De få orden lämnade min läkare/kirurg mig med i torsdag. Jag lovar det va så otroligt många olika känslor jag kände när jag gick ut ur han rum. Fram till i torsdags förra vecka va min största skräck att behöva byta hela vänster axel och de andra delarna.
Men jag hade ingen aning om att de min läkare nu skulle säga till mig är 100 gånger värre. Min axel är för trasig för att byta, allt det runt om axeln är placerat på ställen där det inte ska vara. Det blir nu en lång operation för att försöka rädda det som räddas kan och i värsta fall vaknar jag med en stelopererad axel men i bästa fall vaknar jag och har jävligt ont men fortfarande bara små ärr istället för ett stort och en lång läkningsprocess ska börja följt av en lång rehab tills de kan byta axeln.
Min läkare pratar om att detta har verkligen försämrat min livskvalité. Klart i helvete det har. Tänk dig själv hur handikappad man blir när man inte kan ta på sig tjocktröjor själv, inte borsta håret, tvätta håret eller ens kunna föra armen ovanför huvudet. Min läkare titta på mig innan jag skulle gå, han såg väldigt ledsen ut när han säger till mig: det borde inte vara du som sitter här, det borde vara han!

Och ja allt detta stör mig, att en annan människa kan vara så jävla elak och feg. Jag har fått några frågor om jag är rädd för honom mitt svar är nej. Men jag är rädd för mig själv, jag kan inte garantera att jag inte något dumt om jag stöter på honom. Men en del av mig känner att jag kan nog bara vänta tills han är ett minne blott på denna jord. Någon gång kommer han gå på fel människa och de kommer även bli hans slut. Några har redan nästan rensat bort denna skit från denna värld, men fullföljde det tyvärr inte. Synd för då hade jag aldrig träffat honom och då hade jag ju inte suttit här och skrivit detta.

Imorgon är min kära sambo,fästman, andra hälft, pappa till min minsta son ledig, skönt han är mitt stora stöd i detta, min axel att luta mig emot, min kärlek och min glädje. Men även han lever i mina svallvågor efter allt som hände förr. Min tillit för folk är lika med noll, jag är alltid på min vakt och jag studerar alla jag träffar väldigt noga.

Jag älskar min Anton och mina barn över allt annat och de har även visat att man kan hitta lyckan igen även fast många delar påminner mig om det som har varit .

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

På bilden ser ni mitt älsta barn och min mammas yngsta hund. Dem två har en tillit till varndra som inget kan mäta sig med ❤️
I Davids liv är det lite upp och ner just nu och med respekt av dem anhöriga som är inblandade och påverkade så tänker jag inte gå in på varför!
Men hans förtroende för vuxna som inte står han nära har aldrig varit stort. Därför är jag så evigt tacksam för att han har ett underbart nätverk runt sig.
Här är vi både mamma, pappa, mormor, morfar, moster, min sambo Anton, Antons mamma och pappa, farmor. Ja vi är många som finns där dagligen och i alla dagliga problem.
Men även för oss är det svårt ibland att för en 8 årig grabb förklara så han verkligen förstår vad vissa sjukdomar kan göra med människor 😢
Ibland så är det precis som att våran tröst inte räcker till åt honom, utan att hans hundar ger han lugnet❤️


#fuck demens

Likes

Comments

Ja rubriken säger nog det mesta! Det råder inget tvivel om vem jag har fått min kreativa sida ifrån.
Dock saknar jag drivet just nu att fullfölja vissa utav min projekt. Mycket bror nog på dålig sömn och långvarig huvudvärk ja hela 4 veckor nu.

