uppladdning inför ett 45 min långt konditonspass, vilken tur att jag inte har träningsvärk i benen från gårdagen! noooot! 😂

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

klockan är inte mycket men efter dagens träningspass har jag vart galet seg i kroppen, mina ben är hur tunga och sega som helst så just nu känns de helt ok att ha krupit ner i sängen kl 19 en söndagskväll.

imorgon blir det ett cardiopass på morgonen och på kvällen drar jag till Actic och kör ett mag och bröstpass ✌

men just nu funderar på att damma av den här boken som legat i min garderob i typ 2 år utan att jag läst en rad, haha.

Likes

Comments

Första passet under påskhelgen är avklarat och kändes förvånansvärt bra med tanke på det man stoppat i sig och att det blev ett nytt gym idag. Imorgon får det nog bli ett dubbelpass, kondition på morgonen och styrka på kvällen. Actic hade ett par maskiner som mitt gym inte har så blir ett par nya övningar för överkroppen imorgon!

idag blev det mage och ben, känns gött i benen nu och det kommer kännas ännu mer imorgon ✌

Nu blir det en sväng till Stockholm!

Likes

Comments

God morgon! innan jag la mig igår kollade jag upp öppettiderna på Actic och hittade "5 dagars provträning", att jag inte gjorde ett glädjeskutt ur sängen! man registrerar sitt namn och nummer via sidan och sedan får man upp ett klippkort som man kan skriva ut. De 5 dagarna gäller under en tiodagars period - klockrent ju! Att jag inte sett detta tidigare, då hade jag sluppit 2 vilodagar på raken 😂

Hursomhelst så blir det alltså träning för mig idag, kanske till o med ett dubbelpass! Om ni också är intresserade är det bara att gå in på www.actic.se och skrolla neråt. Perfekt om man inte är bunden till ett gym och osäker på om man vill skaffa ett kort, om man är bunden men funderar på att byta eller som jag, har otur att gymmet är stängt en hel långhelg! 😄

Btw, härligt väder idag? 😣

Likes

Comments

Jag som många andra antog utmaningen "100 pass innan midsommar" på facebook. Många tycker kanske att det är skit fånigt och att man borde ha tillräckligt med disciplin att komma igång på egen hand men alla har inte det.

Att anta den här utmaningen hjälpte mig att verkligen komma igång, vänner och bekanta gick med och jag kände att det blev lite av en inre tävling men det var ok. Det gjorde det hela ganska kul.

I torsdags gjorde jag pass 50 så jag har kommit halvvägs. Yeay! men jag känner ändå press att inte hinna, gymmet jag går på har stängt till måndag och jag börjar känna suget efter en pwo och ett hårt pass på gymmet!

Imorgon får de bli ett besök på Actic eller Friskis 💪

Likes

Comments

Idag är mannen iväg på fotboll o jag är ensam med tjejerna, vädret har varit rätt tråkigt så innan klockan ens var 11 så fick jag rensat och städat bland tjejernas kläder ✌Likes

Comments

Glad påsk på er där ute! första inlägget, vad vill ni veta? 
Jag har inte bloggat på evigheter och nu tänkte jag dra igång igen, jag har efter många om och men och ursäkter hit och dit kommit igång med träningen igen, det är väl det min blogg kommer handla om mest men även superkraften att bolla jobb, ungar och allt annat som hör vardagen till.

Idag är jag mest trött och frustrerad, det här med att kolla när alla äter påskgodis när man själv försöker hålla sig och egentligen har skitdålig karaktär - det är inte lätt kan jag lova. men jag försöker och lyckas helt ok tycker jag. hade gymmet inte varit stängt hela påsken så hade jag vart där så fort godiset åkt fram här hemma, haha!

nej, nu måste jag fixa lunch! är ju hungrig typ jämt eller sugen, 
hej så länge!​

Likes

Comments