Har tänkt på det länge om jag ska starta upp detta med att blogga igen och har (för 5000 gången) bestämt mig för att jag ska prova på detta, testa hur det går osv. Men sen är det.. vad ska jag blogga om? Kan inget om mode, kan inte sjunga och är verkligen inte tumblr. Har inte ens en kamera så några bilder på några blommor eller avokadoknäckemackor får ni inte se något av här haha! Tänker att jag kan blogga lite om smink och skönhet, för det kan jag lite om iallafall. Även om min tråkiga vardag och vad jag hittar på om dagarna. Ja, låter detta bra eller har ni andra förslag? Shit, läser någon detta ens? Jag vet inte, nog om detta. Får se vart detta leder mig :)


Hoppas ni haft en sjukt härlig och givande dag, annars blir nog morgondagen bättre. KramDesign your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Någonsin tänkt på varför d är där du är, just nu? Varför du är du, och hur blev du du? Det finns en mening med allt. Du hade inte varit där du är just nu om inte du fattat det där "oviktiga" beslutet för 3 år sedan, eller förra veckan, igår. DU väljer nya vägar hela tiden, nya vägar i livet. DU är din egen kompass, din egen karta. Inte för att vara en filosof, men this is the truth and dont you forget it. Det är endast DU och ingen annan som kan styra över ditt liv. Andra kan påverka dig och dina val, men i slutändan är det alltid du. DU är här av en anledning, DU är viktig. Oavsett vad du går igenom right now, tänk på detta. Du är bäst. Du är underbar. Keep doing what you're doing. Alla kan inte tycka om dig eller det du gör, folk kommer hata, snacka skit, sprida rykten. Keep your head high. Kommer alltid komma några bumps on your road, men i slutändan.. Vem är lyckligast? Du, eller dem? Hatarna, eller du som inte gives a single fuck? Snälla, visa inte hur ledsen de gör dig. Le, skratta, visa HUR JÄVLA ROLIGT du har utan dem och hur jävla lite de betyder, även om det är en komplett lögn and you're hurting as fuck.

DU är den viktigaste personen i ditt liv, alla runtomkring hjälper dig att vara du. Din bästavän kanske inte är din bästavän om 45 år, hopefully she/he is, but what if not? Då ska du inte ha förlorat dig på vägen. Lägg inte krutet på en enda människa, satsa inte ditt sista mynt på en person. Ha många runtomkring dig, eller iallafall fler än 1.

Slutligen, efter detta randoma, filosofiska inlägg så avslutar jag med en quote, som är SÅ JÄVLA bra. Enjoy


"People are meant to be part of your world; not the center of your universe."Likes

Comments