View tracker

Första advent
Då ska de såklart fikas.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

SLIDAN
• Att klitoris rymmer 8000 nervärdar, en Penis endast rymmer 4000. 

• Slidan är mellan 8 till 10 cm djup men utvidgas med 200 % vid upphettsning.

• insidan av Slidan är veckad och växlas ut som ett paraply under samlag.

• Slidan kryllar av bakterier och en del av dem är samma som i filmjölk.

• Slidan har en självrengörade mekanism.

PENISEN
• Den manliga orgasmen varar i ca 6 sekunder. En kvinnas varar i ca 23 sekunder.

• Penisen är formad som en boomerang under samlag i ställningen missionären.

• En penis som inte används kan krympa med 1-2 cm.

• Sveriges längsta penis är 34 cm lång.

• En tsk sperma innehåller 7 kalorier

(Informarionen är hittat på skrolla.se)

(Lånad bild)

Likes

Comments

View tracker

Hej alla! Idag tänkte jag rekommendera er att börja prenumerera på GLOSSYBOX. Det är en box som skickas ut till dig en gång i månaden men skönhetsprodukter upp till ett värde av 600kr. Du betalar endast 139kr varje månad för dessa produkter! 😀 Jag har prenumererat på denna box sedan Juli och bara älskar det. Jag har funnit nya favorit märken och upptäkt massa grymma produkter.

Jag rekommenderar er verkligen att börja prenumerera. Om du vill komma till prenumerationen så TRYCK HÄR

(Bild lånad från GLOSSYBOX)

Likes

Comments

Det är precis så våran Söndag har sätt ut 😀 Vi började dagen med frukost och lite soffmys.

Vid kl 11 tog jag och Ludvig en promenad och kollade på hästarna och vattnet. 😀

Vid kl 13 så åkte vi till min mormor och morfar. Vi åkte tillsammans till Brandbergens Loppis och fyndade lite saker 😀 Sen blev de hem till dem för fika och kortspel 😀

Likes

Comments

Godmorgon på er! Idag är de Lördag den 19 November 2016.

Jag tänkte berätta lite om min familj som består av mig, min man, två barn och tre katter.

Jag: Vem är jag? Emelia heter jag men kallas Emy. Eller Emy är de som alla använder. Jag är 26år gammal och jobbar som stödassistent på en Daglig verksamhet. Jag har Adhd och en liten sådär ångest problematik som jag sedan flera år tillbaka och bra koll på. Jag bor i ett hus ute på landet. 😀

Min man: Vem är han? Victor heter han och är 28år gammal. Han har vart gift med mig sedan 2015 men vart min sedan 2012. Han är bonus pappa till min son Leo och pappa till våran son Ludvig. Han jobbar som Elektriker.

Min son: Vem är han då? Jo Leo heter han och är 5år gammal. Han går på förskolan och har väldigt mycket energi 😀 Leo bor hos oss större delen av tiden men bor hos sin pappa lite mer än varannan helg.

Min son: Vem är han då? Ludvig heter han och är två år gammal. Han går på förskolan och är lugn och försiktig av sig.

Våra katter: Vi är tre katter. Mysa är 8år gammal. Henne har vi haft i ca 7 månader. Sen har vi Lex och shelsie dem är 5 månader gamla 😀

Likes

Comments

Jag är en typisk person som älskar julen och allt däromkring. Jag överdriver extremt med julklappar och älskar att slå in presenter och fixa. Julafton är helt klart den bästa dagen på året. 😀😉

Jag sitter och funderar på hur jag ska göra med julkalender åt barnen. Alltså dem har ju varsin redan. Leo har en med saker i som dem sålde ut för 69 kr istället för 200kr. Riktigt lyx 😃 Ludvig har en vanlig chokladkalender. Men jag funderar på om man ska ha även 1 present på första, andra, tredje och fjärde advent också. En kul grej liksom. Sen är de ju jul strumpan som ska fyllas men godis, mandarin och ett eller två små paket. 😃😘 Sen ska man klä granen 😃😀 vi brukar sätta upp granen den 1 advent men i år ska vi nog ha en riktig gran och då lär de inte finns några barr kvar vid jul... 😂 Vi har alltid haft plastgran tidigare. Jag är så sugen på att julpynta redan nu men får hålla mig ett tag till tror jag.

Hur gör ni med julklappar?
Vi gör även såhär att alla vi vuxna skriver sitt namn på en lapp. Vi lägger alla lappar på bordet så får alla ta en. Det namn man får köper man julklapp till. Vi bestämmer en gemensam summa. Sen köper alla utöver denna en julklapp för max 100 kr och så har vi då julklapps lek. Julklapps leken är första gången vi ska ha i år. Spännande.

Sen brukar jag även köpa nått litet till alla från barnen eftersom alla dem köper ju till dom liksom. 😄😍 Det kostar att fira jul men så mysigt är det 😃😎😍

(lånad bild)

Likes

Comments

Återigen en sak som nog alla småbarnsföräldrar är med om under vintertider. Spyor och diarréer. Alldeles underbart och mysigt.
Inatt vaknade jag exakt av det. Spyor. Vid 03.00 satte de igång. In i duschen och sen bädda om sängen.

Dagen idag består av att Tvätta, städa och byta bajs blöjor. Lite mys i soffan också 😀

Nu ska alla ni hålla tummar och tår att detta stannar hos en person i familjen och inte går runt runt och runt.

(lånad bild)

Likes

Comments

Ungefär en helt vanlig natt hos små barns föräldrar. Framför allt dem nätterna när man är snäll och tar båda barnen själv och låter mannen sova.
Båda barnen vaknar fortfarande på natten. Det är inte alla nätter dem vaknar samtidigt och vissa nätter vaknar bara en av dem.

Men inatt vaknade först den stora. Jag möter honom halvvägs i trappan och vi går på toa. Jag frågar vart han vill sova och han väljer sin säng, vi lägger oss där och båda somnar  (kl är nu ca 00.30) vid 02 eller nått där omkring vaknar den lilla och gråter. Jag går då in dit och lägger mig. vi båda somnar. Vid ca 03 hör jag att den stora är uppe och går. Han kommer efter en stund in till oss och säger men ligger du här nu, jag vill också få plat. Vid 03.00 ligger vi alltså 3 stycken i en säng som vanligtvis min två åring sover i,
vi hade också 2 av katterna i sängen. På morgonen kommer min man in och säger: Det där ser inte alls trångt ut. haha.

Exakt såhär ser inte alla nätter ut men minst två  natter i veckan sover vi halva natten i vår säng och halva i någon av barnens säng. Vissa nätter är alla 4 i våran säng och ibland båda barnen och jag men mannen i barnens säng. Ibland nattar vi barnen eller iallfall en av dem i vår säng och då får vi oftast sova en hel natt utan avbrott haha.

Likes

Comments

Thats life

Jag har fått frågor om jag skulle kunna skriva mer vad jag tycker och tänker kring saker i livet, känslor och tankar. Jag skulle kunna göra de men jag vågar inte. Jag vet inte varför jag inte känner att jag kan. Kanske för att situationen såg ut som den gjorde förut och jag är fortfarande rätt att allt jag säger och gör kan vändas emot mig. Jag har haft perioder i mitt liv där allt vart jobbigt. Månader av möten med socialen, familjerätten, advokater, psykologer, Tingsrätten. Första gången i rätten tog de nästan ett år innan själva rättegången blev av. Andra gången gick de snabbare. Men allt som sker där emellan är tungt. Det kanske inte märks utåt men innan första rättegången pluggade jag, jobbade extra och var ensamstående. Samtidigt som man krigar för sitt barn och alla sanningar som måste fram. Hur klarar man en sån sak?
Innan andra rättegången gick saker betydligt fortare. Jag mådde även bättre innan denna gång för jag hade gjort de förr. jag visste hur de gick till.

Jag vet inte vad jag ska skriva, ska jag skriva om ångest? Adhd? Jag vet inte. Jag hatar att vara rädd för vad alla tycker och tänker men jag tänker alltid en massa på alla jävla konsekvenser som Kanske uppstår.
Jag vill inte häller att saker som idag är betydligt bättre idag ska bli dåliga igen pga vad jag lägger ut på sociala medier. Men samtidigt så vill jag kunna berätta vad jag upplevt utan att ange personer. Men jag vet inte.

Jag började skriva en bok förut men det hamnade åt sidan. Men jag kanske ska ta upp den igen. haha 🙂🙈

(bilden är lånad)

Likes

Comments

Denna helg är första gången sedan Leo föddes som jag lämnar honom "valfritt" en hel helg. Jag och Victor har bott på hotell vid två tillfällen när vi haft båda barnen men då har jag inte vart själv och det är liksom inget jag bara valde sådär.

Ångesten jag har och haft i typ tre veckor innan denna helg är hemsk. Hela dagarna och hela tiden har jag ångest för att jag åkte men samtidigt så är jag glad att jag är här och är själv och kan ta vara på mig mig och mig. Sova, äta, umgås med mamma, syrran, brorsan och alla andra här.

Jag blev sjuk förra veckan så åkte från jobbet tidigre, i onsdags mådde jag jätte dåligt och låg i soffan precis hela dagen. Tror stegräknaren stanna på typ 200 steg. I  går (torsdag)hade jag fortfarande feber och var sjukt seg. Idag är de bättre men fortfarande ont i halsen och så. Jävla skit förskyldningar. 😷

Idag har det vart väldigt lugnt. Vi var och käkade lunch på Jensens! Bästa stället typ. ❤

Efter de spelade vi lite Catan. Vid 19 tiden hade vi bokat tid på en restaurang.

Nu ska jag faktiskt sova. Trött som satan.

Sov så gott alla ❤😙

Likes

Comments