Från hjärtat

Mina vänner frågar mig ibland hur gör ni eller vad är hemligheten och också tröttnar man inte? Jag menar frågan på att jag och Mark har hållt ihop.

Nu finns det sådana par jag känner som har vart tillsammans, sambo eller gifta längre än mig och Mark men jag har redan fått sådana här frågor angående oss och vi har nu vart tillsammans i 6 år. Varav 2 år distansförhållande, bott ihop i 4 år och vi har nu vart gifta i 3 år iår.

Så vad gör vi? Vi bråkar, vi pratar, vi skrattar och vi gråter som alla andra. Vi har sagt att vi ger upp, vi har gett varandra löften, vi har vart elaka mot varandra men vi har också hållt om varandra.

För det första, Mark gör mig galen ibland. Men den mesta av tiden gör han mig till den lyckligaste på hela jorden.

Det första året behövde man ju inte göra något speciellt för att "hålla ihop" för då ville man ingenting annat än att vara med varandra varenda sekund av tiden man andades.

Men med tiden så är man inte sådär vad ska man kalla det? Fjärilar i magen kär? Jag säger inte att jag inte är fjärilar i magen kär i Mark för det är jag fortfarande men inte hela tiden om ni förstår vad jag menar?

Men nu till svaret på frågan, vad gör man? Jag personligen tycker det är viktigt att skapa tid för varandra. Gör något kul! Ät middag tillsammans, ha picknick ute i skogen, (gå på bio skulle jag skriva, det är trevligt men man umgås inte speciellt mycket), jag vet inte? Ge varandra 15 minuters massage var, vad som helst. Det är nummer ett.

Nummer två är att kramas. Hålla om varandra. Jag och Mark bestämde när jag var gravid att vi varje dag skulle kramas och bara hålla om varandra minst en gång om dagen, det är verkligen viktigt tycker jag. Man hinner oftast inte att hålla om varandra så som man gjorde förr när man har jobb och som i vårt fall barn och en kram tycker jag är värt mycket mer än en snabbpuss.

Nummer tre. Berätta vad ni känner. Säg att ni älskar varandra! Prata med varandra och förstå varandra. Vi var jätteduktiga i början på att bara ha vår egen historia, vår egen version och ville inte alls lyssna på vad den andre personen hade att berätta, vilket är fel, ett jättestort fel. Att kunna säga vad man har på hjärtat utan att det blir en konflikt och sedan komma fram till en lösning som passar båda det är en helt otroligt bra känsla, man slipper all stress.

Nummer fyra (Marks svaghet om jag får säga det själv). Säg förlåt. Att inse att man har gjort fel kan vara väldigt svårt ibland, I know that haha 😅 Men man kommer långt på att bara säga det där lilla magiska ordet.

Sen finns det massvis med saker man skulle kunna göra för att hålla ihop. Jag tror inte riktigt på det där med att "känslorna försvann, jag känner inte likadant längre" för om man lägger energi på sitt förhållande och ger tid till varandra så tror jag faktiskt inte att det blir så, jag kanske har fel vad vet jag? Men jag tänker såhär...

Visst Mark är inte samma person som han var när jag träffade honom, vårt liv har ju förändrats väldigt mycket sen dess och jag är inte heller samma person som jag var då. Men jag är fortfarande jag. Jag är fortfarande Emelie. Samma person som Mark blev kär i 2011, det är jag.

Vi brukar ofta prata om gamla minnen, säga våra favoritminnen från respektive år och göra sånt som vi gjorde förr som får tillbaka dem där känslorna som man hade då.

Man ska inte tvinga fram några känslor men jag menar på att om dem fanns där från början och man bara ger kärleken en liten glöd någon gång då och då, så tror jag inte på att den slocknar.

Jag vet inte om den här texten gav någon någonting, egentligen är jag bara rastlös och kom och tänka på frågan jag fick häromdagen om jag inte någon gång tänker på att 'byta', för, "vad tråkigt att vara med samma man hela livet."

Men, det är ingen som har tvingat mig att spendera hela mitt liv med denna mannen, det valde jag själv och jag kommer att sträva efter att det blir så. Jag kommer att sträva efter att jag och Mark i framtiden sitter gråhåriga i vår gungstol i trädgården, håller varandra i hand och ser på våra barnbarns barn.

För det är det jag såg fram emot när jag sa "ja" till att dela mitt liv med denna mannen, min man.

