Vardag

Jag har nowadays ingenting roligt i överhuvudtaget att skriva om. Ingen daily update om mina dagar, för jag gör bara densamma; skola, äta, plugga, sova, läsa, skola, äta osv osv. Inte intressant att läsa om det I would say. Jag har inte orken till att fotografera längre heller, så det blir aldrig någon rolig uppdatering med bilder. Jag skriver sällan dikter, för jag har ingen inspiration till det kvar- eftersom att jag finner min så kallade inspo från någon jag gillar eller från personer jag avskyr. Men jag gör varken eller just nu så inga ord finns. Helt enkelt så är det som stopp i min hjärna när det kommer till bloggandet såååå u betta deal with it guys... :999

Jag hoppas i alla fall att lite utav min energi ska komma tillbaka snart och att jag börjar ta tag i saker och ting snarast. Tar tag i livet och i mig själv ni vet. Och då kommer jag troligtvis ha mer saker att skriva om; vare sig ni är kvar då eller inte. Nu ska jag plugga trots att mina ögonlock känns som bly bokstavligen och det enda jag och kroppen skriker efter är sömn och 10L koffein !!!!!

Likes

Comments

mina dikter , texter

Jag vet inte vad jag gör vaken nu. Det enda jag vet är att du troligtvis sover. Drömmer. Drömmer om någonting, långt från verkligheten. Långt ifrån det verkliga som en gång var du och jag. Långt ifrån mina händer runt din nätta midja, ögon in i varandras. Men såklart, det är inte verkligheten länge. Inte för dig, inte för mig. Jag vet inte längre vad som är min verklighet, inte sedan du försvann från den. Du tog allt med dig, allt från mig. Jag drömmer också, behöver inte ens sova för att göra det. Behöver inte sova för att se dig; så levande som du är. Lever inom mig med varje litet ögonblick och detalj. Jag blundar och direkt är du där, så levande, så klar. Som om du låg där, tätt intill mig. Såg mig, kände mig. Lugnade med mig med ditt allt, mitt allt. Som inte är någonting nu. Du drömmer i sömnen, men inte om oss. Jag blundar och minns allt som var något förr. Därför kan jag inte somna. Jag är rädd för att drömma om något som inte längre är oss. Inte längre är verkligt.

Likes

Comments

Tips & ideér

Okej så numera känns det som min blogg är en fan-site till Josh looolll, men som sagt this blog is mine so u guys får stå ut med att delas med av things i like 2 ;'))) Här kommer iaf mina favs från Josh kanal, alltså dessa ställen tycker jag var mest intressanta att följa med på och höra historian bakom!!!!

PUSS O ENJOY

Likes

Comments

Vardag

Alltså för att summera mina senaste 2 veckor: Jag har sträck-kollat på Abandoned places med Josh och har officiellt kollat klart på ALLA hans videos nu, som handlar om just övergivna platser och det känns... hur ska jag uttrycka mig. TOMT SOM FAN! MINA DAGAR SUGER NU HÖRRNI!!?? Jag blev besatt av hans videos och av HONOM! Jag har verkligen inskaffat mig ett nytt intresse som sagt och nu sitter jag på min fritid och googlar massa olika ställen runt om i världen som numera är övergivna och allmänt läskigt coola... Dock så upptäckte jag, genom Josh videos att en kille som heter John är med i nästan alla hans vids och John har även han en yt kanal med samma typ av vids och ställen. Dock så är det på typ samma ställen som John varit på, då dom alltid är tillsammans bara att dom filmar på olika sätt. Gillar Josh sätt mer; både hans sätt att berätta historian bakom vardera ställe, men även sättet han filmar på. MEEEEN eftersom det numer inte finns fler videos jag kan kolla på från Josh, får jag helt enkelt nöja mig med John!!!! Alltså; han är bra också. Kolla uppp honom med! Men jag säger bara, inte liiika braaaaa bara... Ni hittar Johns yt häääär!

Nu ska jag i alla fall ta och plugga lite dårå, sedan ska jag sminka mig och åka in med pappa och Estelle till stan för att sedan åka bussen vidare till Pebbles och bara vaaaaaara med henne. Jahapp. Det var min dag och resterande 24-h framåt. Synd att jag är totalt pank och inte kan köpa med sushi.. inte ens en jävla cheese :-'))) AJA, fan vad jag gnäller jämt. Herrå!!! <3

Likes

Comments

tankar, Vardag

Något som jag inte alls är ett fan av är när jag "måste" olika saker. Det vill säga alla måsten; allt som har ett "måste" framför sig i meningsform. Ja men typ, "idag måste jag plugga, för jag har ett super mega viktigt prov imorgon", eller "idag måste jag städa" eller "jag måste sluta slösa pengar för jag är arbetslös". Alltså; det finns vissa saker och handlingar som MÅSTE göras- för annars blir det en konsekvens eller liknande. Och jag har även läst att "måste" och typ "men" är negativt laddade ord som leder till negativitet i det vardagliga livet samt så påverkar det en som person att se dom mer negativa sakerna än dom positiva.. Det låter relativt märkligt men samtidigt kan jag hålla med, för jag hatar ju måsten. När jag måste göra något finns det inget annat jag hellre vill göra än att strunta i det fullkomligt istället!!! Och när jag inte har måsten eller så kallade "press" på mig- ja, men då kan jag nog utföra det mesta utan klagomål. Sån är jag.

