It's been a while...

I have now decided to change the language in my blog and this is due to the fact that i need to practice and get better, so i do it for me and also to open up more channels for my future.

So, what's have been going on for the last couple of weeks? Well... we're now in the middle of the renovation of our first apartment and it's going so slow. I was hoping that i could start with the panting already, but as it looks today, we don't even have a floor and not even a whole wall. It's a crazy mess!


On top of all this mess it's a crazy time at work, I truly hate it. I've now been working there for, hmm? 4,5 years and it's not my dream and i can't even see a future there, so i am hoping that they will pay me to leave since i can't live without a income.. well well, let's see what's around the corner.

Today i received the photos from the photo session in Marbella and i am so pleased how the pictures turned out to be.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Innan du dömer mig;
Ta på dig mina skor och gå samma gator som jag har gått.
Bearbeta förlusten av människor som jag har förlorat.
Orkar med alla känslor och alla händelser som jag har erfarit.
Snubbla på alla stenar som jag snubblade på.
Res dig alltid upp igen och gå precis samma väg som jag gjorde.

Efter allt detta kan du döma mig eller mitt liv!

Likes

Comments

Jag måste skryta lite, för jag har skrapat ihop 2 vuxen poäng den senaste månaden. Jag och Pascual nämligen köpt våran första lägenhet och våran första bil haha.
Men det blev inget köp i Sverige, men en fin liten lägenhet i Benalmadena som ligger ca 20 min från Malaga. Lägenheten är faktist inte fin, den är skit ful och gammal, so next on the list RENOVERING! Phuu.. Men efter att vi renoverat kommer den att bli så fin, vi har verkligen varit ute och leta och fixat och köpt, ser verkligen fram emot resultatet.
Jag älskar verkligen inredning och desing, så det här kommer att bli ett sinnes sjukt kul projekt för mig.

Det jag älskar med lägenheten är inte bara de att den var skit billig, utan känslan att vara i den. Lägenheten har en sån skön atmosfär och jag trivs så bra, och inte nog med de, det är mitt och Pascuals första hem tillsammans.

Jag har dock ett problem, jag försöker att hitta kranar i röd koppar, men finns ingenting som tar mitt ögas intresse, men jag antar att sånt tar lite tid. Men 7 Juli startar våran reno, whoo!

Bilder på lägenheten kommer senare.

Nu är det helg och midsommar, finally!

Kärlek

(Bilderna är stulna)

Likes

Comments

När jag var 13 år gammla så blev jag våldtagen av en kille som jag trodde var min vän, men så var verkligen inte fallet eftersom att han hade noll respekt över mig och min kropp.

Vi var mig och mina dåvarande vänner, vi hade fått tag på alkohol och satt och drack nedför kyrkan i byn. Jag hade tagit en flaska sprit av min pappa och så hade vi fått en kille till att köpa ut alkohol till oss, vi hade de skit kul och sprang runt och fulade oss. Lite senare under kvällen så kom några av våran vänner till platsen och satt där med oss. Jag blev så full och jag mådde så dåligt och skulle gå hem varav min ”vän” säger att jag kan inte gå hem i mitt tillstånd själv och erbjuder sig själv att gå med mig en bit på vägen, vilket jag tyckte var väldigt snällt av honom. Funäsdalen är inte en stor by, utan den är väldigt liten och alla känner alla och gångavstånden är korta.

När vi väl skulle svänga in på vägen som går mot mig så sa han till mig ”vi ska bara hem till mig och hämta en sak innan vi fortsätter” fine tänkte jag, för hur i helvete skulle jag veta vad som väntade mig där hemma hos honom?

Vi kommer hem till hans lilla hus och jag står i hallen och väntar på honom, hängades mot väggen för att jag mådde så dåligt av alkoholen. Han tog mig och bad mig komma in och jag sa att jag bara ville hem nu och att om han inte orkade gå så kunde jag gå själv, det var inga problem för mig, men han sa att vi skulle gå snart igen. Okej!

Minnet är lite suddigt, men jag kommer ihåg hur han slet mig ner i hans säng och drar av mig kläderna. Jag kommer ihåg att det gjorde så ont och att han var allt annat än försiktig med mig och mina kläder. Jag ligger naken och han lägger sig över mig och jag säger nej nej nej. Jag placerar sin underarm över min hals och lägger all sin vikt på sin arm och börjar att ha sex med mig. Jag får panik, jag får så mycket panik. Just för att han inte alls fattar vad mitt nej betyder och att han just nu håller på att kväver mig med sin underarm. Jag får ingen luft, jag får panik och börjar röra på mig i hopp om att han ska sluta, men istället så ligger han sig bakom mig och tar sin arm runt min hals och stramar åt. Jag tänkte för mig själv ”varför vill han döda mig, vad har jag någonsin gjort mot han?”. Tillslut så gav jag upp, min självrespekt hade han redan tagit och pissat på och ju mindre jag stramar, ju mera luft får jag.

