Header

Hallå!

Fasen va surt det är när Nouw appen inte funkar, har inte kunnat blogga på flera dagar. Men i alla fall!

Idag va mysigaste dagen på länge då min mamma och hennes kille gifte sig! Det var så fint och så personligt. Dom åkte till Västervik för att viga sig i Västerviks stadshus och det var super fint och jätte mysigt för alla, det var bara dom två, jag, min lillasyster och hans son som var där! Man behöver verkligen inte ha ett stort kyrkligt bröllop utan det här var hur fint som helst!

Jag har egentligen inte så mycket mer att säga så här kommer lite mer bilder från deras vackra och minnesvärda dag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Hallå!

Igår hade jag, min familj bestämt oss för att åka ut i skogen under dagen. Vi gick upp skapligt på lördagsmorgonen och åt druckits och gjorde matsäck. Efter det tog vi på oss våra oömma kläder och sen bar det av. Pappa körde rakt ut i ingenstans, vet knappt vart vi var men vi åkte förbi Ljungsbro på hemvägen så vi var väll i dom trakterna gissar jag ( Hahah ).

Vi stannade på massa små ställen där vi kunde parkera bilen och började leta. Första stället var bäst, då vi hittade nästan alla våra kantareller där ( typ 10 stycken kanske haha ) och sen hittade vi maaaaassssoooorr av trattkantareller också men dumt nog är vi för okunniga om svamp och vågade inte plocka dom, vi åkte istället där ifrån med kantareller i påsen och fick reda på att dom stora flockarna med svamp verkligen var trattkantareller. Vi var alltså för dumma och för fega för att plocka massor med ätbar svamp... klantigt.

Efter några till stopp stannade vi och fikade i bagageluckan på bilen, varm choklad och äggmackor.
Vi försökte sedan att hitta tillbaka till stället med trattkantarellerna men misslyckades och gav upp.
Men jag har inget att klaga på, trodde faktiskt inte vi skulle få en ända svamp men det fick vi + vädret var verkligen på topp, herregud vilken tur med vädret vi hade så det var en super lyckad dag!

Likes

Comments

Alla mår dåligt ibland, alla har sina mörkare svackor och alla har perioder som känns meningslösa. Jag har haft det, många i min omgivning har haft det. Ingen är egentligen ensam, det finns alltid någon man kan känna sig trygg hos, dela samma åsikter och tankar om sitt mående. Men det värsta är när man inte kan hjälpa någon som mår dåligt, när någon i ens omgivning som ligger en varmt om hjärtat inte mår bra.
Va ska man egentligen göra då?

Lägga sig platt och gråta ?
Kännas sig värdelös för man inte kan finnas där så som man egentligen vill?

NEJ

Se till att finnas där
Se till att få människan att förstå att du gör allt du kan
Men att du inte är någon superhjälte
Att du inte är någon psykolog som kan lösa hens problem
Om personen i fråga inte är villig att ta emot hjälp kan du inte heller hjälpa till. Så är det bara.
För den som mår dåligt måste inse själv att det finns saker som man kan göra för att må bättre, dom måste hitta sig själva och bestämma sig, det är inget man som utomstående kan ändra på, nej!
Se bara till att du finns där
Försök förklara för personen hur mycket hen betyder för dig!

Jag är ingen psykolog
Jag är ingen som kan allt om psykisk ohälsa
Jag är bara jag
Och jag är inte till för att leka sjuksköterska
Jag finns här för att uppskatta och se allt positivt i personen
För brister eller ej
Alla har vi perioder då inget är bra, allt är kaos och huvudet bara snurra, men det löser sig, bara personen i fråga ger sig fan på att det är dax att må bra.

( Jag babblar bara utifrån mitt perspektiv och min hjärna )

Likes

Comments

Hallå!

Det var ett ganska bra tag sen jag bloggade och tror det kan vara för jag inte riktigt haft något på hjärtat att skriva om eller haft tid för den delen heller, nästan hela förra veckan umgicks jag med min kille, och när jag är med honom hänger jag inte så mycket på telefonen som jag brukar så har väll inte riktigt tänkt att jag borde blogga.

Måste man som 17 snart 18 åring veta va man ska göra efter gymnasiet? Måste man ta körkort den exakta sekunden man fyller 18? För bland de människor som är runt om mig just nu så är det mycket hets om körkort framförallt. Att jag måste lägga på ett kol och inte vara så lat, men vet dom ens va dom snackar om? Jag menar jag kanske låter lat i vissa situationer men i nuläget försöker jag satsa ordentligt på skolan, och detta gör jag för mig och min framtid! Absolut det hade varit fantastiskt att sitta med körkort någon vecka efter man fyllt 18 men jag tror inte lilla jag kommer lyckas med det, jag menar det är 4 månader kvar tills det är min stora dag och hur ska jag hinna med allt? Hur ska allt klaffa utan att jag själv bryter ihop.
Egentligen har inte jag något att klaga över men ibland känner jag bara att vi ungdomar har för mycket krav som dom äldre i våran omgivning sätter upp, jag tar allt sånt här i min tid och när jag känner mig redo!
Som rubriken löd så rullar livet på, det händer just nu inget speciellt, allt bara är som vanligt. Vet inte riktigt om jag ska säga att det är tråkigt eller skönt för jag tror det är en blandning av båda. Jag är en människa som snabbt tröttnar när det inte händer saker som jag vill. Och just nu är livet som en helt vanligt röd tråd, allt följer en rytm som jag tröttnat på. Så när jag snart äntligen får mina pengar igen kommer jag nog att försöka ta hål i örat som jag velat ett långt tag. Då jag har levt på 5 kr mer eller mindre i en hel månad så har inte jag haft någon chans att ta hål i örat som jag tänkt på ett tag. Jag måste liksom ha något som händer snart. Jag har ju i alla fall något att se fram emot i Oktober då jag åker till London i 6 dagar!!
Ja borde i alla fall försöka skriva lite mer här på bloggen men mitt liv ser ganska tråkigt ut just nu så det finns inget speciellt att visa upp eller skriva om, det blir bara tomma ord som i det här inlägget som jag har haft lagrade i bakhuvudet ett tag. Jag får nog tillbaka min motivation snart och då jävlar.

Likes

Comments

Hallå det var ett litet tag sen

Har haft en super mysig helg med pappa, lillasyster och O som inte kunde varit skönare.
Men under helgen kom vissa saker upp och jag har tänkt på vissa saker.

Om 4 månader och 4 dagar då fyller jag " vuxen ".
Om 4 månader och 4 dagar ska jag enligt papper ta hand om mig själv.
Om 4 månader och 4 dagar är jag på papper vuxen och redo för vuxenlivet.

NEJ

Jag är inte vuxen om 4 månader och 4 dagar, jag är inte beredd på att ta ansvar, jag är fortfarande en liten tonåring som knappt kan ta hand om sig själv.
Man vill kunna säga att " jag är mogen nog " eller " jag klara mig själv " när man är 18 eller det har jag alltid trott att man velat. Jag kommer inte flytta hemifrån när jag fyllt 18, jag ska inte ta hand om mina sparpengar när jag är 18 för JAG har tagit dom besluten för jag är inte redo, jag är på alla sätt och vis inte redo att bli vuxen.

Men då kan man fråga sig, Ebba är du redo för att dricka sprit eller, gå på krogen eller tatuera dig?
Ja, ja det är jag, jag vill tatuera mig, jag har massa idéer till tatueringar, jag skulle gärna gå ut på krogen med några kompisar och dricka lite, ja det skulle jag kunna säga att jag är mogen för, men nej jag är inte vuxen.

Att se sig själv som vuxen tror jag handlar om perspektiv. Alla ser ordet vuxen ur sitt eget perspektiv och det är precis så det ska vara, men att då säga att ja du är ju vuxen nu och ska du inte göra det för du är vuxen nu det gör mig stressad och nästan lite upprörd. Jag vill ta mitt i min takt men det verkar inte riktigt funka så. Jag talar bara ur mitt perspektiv, jag talar bara ur min hjärna och ur mitt hjärta. Jag vill inte bli vuxen, men jag kan få fylla 18 på pappret.

Likes

Comments


Man kanske inte kan tro det när man ser dom mört redigerade bilderna ovanför men jag är riktigt lycklig.
Livet är bra, alla runt omkring mig är bra, jag mår helt enkelt bra.
Och det kanske låter som en självklarhet för vissa men för väldigt många i min ålder ser inte livet ut så. Dom kan inte säga att dom är lyckliga, dom kan verkligen inte hålla med om att deras liv är fantastiskt. För vissa personer har det inte bra. Just i det här tillfället syftar jag på alla som mår dåligt psykiskt, som inte kan hantera sina tankar och känslor. Dom som helt enkelt inte är lyckliga.

Det finns så extremt många ungdomar som mår dåligt i psyket, som lider av ångest, panikattacker, maniska känslostörningar, tvångstankar etc. Dessa människor kan inte säga att dom är lyckliga hur mycket dom än vill det. För dom har alltid något som gnager dom i bakhuvudet, som får dom att tänka för mycket och som får dom att inte må bra.
Det mest sjuka i mina ögon med psykisk ohälsa är att det kan drabba vem som helst, den du minst anar kan må som sämst. Din mamma, din kompis, din kompis kompis som du tyckte va jätte glad och sprallig när ni träffades någon gång, din flickvän/pojkvän, alla kan må dåligt.

Men vart vill jag komma med den här röran av ord jag har skrivit ner, vill jag bara trycka i folks ansikten att fan där fick ni jag mår jätte bra, jag är lycklig?
Nej jag vill mer säga att jag har privilegier att må bra, jag har en jävla tur att jag faktiskt får vara lycklig på riktigt. Jag har också mått dåligt, gjort dumma små saker för jag mått dåligt men mitt dåliga gick över, men för vissa gör det inte det...

Jag är lycklig, jag har ett bra liv, men mitt hjärta går i bitar varje gång jag tänker på hur många ungdomar som inte kan vara lyckliga, och här sitter jag och gnäller över något som inte ens är viktigt.

Jag vill att alla ska få vara lyckliga, alla borde få vara lyckliga!

( OBS! Känner du eller vet du någon som lider av en psykisk ohälsa eller du kanske inte vet hur personen egentligen mår, försök fixa hjälp, för ingen person kan vara ensam i kampen mot sina hjärnspöken. Försök att finnas där för personen och i värsta fallet, om du känner att personen i fråga mår så pass dåligt att det kan hända något, ring BUP )

Likes

Comments

Originellt Ebba!
Man får väll helt enkelt leva med den originella idén med ännu en tag på bloggen, ni får i alla fall reda på ganska mycket mer (o)intressanta saker om lilla mig så enjoy!

1: Hur gammal är du om 5 år?

23 jävla år herregud låt mig inte tänka på det!

2: Vem tillbringade du minst två timmar med idag ?

Ja alltså har ju ingen specifik person får väll helt enkelt säga hela klassen!

3: Hur lång är du?

Jag är 168, 5 centimeter kort.

4: Vilken är den senaste filmen du sätt?

Alltså jag tror seriöst att jag inte kommer ihåg senaste filmen jag såg... herregud vilket minne!

5: Vem ringde du senast?

Min lillasyster

6: Vem ringde dig senast?

Min lillasyster...

7: Hur löd det senaste sms:et du fick?

" tog du upp bajset från kattlådan ? "

8: Föredrar du att ringa eller skicka sms?

Jag föredrar både och men det beror på vilken person jag vill ha kontakt med också.

9: Är dina föräldrar gifta eller skilda?

Skilda

10: När såg du senast din mamma?

Alltså det var för en timme sen när vi sa godnatt.

11: Vilken ögonfärg har du?

Jag besitter ett par gröna ögon. ( formellt ja tack )

12: När vaknade du idag?

Jag vaknade klockan 06:15, mmmmm skönt

13: Vilken är din favorit julsång?

Jag tycker ju om " julskinkan har rymt " väldigt mycket men det kan jag nog inte säga är min favorit, kanske " tänd ett ljus "

14: Vilken är din favorit plats?

Jag har många fantastiska platser jag gärna är på, jag har ett vindskydd och ett bra klätterträd i skogen bredvid våran lägenhet som jag brukar gå till när jag ska tänka, men hemma hos min mormor slår allt tror jag.

15: Vilken plats föredrar du minst?

Toaletterna på skolan...

16: Var tror du att du befinner dig om tio år?

Nej, tyst, vägrar svara på denna fråga, moving on!

17: Vad skrämde dig om natten som barn?

Jag var vettskrämd att det fanns monster under sängen som skulle ta tag i mina fötter och ben när jag skulle sova, så jag bad alltid mamma eller pappa att knyta in mig i täcket typ för att ingen kroppsdel skulle ligga utanför täcket för då kunde monstrerna ta mig... det va jag rädd för!

18: Vad fick dig att verkligen skratta senast?

När en killkompis drog ett dåligt internskämt idag

19: Hur stor är din säng?

Alltså jag äger ju två sängar som är 120 cm och 105 eller något liknande.

20: Har du stationär eller bärbar dator?

Jag har en bärbar dator för tillfället men funderar på att spara till en riktigt stationär speldator i framtiden!

21: Sover du med eller utan kläder på dig?

Brukar sova i overall och mössa Vadårå?

22: Hur många kuddar har du i sängen?

Vadå ska man hålla koll på sånt ?

23: Hur många landskap har du bott i?

Ett Lanskap

24: Vilka städer har du bott i?

Linköping och kommer nog alltid vara Linköping.

25: Föredrar du skor, strumpor eller barfota?

Älskar varma strumpor i ett par bekväma skor. Så nja jag föredrar inget speciell!

26: Är du social?

Ja absolut, jag är ganska jätte social, älskar att prata med människor och har lätt för att kommunicera.

27: Vilken är din favoritglass?

min favoritglass är citron sorbet helt klart.

28: Vilken är din favorit efterrätt?

Mmm chees cake som mormor gör skulle jag kunna dö för.

29: Tycker du om kinamat?

ÄLSKAR KINAMAT!

30: Tycker du om kaffe?

Ursäkta men den här frågan är ställd till helt fel person, jag behöver kaffe för att inte få ont i huvudet på dagen och jag skulle kunna byta ut vatten mot kaffe så mycket tycker jag om det.

31: Vad dricker du till frukost?

Jag dricker väldigt mycket olika saker till frukost det kan vara allt från ett glas kaffe till, kaffe, iste och chokladdryck i samma svep.

32: Sover du på något särskild sida?

Nej det skulle jag inte påstå då jag rör mig mycket och bara ligger på ett bekvämt sätt.

33: Kan du spelar poker?

Nej men gills knackpoker?

34: tycker du om att mysa/ kela?

Nej fy det måste va det värsta jag vet herregud, eller så kanske det är något av det bästa som finns att göra speciellt med någon man älskar<3

35: Är du en beroende människa?

Eh ja det skulle jag påstå då jag lätt fastnar och blir beroende av serier, ätbara saker eller en färg tex.

36: Känner du någon med samma födelsedag som du?

Nepp

37: Vill du ha barn?

Ja absolut vill jag ha barn men jag har inga planer på att skaffa barn nu då jag är 17 bast bara.

38: Kan du några andra språk än svenska?

Ja alltså jag kan ju Engelska, lite Tyska, jäääätttteeee lite Japanska och sen förstår jag ju Norska och Danska men det skulle jag inte säga att jag kan för det.

39: Har du någonsin åkt ambulans?

Nej och det är jag glad för!

40: Föredrar du havet eller poolen?

Poolen alla dar i veckan när det kommer till att bada men ska man bara ha det mysigt, snorkla, leta snäckor och bara ha en härlig dag så är havet nummer 1 på listan.

41: Vad spenderar du helst pengar på?

Alltså just nu har det varit kläder på myrorna men jag älskar att spendera pengar på massa skit som jag egentligen int behöver.

42: Äger du dyrbara smycken?

Tänker jag ju inte säga, tänk om någon snor mitt väldigt fina smyckeskrin med 90% chockers i några gamla ringar jag fått av min mormor.

43: Vilket är ditt favorit program på tv?

Alltså nu är det ju så att jag inte riktigt tittar så mycket på tv längre men om det skulle vara något program jag verkligen gillar så är det Gränsbevakarna Australien eller vad det kan vara för land haha.

44: Kan du rulla med tungan?

Ja det skulle jag påstå om jag förstår vad " rulla med tungan " är för något.

45: Vem är den roligaste människan du känner?

Alltså ska det vara någon personlig som finns i mitt liv skulle jag nog säga min kille eller någon kompis men har ju inte lixom listat vem som är roligast, en känd person som jag skulle säga är min favorit komiker som alltid får mig att skratta är Johan Glans typ.

46: Sover du mer gossedjur?

Ja absolut! jag älskar verkligen gossedjur och jag tror att jag kommer sova med gossedjur hela mitt liv!

47: Vad har du för ringsignal?

Jag har " The Walking Dead jingeln "

48: Har du kvar klädesplagg sen du var liten?

Jag skulle påstå att mina föräldrar sparat en del kläder sen jag var barn men jag har inte några egna kläder för jag inte passar i dom längre.

49: Vad har du närmast dig just nu som är rött?

Min lillasysters röda Iphone 7 Plus.

