View tracker

Allmänt

Hej, idag så fyller min bästa vän år. Och efter skolan åkte vi till restaurangen Afrodite och käka tillsammans. Jag, Ewe (födelsedagsbarnet) och Victoria. De tog kebab, och jag åt pizza som var glutenfri.
Det var roligt och mysigt, det var en riktigt bra kväll. Jag åt upp hela pizzan för jag var jättehungrig. Vi snackade massa också, som vanligt 😊.
Hoppas ni/du har en bra dag/kväll! ❤️

Likes

Comments

Allmänt

Idag blev det stekt kycklig, potatis klyftor och gurka till. Jag ligger i sängen och myser medan jag kollar på tv. Jag hade inte tänkt att göra så mycket idag.

Hoppas du/ni har en bra dag/kväll! ❤️

Likes

Comments

Allmänt

Hej alla! Idag var första skoldagen, på engelskan såg vi på en del av filmen Forrest Gump. Vi har dock gjort det redan i första ring, men tydligen så visste inte vår nya lärare det 😒. Fast när några i klassen sa det (jag, och två till), så ville alla se filmen ändå. För de kommer inte ihåg att vi har sett den, men det gör inget för filmen är ändå bra. Men vi måste svara på frågor varje gång vi har sett 45 minuter av den. Efter skolan var slut så skulle jag till min optiker för att hon var tvungen att fylla i ett papper till transportstyrelsen, fast hon var inte där idag så jag ska dit i övermorgon (Onsdag). Så jag och Ewelina gick till Victorias skola istället, så gick vi till Sandy's och fikade (Jag & Ewe). Jag och Ewe tog frozen yogurt, jag tar alltid bara med bär/frukt och ibland med något strössel som topping. Efter hade fikat klart så tog vi bussen hem till Ewe, vi gjorde inte så mycket. Vi hade tänkt att jag och Ewe skulle spela in en video till min kanal, men det blev inte av för att då skulle jag missa min buss hem. Fast vi missade bussen till bussterminalen, och min buss kom inte förrns om två timmar. Så jag fick skjuts av Victorias mammas kille, fast Victoria och Ewe åkte med också och Victorias bror. Sen när jag kom hem kollade jag på Skönhetsfällan.

Hoppas du/ni har en bra dag/kväll! ❤

Likes

Comments

Allmänt

Hej alla fina! Idag vaknade jag klockan 09:24, det är lördag och igår fick jag höstlov. Den här låten som ni ser på bilden ovan, det är mitt favoritbands nya singel 'Who Doesn't Love Love'. Den är jättebra tycker jag, den kom ut igår natt (00:00). Omar som är en av medlemmarna i bandet är en av de som varit med och skrivit den. Jag är sjukt stolt över honom, för den är sååå sjukt bra. Jag lyssnade på den typ 10000 gånger igår, och nu har jag tänkt att lyssna på den igen.

Ikväll kanske jag ska på en bilshow med mina två bästa vänner, så då kanske ni får lite fina bilder! 😋
Hoppas du/ni har en bra dag/kväll! ❤️

Likes

Comments

Allmänt

I onsdags fikade jag med mamma och hennes kompis på coffee house. Jag tog chokladboll som vanligt och en flaska päron mer. Mamma tog en mandelpinne och drack kaffe med lite mjölk i.

I tisdags fick jag glasögon, jag är tydligen närsynt. Alltså att jag inte ser bra på långt håll. Alla har sagt att jag passar jättebra i mina glasögon, men jag hade tyvärr ingen bild på mig själv med de på. Jag skäms fortfarande väldigt mycket att gå ut i dem, man ska verkligen inte göra det men jag gör det. När jag fick reda på att de var klara, och att jag kunde hämta de..så fick jag ångest över att jag skulle ha de i skolan nästa dag. För som att jag har varit mobbad under hela min skolgång så var jag rädd att någon skulle mobba mig för dem. Men ingen sa något, de bara kollade på mig väldigt mycket. Den ända som sa något var kuratorn när vi gick förbi henne i korridoren, jag blev glad då för hon sa att jag passade jättebra i dem.

Jag ville också be om ursäkt för att jag inte har bloggat på ett tag.

Hoppas du/ni har en bra dag/kväll! ❤️

Likes

Comments

View tracker

Allmänt

Idag är det fredag vilket betyder tacos! 😀. Jag äter alltid tacos på fredag. Just nu sitter jag och kollar på serien Catfish på MTV. Jag älskar den serien, den är så sjukt bra. Jag har börjat testa att ta nyttiga piller för att bli brun, för jag kan inte bli brun naturligt jag är helt kritvit typ.

