Men hallå där alla trogna på denna blogg! Whats happening?

För mig så är allt chill just nu och ska snart packa lite för att åka hem till min mamma i några dagar. Annars så har jag inte gjort så mycket. Tog en nap förut vilket var himla skönt! Har faktiskt inte så mycket att skriva idag... :( Kanske kommer på något senare <3 Men ville ändå höra av mig :* Men som sagt sorry för tråkigt inlägg, ska se till att skriva lite mer sen :)

Puss så länge

​Bjuder på denna idag för att jag är så tråkig <3 Någon annan än jag som haft sin "vad i helvete?" ögonbryns period?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej alla dumplings!

Vad står på schemat idag? POLE POLE POLE! Idag ska jag faktiskt köra 2 passa, först 1 vanligt pole pass och sen ett pole n twerk pass. Ja ni läste helt rätt Pole n Twerk! Kines har börjat twerka haha. På det pole stället jag går på så har dem massa olika kurser, självklart massa nivåer inom pole men även danser som involverar pole. Jag såg pole n twerk och tänkte "Why not? man ska ju testa saker i livet + att jag har ingen jävla aning om hur jag ska röra min röv" haha! Så jag började på det och det är fan AS SVÅRT! Man behöver för det första bra kondis och kunna spänna muskler och samtidigt slappna av i rumpan OCH se sexig ut... Asså jag vet att hela jag bara skriker sexig ;* <3 men när man svettas och är as trött och samtidigt struggels enough med att bara göra rätt och andas samtidigt, då blir det svårt! Haha men det blir väl bättre efter en lite tid. Annars blir jag ledsen :(

Haha men annars da? Vad ska hända? ABSOLUT INGENTING! OCH DET ÄR SÅ SKÖNT! När jag kommer hem sen så ska jag bara duscha, äta mat och kolla på film <3 Måste upp tidigt imorgon och ringa min vårdcentral så this chines must be getting her beauty sleep, okuur?! Men nu alla små mao tais så ska denna beauty sminka sig och göra sig i ordning, men vi hörs sen? PUSS

Första kursen i pole jag tog, var 16 år här <3

Den här togs precis innan jag flyttade upp till Torpshammar <3

Likes

Comments

Allmänt kul, Skönhet

Hej alla mao tais!

Vad händer denna lördag? Själv så har jag varit och gjort mina naglar, och som vanligt så blev dem helt AMAZING! Jag gör mina naglar hos en tjej som heter Micaela. Världens bästa! Super skön tjej som verkligen kan vad hon gör <3 Så vill man ha snygga gelenaglar ska man gå till henne, hon gör verkligen dem bästa! Denna gång blev det en mörk lite blod röd färg, jätte snygg färg nu till hösten, blev stiletto fast med mer rundad spets. SÅ SNYGGT, JAG DÖR <3

Hon har ett instagramkonto, så om ni vill ha snygga naglar, FÖLJ FÖLJ FÖLJ! @micaelasnaglar

​Annars idag så har jag bara chillat, legat hemma och pratat lite med Majsan och ska väl dra igång en film sen <3 Åh mys! 

Nu ska jag käka lite med mormor och morfar, men vad säger ni, hörs sen? :*

Likes

Comments

Dagens tips blir:

Serien "The get down"

Denna serien är nog en av dem bästa serierna jag sett! Det är en blandning av musik och en skön återblick av ett sent 1970-talets Bronx, NYC. Man får en dos av extremt skön musik, historia och en stor kaka av NYC. Personligen så är jag en history junkie, jag ÄLSKAR historia! Ända sen jag var liten så har jag tyckt om att lära mig saker om denna värld och hur historia fungerar. Jag är inte allt för intresserad om varför stövlarna var sydda på ett visst sätt eller vilket bråk som gjorde så att det fjärde kriget bröt ut mellan 2 kungariken. NO MISS THING! Men jag slukar dokumentär efter dokumentär gällande hur människorna levde under vissa tider av vår världs historia. T.ex samhällsroller,könsroller, hur skillnaden var mellan fattiga och rika eller hur en dag kunde se ut i en människas liv. Jag är också helt såld på dokumentärer om gamla drottningar, prinsessor eller diktaturer t.ex.

"The get down" har flera sköna och väldigt olika huvudroller och serien fångar en. När man ser den så vill man bara leva på 1970-talet och var där själv. Plus att serien har så OTROLIGT sköna låtar som man bara blir kär i <3 Man kan se starten av hiphop och hur mycket av det vi känner igen startade. Inte bara att man får se så mycket härligt som gamla vinyl skivor och den otroligt avslappnade 70-tals stilen, man får även se den artistiska sidan av vart/hur/ varför Graffit startades och hur det faktiskt var mer artistisk än sabotage av tunnelbanor t.ex. Serien har även väldigt inspirerande titlar på varje avsnitt som på ett eller annat sätt tas upp jävligt bra i varje avsnitt. 1 avsnitt är cirka 1 timme långt.

Så gillar man skön musik, historia och en serie om samhällsstruktur med en skön "feel good" twist, SE PÅ "THE GET DOWN" ! Jag rekommenderar den så starkt, man missar något annars!

5 AV 5 Tequila shots från mig <3 Puss

Trailer:

Likes

Comments