Så glad att just du kom in i mitt liv och gjorde allting så mycket bättre ❣️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hejsan,

Nu har det snart gått en vecka sen jag skrev sist och tyvärr så har Dilan inte gått en enda dag på förskolan denna veckan då hela familjen blivit sjuka. Jag började med hosta för 3 veckor sen ungefär som blev bra förra veckan och sen blev skit igen typ i söndags men eskalerade till världens förkylning så jag har sen smittat både Dilan och Mark. Men jag och Mark har ändå gått till jobbet med hjälp av mina föräldrar som har passat Dilan efter att jag åkt till jobbet vid två tills Mark kom hem strax efter fyra.

Och vi har inte sovit någonting på nätterna då Dilan inte kunnat sova och igår gick jag hem tidigare för jag höll på att dö där och då förkylningsdöden, gick till jobbet med 38,5 graders feber men det funkade bara till halv 8 😅

Men idag ska jag ändå åka till jobbet. Det är ju sista dagen idag så jag får överleva dem timmarna oavsett hur jag mår 😅 Får såna jäkla skuldkänslor när jag är sjuk, det är som att man inte får vara sjuk, det KÄNNS som att man inte får vara hemma från jobbet om man inte ligger på dödsbädden och jag tror ju att folk är arga på mig och tror jag är sjuk jämt när det händer. Och så får jag ångest och är rädd att ingen vill ha mig 😩

Jag och Dilan har iallafall fått tid till läkaren 20 över 10 så då får vi se vad dem säger, förmodligen inte mycket då sist Dilan var sjuk med ögoninflammation, öroninflammation, hosta och snorig så sa samma läkare att han tyckte allt såg bra ut, vanlig förkylning 👍🏼

Nu till min fråga, hur fan gör man? Hur klarar man av att ge 110% av sig själv på jobbet och 110% av sig själv hemma med familjen? Utan att gå i bitar? Haha, jag förstår att det inte kommer att vara så enkelt nu i början då jag vart hemma i nästan två år och jag förstår att det är mer påfrestande nu när man är sjuk och Dilan inte kan gå på förskolan, men helt ärligt, hur fan gör man?

Mvh
En värdelös Emelie

Likes

Comments

Hejsan,

Nu har vi kommit igång med allvaret 😅 Helt plötsligt så tog min mamma ledighet slut och jag är tillbaka på jobbet och Dilan har precis vart på inskolning i en vecka.

Inskolning dag 1,
Vi åkte till skolan på morgonen vid halv 10 och fick träffa fsk lärarna och några av barnen. Vi blev visade runt i byggnaden och vi lämnade Dilan en kort stund och han var inte ledsen ett dugg.

Inskolning dag 2,
Vi åkte till fsk kvart i 9 och var inne och lekte då det regnade jättemycket ute. När fsk läraren skulle ta fika så följde jag med och lämnade Dilan, det gick bra ända tills hon gick tillbaka utan mig så jag fick gå in igen för att Dilan var ledsen.

Inskolning dag 3,
Vi åkte till fsk vid kvart i 9 och lekte en liten stund och sen försökte vi med att säga hejdå men fick gå tillbaka då han var ledsen. Sen åt vi mat tillsammans med dem andra barnen innan vi åkte hem.

Inskolning dag 4,
Vi åkte till fsk kvart i 8 så Dilan kunde äta frukost tillsammans med de andra barnen och efter frukosten försökte vi lämna och vi skulle ha lämnat i några timmar men Dilan var jätteledsen så vi gick in igen och sen så gick dem ut för att leka och då prövade vi att lämna igen och det gjorde vi och var hemma i en och en halv timma innan vi hämtade honom efter att han ätit mat med fsk. Och när vi hämtade hade han inte vart ledsen alls och det hade gått jättebra :)

Inskolning dag 5,
Vi lämnade Dilan på morgonen vid kvart i 8 och gick typ efter 10 minuter och han var ej ledsen han till och med ville att vi skulle gå 😅 så vi åkte hem och sen fick vi hämta efter att han sovit, dock så sov han bara lite mer än en timma och han hade vart ledsen när han vaknade men utöver det hade det gått jättebra.


Det var kort om våran inskolningsvecka. På måndag ska jag lämna innan jobbet och Mark ska hämta efter att han slutat men eftersom jag jobbar andra skift så blir det iofs bara 5,5 timmar tre dagar nästa vecka. Därefter ska jag jobba natt och då kommer han att gå lite andra tider :)

Utöver inskolningen så har jag jobbat både helgen på hotellet och så jobbade jag på fabriken i veckan 14:30-00:00. Det gick ganska bra faktiskt. Jag har ju ganska höga krav på mig själv så igår bröt jag ihop när det inte blev som jag ville haha men utöver det har det gått bra för mig med.

