Det finns dagar där saker är lite extra jobbigt. Det finns dagar då man känner sig otillräcklig.
Vissa perioder är jobbigare än andra.
Det är inte alltid lätt att ha två små barn, där ena inte är den lättaste att hantera, sen har man ett väldigt tufft jobb och ett hus på det. Sen även tre katter.

Jag älskar mitt liv, min familj, mitt jobb. Det är inte det som jag vill få ut av detta inlägg utan mer vart ska man hitta energin, styrkan och lusten till att alltid vara lycklig, glad och bäst?

Nu ska ni inte tolka detta som att jag är jätte deppig för det är jag verkligen inte men denna vecka och förra veckan var tuff.

Dels har min PMS vart sjukt jobbig. Jag tänkte berätta mer om den sen. Sen har min son haft de väldigt rörigt så de har vart massa runt de.
Vi håller på att renovera massa hemma så där är det också massa. 

men nu är de nya tag och massa ny energi att hämta  😃😂😘

Bjuder på lite höstbilder jag tog i måndags 😍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

JÖNKÖPING
Helgen spenderas i Jönköping på hotell och Ludvig bor hos mormor och Lalle.
Jag och Victor fick detta i bröllopspresent när vi gifte oss den 29 Augusti 2015. Detta har vart bokat väldigt länge så att jag skulle få en lätt hjärnskakning i veckan var inte direkt planerat men de gjorde inte så mycket för nu kunde vi åka ner redan torsdag kväll så vilar jag här idag  istället. Denna huvudvärk gör det svårt för mig att jobba, Hur jag fick hjärnskakning kan jag tyvärr inte berätta men många av er vet vad jag arbetar med och vet vilka risker det finns.

Vad händer ihelgen då? Jo först och främst ska vi SOVA av någon konstig anledning blir de inte många nätter utan att man vaknar på natten när man har barn. Så att sova oavbrutet en hel natt ska bli väldigt skönt 😀 Det blir nog också en Bio, förmodligen promenader och shopping. På söndagen blir det nog Bowling innan vi åker hem. Kanske tillsammans med Mamma och Lalle? 😉😘

(bilderna är lånade från Google)

Likes

Comments

MÅNDAGMORGON
Morgonen var ungefär som vanligt, stress men endå inte stress. Som ni ser på bilderna så gäller de att välja kläder man inte bryr sig om speciellt mycket då kläderna ibland inte ser likadana ut när man kommer hem från jobbet 🙈

Likes

Comments

MÖRKRÄDD
Dagens sanning är att jag är mörkrädd. Innan vi flyttade ut till skogen kunde jag inte gå och lägga mig själv om inte alla lampor var tända typ. När jag bodde hemma och vaknade på natten och behövde gå på toa så tände jag först lampan i min mobil sen lampan i mitt rum, sen lampan i hallen och sist i badrummet. Sen släkte jag en efter en samtidigt som jag sprang in i rummet och BOKSTAVLIGEN slängde mig i sängen och halvt gömde mig under täcket, lös en sista gång i rummet med mobilen för att kolla efter spöken eller nått innan jag släckte. Idag är jag fortfarande rädd men inte sådär överdrivet. 

Bilderna ovan är lånade fråm google

Likes

Comments

ÖVERASKA PAPPA
Vi kom hem till pappa och Gittan vid 15.30. Daniel och Vanessa skulle komma vid 17.00 så när vi väntade på dom så körde pappa och Gittan en frågetävling mot varandra. 😍😂

När alla hade kommit så åkte vi mot GRÖNALUND pappa visste såklart ingenting 😃På grönalund körde vi 5-Kamp, åt mat och spelade massa andra spel 😂😍 Några av oss gick spökhuset 😐

Likes

Comments

Några bilder från Dejten !

Vi började dagen med Picknik i Rosenlundsparken, sedan shoppade vi lite, efter det blev de promenad till Strandvägen där vi tog en drink på uteservering.
Efter de väntade en tre timmars lång båttur i Stockholms skärgård, efter det tog vi en promenad till restaurangen Vinvalvet. Där har dom grymt god mat. Rekommenderas !

Likes

Comments

Bild lånad från Google

Idag ska jag och min man dejta  😍 Vi har faktiskt aldrig gått på en riktigt dejt. Vi träffades under konstiga omständigheter och dejta blev liksom aldrig av. Men nu när vi är gifta, köpt hus och har barn så tänkte jag att nu kan de vara dags för våran första riktiga dejt!

Vad jag har hittat på kan jag TYVÄRR INTE berätta än eftersom victor inte vet mer än att vi ska in till stan ! 😍😀

Jag har planerat hela dagen från kl 11 till 21 😅😍 jag hoppas han kommer uppskatta dagen och jag hoppas de blir lyckat.

Sen har vi faktiskt barnvakt så vi är själva endå tills imorgon 😍😶😆

bild lånad från Google

Likes

Comments

halloj ❤ som några av er vet så är jag i Jönköping hos min lillasyster 😀 Det är jag och Sara som åkte hit igår och vi åker hem imorgon kväll. ❤

Igår spelade vi jorden äckligaste spel. Det var så vidrigt. 

Idag var vi och shoppade hela dagen 😍 här är lite av de jag fynda 😍

Lite bilder från helgen

Likes

Comments

1. Vilket är ditt favoritnummer?
svar: 5 såklart !

2. Vad var det senaste du åt?
Svar: kefir med hallonsmak och flingor.

3. Vem var den senaste personen du pratade i telefon med?
Svar: min man 😍

4. Favorit tv-program?
Svar: farmen haha

5. Favorithögtid?
Svar: julafton 😘

6. Vad lyssnar du på just nu?
Svar: fågel kvitter.

7. Har du en bästa kompis av det motsatta könet? svar: jupp det har jag 😀

8. Gillar du att flyga med flygplan?
Svar: nja !

9. Hur många kuddar sover du med?
svar: 1 ibland 2

10. Favoritfärg
Svar: svart, grå och vit

Likes

Comments