Header

10 orsaker att hata dig 
100 Girls 
American Pie (+ uppföljare) ?
A cinderella story ?
A walk to remember
But I'm a Cheerleader 
Bring it on (+ uppföljare) ?
Boys and Girls  
Can't buy me love ?
Clueless ?
Can't Hardly Wait 
Crazy/Beautiful 
Cruel Intentions 
Drive Me Crazy
Elephant 
En prinsessas dagbok ?
Freaky Friday ?
Freedom writers
Get over it
Girl next door
Grease ?
Hot Chick
High school musical ?
How to Deal
Igby goes down 
John tucker must die
Kids 
Love don't cost a thing
Mean girls ?
Never Been Kissed
Not another teen movie 
Napoleon Dynamite
Raise your voice
Rock 'n' Roll High School
Revenge of the nerds
Remember the titans
She's all that
She's the man ?
Saved!
Tonårsliv ?
Tretton ?
The New Guy
Whatever It Takes
 
Hittade en lista på en massa High School filmer. Alla det med ett ? efter har jag sett, så jag har ju e del high school filmer kvar att se lol
 
Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Heeej! Jag har flyttat alla min inlägg från min gamla blogg till denna fantasifyllda bloggen med namnet usaemma. Vilket roligt namn heheh men pallar inte bry mig lol
 
Just nu rullar allt gällande usa ganska segt. Det är mycket tjaffs gällande min fotskada, eller det är en hel del pappren som måste skrivas på. Det är så många som redan har fått familj nu och jag väntar varje dag. Kommer bli väldens lyckligaste person när det händer.. Vill bara ha en host family nunununu. åååå blir helt pirrig när jag tänker på att om att om bara några månader så sitter jag i USA. 
 
Nästa vecka är det förbredelsläger i Göteborg för alla som åker med sts. Det ska bli kult och träffa en massa andra blivande utbytessttudenter. 
 
Kram

Likes

Comments

FLORIDA 

* I Florida kan en kvinna som är ensamstående, skild eller änka enligt lag inte hoppa fallskärm på söndagseftermiddagarna 
* I Florida kan ogifta kvinnor få långa fängelse straff om hon flyger luftballong på en söndag

*Det är olagligt att åka skateboard utan licens 

*I Florida är det förbjudet att sälja sina barn. 


ARIZONA 

*I Maricopa County, Arizona, får inte fler än sex kvinnor bo i samma hus

*det är förbjudet att spela kort med en indian

 

 

 

NORTH CAROLINA 

*I North Carolina är det ett brott att sjunga falsk

*elefanter får inte plöja bomullsfält

 

ALASKA 

I Alaska är det förbjudet att ge älgar drycker med alkohol i

 

ALABAMA 

*Det är förbjudet att spela domino på söndagar.
*Det är förbjudet att bära en falsk mustasch som kan orsaka skratt i kyrkan.
*Att hälla salt på järnvägsspåren kan bestraffas med döden.
*Det är tillåtet att köra mot enkelriktat, om du har en tänd lykta på din bil.
*Det är förbjudet att vid något tillfälle ha glass i bakfickan.

 KALIFORNIEN 

*det är olagligt att spela trumpet för att locka någon in i en butik i Indian Wells, Kalifornien.

* I Kalifornien är det olagligt att cykla i en pool 

* Det är förbjudet att dansa till en nationalsång i San Francisco 

*det är olagligt att svära på en minigolfbana i Long beach, Kalifornien

 

OKLAHOMA 

*du får böter eller fängelse om du gör lustigt miner mot en hund

 

Likes

Comments

 
fin bild
 
Läkarundersökning är en av alla förbredelser som man måste göra om man åker till usa om utbytesstudent. Jag var livrädd för den och jag hypade som en lite dyrasell kanin. Jag trodde typ att jag skulle dö. Sjukt överdrivet för det var inte så farligt hahha. De tar lite blodprov, där visade det sig att jag hade lite låga blodvärden, sen så ställer läkaren massa frågor och typ klämmer lite överallt och kolla reflexer och tar urinprov. Turbekolos testet var inte så farligt och då är jag livrädd för nålar. Det gjorde inte så ont iaf, gardasil gjorde mycket ondare  tycker jag för er som tagit den hehe.. Allt gick bra och jag fick fair på min hälsa, min fotskada drog ner det hela. Men tro mig, läkarundersökkningen är inger ni behöver oroa er för. :) 
Kram!

