Allmänt

Idag är det fredag vilket betyder tacos! 😀. Jag äter alltid tacos på fredag. Just nu sitter jag och kollar på serien Catfish på MTV. Jag älskar den serien, den är så sjukt bra. Jag har börjat testa att ta nyttiga piller för att bli brun, för jag kan inte bli brun naturligt jag är helt kritvit typ.

Nu är det dock reklam, idag var också min sista dag på praktiken. På måndag måste jag gå tillbaka till skolan igen 😑😔. Jag har saknat skolan, men inte uppgifterna och läxorna. Jag har saknat människorna i skolan, lärarna och eleverna jag brukar snacka med.

Hoppas du/ni har en bra dag/kväll! ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Hej! Jag har haft praktik på ett hotell i snart fyra veckor, på fredag är sista dagen sen på måndag börjar skolan som vanligt igen. Jag vet inte hur mycket uppgifter och läxor jag kommer ha.

Jag ville liksom informera er läsare, för jag vet inte exakt hur mycket tid jag kommer ha att blogga. Men något inlägg kommer ni nog få, jag kan sätta en påminnelse på min mobil så jag kommer ihåg 👍. Jag börjar på praktiken 08:00 och slutar mellan 14:00-15:00 det bror på hur mycket det finns att göra på hotellet. Just nu är jag i städ, och det är faktiskt riktigt kul när man har lärt sig hur man ska göra allt. Hoppas du/ni har en bra dag/kväll! ❤

Likes

Comments

Allmänt

Första kvällen när vi var på en italiensk restaurang som heter Mamma Maria. Det fanns glutenfritt, allt på bilderna som jag ätit är glutenfritt 😃.

Här är jag och Ewelina inne på H&M, hon testade den här kepsen.

Alkoholfria drinkar som jag, Ewelina och Ewelinas mamma köpte på båten sista kvällen. Drinkarna som är likadana med tre blåbär i är Ewelinas och Ewelinas mammas. De var super goda (jag smakade lite), kommer dock inte ihåg vad drinken hette.

Det här var min alkoholfria drink, älskade den. Den var super god 😍👌. Det var också ett band som spelade på klubben vi var på. De var skit bra, tjejen som sjöng asså fan va bra hon var. Ha en bra dag/kväll! ❤

Likes

Comments

Allmänt

Hej!
Jag började skolan den 17:e den här månaden. Den 16:e var jag på Rockbjörnen i Stockholm, bästa kvällen i mitt liv (förutom slutet på den, när vi skulle åka hem). Jag började känna mig låg den 16:e då när vi skulle dit, jag var täppt och hostade lite då och då. Jag var nog sjukast den 18:e, och jag stannade dock bara hemma från skolan en dag (tror jag) men jag var där första dagen (17:e). Det som suger är att vi kommer inte ha vår gamla lärare i engelskan. Och att vi kommer inte ha lektioner med rl, jag kommer sakna att ha lektioner med dem. Men jag förstår anledningen varför.
Dessutom så har reglerna ändrats i år, om man måste hämta sina saker i sitt skåp på lektionen så får man 5 minuter (sen ankomst) även fast det inte ens tar fem minuter. Och min nya engelska lärare är så tråkig att jag typ somnar på lektionen (förlåt om du någonsin ser det här). Eller aa just nu har vi en vikare typ tills den riktiga kommer. Jag hoppas hon är bättre. För jag älskar engelska och jag vill ha kul på den lektionen.
Jag är inte förkyld nu längre dock, vilket är bra för det var as jobbigt.

Juste igår drack jag min första frappe, den hade mocha och vit choklad på grädden. Den var ganska god, men jag sa nåt annat och fick detta aja. Så min gluten allergi gick igång och jag höll nästan på att spy efter nån timme. Det var soya i och soya kan innehålla gluten. Grejen är att jag beställde inte ens det på bilden. Jag sa tydligt "vit choklad jordgubb", det känns som att han bara hörde "frappe". Så jag var dålig hela kvällen igår. Kul, not idag gör det fortfarande lite ont i magen.

Likes

Comments

Allmänt

Min tårta, jag älskar batman så ja då. Den är också glutenfri så jag kunde äta den.

Min bästa vän Ewelina var där ❤.

Och min mamma var där också 😊.

Den klassiska bilden när man skär upp tårtbiten..😜.

Och tårtbiten blev så här, som att den står upp kommer jag gifta mig 😂. Den här dagen var väldigt rolig, hoppas ni gilla inlägget. Ha en bra dag/kväll! ❤

Likes

Comments

Allmänt

​​Hej alla! Idag åker jag med min bästa vän till Finland, vi ska bo på hotell och allt. Det ska bli as kul, jag hoppas de har glutenfritt på hotellet. Och McDonalds ligger typ bara fem minuter ifrån hotellet, yes! Jag kommer vlogga, så när jag kommer hem igen 14:e Augusti så ska jag redigera som en galning. Hoppas ni har en bra dag ❤.

Likes

Comments

Allmänt

Igår var jag med Ewe och Victoria på stan och åkte karuseller, de vi åkte var virvelvinden och en stor som svingar i luften. När Lisa sjöng så stod vi nästan längst fram, hon sjöng flera låtar. Jag kan tydligen inte ladda upp videos från datan till bloggen, så ni får vänta tills jag redigerat vloggen från igår :). Om ni vill se en video där Lisa sjunger kolla mitt senaste inlägg på instagram, jag heter emiohyes98.


Bilden som är här ovanför har jag tagit, det var den bästa av alla jag tog när hon var på scen.

Jag tog också denna bild, hon är så fin Lisa 😍.

Likes

Comments

Allmänt

Min lunch på Chili & Wok stället på Food Courten inne på Ingelsta, super gott var det.

Kycklingklubbor, ris och currysås.

Mammas Kebab med falafelbröd och lite pommes och grönsaker.

Bästa väns mat (Victoria) Kyckligkebabstalrik med pommes, vitlökssås och grönsaker.

Testade en hatt inne på Ginatricot, den passade inte på mig 😳😂

Till vänster är min Budapest bakelse, och mammas kokosruta. Och till höger har vi Victorias bägare med glass 🍧

Jag ville köpa den här men jag hade glömt mitt h&m kort hemma så, jag får köpa den när jag har tid här i hålan.

Jag hade en riktigt bra dag, hoppas att ni har en bra dag/kväll! Vi ses snart, puss! ❤️

Likes

Comments