Nu väntar vi på att min mamma och pappa ska komma hem från flygplatsen då dem vart borta en hel månad på semester så ska bli kul att ha dem tillbaka :)

Annars hade jag inte så mycket mer på hjärtat faktiskt. Hoppas ni får en bra helg för det ska definitivt jag. Ska njuta av varenda minut på min första helg på länge med min fina familj ❤

Likes

Comments

Vardag

Hejsan,

Jösses. En hel månad har gått sedan jag skrev någonting på bloggen. Helt ärligt så känns hela juli månad som om det bara var 1 vecka, det har gått så fort!!

Vi har ju gjort en hel del på en månad bland annat så var min systers två flickor här i lite mer än en vecka och vi åkte till Liseberg, Leos lekland, ut till en bondgård och lite annat skoj.

Sen har vi? Jag vet inte. Tiden har gått så fort så jag har inte ens hängt med.

Detta är sista veckan som jag är mammaledig med Dilan innan jag börjar jobba och han börjar dagis, så ångesten kryper sakta in på mig. Satt och läste papperna från dagis idag och grät samtidigt.

Hur kunde tiden gå så fort?

Haha, sitter och gråter nu med. Men det gör verkligen ont i mig fastän jag vet att dagis är ändå bra för barn för dem lär sig så mycket och träffat nya kompisar och så men hade jag kunnat hade jag alltid vart hemma med Dilan tills han börjar skolan 😢 Min lilla bebis, när blev du så stor 😭

Nej, guuud, jag måste sluta nu haha. Vi var på BVC förra veckan med och jag älskar vår BVC sköterska, hon är verkligen guld. Och får mig att må så himla bra och ger oss alltid positiva kommentarer. Känns alltid bra att gå till henne.

Det där skrev jag för att få mig själv på andra tankar. Så, iallafall, idag har jag vart duktig och handlat, tvättat och städat nedervåningen, lagat mat OCH dammsugat och städat bilen tillsammans med Dilan. Han tyckte det var superkul att sitta i bilen medan jag städade. Och han älskar att hjälpa till med allt ❤

Imorgon ska jag städa övervåningen sen får vi se om vi leker med någon kompis eller så, men onsdag-torsdag-fredag är mamma Dilan tid, då ska vi inte göra annat än o leka mysa gosa pussas.

För sen ska jag jobba lördag söndag måndag tisdag onsdag torsdag och fredag och plus ha Dilans inskolning på veckodagarna. Alltså man är trött när man går hemma, hur fasen blir det när man sen börjar jobba? 😅

Jag kommer att börja jobba andra skift i ca 2 veckor (eller mer, but i hope not) och sen ska jag jobba nattskift men jag ser jättemycket fram emot nattskiftet för det är något jag verkligen vill, Sen är frågan om jag klarar av det men det hoppas jag för då blir det iallafall inte allt för långa dagar på dagis för Dilan.

Men nu vaknade Dilan, got to Go. Ha det bäst ❤

Alltid du o jag Dilan ❤

Likes

Comments

Hej,

Förlåt för min usla uppdatering men jag skyller faktiskt denna gången på internet. Vi hade så jäkla dåligt wi-fi i Rumänien så det finns inte. Jag skickade en bild till Mark som han fick 2 dagar senare haha.

Men ni ska såklart få veta vad vi gjort under vår semester ☀️

Vi var ju då på bröllop dagen efter vi kom fram. Sen var vi en del på 'stranden' som det kallas, vi var ute och åt på stan och umgicks med släkt och vänner. Vi firade såklart midsommar med jordgubbstårta, Marks familj och vänner, sillen glömde vi hemma men det blev grillat istället.

Sen åkte vi till Ungern en dag, till ett av mina favorit barndomsminnens ställe, nämligen Hajduszoboszlo. Det är så fint där och finns så mycket att göra! Dit tänker vi definitivt återvända. Eftersom det var slutet på semestern kunde vi bara stanna en dag så vi hann inte med så mycket mer än att gå på badet och cykla med sån här flintstone cykel haha.

Men på badet fanns också såååå mycket att göra! Vi åkte rutschkana, åt god mat, badade i några av de många många bassängerna, cyklade cykelbåt, matade karpfiskarna och solade.

Sen så tog de två fina semesterveckorna slut och vi kom hem i måndags kväll.

Redan på tisdag morgon befann jag mig på jobbet på fabriken, 06:00. Till 15. Det var kul, spännande. Ett helt nytt ställe med massor av ny information och jättetrevliga människor. Så där befann jag mig från tisdag till fredag. Efter jobbet var vi mest hemma, åkte och handlade (lite leksaker naturligtvis)... Lekt lite med kusinen Neville och ätit på thai restaurang, mer än så har vi inte gjort. Sen har jag däckat runt 9 tiden varje kväll.

Idag då så gick jag upp tidigt igen för jobb, men denna gången på Hotell nissastigen. Jobbade där för fyra år sen och sen var jag och jobbade några pass innan semestern med. Det är också ett roligt, socialt jobb. Och idag var det massor av gäster, väldigt trevliga sådana.

När jag sen slutade jobbet däckade jag 1,5h i sängen. Och när jag kom till liv igen åkte Mark och fiskade så jag och Dilan åkte och lekte med kompisen Liza. Sen kom vi hem och gjorde inte så mycket, var lite med mina föräldrar, Helena och Jonny. Sen såg vi lite på dumma mig 1, för imorgon ska vi nämligen på bio 😁 Jag, Mark, Dilan och mina föräldrar ska se dumma mig 3 och det blir Dilans första gång på bio så det blir spännande haha.

Men nu mina kära vänner ska jag sova, för imorgon är det dags för jobb på hotellet igen.

Förresten, angående rubriken, i tisdags blev jag för första gången i mitt liv tills vidare fastanställd på bemanningsföretaget, tjohej! Det ska vi fira någon gång då jag är ledig på helgen.... typ i augusti då. För fram tills dess hittar ni mig på hotellet!

Hoppas ni haft det bra ni med ♥️

Likes

Comments

Vardag

Innan jag går och lägger mig måste jag ju berätta för er om att jag fick jobbet! Woho! Börjar och ska prova på jobbet dagen efter vi kommer hem och ska jobba två veckor. Känns det bra för mig och dem så börjar jag där sen i augusti när jag ska börja jobba som vanligt igen.

Så nu kan jag sova gott 😁Vad det är för jobb kan vi ta en annan gång sen. Men det är ett fabriksjobb. En plastindustri i Bredaryd 😊

Nu... godnatt på riktigt! Snart är det morgon igen. 😴

(Bjuder på en bild från igår när jag var lite sliten hehe)

Likes

Comments

Resor

Hejsan!

Nu är vi i Rumänien och har det fint :). Vi kom i fredags och både bilturen till flygplatsen, flyget och bilturen från flygplatsen hem gick bra. Vi körde lite fel påväg till Malmö men annars så gick det fint. Dilan somnade i bilen på vägen hem från flygplatsen så den läggningen gick suveränt.

På fredag kväll kom min svärmor och min svägerska med sin familj hit och vi tjötade lite innan jag gick och la mig.

I lördags så var jag och lämnade min klänning hos sömmerskan, gick till frisören och blev fin i håret och så var jag hos min make-up stylist och blev finare i ansiktet haha. Kände knappt igen mig själv när hon var klar.

Allt detta för att vi sen på kvällen gick på min barndomsväns bröllop. Vi stannade till klockan 9 ungefär och sen körde vi hem Dilan, nattade honom och sen fick svärmor passa honom medan vi åkte tillbaka och stannade till 2 ungefär.

I söndags, igår så var vi lite slöa på morgonen men eftersom vi hade lånat min svägerskas bil så passade jag på att åka och storhandla med Dilan medan mark sov. När Dilan vaknade efter sin middags tupplur så gick vi till stranden som det kallas, det är en badplats egentligen med utomhusbassänger och en sjö som dem byggt. Vi gick dit och mötte upp mina kusiner och deras familjer och så några vänner sen var vi där nästan tills det var läggdags för Dilan. Och han äääälskade det haha han ville inte komma ut ut bassängen.

På kvällen sen kom min svärmor, svägerska och hennes familj, svåger och hans flickvän över så vi satt ute och tjötade lite och sen gick vi och la oss.

Idag så vaknade vi runt halv 8 och mark var trött efter all öl igår så det var inge liv i honom på morgonen så vi gick till min farmor istället och umgicks med henne tills det var dags för lunch och tupplur, då gick vi hem. När Dilan vaknat sen så duschade vi och gjorde oss iordning för sen gick vi ut med Marks familj och åt pizza.

Nu sitter Mark med sin kompis och pratar lite. Jag blev för trött för att sitta och umgås så jag har lagt mig i sängen och ska strax sova.

Här är det 30 grader varmt ca och strålande sol. Jätteskönt väder! Inte alls för varmt och definitivt inte kallt, så jag klagar verkligen inte.

Imorgon så vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på på förmiddagen men på kvällen sen så kommer min kompis över för att umgås lite. Sen ska vi iväg och fiska lite i veckan, jag har lovat Mark och som han tjatar om det där fisket :P Men det ska väl bli roligt hoppas jag, jag hoppas Dilan kommer tycka det är lika roligt som hans far haha.

Men nu ska jag nog sova lite. Men jag kommer att hålla er uppdaterade så stay tuned 😁

Godnatt fina ni! 💗

Likes

Comments

Shopping

Alltså jag älskar den! Bilderna gör den inte rättvisa men det är alltså på riktigt det finaste plagget jag äger skulle jag vilja säga.

Den är från bonprix och kostade 299 riksdaler.

Likes

Comments

Vardag

Hejsan!

Nu har ännu en vecka rusat förbi!

I helgen så bara tog vi det lugnt. Egentligen skulle vi inte ens vart hemma i helgen men sådana här vändningar är bra med. Vi var ute och käkade lunch jag och Mark på chilithai på lördagen och sen så hade vi mysfrukost hemma på söndagen. Det var väl mest det som var märkvärdigt med helgen. Annars var det lugnt.

I måndags så hade vi finbesök av min farbror Kaj, Petra och mina kusiner Fabian och Marcus. Det var trevligt. Samtidigt som det kändes konstigt att Kaj var hos oss så kändes det hur naturligt som helst. Så himla skönt att det där är över nu, och så känner alla i den här familjen.

I tisdags gjorde vi inget speciellt mer än o leta efter våra pass som var borta. Alltså dem var helt väck. Eller om det var i måndags vi gjorde detta. Vet inte men nu har vi dem iallafall!! Är ju rätt positivt att ha när man ska utomlands på fredag (imorgon).

Annars gjorde vi inget speciellt på tisdagen. Igår, onsdag så jobbade Mark. Jag och Dilan var hemma. Jag var iväg på jäkla gynbesök. Hatar det. Och sprang lite ärenden och så medan Dilan var med mina föräldrar. Var inne en sväng på jobbet och lite så. Sen hämtade jag Cikki på eftermiddagen och vi åkte till bolaget och sen hem.

På kvällen sen så samlades vi ett häng hemma hos min farbror Mackan. Men jag stannade inte länge. Jag åkte hem och nattade min lilla Dilan och sen så såg jag och Mark på skräckisen Get out. För er som inte sett den så var den bra i 10 minuter, allt annat var skit om ni frågar mig.

Idag då så var Kaj och Petra här, dem hade sovit här inatt så vi käkade lite frukost och så. Sen gjorde jag mig iordning och åkte iväg för att kolla på ett jobb, men det var ju en arbetsintervju haha. Men det gick bra, hoppas dem tyckte det med. 👍🏼

Kom hem för inte så längesen var och hämtade ett paket med lite kläder. Min nya jumpsuit alltså, jag är kär! Ska slänga upp den här alldeles strax.

I eftermiddag sen är det urnsättning för farmor och farfar. Men annars är det lugnt idag. Vi ska packa väskorna och lite så för imorgon flyger vi till Debrecen, Ungern och därifrån åker vi till Carei, Rumänien och stannar där ca 2 veckor. Känns båda bra, dåligt och nervöst. Men vi får väl hoppas på det bästa. Ska försöka hålla er uppdaterade under semestern med. Ni är ju sådana trogna läsare som läser fastän att jag är så dålig på den här regelbundna uppdateringen.

Så så ser livet ut just nu. Slänger upp min jumpsuit i ett annat inlägg här nu sen ska jag käka innan vi gör oss iordning.

Hoppas ni får en fin torsdag trots regnet 🤷🏼‍♀️😊

Min barnvakt som kom hem klockan 11 idag (berusad) fick endast ta hand om babywatchen i några minuter. Anställ henne som barnvakt hon kom i tid iallafall. (För er som inte känner henne så är det min syster Cikki).

