Idag har varit en lugn dag. Runt två tiden så åkte vi in till stan här i Växjö och gick på årets julmarknad. Jätte mysigt! Verkligen!
Passade på att köpa lite julklappar och titta lite på saker man önskar sig. Indiska har ju så många magiska inrednings detaljer. Hade kunnat köpa allt!

Väl hemma så passade jag på att dricka lite te och titta på Sweden International Horse Show 2017 på SVT Play.
Gratulationer till Malin och Peder för medaljerna i Sweden Grand Prix!

Likes

Comments

För inte så länge sedan hängde jag med Stephanie på en dressyr tävling och fick ta hand om hennes tävlings häst Grå. Som vi kallar honom.

För en dag fick jag vara hästskötare och jag trivdes väldigt bra. Trots att jag är lite små rädd för Grås stora hovar.. Han råkade trappa mig på skon och den flög såå långt! Var tvungen att hoppa ett ben i leran med Grå bakom o leta upp skon haha

Trots att det inte blev några priser för ekipaget, så var det en roligt dag med många nya upplevelser. Det var länge sedan jag var på tävling samt har jag inte varit på en dressyr tävling innan - inte i Tingsryd iaf. Men vilket vacker tävlingsstall denna ridanläggning har. Jätte paddockar och maneger! Var väldigt imponerad faktist.

Får ser när nästa tävling bär av! Väntar till nästa säsong.

Likes

Comments

Idag kom min efterlängtade Samshield hjälm och jag är så nöjd. Kolla så fin den är! Något jag dock reagera på var när jag satte på mig hjälmen för första gången så ville hakbandet gärna lägga sig över hakan - istället för under.. Men hjälmen i helhet blir mer och mer bekväm desto längre tid jag har på mig den. Så jag är nöjd ändå med den!

Idag har jag inte hittat på så mycket, mest pluggat kinesiska och sett klart de nya avsnittet av DET STORA HOPPET samt säsongs avslutningen av SVENSKA HOLLYWOOD FRUAR. Blir nog en lung kväll ändå, ska äta god mat och mysa hela kvällen med min kille!

Likes

Comments

Solen blir så himla vacker under vinter halvåret!
Asså kolla vilket perfekt ljus. Älskar ”the golden hour” 🌵

Likes

Comments

Likes

Comments

Instagram@emmmaboren