Likes

Comments

Många har frågat mig varför jag ville göra det här.  Alla ba, fett ovärt att ta ett sabbatsår i 3:an, du fyller ju 18 i usa osv. För det första så kan jag säga att det kommer vara en sjukt bra erfarenhet. Jag kommer att komma till ett främmande ställe med en massa främmande människor med ett språk som jag inte är så van att prata. 

Att jag valde USA var en självklarhet.  Jag har alltid sagt att jag ska bo i USA och nu får jag möjligheten att testa på det under 1 års tid. Målet under året är att hitt en man om jag kan gifta mig med så jag får greencard forever. hahahah skojja Sen så ska det bli sjukt spännande att få testa på att gå på highschool och få gå på prom, homecomming, graduation och få känna på high school spirit. Jag kommer bo hos en främmande familj vilket jag tycker ska bli jättespännande men ändå så sjuk läskigt. Jag skulle kunna rabbla upp så många bra saker med mitt kommande highschool år.

Sen kan jag säga att det kommer inte att vara en dans på rosor varje dag.  Jag har många gånger ställt frågan varför vill jag lämna min trygghet här hemma och alt det där andra man kommer sakna och som man ta som en självklarhet. Jag tror att alla de saker jag missar kommer tas igen för jag kommer uppleva så mycket mer en vad jag missar. Jag undrar också vilka vänner som kommer vara kvar när man kommer hem, det är ju bara de "riktiga" som komer finnas kvar. Min bästa kompis Linnea kommer också åka iväg ett år som utbytesstudent så hon kommer veta vad jag genomgår och jag kommer veta vad hon genomgår.... Det känns skönt...

Jag vet att jag alltid har velat göra det här så då ska jag ta den här chansen, och jag vet att jag kommer göra allt för att mitt år som utbytesstudent kommer bli bäst. Jag vet att jag kommer växa så mycket som person och inte bara runt midjan. Jag är så jävla taggad! 


Typ såhäääär taggad är jag hahaha 

Likes

Comments

Sen sist har jag fått min amerikanska organisation (cci). Den verkar jättebra och väldigt miljövänlig. Massa greanherarts överallt och sånt flummigt. Nu håller jag på att fixa alla pappren som behöver fixas. Det är så mycket som man behöver göra. Sts stressar en också hehe. Måste verkligen i alla fall fixa nytt pass denna vecka och göra läkarundersökningen. Kram

Likes

Comments

Som en blivande utbytesstudent så följer man slaviskt utbytesstudentbloggar. Jag vill inte ens veta hur många såna bloggar jag har klickat in på. Jag har 5 favoriter. trololol :)

http://upupandawayy.blogg.se - Isabella i Mississipp

http://usalollo.com - Lollo i Oregon

http://jenniferusa.blogg.se- Jennifer i North Carolina


http://louisehemvik.blogg.se- Louise i

http://enligtmyself.blogg.se - Anna i North Carolina

Har ni några tips på några bra studentbloggar?

Likes

Comments

Hej! Jag som skriver i denna lilla lilla blogg heter Emma och är 17 år. Jag bor för tillfället i Stockholm, men ska under 2013/2014 åka iväg på ett utbytesår till USA.

Usa har alltid vart mitt favoritland och jag har alltid sagt att jag ska flytta dit en vacker dag. Denna vackra dag kommer faktiskt få bli verklighet och snart kommer jag att lämna mellanmjölks Sverige och testa på hur det är att bo i landet som allt är möjligt i. Jag kommer vara utbytesstudent och göra allt det där som jag alltid har drömt om, jag kommer uppleva så otroligt mycket. Jag hoppas att jag hittar en man som jag kan gifta mig med (är 110% seriös) och så hoppas jag att jag kommer växa lite som person och inte bara runt midjan.

Jag kommer ha denna blogg mest för min egen skull sen är jag så godhjärtad lol ;) så att denna blogg är till för alla mina nära och kära så de vet vad jag har för mig. Kram

Så hä snygg är jag, skevt att 2 a 3 bilder blev snea.
 
/ emma
 

Likes

Comments