Jag kommer aldrig att glömma den här paniken, jag kommer aldrig att förstå varför.

Dagen efter så lämnade jag han hus tidigt på morgon, jag var helt förstörd och det sista jag ville var att gå hem, så jag gick hem till min kompis Joanna. Jag var så dålig och fick inte fram många ord.

Mitt ex ringde mig och jag svarade och möttes av ”Fy fan vilken äcklig liten hora du är, Emelie. Kan du bara dra åt helvete”. Jag svarade OK, för jag var ju redan där. Men min såkallade VÄN, som hade våldtagit mig hade nu gått runt och sagt att vi hade haft sex? Att jag frivilligt hade gått med på att ha sex med honom och mitt ex ringer och kallar mig hora och ber mig att dra åt helvete? VAD I HELVETE ÄR DET HÄR?

När jag kommer hem så berättar jag allting för min pappa, jag bryter ihop och gråter. Han blir rasande och slår sönder en stol och skriker att vi ska polisanmäl och jag skriker NEJ. Jag visste att ingen skulle tro på mig. Funäsdalen är som tidningen Se&Hör, alla pratar och alla pratar skit om alla. Det är tragiskt och jag visste om jag skulle polisamäla denna händelse så skulle jag varit så utpeckad och hatad och jag orkade verkligen inte gå igenom denna situation, för jag var ju bara 13 år och hade 2 år till innan jag kunde flytta långt åt bara helvete.

Men att en person kan förstöra en annan person så hårt på bara några timmar, minuter... Han kunde lika gärna ställt sig och pissat på mig, för han hade inte ens 1% respekt över mig eller min kropp. Och när jag tänker på mitt ex, han som var min första och stora kärlek, han som jag hade givit min kropp till några månader innan och som jag faktist trott, kände mig? Han visade sig nu vara som alla andra, ett stort svin som jag inte kunde lita på. Han var nog den som gjorde det största såret på mitt hjärta under hela den här händelsen....

Efter allt detta hände så hade jag ingen respekt alls över män, jag hatade dom. Och jag kan säga att från att jag var 13 år, till idag, idag är jag 27 år gammla så har jag nu lärt mig själv att hantera män och älska dom som kan älskas, men jag är observant och håller ögonen öppna och ger aldrig mig själv fullt ut längre.

Mattias Busk, tack för att du pissat på mig ditt svin!

Likes

Comments

Idag så fyller min lifesaver 7 år. För 7 år sen så mötte jag på en uteliggare på en gatan utanför Malaga, Fuengirola. Han satt utanför Mercadona (mataffären) och tiggde pengar och han hade den sötaste lilla hundvalpen och mitt hjärta slog volter hur fin den lilla hunden var. Jag frågade om jag fick köpa hans hund, för jag blev verkligen döds förälskad i han och uteliggaren sa att han helst inte ville sälja sin hund, men som jag kanske förstod så hade han inga pengar och kunde göra ett undantag för mig OM jag kunde ge han pengar till en tågbiljett till Barcelona så han kunde komma hem till sin familj, eh ja, givetvis sa jag. Jag gav mannen 85EUR så han också hade lite pengar till mat, men istället så hade jag inte ett öre kvar, men en hund rikare var jag. På den tiden så arbetade jag som telefoneförsäljare och sålde omega3 till Norge, jag hatade det jobbet och tjänade inga pengar alls, så jag var inte direkt rik.
Men nu var Yaco min, den blandingsrasen med en touch av Husky och bodegero andalus.
Han var bara 1 månad gammla och kunde knappt gå, han blev genast min största kärlek och han rädda livet på mig, så jag står honom evigt tacksam.
Jag och Yaco har en speciell relation, han är det bästa som har hänt mig och tack vare honom så tog jag tag i mitt liv och han har kommit med så mycket livsglädje och i dag så fyller han 7 år, vilket ska firas med en tårta och en lång promenad längst straden.

Dom säger att en hund är en människas bästa vän och den skriver jag under på.