Men min far den mest envisaste människan jag känner, även den jobbigaste, snällaste och gnälligaste och mest underbaraste pappa man kan ha ❤️

mina föräldrar håller på och totalrenoverar ett hus där vi bor och varje steg jag tar inne i deras hus varje vrå i närheten av det min far gör finns det just det en otrolig kreativitet och kärlek i det han gör.
Ända sen jag var liten har han kallat dessa små och stora saker för habroviklar 😂 tänk om man hade det ögat för just allt sånt som han har och tålamodet att verkligen göra sin idé och tanke till verklighet 😍

Likes

Comments

När man pratar med min dotter Tuva om att börja i skolan på måndags så kan man nästan ta på pirret. Känns nästan som att man ska börja i skolan själv.
Men vilken positiv nervositet hon bär. Hon tycker det ska bli så kul att få lära sig nya saker och träffa nya vänner ❤️
Vart tar alla dagar, månader och år vägen? Mammas flicka börjar ju bli så stor nu ❤️

Likes

Comments

Som sagt, om 10 månader gifter vi oss 😁Har redan nu panik och är skit stressad över hur jag ska hinna allt. Min kära man han tycker allt är lugnt för det är ju lång tid kvar😱 Jag tycker det känns som att det är imorgon. Tiden flyger ju så lätt iväg, speciellt när man har barn. Våran minsta växer så det knakar och blir snart 5 månader, usch va tiden går fort. Snart börjar skolan igen och då börjar min fina flicka i skolan, hon ser framemot det jättemycket. ❤️Så mycket att göra men så lite tid 😂

Likes

Comments
1.Vad heter du?

Emilia Maria Brantedal


2.Vänster eller högerhänt?

Högerhänt


3.Sommar, höst, vinter eller vår?

Vintern är jättemysig måste jag säga, men för mina leders skull så måste jag säga sommaren :)


4 Favorit högtid
Midsommar

5. Cola eller Fanta

Absolut fanta


6.Donken eller MAX

MAX såklart, svenskt kött ska det vara!

7.Facebook eller instagram

Facebook


8.Hur gammal är du?

26


9.Var bor du?

I Snesslinge :)


10.Hårfärg?

Blond som original sen måste jag ju ha någon rolig färg i håret med, så just nu är det rosa :)


11.Ögonfärg?

Melerade


12.Längd?

1.72


13.Godis eller chips?

Absolut godis :)

14.Nämn tre saker på din att göra lista

1 göra färdigt vårat hus ( de vill säga : göra klart det lilla i köket, bygga barnens egna rum på ovanvåningen, byta ytterdörr, sätta in en ny varmvattenberedare och lite annat små pill)

2 se mina underbara barn växa upp och bli förståndiga vuxna!

3 bygga en hel liten lekplats åt barnen.


15.Vad skulle du gjort utan din mobil?

Fått panik om det är när mina stora barn är hos sin pappa. Annars när dem är här vet jag knappt vart jag har telefonen.

16.Dumpat någon?

Ja


17.Blivit dumpad?

Nej


18.Vad har du för mobil?

iPhone 6

19.Om du vann en miljon, vad skulle du göra?

Oj svår fråga; men jag skulle nog köpt nya saker till barnen och en ny bil :)

20.Favoritland

Måste säga Tyskland.


21.Vad gillar du mest med dig själv?

Att jag har fött tre underbara barn ❤


22.Vad gillar du minst..?

Mina axlar som är paj :/

23.Nämn två personer du inte skulle klara dig utan?

Kan inte för min familj ät enorm!


24.Ut och festa eller myskväll?

Myskväll hemma med hela familjen, utan tvekan!


25.Tränar du?

Inte just nu, men i vanliga fall ja!

26.Tatueringar?

Jajamensan 23 st än sålänge och fler blir det :)

27.Piercing?

Tunga och öronen just nu! Förut var det fler.


28.Favoritfärg?

Turkos utan tvekan!


29.Tobak eller alkohol?

Cigg tyvärr

30.Anledning till att jag började blogga?

Faktiskt så var det några i min bekantskap som ville att jag skulle börja medans jag väntade Victor :)

31.Rädslor?

Största rädslan är att nåt ska hända barnen!


32.Vilka instrument?

Saxofon


33.Favoritraggningsreplik?

Nej tack, bara pinsamt!


34.One Direction eller The Foo..

Ingen


35.Justin Beiber eller Manfred Erlandsson?

