Header

Hej!

Det här blir mitt första inlägg från Sverige!!! Because I'm back!! Har nu tillbringat 55 omtummlande, konstiga, lyckliga, olyckliga dagar i svea landet.  Det var väldigt väldigt svårt att säga hejdå till Usa. Upplevde och lärde mig så extremt mycket under mina 11 månader där och en del av mig kommer alltid att tillhöra Colorado. Det har varit jätte kul att blogga under mitt år, denna blogg har fungerat lite som ett bollplank för mig att skriva av mig lite. Jag hoppas att ni här hemma i Svea uppskattade att ni fick en liten inblick i mitt liv.

Det var inte alls länge sedan jag satt och skrev om min visumansökan, packningen och alla andra förberedelser i min blogg. Detta år har gått så fort. Kan inte ens förstå att ett år bara kan flyga förbi sådär, ett år är ju ingenting. Är sååååå tacksam att jag fick uppleva det här och uppfylla mina drömmar. Om du har chansen att göra nått sånt här, ta chansen utan att tveka. Det kommer inte vara lätt alla dagar, men det är så värt att kämpa för.  Strunta i vad du kommer missa, för det är ingenting om du jämför med det du kommer uppleva. Det är svårt att skriva med ord vad jag har upplevt för det här var min livs resa. 

 Allt var som vanligt när jag kom hem, allt var sig så likt och det kändes som om jag åkte igår. Föräldrarna blir lika tjatiga som vanligt :) , kompisarna är exakt lika dana som de var innan man åkte, allt var så vanligt. Det ända som skiljde sig vad jag, jag kände mig som en stor alien och jag ver inte hur många sms jag har skickar till min älskade värdmamma Simone i USA om att hur jag känner mig som en alien, hur jag inte passar in i Sverige osv. Man kan säga att jag fick en STOR kulturchock när jag kom tillbaka hem, och reverse homesickness till USA.  Men nu börjar pusselbitarna falla på plats, och nu är det nya drömmar som ska uppfyllas. Jag har inte fått nog av USA än och detta är inget slut. Åker faktiskt tillbaka den 23e oktober i 2 veckor. Sen får vi se vad som händer, this is not an end, just a beginning of something new. 

Tänkte fortsätta att blogga här när när jag åker tillbaka i framtiden och så! Så detta är nog inte mitt sista inlägg på bloggen. Så håll utkik! Tack för detta år! Har ni frågor så är det bara att ställa dom. 

Kram


Det jag möttes av i Sverige

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments