Hejhej hallå. Livet mitt rullar på, i veckan har jag vikarierat på en förskola, så jag gör min sista dag här imorgon. Har trivts som fisken i vattnet, handen i handsken osv. Annar så har det inte hänt så mycket intressant, och vad som händer i helgen är minst lika oklart. Määän på återseende godingar👋

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Måndag, har just nu lunch rast så tänkte att jag skulle passa på att slänga in ett inlägg. Helgen var tipptopp, fick äntligen fara ut på galej i mitt älskade Lycksele igen<333 hah.

Alexandra flög till Stockholm imorse där dom sen skulle flyga vidare till Los Angeles, hur najs?? men de verkar tydligen vara strul på flygplatsen så dom har inte kommit sig iväg än, mään de lär ju lösa sig.

Låter som vanligt bilderna tala för sig👆

Likes

Comments

Landat i Hudiksvall nu efter en heldag på paradisbadet i Övik. Lagomt slut på, så de kommer va sinnes skönt att dejta kudden i sjöboden ikväll.
Men igår så övernattade vi på en kamping, mysigaste stugan hittade vi<333

Likes

Comments

Sc @emelieroberg

En liten sammanfattning av de senaste dagarna, dop, 70års kalas och lite strand häng.
Annars så har jag börja landa och känner att energin börjar komma tillbaka. Imorgon far jag, lillebror, minstingen och pappa till Ö-vik, vidare till jävle och sen till Hudiksvall där vi tänkt övernatta i en sjöbod. Så ska ta tag i packningen nu sen blir nog lite seriemys, Life unexpected, rekommenderas. Pyss.

Likes

Comments

Oj vilken upplevelse, oj vilket folk ❤Har du möjlighet så ska du absolut fara iväg utomlands och jobba. Men jag låter bilderna tala.

Likes

Comments

Varit en lång natt här i Finland på flygplatsen, men vi boardar närsom såååå snart kööööm vi Rhodos 🤓

Likes

Comments

Min trygga zon, min ordbok och mitt allt. Min storasyster som jag älskar så💞

Likes

Comments

Har själv inte riktigt smält det ännu, men fyfan va ja e bra!!
Annars så är det full rulle för Emelie, sovde länge igår och vilade upp mig för kommande äventyr. Idag har jag packat, och ikväll far vi till pappa för en liten "avskedsmiddag", far ju nämligen till Rhodos imorgon, där jag kommer att vara hela samlaren. Huuuur sjukt😳

Likes

Comments

Likes

Comments

Hejhejhallå, landade nyss hemma i soffan efter bästa veckan i mitt liv. Alltså på riktigt, haft de såsåsåså braaa! Vet inte riktigt vart jag ska börja så låter helt enkelt bilderna tala. puss

Likes

Comments