FUNDERINGAR

Det är ofta som jag funderarpå vem jag är. Mitt namn är Emma, jag är 23 år från Katrineholm... men vad mer? Hur skulle jag beskriva mig själv, och hur skulle andra beskriva mig. När jag tittar på mig själv i spegeln ser jag en överviktig rund människa med kort jordgubbsblont hår. Fräknarna börjar ploppa fram nu när våren börjar titta fram, och de blåa ögonen skiftar i grått. Jag skulle med säkerhet kunna mosa en och annan melon med mina lår och mina fötter står platt mot marken. Men det förklarar inte vem jag är, bara hur jag ser ut.

Hur skulle jag själv beskriva mig själv? Jag är en relativt positiv människa. När den sociala ångesten inte smyger sig på är jag även ganska pratglad av mig. Även om jag skulle behöva komma igång med träningen igen så älskar jag att vara ute och gå. Det finns inget mysigare än en härlig skogspromenad. Jag tycker om att spela tv-spel. Jag älskar att se på anime och serier, och jag läser både böcker och manga.

Men det är hur jag jälv skulle beskriva mig. Skulle andra göra samma sak tillbaka? Jag tror med säkerhet att de skulle hålla med om att jag är positiv och ibland pratglad, och att jag nog skulle behöva träna lite. Men mitt spelande och serie-tittande skulle de nog förklara mig som en manisk fangirl som involverar sig sjölv lite för mycket i det hon tycker om. som tar steget längre och beger sig in i vad man på tumblr kallar för "fandoms" och diskuterar möjliga teorier om vad som ska komma att hända, "shippar" par som kanske är canon eller inte och drömmer sig bort till en värld som aldrig kommer existera.

Så vem är jag? Den maniska fangirlen, eller den positiva människan?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments