Header
View tracker
View tracker

Tankar

Ljust nu så har jag ett hål i båda mina öron, men jag är rätt så sugen på att ta flera hål i mina öron. Men här kommer två bilder på vart jag vill ha flera hål i öronen ;)

Jag är väldigt sugen att ta håll så här eller...

Eller bara ta så här.

Så jag ska höra runt lite hur mycket det kostar och sen blir det väl bara att spara pengar och sen så blir det nog lite flera hål i mina öron.

Likes

Comments

View tracker

St Hippolyt

Här kommer inlägget om det fodret jag köper till mina hästar och så får ni lite information om fodret också.

Men om ni vill läsa mer om fodret jag köper till mina hästar så kan ni gå in HÄR och så kan ni läsa om allt foder ifrån St Hippolyt.

Natur Müsli

Denna balanserade müsli är mycket populär bland våra kunder. NaturMüsli är baserad på förgrodda korn- och majsflingor, vilket gör att matsmältningen fungerar på topp. Olika sorters fibrer, kallpressade oljor och oljehaltiga frön gör müslin mycket välsmakande.

Läs mer om Natur Müsli Här

Irish Mash

Det vet alla som har serverat en doftande portion
mash till sin häst. Hästen svarar med en tillfredställande frustning och visar tydlig vällust medan den äter. Men mash är inte bara välsmakande, den stimulerar också både ämnesomsättningen och matsmältningen och hjälper snabbt hästen på benen efter sjukdom.

Denna ytterst välsmakande fiberblandning, som är så lätt att tillreda, stimulerar matsmältningen och ämnesomsättningen. Irish Mash bör alltid vara en del av foderstaten på vilodagar, under pälsbyte, efter hårt arbete och under sjukdom.

- Snabb tillredning, kan också blandas i kallt vatten
- Matsmältningsfrämjande och dietiskt
- Med naturliga äpple- och druvbeståndsdelar
- Hög smaklighet

Läs mer om Irish Mash HÄR

LinuStar

Böljande man, tjock och glansfull svans, silkesmjuk päls, skinande och strålande – det är sinnebilden av skönheten hos en häst som väcker beundran hos hästmänniskor. Pälsens glans och tillstånd är tecken på att hästens hälsa är på topp.


De gyllengula linfröna har fått en skonsam, patenterad krossning och ger hästen en silkesblank päls. LinuStar är mycket lämplig för att understödja tarmfunktionen hos avmagrade eller kolikbenägna hästar. LinuStar ger dessutom
värdefullt skydd av tarmslemhinnan också hos hästar som har utvecklat magsår.

- Högt innehåll av skyddande slemämnen
- Högt innehåll av Ω-3-fettsyror
- Krossning eller kokning behövs ej
- Understödjer pälsbytet

Läs mer om LinuStar HÄR

Natur Mineral

AGROBS NATURMINERAL har ett mycket högt innehåll av livsviktiga mineraler, vitaminer och spårämnen. Även vid en låg daglig tilldelning är det ett viktigt bidrag till den dagliga fodringen och kan jämna ut underskott som kan uppstå under bete eller vid användning av ”magert” hö eller spannmål.


Viktiga vitaminer, mineraler och spårämnen som vitamin E och selen till musklerna, öljäst för en hälsosam tarmflora, B-vitamin, zink och biotin till hud, päls och hovar finns vanligtvis inte i tillräckliga mängder i en spannmålshaltig fodring. Med AGROBS NATURMINERAL kan sådant underskott effektivt jämnas ut liksom ett felaktigt Ca:P – förhållande i en spannmålshaltig fodring rättas upp på med hjälp av naturliga kalciumkällor i form av havsalgkalk.

Läs mer om Natur Mineral HÄR

Likes

Comments

Vardag/stall/djur fix m.m

Godmorgon!

Helguppdateringen igår var inte den bästa, men idag är jag mer förberedd och har fixat tidsinställda inlägg, för jag har en hel del grejer som måste fixas idag och har en spännande plan idag som innehåller; Junior, min kamera och en Bamse ;). Så nu har ni något att fundera på tills ikväll då jag ska försöka hinna fixa ett inlägg åt er.

Men annars som planer idag? Jo, jag ska skritta ut en sväng på C med G och B, vi kanske travar lite också. Men vi får helt enkelt se, tänkte visa henne en ny ridväg idag, det blir tyvärr den lite kortare rundan för jag tror inte vi hinner ta den längre rundan idag.

Annars så har jag bara en vecka kvar i skolan, sen har jag höstlov och jag hoppas verkligen på bra väder under höstlovet bara för att jag har massor av spännande och roliga planer inför hela den veckan :).

Likes

Comments

Fotograferingar , Vardag/stall/djur fix m.m

Så i när jag är borta i Ösby så har jag ingen tid att blogga, men jag vill ju blogg lite smått. Så jag tänkte börja med helg uppdatering, alltså typ bara uppdatera på helger och kanske lite smått under loven också ;) Så hoppas att ni är taggad för en helg med massa uppdatering ;)

------------------------

Så tags för lite fotograferings uppdatering? Jag har ju lite spännande fotograferings planer inför mitt höstlov vecka 44 ;) Då ska jag förhoppningsvis åka iväg till en fin lite islandshäst som jag har fotat förut och hennes NYA ägarinna. Så det ska bli spännande och roligt.

Sen har jag planer på att försöka fotografera lite på mina egna djur, fota lite höstigare bilder så det kommer bli roligt att planera in allt inför höstlovet ;)

Känner ni igen den här damen?

Likes

Comments

St Hippolyt

Tänkte börja med typ en liten blogg serie på min blogg och det kommer handla om fodret St Hippolyt. Det är många som inte vet vad det är för foder så jag tänkte ge er lite mer inblick i vad är det är för foder, vad mina hästar får och hur mycket dom får och sånt. Sen tänkte jag berätta lite vad det blev för skillnad på mina hästar efter jag började med det här fodret m.m. Så hoppas att ni kommer gilla den här lilla serien och det kommer typ upp ett blogg inlägg varje vecka om St Hippolyt.

Så hoppas att ni taggar till söndag nästa vecka ;)

Likes

Comments