Header

Tankar
2017 mål & planer

Tänkte skriva upp både mål och planer för C, Junior och mig i det här inlägget. Men göra det del för del ;)

För mig själv

Kämpa verkligen sista terminen i årkus 1 på Ösby, ta verkligen tag i skolarbetet och verkligen göra det bästa ifrån mig och inte bara små jobb som jag verkligen kan ha gjort bättre. Blir bättre på att planera in saker, så att jag inte känner mig stressad att jag ska hinna med vänner och mina djur.

Mina mål är att göra ett toppen arbete inom skolan, planera in saker bättre och verkligen ta vara på tiden tillsammans med mina vänner, familj och djur.

För Carta´n

Trickträningen kommer jag verkligen lägga ner massor av tid på under 2017. Sen kommer jag lägga ner massor o massor av tid på att jag och C ska hitta tryggheten tillsammans när vi är ute ensamma på ridturer eller promenader. Sen att vi ska förhoppningsvis kunna komma iväg och träningar i hoppning, dressyr och kanske även fälttävlan ;)

Det är iallafall planerna, men målen är att C och jag ska hitta våran trygghet tillsammans på både ridturer och promenader ensamma. Sen att vi ska komma ännu längre inom frihetsdressyren och trickträningen. Så 2017 ska bli ett toppen år för oss två!

För Junior

Vi ska också fortsätta att träna med alla trick och massa nya trick på det också. Vi kanske börjar lite smått i sommar med att hoppa lite små banor med små hinder och börja lite med agility.

Målen 2017 är att Junior ska klara av att hoppa en liten bana med små hinder, lärt sig krypa, sitt fint, rulla runt och snurra runt. Är dom största tricken som jag tänkte försöka ta och lära honom det här året.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tankar

Funderar på om jag ska ta ta lite i det här med bloggandet 2017. Men det får jag helt enkelt se då.


Mitt 2016

Så mitt 2016 har varit ett väldigt spännande år, först att värdens bästa skit hund kom till världen och förgyllt mina dagar sen dess. Har nog aldrig varit med om en så smart valp som han, trick lär att sig fort, älskar att hitta på massor av saker, åka på äventyr, är lugn och nyfiken i allt och blivit en riktigt bruks stjärna!

Jag har gått min första termin på Ösby och möt massor av nya och underbara vänner. Som jag inte kan tacka och berätta hur mycket dom betyder för mig. Det går inte att beskriva eller vissa. Sen att få börja på Ösy har helt klart varit en av mina bästa beslut ever! Älskar Ösby och allt underbart som jag får vara med om.

Sen att Carta´n har varit i mina ägor i hela 3 år och jag hoppas verkligen på många underbara år tillsammans. Att han går från klarhet till klarhet och att han äntligen börjar hitta lugnet i sig själv. Inom trickträningen så älskar han det, nästan så att han blir sur på sig själv när han inte fattar vad jag menar. Men ni kommer allt närmare med våra mål tillsammans.

Och en av dom största sakerna som har hänt var att vi har bytit till ST Hippolyt!Bästa fodret helt klart och mina hästar älskar det. Det smakar inte bara gott för dom utan, dom blir också så fina i kropparna.Min herre som har varit svårt att hålla i hull i ibland. Blev jätte fin i kropp och äntligen börjat få hals och rumpa. Steppen 23 år ser inte ens i närheten av 23 år. Många säger att han är jätte fin för att vara i den ålder. Så ja, aldirg kommer jag att byta foder!

Nytt år

2016 har verkligen gått för fort! Haha, liksom vart har tiden tagit vägen?! Men jag är iallafall taggad för ett nytt år!

Likes

Comments

Fotograferingar

Hej! Det var verkligen ett bra tag sen jag bloggade, men det kändes skönt att bara ta en paus ifrån bloggen. Men nu kände jag att det var dags för en liten uppdatering.

Så har ca 2 veckor kvar på första terminen i gymnasiet. Det har verkligen varit en riktigt lärorik termin borta i Ösby, nya vänner, helt ny klass, bo borta i veckodagarna och massa mer. Men jag har för det mesta älskat varje stund av det! Så snart slut på första terminen och jag är så jävla taggad på nästa termin och ett nytt år på det!

Ja, det var det nog mest spännande som har hänt i mitt liv, men nu ska ni få se lite bilder på självaste Tinne Vilhelmson Silfvèn! Och jag har tagit bilderna själv med min canon eos 700d.


