Jaaaaaa! Nu är biljetterna till Key west beställda! Jag, min familj, den finaste i världen och hennes familj ska fira nyår i Key west i USA. Det kommer vara sommar där, och jag är såååååå taggad!

Förut när jag fridfullt låg och kollade på film ringer min mobil, jag svarar...Hej det är Ellie, var är du? Va? Vi står och väntar på statoil. Ehh oj! Jag hade glömt att jag hade dans. Dom kom och hämtade mej hemma hos mej mmen jag glömde ju såklart bort tiden, så jag satt på toa i 10 minuter och fick springa ut i bilen med pyjamas och enhörnningsdräkt över. När jag kommer ut i bilden inser jag att jag ar musöron oxå, såklart! Dom andra hade inte lite roligt åt mej när jag kom in i danssalen och såg ut som en nyvaken enhörnig med musöron. min danslärare bara, Oj. Hehe min dag var lite kaos asså.

Godnatt! ses imorgon<3

Här är då min jättesnygga pyjamas!

Likes

Comments

Hej! Hela veckan har jag varit sjuk. Jag var i skolan i 1 timme igår men sedan fick jag åka hem för jag tydligen inte fick vara frisk. För 2 timmar sedan vaknade jag och tanken var att jag skulle till skolan för jag hade 2 prov. men jag bara kunde inte stå upp, så jag kommer bli sängliggande hela dagen. Men det är ju självklart att någonting måste fucka upp allt. Min mobil är trasig, chokladen var slut, min äggmacka hann bli kall och mitt apple v är inte på min sida. Jag blir så rastlös! Jag försöker plugga lite, men neh... Det är ju klart att jag inte får för min hjärna.

När jag har legat i sängen i 2 timmar slår det mej att jag har dansuppvisning imorgon och är med och dansar i 4 danser. Jag ska vara i Kristinehamn kl.9 på morgonen i morgon. Och detta är absolut inget jag inte inte kan vara med på. Så jag måste på något sätt få tag på min danslärare utan mobil. och min dator vill inte att jag sk aha messenger heller.

Så om det finns någon god hjärta människa där ute som vill köpa choklad till mej, så är det fritt fram.

Likes

Comments