50: Flörtar du mycket?

Jag skulle påstå att jag är en väldigt flörtig person men jag flörtar bara med min pojkvän såklart.

51: Kan du byta olja på bilen?

Olja? Bilen?

52: Har du fått fortkörningsböter någon gång?

Absolut, fick det en gång när jag körde min bobbycar lite för snabbt på altanen.

53: Vilken var det senaste boken du läste?

Tragiskt nog har jag inte läst en hel bok på 100 år känns det som men jag har börjat läsa vissa böcker och just nu försöker jag läsa Therese Lindgrens bok " ibland mår jag inte så bra "

54: Läser du dagstidningar?

Ändats när jag besöker min mormor.

55: Prenumererar du på någon veckotidning?

Nej inte för tillfället men jag har prenumererat på ganska många tidningar under min barndom som KP eller scouttidningen. ( fun fact om scouttidningen, jag var med i en målartävling i den tidningen och skickade in min täckning efter kanske 1 timmes arbete och vem var det inte som vann då? vart så förvånad att jag 13 år blev till och med glad för en anteckningsbok som pris! )

56: Dansar du i bilen?

JA absolut, speciellt när jag får välja musik själv då jävlar kan jag inte sitta still.

57: Vilken radiostation lyssnade du till senast?

Det måste ha varit typ RIX fm i bilen någon gång.

58: Va var det senaste du krafsade ner på ett papper?

Tänker jag tyvärr inte säga för det är en överraskning till min kille så.

59: När var du i kyrkan senast?

Förmodligen när min lillasyster konfirmerade sig.

60: Vem var din favoritlärare på högstadiet?

ÅH det var nog min mentor som hette Alpha, underbar människa som gjorde lektionerna roliga.

61: Hur länge har du Campat som längst i ett tält?

Jag som scout är ju erfaren tältare, men det längsta jag har sovit i ett tält vore nog i Japan 2015 då jag sov i tält i 11 dagar.

62: Vem var det som senast gjorde något extra för dig?

Det var min underbara kille som i för tidig 5 månaders present köpte två tv spel åt mig <3333 ( vi brukar inte fira månader och speciellt inte 5 månader hahah men han bara överraskade mig med det )

63: Vad lyssnar du på just nu?

Reklamen på tv:n.

64: Har du varit med i tidningen?

JA alltså när man var sådär jätte litet och typ fyllde 1 år och fick en söt liten bild i corren för att man fyllde, det tror jag var den ända gången jag var med i tidningen ;)

65: Vad är det konstigaste du ätit?

Jag motse nog säga att det var förpackade köttbullar i sås när vi var i Japan, smakade snusk och konsistensen var snusk.

66: Vem såg dig naken senast?

Nästa fråga tack

67: Vad är det för färg på din tandborste?

Kanske grön

68: Hur imponerar man på dig?

Jag tror det är svårt att imponera på mig men kanske genom att bara va sig själv och våga sticka ut, wow då blir jag impad och inspirerad.

69: Vem ringer du när du är arg/ledsen?

Jag ringer ingen, jag vill vara ifred eller inte prata alls.... mmmm skönt.

70: Har du någon piercing?

Nej, men jag skulle vilja ha någon piercing, på något ställe som man lätt kan gömma undan den.

71: Din största vinst?

Min pojkvän ;) ha ha ha

72: Civilstånd?

Inte mycket som händer, mycket med killen och mycket med spel och pyssel typ, lite nojig över framtid och att fylla 18 dock.

73: Vilka hemsidor besöker du dagligen?

Facebook, Nouw.com aa typ det.

74: Är du fåfäng?

JA och NEJ på den frågan faktiskt, då jag samtidigt är väldigt mån om hur jag ser ut som bryr jag mig inte alls, jag är jätte dubbel.

75: Ångrar du något du har gjort?

Herrejävlar såklart jag gör!

76: Hur gammal är din pappa?

51

77: Vilket är ditt drömjobb?

Jag har jätte svårt att veta vad jag ska bli eller vad jag vill bli men jag strävar efter något praktiskt, kanske snickare haha ( valde helt fel linje )

78: Finns det något du verkligen skulle vilja göra men du inte har haft tid eller råd till?

JAG VILL TATUERA MIG!!!!

79: Vad har du haft för husdjur?

Jag har haft 3 marsvin, 2 hästar och en katt. ( katten har jag nu )

80: Berätta om tre saker dina läsare antagligen inte vet om dig!

