Inspiration , Mode/skönhet

Hej alla fina. Idag har jag haft en riktigt slappdag vilket var skönt, då sådana dagar också behövs. Dock är jag ganska rastlös nu, men men. Har endast gjort småsaker idag, bland annat handlat lite och hittade en snygg t-shirt som jag fick.

Har förresten verkligen snöat in på ett par skor jag inte kan släppa, nämligen ett par från Axel Arigato!

Något utav dessa par i denna färg och modell vill jag såååå gärna ha. Funderar starkt på att köpa dem, men är mer osäker på hur de är med storlekar. Om någon av er har erfarenhet kring hur dessa är i storleken så får ni gärna dela med er.
Som sagt, sjuukt snygga tycker jag att de är iallafall.

Likes

Comments

Allmänt, Inspiration

Hej på er finisar!! Hoppas eran dag har varit bra, det har iallafall min varit. Har tagit det ganska lugnt, samt varit hos min sjukgymnast och varit hemma hos några familjevänner en stund. Planerna för kvällen är att antingen träffa några vänner (vilket jag hoppas på), men skulle det inte bli så får vi se vad jag hittar på.

Igår bestämde jag mig i vilket fall att jag skulle utmana mig, dels för att jag fått i mig för lite under dagen och sedan för att jag är så trött på att leva efter anorexins regler. Så det blev Ben & Jerry!! Så utmanande men SÅ gott och SÅ värt det. Jag känner mig väldigt stolt över mig själv och det förgyllde verkligen hela kvällen.

Likes

Comments

Allmänt, Vardag

Hej! Just nu sitter vi på Stena Line påväg mot Danmark och därefter drar vi oss mot Tyskland. Har just ätit en god frukost och sitter nu och bara tar det lugnt. Planerna är att vi kanske ska handla lite, men vi stressar inte då båten trots allt ska åka ett tag till. Vad har ni för planer för dagen? Kram

Likes

Comments

Allmänt

Hej på er!! Längesedan jag skrev här, men tänkte kanske börja uppdatera lite smått igen. Hur mår ni? Själv mår jag rätt bra, befinner mig just nu hos mormor och morfar då vi och min mamma o bror åker till Tyskland några dagar. Det ska bli mysigt och förhoppningsvis blir det även lite shopping!
Ha de bra med er sålänge, kram.

Likes

Comments