Tack Yaco för allt du ger mig, kommer föralltid till att stå i gentjänst till dig.
Kärlek

Likes

Comments

Jag har alltid tänk, fuck you all, jag gör va fan jag vill med mitt liv och den dagen jag dör så ska det står på min gravsten ”Fan vad tråkigt det var här nere”. Idag när jag ser tillbaka på den jag en gång var så skrattar jag, för jag var verkligen helt vild och jag brydde mig inte om något eller någon, bara mig själv.
Jag jobbade ganska mycket på sidan av skolan och på varje lov så åkte jag hem till min hem by för att jobba i Funäsdalen. Livet var en fest, på måndagar var det måndags klub och tisdagar var det tisdags klub och so on. Jag hade en dag i veckan då jag faktist var nykter, Torsdagar. Jag festade och testade all möjliga droger, jag brydde mig inte vad som kunde hända, jag levde i nuet och vill maxa det totalt, tills dagen kom. Jag blev sjuk.

Jag hade fått en alkolist sjukdom, jag var 19 år och hade fått samma sjukdom som dom flesta alkolister dör utav. Jag hade fått en inflammation i gallan och i bukspotkörteln och när jag åkte akut in till Östersunds sjukhus så sa dom till mig ”Emelie, du hade tur nu för hade du kommit in en vecka senare så hade du dött”. Jag fick en chock, jag fattade inte hur det kunde hända mig. I en vecka låg jag på observation på Östersunds sjukhus, hög på morfin.. Det kändes som nått jävla Greys and Anatomi, kom in olika grupper med läkarstudenter som läste upp mina syntomer från ett papper och fick prata med olika psykologer, jag fattade ingenting, jag hade ju bara haft det kul, tills jag insåg allvaret.

Det slutade med att jag fick inte dricka en droppe alkohol på 3 månader, fick inte ens ha alkohol i maten så som vinsås tillexpemplet, så trasig var min kropp efter 19 år. Det är helt sjukt att tänka på. Jag fick inte äta gluten och skulle undvika socker och kaffe, annars kunde det bli värre.

Det är i den mörkaste stund i livet som man förändras. Jag tyckte så synd om mig själv att jag inte fick dricka och inte kunde festa full, jag fick gå ut nykter och shit, jag tyckte så synd om mig själv. Idag inser jag att det var nog det bästa som kunde hänt mig, för vem vet vad som hade hänt annars?
Jag fick en wake up call och jag åkte på nya äventyr i livet.
Nu när jag sitter och skriver detta inlägg så tänker jag tillbaka på allt som jag gjort och varit med om och jag känner att jag vill dela mina upplevelser med er, inte för att göra någon deprimerad, utan för mig själv och se hur jag utvecklas till det bättre.
Stay tuned for updates

Likes

Comments

Mis amores!

På en strand i Sines och Lill p älskade de. Vilken kärlek man upplever efter man fått barn, helt otroligt. Jag gör allt för honom, min prins. Och P, min kärlek, du är det bästa som hänt mig!

Likes

Comments

Nu är vi på en road trip genom Spanien och Portugal. Vi har rest genom Cordoba och Badajoz i Spanien och har nu varit ett dygn i Lissabon. Vi har hyrt en husbil och lever camping livet totalt, älskar de. Idag åkte vi till en liten by ca 2 timmar utanför Lissabon, Sines. Det är en liten by med en jätte stor strand. Själva byn i sig är rätt så läskig och öde, men vi har det bra i våran husbil!

Imorgon ska vi åka vidare till Algarve och sova där och sen vidare till Spanska kusten.

Äntligen wi-fi, men känner sig så handikappad utan internet på mobil och Mac!

Kärlek till er alla

Buenas noches amores

Likes

Comments

Vilken underbar dag, Lördag!

Vi började morgonen med att åka till Marbella för att Lill P skulle vara modell, så vi var där och tog massa foton på honom i Nagueles parken. Han var ganska trött, men jag hoppas verkligen att bilderna blir bra. Fotografen tog även lite familjebilder på oss alla tre som vi skulle få av henne.

Sedan åkte vi hem till igen. Jag mötte uppe tjejerna och vi drog ner till puerto marinan i Benalmadena på en food truck festival. Massa god mat och öl blev de, just what i needed!

Vi hann även in en sväng på La canada i Marbella, blev en fika och lite skyltfönster shopping.

Nu ligger vi hemma, killarna tar en siesta i sängen och jag ligger i soffan och slappnar av!

Underbara dag!

#marbella #foodtruckfestival #benalmadena #saturday

Hasta luego amores

Likes

Comments

Äntligen helg och äntligen vår!

Kvällen har spenderats med min fina lilla familj på ett shopping center nära oss, plaza mayor! Det blev lite shopping, pizza och vino!

Lill p ska vara fotomodell i Marbella imorgon, det ska bli spännande för han är aldrig stilla....

Time for some sleep!

Buenas noches

Likes

Comments