Hej på er! De flesta vet nog inte vem jag är, men för er som gör det så kan jag berätta att mitt bloggsug återvände för några dagar sedan. 
Jag vet inte om jag är redo för att börja blogga på heltid igen, men man kan ju alltid börja lite smått. 

Kör en liten presentation om mig för er som inte har en aning om vem jag är: 

Emelia Onsé heter jag och är född 1995, är alltså 18 år - men 19 i November. Jag går inte längre i gymnasiet då med tanke på att jag tog studenten den 3:e Juni, även känt som den bästa dagen i mitt liv. Hittills iallafall! Jag är stort intresserad av media, då jag gick Estetik/Media med inriktning design på It-Gymnasiet. Vilket också är den bästa skolan som existerar. Grät inte lite när vi sa hejdå! Jag älskar även tv-serier, det är nog mitt största intresse.. Kanske inte det mest hälsosamma. Men det gör mig lycklig iallafall. Tänkte göra ett inlägg om mina favoritserier snart! Jag älskar även djur av hela mitt hjärta, därför äter jag inte kött heller. Plus några andra anledningar. 

Jag bor i den underbara staden Göteborg, hos min pappa för tillfället. Mer kommer jag inte riktigt på att berätta just nu, det lär väl komma fram förr eller senare. Eller så kan ni helt enkelt fråga om det är något ni skulle vilja veta. 😄


Slänger in en somrig bild på mig. Ha en fortsatt trevlig dag vänner!

Likes

Comments