bara att en kmr ha minst chans av alla som d ser ut atm; betygen är ju d värsta jag sett :) !!
Om jag, eller rättare sagt NÄR jag ska plugga vidare är det d jag vill gå! Inget annat. Inget annat intresserar mig överhuvud taget. Så r det med det. Nu ska jag sova för att min hud säger åt mig d!!!!
Asså sedan om d fanns en linje där en endast läser böcker elr ger bästa tipsen för att bli en framgångsrik författare skulle jag givetvis gått det å... Aja.
PussN

Likes

Comments

texter

We just stayed there in silence even though both of us had so much to say

Likes

Comments

Vardag

Sitter och ANDAS! Och lyssnar på låten nedtill. Det är verkligen jätte fint väder idag, varmt och solen lyser. Älskar färgerna i löven när dem blir som gyllene gula av solen :'( Så jävla skönt att kunna sitta med jeansjacka och inte behöva frysa. Fin dag idag bara.

Likes

Comments

mitt liv, tankar, Vardag

Hejsan
Inte alls varit nå vidare produktiv den här helgen och det känns skit. För är det något jag BÖÖÖR ha varit är det just det. Skulle behövt plugga samt tagit tag i livet allmänt men aaaa istället låg jag och tyckte synd om mig själv, spenderat alldeles för mycket pengar på mat och fuckat upp min hy efter att ha sovit i smink. Orkar inte!!!! Imorgon har jag matte i alla fall, sedan ska jag in till stan och lämna av kläder till ngn person jag aldrig träffat. Nice att ngn köper mitt gamla skit iaf!! Kommer behöva strejka från livet hela veckan sedan och lägga tankar åt sidan pga. MåSte ha all fokus på matten. Och kommande helg vet jag inte alls vad jag ska göra men det är okej det med antar jag. Att aldrig ha planer :-)!
Svängde förbi biblioteket i fredags och lånade 2 böcker inom psykologi inom kategorin kärlek & relationer i alla fall. Något jag läst om sedan 9an men hittade en bok som verkade skit Nice & intressant så ska nog bara lägga tid o tanke i den och sedan kanske skriva om det jag lärt mig/kommit fram till i ett och annat inlägg. Aja. In the moment ligger jag i sängen och försöker hålla ögonen öppna. Så gn

Likes

Comments

tankar, texter, mitt liv

Borde bli så jävla less på det här vädret. Det regnar dagarna ut, varje dag. Men jag bryr mig inte. Finner ro av regnet och ett lugn av blåsten som får det att låta som om taket i mitt rum ska slitas upp. Mår lite som vädret. Stormigt och sorgset. Men samtidigt är det behagligt och lugnt. Jag tänder minst fem rökelser varje dag så lukten aldrig försvinner. Lyssnar på samma gamla spellistor och låtar. Jag har en anledning att ligga nedkrupen under täcket hela dagar och lyssna på ovädret utanför. Byta ut alla inre tankar mot ljuden utanför mitt fönster. Har två låtar på repeat och kan gråta utan att jag ens hör mig själv. För det känns som dagarna går samman, som om dygnen inte har dag och natt. Precis som om jag vore fast i ett annat universum, min egen bubbla. Det kanske är lite sorgligt ändå. Den här tomheten som aldrig riktigt verkar försvinna. Som konstant gör sig påmind när låtarna intar sina sista toner. Jag vet inte varför jag känner mig så ledsen. Och jag har inte ork att gräva ner mig i att finna svaret på det heller. Så jag fortsätter bara ligga här & lyssna på stormen utifrån. För att slippa tänka på min inre storm.

Likes

Comments