Nu har jag i alla fall kommit hem från skolan, från det ena till det andra haha. Jag hade endast 2 lektioner idag men trots det har min trötthet varit på mig som getingen på socker, ärligt talat har jag näst intill sovit mig igenom denna dag, från sminkningen i morse, till bussen på väg hem igen. Hmmmm. Och nu är jag trött igen, trots att jag sovit vad jag tror är 7 hela timmar!!! Jag måste, JA DÄR KOM DET IGEN, JAG SPYYYYR, verkligen plugga idag så jag kan lämna denna eviga och trista geografi uppsats bakom mig och fokusera på annat. Tror detta kan ta hem priset för tristaste uppgiften i världshistorian, om ni frågar mig. Jag funderar på om jag ska kolla på youtube också, meeeeen; då vet jag att jag kommer ligga och kallsvettas pga. grov ångest ikväll innan sovdags, och det vill jag helst undvika så jag får helt enkelt get my shit 2gether och sätta mig och göra den nu. Fan också. Hejdå!

Likes

Comments

tankar, texter, Vardag

Jag har ett GROVT problem. Eller kalla det vad ni vill, det kanske inte är ett problem men jo, ändå så- för mig är det ett. Fick min mens idag och jag tror jag kan ha hittat lösningen till mina senaste dagars beteende. Jag har bokstavligen mått SKIT i sin helhet den senaste veckan och helgen som varit. Med det menar jag; sjukt trött, alltså mer än vanligtvis, irriterad med en konstant känsla av irritation, super mega nere ledsen, arg på allt och alla som ens andas bredvid mig, ont i magen. Allt detta MER än vanligtvis, men jag fattade inte vad allt bara kom ifrån. Nu gör jag ju det, fattade det när jag såg att mens helvetet kommit. Eftersom jag inte tar ppiller (jo jag ska boka tid igen snart) så har jag verkligen 0 koll på när min mens ska//bör komma då den är oregelbunden som fan och antingen kommer den ef. tre veckor eller fem. Den lever sitt egna liv så att säga dååå :-) Så det blir alltid en överraskning i dess sämsta form så att säga. Det som gör mig så frutrerad är just smärtorna som far med. Jag får sjuka ryggsmärtor och magont- tro mig, när jag väl säger att jag inte kan ta mig upp ur sängen pga. mensvärk, så är det så. TA HAND OM MIIIIIIIG DÅ!!!!!<3333<3<3

Det känns bokstavligen som om någon hugger i min rygg medans min ryggrad liksom vänds ut och in och fram och tillbaka i en konstant känsla som aldrig lägger sig och känns mindre. Snarare tvärt om, smärttröskeln ligger mellan SKIT ONT och SUPER MEGA JÄVLA ONT!!! Och magen med!!! Inte ena eller det andra, nejnej, BÅDA ska jag få!!!! Det känns som en unge sparkar fotboll i min jävla mage, inte för att jag vet hur det känns, men jag kan tänka mig att det på ungefär bör kännas så! Verkligen tar i allt vad den kan och sparkar på den in-ifrån och kickar runt.. Och jag vill gråta konstant, ibland kan det bara komma mitt i ett samtal om typ världens mest enklaste ämne, eller bara i ett snack om mat?? och jag typ random börjar grina för att en föredrar gurka före paprika??? Fattar ni???Så sjuukt jobbigt, vill verkligen döda mig själv under dessa omständigheter så att säga :-)))))))))))))) FY FAN med massa utropstecken!!!!!!!!!! Aja, nu orkar jag inte skriva mer. Ville bara uppdatera er om min mens. Och klaga på mina smärtor.

Hejdå.

Likes

Comments

Vardag

JAG ÄR SÅÅÅ HUNGRIG!!!!s+???

Update 10 min efter: JAG ÄTER VÅRRULLAR JUST NU!!

Hej på er! Jag sitter och gör två saker samtidigt faktiskt, med min vänstra hand skriver jag med sakta, raka och mycket stela fingrar/(pekfinger) över tangenterna och med min högra hand trycker jag i mig mat! :-) ! Jag är hemma rn faktiskt, slutade geon vid 11:20 sedan efter har vi 3h hål innan nästa lektion och "alla" (aka. mina 2 kompisar) drog hem under hålen så jag gjorde då detsamma!!! Har hunnit duschat håret och nu luktar jag LJUVLIGT, ni skulle ba veta ;)))) Jag hinner sätta på mig kläder och äta klart sedan ska jag med bussen tillbaks och fortsätta samt avsluta skoldagen ;(

När jag kommer hem ska jag pluggaaaa, det står på dagens 2 do list!! Ska även hinna med att gruva ned mig i "visiting abandoned places"- ish videos på yt, det har ärligt blivit min ytterst BÄSTA sysselsättning!!!!! Det är en speciell kille jag följer, häär har ni hans youtube kanal; han gör nog en liten mix av olika videos men det är just hans abandoned vids som jag sträck-kollar på, med frustration och stort intresse hehehu! Han har besökt övergivna mentalsjukhus, skolor, sjukhus, psykhem, hus i skogen, gruvor och massa andra coola ställen på olika platser i USA, SJUUUKT kul att kika på- så det är ett tips! ;-)))

Aja, nu ska jag hitta något att dra på mig och spruta på mig lite mer av den mycket goda parfymen innan jag drar tillbaka till 501:ans busshållplats! Hörs!

Likes

Comments

mina dikter

Spring;

I fell for a boy
who loved the rain
every time
he saw the sky's tears
he would run out
and stand in the middle of the street
so I would chase him
and then complain

because the rain was messing up my hair
or my outfit
and he would always say
"That's because
you aren't feeling the rain
all you're doing
is getting wet"

When spring left
he left too
and I wept
like the sky did
hoping he would come back
to feel the rain
again

-Utdrag från boken "All the things I never said" av: Mae Krell

Likes

Comments