Nej tack


36.Hamburgare eller pizza?

Pizza

37.Mamma eller pappa?

Går inte att välja, älskar mina föräldrar lika mycket ❤


38.Sommarklänning eller tubtop?

Sommarklänning


39.Lakrits eller lakrits?

Lakrits


40.Vad gör du på fritiden?

Är med familjen ❤

41.Vart föddes du?

På Akademiska i Uppsala


42.Vart vill du bo?

Där vi bor! Stor tomt, stora hus och massa möjligheter

43.Framtida jobb?

Ekonom

44.Favoritartist?

DKM ❤


45.Favoritstad?

Sollefteå

46.Gröna Lund eller Liseberg?

Liseberg tror jag


47.Dusch eller bada?

Duscha

48.Vad skulle jag ta med till en öde ö?

Min familj och ett helt lantbruk!

49.Vad drömde jag om när jag var liten?

Att bli ekonomiskt oberoende :)

50.Är du gift?

Nej

51.Skulle du köpa ut åt dina barn
Självklart när dem är 20 år :)

Jag blev utmanad av @Sexbarnsmamman83 att svara på 51 frågor, ärligt, om mig själv!

Piratgungan som morfarn har skapat till barnen 😍

Likes

Comments

Denna väntan är skit jobbig! Skulle blivit igångsatt här på avdelningen va det tänkt men det blev inte så medtanke på att min kära dotter kom ut så fort. Förlossningen är full, men vi hoppas på att vi får ett rum där nere idag. Lät så på barnmorskorna iaf, men det ska man inte vara så säker på! En annan sak som är skitjobbigt är allt tjat från alla om bebisen har kommit och hur det går och håll mig/ oss uppdaterade. Jag har sagt det förut och säger det igen VI kommer enbart hålla familjen uppdaterad och när våran bebis är ute så är det som sagt syskon och familj först framförallt bebisens storebror och storasyster som sitter på helspänn där hemma 😍 sist av allt kommer FB! Så snälla låt oss vara så vi kan fokusera nu Ist! Uppskattar egentligen all omtanke men vi orkar inte nu helt enkelt!

Likes

Comments

Som att dessa eviga värkar inte vore nog. Då bestämmer sig min mage att göra uppror och bjuder på några fina blödande magsår. Äta? Glöm det! Allt kommer upp igen. Dricka? Om jag har tur får jag behålla en tesked men då har jag tur. Vill inte ligga här, vill vara hemma den sista lilla tiden vi har kvar innan vi ska bli igångsatta! Jag får inte stressa och kaffet och jag får tyvärr ta skilsmässa 😢. Och det ända jag tänker på är allt hemma som måste göras innan vår lilla bebis kommer för det ser verkligen ut som att en bomb har detonerat hemma, och jag har verkligen inte orkat tagit tag i något när jag va hemma. Mår på tok för dåligt 😢😓

Likes

Comments

Så less nu. Idag är nog värst hittills. Har mått så illa hela natten och gör än och har så jäkla ont utav värkarna. 😢 vill bara att detta ska vara över nu så man får bli människa igen. Tycker så synd om mina två fina barn som har en mamma som för tillfället inte kan, orkar eller får göra något. David har smitit till mormor och morfar (klandrar honom inte) Tuva däremot vill helst vara hemma med mamma och Anton. Hon gjorde en jättefin bra och ha tavla till sitt lillasyskon här om dagen 😍❤

Likes

Comments

Min syster är nog den bästa mostern man kan ha om man frågar mina barn speciellt min son. Detta är min sons stora kärlek och en av dem viktigaste personerna i hans liv. Det är faktiskt väldigt kul att se min son springa i min systers fotspår. Även fast dem här två kan sista fast i något tv eller datorspel och verka helt inne i det, så tro inte att dem missar så mycket som ett ord av vad dem andra i rummet gör eller säger! Och ja dem har lösningarna på det mesta :) Det är faktiskt väldigt härligt att höra min son säga hela tiden att han har väldens coolaste moster ❤

Likes

Comments