Hej på er
Ännu en måndag avklarad och det är en dag närmare nästa helg! Våra måndagar har blivit ännu sämre nu efter jullovet, för vi har fått en till No lektion som avslut på dagen. Så vi slutar nu 15.40 på måndagar istället för 14.45, så det är ganska segt, ja. Men hade inget inbokat efter skolan så sitter nu i soffan och tar det lugnt och kollar på en serie.

Har ni haft en bra start på veckan?

Bilderna är från i helgen då vi var och tog en promenad
Kram

Likes

Comments

Äntligen helg hörni! Även fast veckan inte varit så lång då vi började på tisdagen är det alltid skönt med ledighet. Har inte planerat något speciellt i helgen utan tänkte ta och åka lite längdskidor om snön håller sig kvar och sedan har jag ett inplanerat träningspass med min kompis men annars inga större planer.

Vad ska ni göra i helgen?

Likes

Comments

Hej på er

Vardagen har rullat igång igen och själv är jag tillbaka i skolbänken. Men hann med flera roliga saker de sista dagarna av lovet trots att jag var ganska förkyld. På fredagskvällen kom vi ju hem från Järvsö och på lördagen fyllde jag år! Hade en supermysig dag på stan med pappa då vi åt lunch och genomförde några av mina presenter. Sedan god middag, jättebra dag med uppvaktning på sängen, presenter, god mat m.m. På söndagen var jag och min kompis Elin i stan och åkte skridskor i Kungsträdgården, supermysigt! Sedan på måndagen var jag min kompis Alice i stan på teater, även det väldigt mysigt! Och sedan skolan på tisdagen. Så om man ska sammanfatta mitt lov har det varit riktigt bra! Ni har ju fått hänga med på det mesta så har ni följt min blogg under lovet vet ni nästan allt jag gjort ;)

Har ditt lov varit bra och har du gjort något kul?

kram

Likes

Comments

Hej på er!

Sitter nu i bilen påväg hem igen från Järvsö. Vet att jag skulle uppdatera igår också men det var så kallt att jag knappt kunde ta någon bild, det var även så sjukt kallt idag, -22 igår och -25 idag, då är man verkligen inte kaxig! Men supermysigt att få åka lite skidor iallafall. Igår åkte vi med våra kompisar som också var där och idag var det bara familjen. Många fina toppstugor dessutom med god mat! Igår blev det kvällsåkning, det var faktiskt riktigt kul, det borde man köra oftare! Såklart blev det många stopp då vi fick gå in och värma oss i stugorna. Men jättemysigt alltihopa trots kylan, kul att träffa våra kompisar också!

Tycker ni om att åka skridor?

Likes

Comments

Imorgon på eftermiddagen åker vi till Järvsö, en skidort ca 3/4 timmar från Stockholm. Vi åker upp onsdag kväll, åker skidor torsdag och fredag och sedan hem på fredag kväll. Ska bli så kul att få till lite skidåkning! Vi hade gärna åkt lite längre upp i Sverige men en pingistävling som min lillebror ska var med på krockade, så det får bli en kort sväng under 2 dagar. Men det ska bli så kul! Dessutom ska vi åka med våra kompisar under torsdagen som också skulle dit. Mer på bloggen när vi är där såklart!

Tycker ni om att åka skidor?

(Bilderna är tagna från när vi var i Alperna förra sportlovet)

Kram

Likes

Comments

hej på er

Idag drog jag pappa och min lillebror och spelade badminton. Igen ;) efter en timmes spelande tog vi en prommis runt på söder. Vi gick upp till Sofia kyrkan och däromkring, vi gick även förbi Sofia folkskola då pappa berättade att min farfar ritat byggnaden. Eftersom farfar inte längre finns var det extra betydelsefullt att se något som han gjort. Sen blev det en fika på café String innan vi åkte hem igen. Mysig måndag!

Känner ni till café String?

Likes

Comments

2017!!

Nytt år, nytt jag, nya möjligheter. Nyårslöften. Brukar ni ha nyårslöften? Själv brukar jag alltid tänka ut några mål eller riktlinjer jag vill hålla mig till. Men oftast har jag glömt mitt nyårslöfte bara några veckor in på det nya året och det blir precis som alla andra år, ett vanligt år utan någon större förändring. MEN I ÅR! Detta år ska jag hålla mig till mina löften (ska försöka iallafall). Så här kommer en liten lista på de 6 löftena jag ska hålla under mitt 2017!

1. Bara äta godis på lördagar. Kan bli svårt då det lätt slinker ner en liten godisbit, men ska göra mitt allra bästa.

2. Börja satsa mer på orienteringen, träna mer, tävla mer, bli bättre helt enkelt.

3. Få så bra betyg som möjligt till sommaren. Det är alltid kul att känna sig glad och stolt över de betygen man får. Så till sommaren vill jag bli positivt överraskad när jag ser mina slutbetyg för detta år.

4. Uppdatera bloggen så ofta som möjligt såklart! Och se till att ha bra framförhållning så att det inte blir stressigt. Och självklart se till att bloggen växer och utvecklas.

5. 2017 vill jag även ska bli ett år där jag vågar mer. Vara mer spontan, tacka ja till sådant jag inte skulle gjort tidigare.

6. Jag älskar att resa. Så under 2017 vill jag resa till olika ställen, långt bort till andra länder men även inrikes.

Själv ser jag så mycket framemot ett nytt år och det känns redan nu som om det kommer bli ett bra år!

Gott nytt år allesammans!


Likes

Comments

Godmorgon på er

Har varit vaken en stund men inte gjort något speciellt. Igår var en supermysig dag med mina två kompisar Alice och Emelia, vi gick ut och tog en promenad när himlen var som allra finast. Bra slut på året.

Fick ta en paus från skrivandet då mamma kom och hällde vatten på mig för att jag inte ville vattna blommorna, haha det blev ett vattenkrig oss två emellan innan jag kunde fortsätta skriva. Haha nu har jag verkligen kvicknat till ordentligt och är redo för det nya året!

Har erat 2016 varit ett bra år?

​Kram

Likes

Comments

Följ gärna mig på instagram

Delvis info om bloggen och bilder som inte läggs ut här ;)

@emblaaaaa 


Likes

Comments

Idag blev det lite skridskor med lillebror och sedan fika som dagens aktivitet. Jag blir lätt rastlös om jag är hemma en hel dag så det var skönt att komma ut och göra något också!

Tycker ni om att åka skridskor?

​Kram

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw