Allmänt

Hej alla! Idag är det fredag och sportlovet börjar idag för mig. Jag är fortfarande lite förkyld, men nu är jag taggad för jag ska se världens bästa film. Jag såg den första och nu ska jag se den andra. Han som är Mr.Grey asså fy fan va snygg han är 😍👌🏼

Hoppas du/ni har en bra dag/kväll! ❤

Likes

Comments

Hej alla! Ikväll är det mello och jag har nyss ätit middag. Vilka ska ni rösta på? Middagen bestod av stekt fläskfilé med grillkrydda på, pommes och bearnaise sås.
Jag ligger i sängen och myser med min ena katt Misse och kollar på mello.

Hoppas du/ni har en bra dag/kväll! ❤

Likes

Comments

Jag har inte ätit ostbågar på länge, men nu hade jag tänkt att äta de och kolla på The Simpsons 👌🏼. Kort inlägg men jag kände bara för att skriva något.

Hoppas du/ni har en bra dag/kväll! ❤

Likes

Comments

Allmänt

Hej alla!

Idag hade vi friluftsdag 09:00, jag valde att vara på Boda Borg.
Jag var där förra året också faktiskt.
Och mina knän gör piss ont.
I mitt lag var vi tre stycken räknat med mig, vi hade as kul även fast det inte gick så bra hela tiden.
Och jag har massa röda märken över knäna och smalbenen.
Det som sög lite är att vi bara klarade tre banor, men en bana som heter Dansa Pausa är as kul men kan vara svår i början.
På den banan också så råkade jag skada mitt långfinger (🖕🏼fingret).
Det gjorde ganska ont och det blödde lite men sved mest. Nu har jag dock gjort rent med alsolsprit och satt dit ett plåster.
Vi var ju där via vår skola, så vi åt taco buffén men det hade vissa betalat innan.
Och då fick man ett liknande åkband som man får på Gröna Lund, fast bara för mat och det var grått.

Man fick stanna ända till 15:00 men vi åkte hem ca 13:30.


Länk till deras hemsida om ni vill kolla lite: http://www.bodaborg.se


Hoppas du/ni har en bra dag/kväll! ❤

Likes

Comments

Allmänt

Hej alla! Idag är det söndag, men jag önskar de var fredag igen för jag vill inte tillbaka till skolan och jag hatar måndag. Söndagsångesten är på hög nivå, men jag hoppas ni haft en bra helg. Jag har mest kollat på filmer och ätit onyttigt, just nu kollar jag på NCIS. Om ni inte vet vad det är så är det en serie som går på sexan, som är väldigt bra 💓.

Hoppas du/ni har en bra dag/kväll! ❤.

Här får ni en rolig gammal bild på mig och min mamma, bara för att inlägget blev så kort 😂.

Likes

Comments

Allmänt

Idag så hade mamma köpte två glutenfria semlor, så efter maten så tog jag en. Som hon köpte de på Farmors Glutenfria Cafe, de var väldigt goda men jag tycker inte om mandelmassa tyvärr. Jag tar alltid bort mandelmassan, jag har faktiskt försökt äta den men det är inte min smak. Hoppas ni fått chansen att äta semla om ni velat 💗.

Hoppas du/ni har en bra dag/kväll! ❤

Likes

Comments

Allmänt

Hej, idag så fyller min bästa vän år. Och efter skolan åkte vi till restaurangen Afrodite och käka tillsammans. Jag, Ewe (födelsedagsbarnet) och Victoria. De tog kebab, och jag åt pizza som var glutenfri.
Det var roligt och mysigt, det var en riktigt bra kväll. Jag åt upp hela pizzan för jag var jättehungrig. Vi snackade massa också, som vanligt 😊.
Hoppas ni/du har en bra dag/kväll! ❤️

Likes

Comments

Allmänt

Idag blev det stekt kycklig, potatis klyftor och gurka till. Jag ligger i sängen och myser medan jag kollar på tv. Jag hade inte tänkt att göra så mycket idag.

Hoppas du/ni har en bra dag/kväll! ❤️

Likes

Comments

Allmänt

Hej alla! Idag var första skoldagen, på engelskan såg vi på en del av filmen Forrest Gump. Vi har dock gjort det redan i första ring, men tydligen så visste inte vår nya lärare det 😒. Fast när några i klassen sa det (jag, och två till), så ville alla se filmen ändå. För de kommer inte ihåg att vi har sett den, men det gör inget för filmen är ändå bra. Men vi måste svara på frågor varje gång vi har sett 45 minuter av den. Efter skolan var slut så skulle jag till min optiker för att hon var tvungen att fylla i ett papper till transportstyrelsen, fast hon var inte där idag så jag ska dit i övermorgon (Onsdag). Så jag och Ewelina gick till Victorias skola istället, så gick vi till Sandy's och fikade (Jag & Ewe). Jag och Ewe tog frozen yogurt, jag tar alltid bara med bär/frukt och ibland med något strössel som topping. Efter hade fikat klart så tog vi bussen hem till Ewe, vi gjorde inte så mycket. Vi hade tänkt att jag och Ewe skulle spela in en video till min kanal, men det blev inte av för att då skulle jag missa min buss hem. Fast vi missade bussen till bussterminalen, och min buss kom inte förrns om två timmar. Så jag fick skjuts av Victorias mammas kille, fast Victoria och Ewe åkte med också och Victorias bror. Sen när jag kom hem kollade jag på Skönhetsfällan.

Hoppas du/ni har en bra dag/kväll! ❤

Likes

Comments

Allmänt

Hej alla fina! Idag vaknade jag klockan 09:24, det är lördag och igår fick jag höstlov. Den här låten som ni ser på bilden ovan, det är mitt favoritbands nya singel 'Who Doesn't Love Love'. Den är jättebra tycker jag, den kom ut igår natt (00:00). Omar som är en av medlemmarna i bandet är en av de som varit med och skrivit den. Jag är sjukt stolt över honom, för den är sååå sjukt bra. Jag lyssnade på den typ 10000 gånger igår, och nu har jag tänkt att lyssna på den igen.

Ikväll kanske jag ska på en bilshow med mina två bästa vänner, så då kanske ni får lite fina bilder! 😋
Hoppas du/ni har en bra dag/kväll! ❤️

Likes

Comments