Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Fyra saker du alltid har i ditt kylskåp:
Jordnötssmör, ägg, cherry tomatoes och yoghurt.

Fyra saker du inte kan vara utan:
Min mobil, familjen och pojkvännen, min läderjacka och eyeliner!

Tre saker du inte kan äta:
Gulasch soppa, spagetti med köttfärssås och lakris.

Två saker som gör dig glad:
Choklad och mysa med min pojkvän.

En sak som du gör flera gånger i veckan?
Ja shit, dricker te. Dricker det varje kväll haha

Likes

Comments

| Okuma Private Resort, Okinawa, Japan |

Likes

Comments

Måndagar, det man antingen hatar eller tycker om. Tror inte det finns någon som älskar måndagar faktist. Eller jo kanske jag. För när jag gick på gymnasiet så var måndagarna inte alls så jobbiga. Snarare mer positiva, som en lycka eller lättnad att helgen var äntligen slut. 

För jag har inte haft någon att spendera mina helger med - förutom föräldrarna förstås. Där av tyckte jag mycket om måndagarna. Då fick jag träffa mina härliga gamla klasskamrater och höra allt de har gjort. Dessutom hade vi sköna lektioner trots att vi gick från 08.00 till 16.30. 

Men allt tar sitt slut, även skolan. Nu - sedan jag börjat jobba - hatar jag måndagar. Har nästan ångest på söndagarna. För det är inte alls kul och jobba som jag gör. Jo, jag vet att jag ska vara tacksam för mitt jobb. Jag är, lovar. Men ibland är det bara för mycket.

Måndagen är den tuffaste dagen i veckan. Det är då det är som jobbigast. Sen är allt lungt igen. Där av hatar jag måndagar. 

Det är ju inte måndagarna i sig jag hatar, bara att jobbet är så tufft just den dagen. Måndagar är oftast härliga, eftersom man får träffa sina kamrater. Så ska försöka vara mer positiv. Eller nått...

Likes

Comments

| JAL Private Resort, Okuma, Okinawa, Japan |

Likes

Comments

| Ginza, Tokyo, Japan |

Likes

Comments

Sooo, jag har varit i Japan nu en månad och en vecka i syd Korea. Hunnit jobba och se Beyoncé. Träffat en pojkvän, halvt flyttat hem ifrån och köpt en ny dekoration i päls till väskan från Fendi.

Jag älskar att fotografera, skojar inte när jag säger att under resan har jag fotograferat över 4000 bilder. Så denna bloggen kommer nu bli mitt samlings album av mina bästa bilder. Hope you like it

Likes

Comments