Idag fick man besök från fina karolin som är och hälsa på i Kalmar, Elise och Becca kom oxå över! Super kul var ett bra tag sen vi såg senast. Spelade lite kort och tog de lungt! Trevligt nu är de dags för mig att sova.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Känner mig lite stolt, klarat av hela fyra dagar med lchf metoden ✌️. Dag ett och två var ju galet jobbiga, kände verkligen hur mkt min kropp behövde kolhydrater och hade världens huvud värk och har de fortfarande men inte lika mkt så får se hur länge till man orkar. Tar ca två veckor innan kroppen vänjer sig så hoppas jag ska klara mig tills dess så blir de nog lättare därefter. Så just nu består min mat av massa fett,kött,ägg och sallad.
De jobbiga med lchf är att de är svårt att komma på maträtter.. Blir mest grytor med grädde och créme fracihe och blomkål till, frukost består alltid av stekta ägg eller äggröra hah men som sagt får se hur länge man står ut. Försöker hitta ett gott bröd man kan laga med lite kolhydrater men har inte hittat något bra recept än..

Likes

Comments

Oj nu var de verkligen ett bra tag sen jag skrev ett inlägg...har inte hunnit skriva då en i familjen blivit sängliggandes på sjukhuset, de är aldrig kul när någon i familjen blir sjuk så de har varit lite jobbig tid ett tag nu men nu hoppas vi att de bara ska bli bättre! 

Kommer försöka komma igång med skrivandet igen iaf:)

Tillbaka till rubriken hah, köpte med mig hem en bokhylla från ikea häromdagen. Den var galet lätt att montera och ser bra ut för de billiga priset , så den rekommenderar jag allt!:)

Nu dags för sömn och imån blir de upp tidigt för jobb!

Likes

Comments

I helgen så var de Kalmarbygummibåt, så var där och kolla med Halime. De var kul att se att de var så pass många som gått med eventet och de var även galet många som även var där för att kolla så de varroligt att se. :) 


Likes

Comments

Gott käk med fina Halime på stadshotellet i Kalmar. Maten kunde varit godare.. Men trevligt att sitta ute och käka i solen.

Likes

Comments

Idag fick man lite finbesök av Halime och Erik som kom förbi på min lunch. Dem hade även med sig mina söta hundar, nä men önskar att de vore mina men de är Eriks hundar. Blev jätte glad så kul att ni kom förbi.

Likes

Comments

Min helg var på topp tills de blev ett litet tjafs om en löjlig händelse som jag fortfarande inte släppt helt hah men hoppas jag kommer över de 😁

Jag har spelat basket badat och sen blev de att dea ut till stars, och där var de ganska dött så hade faktiskt ganska tråkigt ute och kände att jag lika gärna kunnat suttit hemma och kollat film.
Tog även mitt andra dopp för i år och de var galet kallt men blev lite bättre när man varit i vattnet en stund.

Då var de allt kortfattat sagt, nu lite bilder ..:)

Likes

Comments

Har precis färgat håret, var trött på min Gamla färg, så få se hur resultatet blir imån..

Igår vid denna tiden blev de ett nattdopp i/på (hur säger man Lixom hah..) kalmarsund så de var ganska sköt men kunde varit varmare i vattnet.

Bild från gårdagen

Likes

Comments

Idag blev de en sväng till kalmarsundsparken med Natt och Anja. As varmt var de idag. Tror de stod att de var 27grader, men trots de så blev de inget bad för vår del hah. Därefter blev de laga lite käk och senare blev de en sväng in till stan för kolla läget på stadsfesten.

Likes

Comments

Sätt..
Men först idag började jag dagen med att jobba på djurparken. De var galet varmt i kiosken idag så var fett lökig hah, annars gick de bra för var inte så mycket folk, var ganska lagom med folk så de var ju skönt de. Efter jobbet drog jag hem och diskade lite tänkte även ha städat men drog till Natta istället så får dammsuga och moppa imorgon om jag hinner. Hemma hos natta blev de lite balkonghäng med snacks och pipa sen blev de även en sväng till donken och nu har vi gått och lagt oss och imorgon blir de upp tidgt för att sedan bege oss mot Köpingsvik på Öland.

Lite bilder från gårdagen även då vi var och grillade vid långviken..:)

Likes

Comments