Likes

Comments

Vardag

Hejsan! Nu har vi inte hörts vid på en vecka och jag har så mycket att berätta för er!!! Mycket viktiga händelser har skett som hela världen borde få veta.

Vi tar allt i sin ordning så vi kommer ihåg allt, fredagen och lördagen jobbade jag på Hotell nissastigen i Gislaved. Det var ju sån här fest i stan så då brukar dem ha lite party på hotellet och där stod jag i garderoben bland annat, plockade lite disk och hamnade även i entrén ett tag på fredagen. Men kul vart det! Började vid 8 på kvällen och kom hem vid 4 på fredag halv 5 på lördag. Men tiden gick så fort så det gjorde inget.

Men, så blev vi magsjuka 😩 (vi tror att det är magsjuka). Dilan blev det på fredagen, jag på lördagen när jag kommit hem då (söndag), Dilan blev bättre på söndagen och helt frisk på måndag och här ligger jag TORSDAG och fortfarande inte frisk. MEN, jag tror och jag hoppas och jag ber att det är över nu. Jag åt för ungefär en timma sen och har lyckats behålla maten hittills. Det var likadant igår när jag åt så mådde jag bra i en timma men denna gången hoppas jag verkligen att det är över nu!!!! Pray for me pls. Och tack alla fina som skrivit, ringt och på alla möjliga vis hört av sig och önskat oss en massa kry önskningar! Ni är ju för fina!

Jag vill ju berätta en grej för att jag tyckte det var så kul (kanske inte så smart, men kul). Jag kunde varken äta eller dricka någonting på 5 dagar så igår vart jag skit hungrig och så ledsen och arg för att om jag bara tog en liten liten klunk så behövde jag gå på toa. Så jag.... bad Mark gå och hämta Thai mat... Jag var så jävla hungrig!!!! Och så tänkte jag att det var skitsamma om jag skulle skita (förlåt mig) ut det igen för det gjorde jag ju ändå vad jag än gjorde!!!! Så Mark han hämtade maten och jag pt typ så mycket jag orkade säkert en 10-15 vårrullar. 😂 Eh ja.. magsjukan höll i sig därefter med men gott var det iallafall. Så värt det.

Men nu till den största viktigaste händelsen som hände var ju att min farbror Kaj Linna som suttit i fängelse i 13 år, oskyldigt dömd, nu är fri !!!!! Dem släppte honom i förrigår, tisdags om jag inte har helt fel. Håller ju knappt koll på dagarna MEN vilken fantastisk känsla! Vi pratade litenpå FaceTime och det kändes helt konstigt. Alltså detta känns så obegripligt. Kan knappt tänka mig vad mina kusiner, hans barn känner! Så underbart ❤❤

Det här är väl det som jag spenderat min tid till mest. Sen har man ju massa tid över till skit såklart när man är sjuk så jag har ju klickat hem ett och annat från nätet. Dilan fick lite nya sommar kläder, vi åker ju nästa vecka!!! 😱 Och en ny babywatch beställde jag och sen lite mediciner till resan.

En annan stor nyhet är att jag nu återigen har slutat att röka. Japp. Inte rökt sen i söndags och har inga planer på att börja röka igen. Och denna gången vet jag att jag är en som en alkoholist. Jag kan inte bara ta en cigg då och då för då är jag fast med skiten igen. Så den här magsjukan förde ändå med sig något bra. Jag som tänkte mig ta ett glas vin ta en cigg i sommar solen men helt ärligt hatar jag ciggen, man stinker, man är trött, man är irriterad och det kostar en massa onödiga pengar som jag hellre (som ni vet) lägger på shopping. Nu ska jag inte leka någon ängel för man vet aldrig om jag tänder den där förbannade ciggen igen, sist sa jag aldrig igen och jag ljög ju så denna gången lovar vi ingenting så har jag ingenting sagt.

Åå morsdag i söndags med ju. Min andra morsdag i livet! Spenderades med magsjuka haha. Inte så kul. Men jag fick fina blommor och choklad (vilka jag fortfarande har kvar😋) av min fina Dilan, Mark men även min svåger kom med en fin blombukett. Jag är så belades med alla fina människor i min närhet. Ni anar inte hur glad jag är över att jag har en sån fin familj och fina vänner!

Det var alles för denna gång! Hoppas ni haft en bättre vecka än vad vi haft 🌷

Fräsch konversation 😅👆🏼

Likes

Comments