Nu är det dock reklam, idag var också min sista dag på praktiken. På måndag måste jag gå tillbaka till skolan igen 😑😔. Jag har saknat skolan, men inte uppgifterna och läxorna. Jag har saknat människorna i skolan, lärarna och eleverna jag brukar snacka med.

Hoppas du/ni har en bra dag/kväll! ❤️

Likes

Comments

Allmänt

Hej! Jag har haft praktik på ett hotell i snart fyra veckor, på fredag är sista dagen sen på måndag börjar skolan som vanligt igen. Jag vet inte hur mycket uppgifter och läxor jag kommer ha.

Jag ville liksom informera er läsare, för jag vet inte exakt hur mycket tid jag kommer ha att blogga. Men något inlägg kommer ni nog få, jag kan sätta en påminnelse på min mobil så jag kommer ihåg 👍. Jag börjar på praktiken 08:00 och slutar mellan 14:00-15:00 det bror på hur mycket det finns att göra på hotellet. Just nu är jag i städ, och det är faktiskt riktigt kul när man har lärt sig hur man ska göra allt. Hoppas du/ni har en bra dag/kväll! ❤

Likes

Comments

Allmänt

Första kvällen när vi var på en italiensk restaurang som heter Mamma Maria. Det fanns glutenfritt, allt på bilderna som jag ätit är glutenfritt 😃.

Här är jag och Ewelina inne på H&M, hon testade den här kepsen.

Alkoholfria drinkar som jag, Ewelina och Ewelinas mamma köpte på båten sista kvällen. Drinkarna som är likadana med tre blåbär i är Ewelinas och Ewelinas mammas. De var super goda (jag smakade lite), kommer dock inte ihåg vad drinken hette.

Det här var min alkoholfria drink, älskade den. Den var super god 😍👌. Det var också ett band som spelade på klubben vi var på. De var skit bra, tjejen som sjöng asså fan va bra hon var. Ha en bra dag/kväll! ❤

Likes

Comments

Allmänt

Hej!
Jag började skolan den 17:e den här månaden. Den 16:e var jag på Rockbjörnen i Stockholm, bästa kvällen i mitt liv (förutom slutet på den, när vi skulle åka hem). Jag började känna mig låg den 16:e då när vi skulle dit, jag var täppt och hostade lite då och då. Jag var nog sjukast den 18:e, och jag stannade dock bara hemma från skolan en dag (tror jag) men jag var där första dagen (17:e). Det som suger är att vi kommer inte ha vår gamla lärare i engelskan. Och att vi kommer inte ha lektioner med rl, jag kommer sakna att ha lektioner med dem. Men jag förstår anledningen varför.
Dessutom så har reglerna ändrats i år, om man måste hämta sina saker i sitt skåp på lektionen så får man 5 minuter (sen ankomst) även fast det inte ens tar fem minuter. Och min nya engelska lärare är så tråkig att jag typ somnar på lektionen (förlåt om du någonsin ser det här). Eller aa just nu har vi en vikare typ tills den riktiga kommer. Jag hoppas hon är bättre. För jag älskar engelska och jag vill ha kul på den lektionen.
Jag är inte förkyld nu längre dock, vilket är bra för det var as jobbigt.

Juste igår drack jag min första frappe, den hade mocha och vit choklad på grädden. Den var ganska god, men jag sa nåt annat och fick detta aja. Så min gluten allergi gick igång och jag höll nästan på att spy efter nån timme. Det var soya i och soya kan innehålla gluten. Grejen är att jag beställde inte ens det på bilden. Jag sa tydligt "vit choklad jordgubb", det känns som att han bara hörde "frappe". Så jag var dålig hela kvällen igår. Kul, not idag gör det fortfarande lite ont i magen.

Likes

Comments

Allmänt

Min tårta, jag älskar batman så ja då. Den är också glutenfri så jag kunde äta den.

Min bästa vän Ewelina var där ❤.

Och min mamma var där också 😊.

Den klassiska bilden när man skär upp tårtbiten..😜.

Och tårtbiten blev så här, som att den står upp kommer jag gifta mig 😂. Den här dagen var väldigt rolig, hoppas ni gilla inlägget. Ha en bra dag/kväll! ❤

Likes

Comments