Likes

Comments

Tankar

Ljust nu så har jag ett hål i båda mina öron, men jag är rätt så sugen på att ta flera hål i mina öron. Men här kommer två bilder på vart jag vill ha flera hål i öronen ;)

Jag är väldigt sugen att ta håll så här eller...

Eller bara ta så här.

Så jag ska höra runt lite hur mycket det kostar och sen blir det väl bara att spara pengar och sen så blir det nog lite flera hål i mina öron.

Likes

Comments

St Hippolyt

Här kommer inlägget om det fodret jag köper till mina hästar och så får ni lite information om fodret också.

Men om ni vill läsa mer om fodret jag köper till mina hästar så kan ni gå in HÄR och så kan ni läsa om allt foder ifrån St Hippolyt.

Natur Müsli

Denna balanserade müsli är mycket populär bland våra kunder. NaturMüsli är baserad på förgrodda korn- och majsflingor, vilket gör att matsmältningen fungerar på topp. Olika sorters fibrer, kallpressade oljor och oljehaltiga frön gör müslin mycket välsmakande.

Läs mer om Natur Müsli Här

Irish Mash

Det vet alla som har serverat en doftande portion
mash till sin häst. Hästen svarar med en tillfredställande frustning och visar tydlig vällust medan den äter. Men mash är inte bara välsmakande, den stimulerar också både ämnesomsättningen och matsmältningen och hjälper snabbt hästen på benen efter sjukdom.

Denna ytterst välsmakande fiberblandning, som är så lätt att tillreda, stimulerar matsmältningen och ämnesomsättningen. Irish Mash bör alltid vara en del av foderstaten på vilodagar, under pälsbyte, efter hårt arbete och under sjukdom.

- Snabb tillredning, kan också blandas i kallt vatten
- Matsmältningsfrämjande och dietiskt
- Med naturliga äpple- och druvbeståndsdelar
- Hög smaklighet

Läs mer om Irish Mash HÄR

LinuStar

Böljande man, tjock och glansfull svans, silkesmjuk päls, skinande och strålande – det är sinnebilden av skönheten hos en häst som väcker beundran hos hästmänniskor. Pälsens glans och tillstånd är tecken på att hästens hälsa är på topp.


De gyllengula linfröna har fått en skonsam, patenterad krossning och ger hästen en silkesblank päls. LinuStar är mycket lämplig för att understödja tarmfunktionen hos avmagrade eller kolikbenägna hästar. LinuStar ger dessutom
värdefullt skydd av tarmslemhinnan också hos hästar som har utvecklat magsår.

- Högt innehåll av skyddande slemämnen
- Högt innehåll av Ω-3-fettsyror
- Krossning eller kokning behövs ej
- Understödjer pälsbytet

Läs mer om LinuStar HÄR

Natur Mineral

AGROBS NATURMINERAL har ett mycket högt innehåll av livsviktiga mineraler, vitaminer och spårämnen. Även vid en låg daglig tilldelning är det ett viktigt bidrag till den dagliga fodringen och kan jämna ut underskott som kan uppstå under bete eller vid användning av ”magert” hö eller spannmål.


Viktiga vitaminer, mineraler och spårämnen som vitamin E och selen till musklerna, öljäst för en hälsosam tarmflora, B-vitamin, zink och biotin till hud, päls och hovar finns vanligtvis inte i tillräckliga mängder i en spannmålshaltig fodring. Med AGROBS NATURMINERAL kan sådant underskott effektivt jämnas ut liksom ett felaktigt Ca:P – förhållande i en spannmålshaltig fodring rättas upp på med hjälp av naturliga kalciumkällor i form av havsalgkalk.

Läs mer om Natur Mineral HÄR

Likes

Comments

Vardag/stall/djur fix m.m

Godmorgon!

Helguppdateringen igår var inte den bästa, men idag är jag mer förberedd och har fixat tidsinställda inlägg, för jag har en hel del grejer som måste fixas idag och har en spännande plan idag som innehåller; Junior, min kamera och en Bamse ;). Så nu har ni något att fundera på tills ikväll då jag ska försöka hinna fixa ett inlägg åt er.

Men annars som planer idag? Jo, jag ska skritta ut en sväng på C med G och B, vi kanske travar lite också. Men vi får helt enkelt se, tänkte visa henne en ny ridväg idag, det blir tyvärr den lite kortare rundan för jag tror inte vi hinner ta den längre rundan idag.

Annars så har jag bara en vecka kvar i skolan, sen har jag höstlov och jag hoppas verkligen på bra väder under höstlovet bara för att jag har massor av spännande och roliga planer inför hela den veckan :).

Likes

Comments