Ville testa The power of makeup som egentligen brukar va på Youtube. Det går ut på att man bara sminkar halva ansiktet för att se skillnaden. På mig blev det inte så jätte stor skillnad, förutom ögonbrynen som jag råkade göra lite för tjocka jämfört med hur jag brukar!
Jag har fått en valk i höger öga det är därför det är så rött och hängigt..
Hoppas ni gillade detta inlägg kram på er!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godkväll på er!
Har nu äntligen flyttat in i min lägenhet och börjat smått känna mig som hemma. Har inte hämtat alla mina möbler och saker saker som är hos min pappa då har inte direkt någon förvaring så lite kaos är det.. Därför har jag inte lagt upp bilder på lägenheten än, vill visa när det är fint! Vill dessutom ta bilderna med min systemkamera så bilderna faktiskt blir bra (som också är hos min pappa)...
Sitter nu och myser med lite tända ljus och kollar på pretty little liars medans jag väntar på min fina pojkvän!
En liten sneakpeak på min lägenhet!

Kram på er!

Likes

Comments

Idag köpte jag denna tvätt svampen eller vad jag ska kalla det, jag har iaf velat testa en sån här till att rengöra ansiktet.. Jag har hört att dessa ska vara bra och är riktigt nyfiken! jag tänkte testa denna och sedan skriva ett inlägg över vad jag tycker om den. Den ska ta bort smink, rengöra från grunden och massa mer!
kram!

Likes

Comments

Hej på er! Min dag har innehållit en väldigt trött skoldag, serier och ganska mycket plugg. Trots att det inte hänt något speciellt intressant under dagen kände jag ändå för en liten uppdatering. Såhär kan mina anteckningar för ett prov se ut (väldigt dålig kvalité idag). Tänkte lägga ut en lite bättre bild när mina anteckningar är klara, med en självklart bättre bild efter som jag är intresserad.. Men döm inte min dåliga handstil jag försöker jobba på den haha! 

Nu ska jag väll snart förbereda mig för sängen och förhoppningsvis få lite bättre sömn inatt, kram på er! 

Likes

Comments

Idag har jag varit och kollat på lägenheten jag äntligen fått, och kan inte mer än säga hur nöjd jag är över den! Den är verkligen så fin och mysig. Kan knappt vänta på att få flytta in och göra den lite mer hemtrevlig! Vilket blir på måndag. Tänkte vänta med att lägga ut bilder på lägenheten tills efter jag flyttat in och fixat lite..
Detta blir första gången jag bor ensam och har en "egen" lägenhet, detta är varbergs bostads lägenhet och jag kommer ha en kontakt person som kommer hjälpa mig med att bo ensam. Jag är så nervös men det kommer bli så spännande!
Eftersom jag inte tänker visa lägenheten än får ni tre saker jag köpt för att inreda lägenheten!
Kram!

Likes

Comments

Idag åkte jag och min kille till Gekås, uppdraget var att köpa en födelsedagspresent till min lilla syster men kom istället hem med lite annat! Dagen var väldigt mysig, det var väldigt länge sedan jag och min pojkvän hittade på något bara jag och han.

Vi gick även in på sko-boo mitt emot Gekås där jag även köpte ett par väll behövda träningsskor.

Kram!

Likes

Comments

igår har jag på en 12km vandring! det var väll lite mysigt men fick otroligt ont i benet innan ens halva vandringen så var jobbigt att sa sig fram också! attackerad av getingar också, men annars mysigt!
dagen har jag spenderat med vänner och shopping, lägger nog ut det jag köpt imorgon!
just nu chillar jag med lite Youtube och Chailatte!
kram på er!

Likes

Comments

Hej på er!

Gårdagen spenderades med min fina vän Julia! Vi fikade, gick på möte, försökte plugga, tog lite bilder, sjung härliga låtar i bilen och bara hade det otroligt mysigt, trots att jag var väldigt slut i både kroppen och hjärnan lyckades jag njuta av dagen till fyllo!

Idag gick dock inte lika bra som hoppats, känner mig helt utmattad och helt nedstämd, skam för att jag skolka från skolan vilket jag gjort mer än vad jag faktiskt varit i skolan.. Jag börjar falla in i gamla rutiner med andra ord. Jag hatar det men jag försöker mer än vad det ser ut.

Min fredag kommer antagligen spenderas hemma, kanske sminkar mig lite eller något för skojjs skull. Om jag orkar det vill säga. Är för trött och skäms för mycket för att träffa folk om jag ska vara ärlig.

Hoppas ni njuter av er dag, kram på er!

Likes

Comments

Det jobbigaste jag vart med om är att förlora min mamma, den hjälplösheten man känner.. När man förlorar någon av en sjukdom får man ju veta innan det händer att den här personen kommer att dö. Kan ni tänka er ett sånt besked? Att personen ni älskar som mest snart inte kommer vara i livet snart, att du inser att du aldrig kommer att få sen den här personen igen?

Inatt drömde jag en dröm, en hemsk och jävligt verklig dröm. Jag har drömt liknande drömmar förut men det var ett tag sen. I drömmen stod min mamma vid ett stup och hoppade, jag sprang till henne försökte stoppa henne, men det gick inte. Jag lyckades inte rädda henne. Det är samma princip som i verkligheten, jag ville rädda henne men jag lyckades inte.. En sådana drömmar tar kål på en!

När en nära person har gått bort är man alltid medveten om det, men det finns de dagar/kvällar då man verkligen förstår. Jag kan aldrig mer träffa min mamma, aldrig mera krama henne, eller höra hennes röst, känna hennes närhet. Ingenting och det är då det är som jobbigast. För man förstår att det går inte att ändra på, det finns inget gå tillbaka, hur gärna jag vill krama min mamma så är det omöjligt!

Det är en sån dag jag har idag, och det är så otroligt jobbigt..

Likes

Comments

Tillät mig själv att ha kul och roa mig hela helgen vilken jag tog lite för långt och absolut inte gjorde en endaste uppgift jag behövt göra!
Resultatet slutade med att jag igår stress gjorde en redovisning som skulle vart idag, som tur vad hann inte min grupp med idag vilket känns bra efter all stress.. Utan imorgon får vi göra det, vilket jag är så nervös för!
Något som jag inte häller gjort denna helg är att plugga för ett prov som jag har på fredag så än så länge kan jag typ INGENTING... Menmen det är ju mitt egna fel hehe. Just nu försöker jag iaf plugga till provet och antagligen blir det resten av min kväll!
Istället för att plåga er med ennu än plugg bild tänkte jag bjuda på den här oerhört söta bilden med är urgullig kattunge!
Kram på er!

Likes

Comments