Från förra Onsdagens trevligheter

Hejhallå, måndag idag vilket betyder skola, men det känns faktiskt helt okej. Började just efter 10 och slutar om ca en timme såååå. Annar så rullar livet på, i lördags så var det fotboll hela dagen och igår var hela tjocka släkten på besök för att tjuvfira mig lite och äta massa gotta, trevligttrevligt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Lördag, och jag vaknade med världens halsont. Både mamma och lillasyster har nyss varit sjuka, hoppas verkligen inte det är de jag fått nu! har inte tid me de, haha.

Annars så är jag inne p min andra praktikvecka, jag gör min APL på maskrosen, demensboende. Trivs verkligen jätte bra, vilket är såå kul.

Likes

Comments

Från igår då vi gosade me Zaschas kisse bebisar <333 

Tisdag idag, bästa dagen på hela veckan då vi endast har en lektion. Efter det så far vi ett gäng till Ume där vi bokat bord på Pinchos, så de är dagens planer. 

Likes

Comments

Att hon fyllde 20år igår?!^

Äntligen fredag, vilket innebär skola och jobb efter de. Annars så har första skolveckan varit bra, vi har fått en del nya lärare så den mesta tiden har ägnats åt presentationer. puss 

Likes

Comments

​Har verkligen varit kass med uppdateringen senaste tiden. Tiden har helt enkelt inte räckt till och jag har prioriterat bort bloggen. Men min sommar har varit bra, trots att jag jobbat stora delar av den. Men annars aå har min sommar varit toppen, hunnit med de jag planerat in och försökt njuta så mycket det har gått.  

Men nu är jag iallafall tillbaka i skolan, har påbörjat mitt sista år här på tannbergskolan vilket känns bra, konstigt, läskigt, spännande, haha. puss 

Likes

Comments

Förra årets bal​^ 

Redan ett år sen syster gick bal och tog studenten, OCH BARA ETT ÅR KVAR TILLS DE E MIN TUR!?!? sjukaste. Men ikväll är det iallafall 97ornas studentbal, rekord på antal balpar så de blir spännande. 

Likes

Comments

​Hahah hej, har verkligen varit sämst på att uppdatera den senaste tiden. Men jag lever, är mitt uppe i praktiken, tränar, njuter av den solen vi erbjuds, hypar över att det är 6 dagar tills yran osvosv. Allt är mer eller mindre under kontroll med andra ord. kjam  

Likes

Comments

Tack för allt du gör, tack för allt jag får dela livet med dig, tack för din uppskattning, din kärlek och värme. Du är så viktig, loveulonooogtime 

Likes

Comments