- Jag älskar att måla, teckna och pyssla.

- Jag är super rädd för kölen på båtar...

- Jag besitter ingen motivation till skolan tyvärr.

81: Svär du ofta?

Va fan tror ni?

82: Sverige när det är som bäst?

Under sommarlovet när vädret är härligt och varmt och man inte behöver ha på sig några tjocka kläder.

83: Kan du åka slalom?

Absolut, jag kan även flyga och bli osynlig.

84: Vad har du ätit idag?

Det var en väldig onödig och ointressant fråga.

85: Vad har du för utbildning?

Jag pluggar ju just nu så jag äger ingen utbildning men min utbildning heter Kreativ kommunikation och är en estetisk linje där jag fotar och filmar enkelt sagt.

86: Vilken kroppsdel är du mest nöjd med?

Min lilltå

87: Vilken kroppsdel är du minst nöjd med?

Insidan av ögonlocken, usch dom är inte vackra dom.

88: Vilken är din bästa egenskap?

Jag är en jävel på att prata om känslor, en något av en känslogud skulle jag kunna säga.

89: Vilken är din sämsta egenskap?

Jag har lätt att fastna på småsaker och bli riktigt ledsen eller riktigt arg under sånna sammanhang.

90: Nämn två historiska personer som intresserar dig?

- Hitler, det kanske låter super hemskt att säga att hitler intresserar mig men jag vill verkligen veta vad det var för fel på honom som gjorde att han gjorde alla de hemska saker han gjorde.

- Rosa Parks, vet inte super mycket om henne men tycker hennes val och värderingar är intressanta så ja.

91: Saknar du någon?

Älsklingen

92: Är det viktigt att fira födelsedagar?

HERREGUD DET ÄR SÅ VIKTIGT, JAG ÄLSKAR ATT FIRA EN ANNAN PERSON OCH JAG ÄLSKAR ATT GE BORT PRESENTER SÅ, JA FÖDELSEDAGARNA ÄR SUPERVIKTIGA!!!!

93: Vad gör dig ledsen?

För mycket

94: Vad gör dig glad?

Läs mitt inlägg om saker som gör mig glad om ni är mer intresserade.

95: Har du varit gift eller förlovad?

NEJ

96: Vad ska du göra i helgen?

Bara ta det lugnt med familj och pojkvän är planen.

97: Vad är det knasigaste du gjort?

Behöver vi inte prata om

98: Vad är dina laster?

Min mobil, chips, Iste och smink.

99: Vem är din förebild?

Min mamma och pappa, och massa andra människor, har inte 1 person som förebild.

100: Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor?

Duscha!


Likes

Comments

Mysig dag på stan med många bra människor, fick spendera tid med O och träffade massa andra kompisar på stan och det va trevligt!

Vi va inte hemma förens sent och då va vi trötta så vi gick och la oss ganska omgående men bra kväll var det!

Likes

Comments

Jag förtrollar mig bort flera timmar när jag väl kommer igång, jag fastnar för detaljer och skugga vingar och annat härligt. Jag må vara snart 18 år men en målarbok borde varenda människa äga. Att bara sätta sig ner, slappna av, sluta tänka för en stund och bara måla och fylla i målarböcker. Dessa målarböcker heter ju " för vuxna " och jag kommer lova er att jag kommer fortsätta denna sysselsättning även när jag är vuxen. Jag slappnar verkligen av och jag älskar hu man kan matcha färger och visa sin kreativa sida utan att skapa själv! Mycket skönt och verkligen något jag rekommenderar alla att skaffa.

Jag är en orolig själ i vissa fall, kan bli väldigt stressad för mycket och jag har då hittat en lösning att trycka iväg tankarna och bara släppa allt för 1 timme eller två, och jag tror det dämpar ångest och sådana saker också. Inte för jag har så mycket ångest utan försöker bara låta mina tankar och hjärna vila lite, lyssna på bra musik och bara måla.

Alltså jag är inte säker på vad jag ville komma med i det här inlägget men jag var så lycklig över min nya målarbok jag fick av min fantastiska mormor idag <3

Jag har runt 5 olika målarböcker men kunde tyvärr inte visa alla då dom är hos mamma och jag är hos pappa! Men jag fick visa upp dom två finaste i alla fall!

Alltså jag säger bara det här en gång till, skaffa er en målarbok det kommer ni inte ångra! Kram

Likes

Comments