Hej
Har ni haft en bra söndag?

På förmiddagen åkte jag, mamma och pappa till en sjö i närheten och åkte skridskor med våra kompisar, de vi på middag hos igår. Som ni ser var det precis gränsfall att man kunde åka, isen var fortfarande tjock men ytan hade smält så det låg vatten på hela isen vilket gjorde det mycket tyngre och jobbigare. Men med en fikapaus och sol var det riktigt bra ändå.

Eftermiddagen spenderade jag till mesta del vid skrivbordet för att skriva klart min engelska text men nu är den äntligen klar!! Så skönt att ha det mesta klart nu inför sportlovet. Helt sjukt att det är om en vecka! Det går verkligen så mycket snabbare nu på våren, ser så mycket framemot en veckas ledighet.

Kram

Likes

Comments

Idag har jag sprungit runt på hela söder och letat efter prao med Emelia. In och ut ur varje butik men fortfarande oklart var jag ska praoa. Supermysig dag iallafall och kvällen igår var även riktigt bra. Kvällen idag spenderas på en spontan middag hos våra kompisar med god mat. Missade dock mello. Har ni haft en bra lördag?

Kram

Likes

Comments

Det är fredag hörni!!
Hade matteprov idag så extra skönt med helg nu, behöver dock plugga en del inför några inlämningar nästa vecka men, men. Har ni något kul planerat för helgen? Själv ska jag hitta någonstans att praoa, plugga och ikväll ska jag vara med kompisar.
Kram

Likes

Comments

Hoppas ni haft en mysig dag idag och att ni spenderat den med de ni tycker om. För mig är den här dagen då man visar för de man tycker om att man verkligen gör det. Även fast man kanske inte gör något speciellt idag så kan man visa lite extra kärlek till de människor man gillar omkring sig.

Pussokram

Likes

Comments

Hej på er! Härligt att det äntligen blivit så fint väder!! I lördags när vi var i åre var det så fint väder, sol hela dan. Resan dit blev som sagt väldigt seg då vi kom fram 7 timmar senare än beräknat. Så 1 skiddag gick bort helt men lördagen var så bra och söndagen var ok vädermässigt. Kan rekomendera creperiet i åre by där vi åt middag på lördagen. Supermysig helg och åre var mycket över förväntningarna!!

Har ni varit i åre?

Kram

Likes

Comments

Ett sent godmorgon på er!

Vaknade på tåget strax innan åtta av att de i högtalarna talade om att vårt lok är trasigt och att det kommer ett nytt om ca 3 timmar. Så vi satt alltså fast i bollnäs utan lok vid den tiden vi borde ha varit framme. Ersättningsbussar skickades men bara vagnarna 7,8 & 9 hade förtur. Vi sov i vagn 10... men som tur var fick vi plats på en buss, vi fick springa med all packning för att inte missa bussen men kl 09.00 åkte bussen mot åre. Har nyss stannat och ätit lunch och har nu bara en bit kvar till åre. Att vi alltid ska ha sådan otur när vi reser!! (Se resan till och från kroatien)Till kroatien Från kroatien

Men nu hoppas vi på att allt går som det ska

Kram på er

Likes

Comments

Nu åker vi till Åre!! Eller ja... inte riktigt nu. Tåget skulle gå kl 11.58 men nu är tåget försenat till kl 02.36. Det är jag, mamma och våra kompisar som åker på en mysig tjejhelg! Sitter nu i bilen påväg hem till våra kompisar för att sova en stund innan vi åker tillbaka till centralen. Hoppas tåget kommer då och inte är ännu mer försenat!!

Godnatt

Likes

Comments

Hej på er
Har ni haft en bra vecka? Själv har min vecka varit sjukt bra! I helgen var jag som sagt och tävlade och på måndagen åkte vi till Romme med klassen. Det var en friluftsdag där man kunde åka till Romme om man ville. Nästan alla valde såklart Romme så hela min klass fick en egen buss. Vi samlades kl 06.00 på morgonen och åkte dit så att vi var där tills liftarna stängde för att sedan åka hem igen. Så sjukt kul!! Den där dagen är helt klart den bästa på hela året, så roligt verkligen! Längtar redan till nästa år då vi åker dit igen.
Kram

Likes

Comments

Hej på er
Idag var det premiär på första orienterings tävlingen för denna säsong. Nordens största inomhustävling, Stockholm Indoor cup. Man orienterar inomhus på en stor skola och idag var vi på en skola i Saltsjöbaden. Så sjukt kul och väldigt annorlunda från vanliga tävlingar då det alltid är utomhus annars. Ska snart kolla på mello och ladda upp för del 2 av tävlingen som är imorgon. Hoppas ni mår lika bra som jag<3

Ska ni kolla på Melodifestivalen?

Likes

Comments

Torsdag. Snart fredag!
Har ni haft en bra vecka? Min vecka har varit superbra, skönt med en ledig dag igår och sedan så sjuk bra träning med orienteringen i tisdags. Eftersom vi inte orienterar på vintern så kör vi konditionsträning och styrka.
Idag hade vi SO prov, det var ett prov där man skulle resonera kring ett etiskt dilemma så man behövde kunna rabbla massa fakta, skönt!

Kram

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw