View tracker

Jag har en vän, en vän som e så stark. Inte bara för mig utan för sig själv. Hon va min klippa åh mitt eget berg. Nu är hon inte de, hon är svag, hon är trasig. Min klippa, mitt berg hon som va min stabilt punkt i livet va helt plötsligt inte de. Nu va de min tur att ta hand om henne. Hur ska jag någonsin kunna göra de när hon alltid tagit hand om mig. Hon visade sina känslor, hon grät, hon va den svaga åh jag grät också. Vi grät tillsammans, men tillsammans blev vi starkare. Fyra år senare blev vi, vi. Min älskade fina vän, som jag trodde för 4 år sen va min va min bästa vän visade sig 4 år senare va ännu mer min bästa. Då, nu.. föralltid 😥💕 verkligen föralltid.,.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Du växte upp alldeles för fort, tänk så fort det gick. Du växte förbi din ålder och nu, nu är du bara gammal och grå. Inget liv kvar bara.... Tom. Det är tyvärr så jag ser dig.

Min älskade, min bästa vän, min superhjälte. Den starkaste av dom alla, det fanns ingen som dig. Du fanns alltid där för mig du var mitt allt min himmel och min jord. När jag mådde skit fanns du alltid där och försökte göra mig glad. Min stjärna. Vad hände, du brukade försvinna men du kom alltid tillbaka. Förutom nu, du är borta. Jag hittar inte dig, min lampa i mörkret som alltid lös när jag var ensam. Jag tänker på dig varje dag och undrar, gråter och sörjer. För att du inte är här hos mig längre. Min närmsta verklighet, vi som aldrig behövde säga något vi kunde bara vara och så visste vi.

Ett år har gått sen vi snackade sist, vi som pratade varje dag. Ett år sen jag såg dig, jag vet inte ens hur du mår. Du ska inte komma på mitt bröllop, det är som att du är död. Men imorgon blir du 40 år, så grattis antar jag "kära" bror var du än är... Grattis till att du var min superhjälte som förvandlades till den största svikaren jag någonsin träffat.


Likes

Comments

View tracker

Ibland måste man bara få lätta på allt. Det senaste halvåret har saker gått fort och det har hänt väldigt mycket.
Vissa saker har varit lättare att släppa, andra inte. Gällande vissa saker får jag skylla mig själv då jag tar på mig för mkt för alla andras skull och i slutänden är det bara jag själv som förlorar. Nu är ett sånt tillfälle gällande många saker. Jag ska snart hem till Sverige och jag är så tacksam för att få komma hem, trygghet. Har vissa saker att klara upp och reda ut med mig själv. Lära mig att inte stöta bort människor då jag har svårt att visa känslor, är alltid så trög och förlorar dom jag älskar för att jag inte vill bli sårad. Jag vill bli jag igen. Någonstans på vägen förlorade jag mig själv. Låtit folk snacka skit och tagit åt mig av saker jag ändå inte kan göra något åt, det räcker nu vissa människor ska man bara radera direkt. Brytt mig för andra mått dåligt men tillslut bara fått en käftsmäll som tack.
Hem nu i hopp om att inte saker är förlorade för alltid.
Jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig!
Likes

Comments

En stor person för mig är någon som förlåter, gång på gång och tror att människor kan förändras. Någon som kan ta så ofantligt mycket men ändå stå kvar starkare än tidigare. Någon som kan stå upp för sina nära när det än gäller, som alltid öppnar sin dörr. En människa som står för att dom verkligen älskar någon som kan dela sin kärlek även när en person kanske inte förtjänar de. Som står för sina misstag utan bortförklaringar. En människa som är rak, ärlig och vågar stå för sig själv. Någon som kan sticka ut och ändå känna sig bekväm och inte förändra sig för att omvärlden tycker si eller så.
Detta är något som jag strävar efter, det är även dessa människor jag vill ha i mitt liv. Mina vänner som jag verkligen älskar behöver inte höra av sig 7 dagar i veckan för jag vet att dom alltid ställer upp, och dom vet att jag alltid finns här för dom när de än gäller.
Big up love
(bild1)

  • 203 readers

Likes

Comments

Jag bryt mig faktiskt inte om vad "folk" säger. En kille som känt mig i 12 år sa såhär till mig igår "Det är klart dina bilder är utmanande, men du är sjukt snygg och dessutom är du så som människa. Jag känner dig och vet att du är utflippad, dom andra missar bara en sjukt härlig person i deras liv". Ja han har rätt och han känner mig så väl, jag är utflippad och utåt. Jag visar gärna vem jag är och stör jag mig på något säger jag det, rakt ut raka puckar thats me. Vissa människor verkar inte klara hur jag är, klarar inte av vilka bilder jag lägger ut, gulligt att ni bryr er och klart vissa saker tar jag till mig men vafan jag har lärt mig att folk snackar och ska man bry sig om allt hade jag redan legat död och begraven i en kista. Fuck it man lever bara en gång, lägg tid på er själva fan inte alla andra, right?
Så återigen sluta berätta för mig hur jag ska göra och hur jag ska leva mitt liv för uppenbarligen lägger ni ner mer energi och tid än va jag själv ens gör. Booojaaah ☺️☺️


  • 245 readers

Likes

Comments

Jag har en människa i mitt liv. En människa som jag känt i ett annat liv. Vi kan varandra utantill även om vi egentligen bara varit vänner i 8 månader.
Vi träffades innan jag ens visste vad mamma betydde, men de va först 20 år senare vi blev vänner. Jag har sett han i hans värsta missbruk utan att ens vara medveten om det. Jag har sett hans värsta dagar utan att ens veta hur dåligt han har mått, den största anledningen till detta är för att han alltid ler och utstrålar sån glädje. Har länge tänkt att skriva om min bästa vän för att alla förtjänar en vän som han, alla förtjänar att dela dom underbara stunder han och jag gör.
Vi bråkar, vi slåss, vi skriker, vi gråter, vi tvivlar, vi skrattar, vi är omogna, vi sköter oss, vi tränar, vi skämtar, vi lever och vi är. Det går ibland så långt att vi inte tror att vi kan va vänner för att vi blir så arga men i nästa sekund är allt bra igen. För vi är vi och vi är så jävla lika. Vi har gått igenom samma saker men med olika ögon därför kan vi lära av varandra. Han är stark på sitt sätt och jag på mitt därför är vi tillsammans oslagbara och ingen kan komma emellan vårt järnband. Hur mycket vi än bråkar står vi kvar tillsammans starkare än någon annan, han är min vän för livet. Den resan han har gjort har gjort honom till den han är, trots jag hatar de han tidigare höll på med älskar jag honom för det för de har gjort honom till vad han är idag! Medvetet och omedvetet delar vi så mycket minnen och tankar. Vi lär av varandra och vi lär varje dag.
Alla borde ha en vän som dig Patrik Trnovsky, jag och min familj har alltid haft och kommer alltid ha din rygg!


  • 328 readers

Likes

Comments

Om man verkligen vill komma någonstans måste man jobba för det, det händer ibland att man får flyt åh glider lite.
Jag är överlycklig att jag träffade mitt ex, han fick mig att älska när jag trodde jag va hjärtlös, han fick mig att se ljuset i den då svarta tunneln, han hjälpte mig att renovera i min lägenhet och han såg bra ut såklart. Det fanns säkert tusen andra saker han gjorde bra men nu får jag höra att han går runt åh säger till folk att jag utnyttjat honom? OKEJ VÄNTA BACKA BANDET TACK?! Vi hjälptes åt att renovera min lägenhet under min operation, han visste att jag mådde skit, kunde inte röra mig, orkade ingenting, kunde inte äta, gick på jätte starka mediciner osv så han tröttnade och gick bakom min rygg och va otrogen, när jag redan i princip va hjälplös????! Sen är de jag som utnyttjat honom, U MAD BRO??! Nä nu blir det legday för hela slanten. Poss
  • 384 readers

Likes

Comments

Tåget avgick 07.23 från centralen i lund, en mysig dagsutflykt till molniga Motala. Kallt och blåsigt är det när jag anländer, lite smått förvirrad över hur jag ska lyckas hitta rätt. Mötet går bra, tror jag? En trevlig man iaf som verkade gilla våra produkter, men vem gör inte det ☺️😉!
11.16 är allting färdigt, mitt tåg går hem 13.43 HAHAHA! Ja nu har jag nog sett hela Motala då jag tänkte "jag kan nog gå in till centralen för att ta en kaffe innan tåget går hem". Ja som sagt fick sett hela Motala och en kaffe lyckades jag också dricka. Nu sitter jag på världens minsta tågstation och väntar på mitt tåg. Måste dock säga att Motala är en trevlig liten stad och jag känner mig lite rikare på erfarenhet. På torsdag bär det av mot Trollhättan, men innan dess blir det en massa jobb och en massa träning.
Kärlek till alla hemma i soliga Lund från ett lite mindre soligt Motala 😘


  • 306 readers

Likes

Comments

Han säger att han ändrats, att jag ska ge honom en chans, att han aldrig kommer göra om samma misstag. Jag har redan hört allt detta för många gånget och jag har redan gett för många chanser.. När jag behövde en hjälpande hand som mest, en trygg famn fanns han där för att sen vända mig ryggen och ljuga för mig gång på gång.. Rakt upp i mitt ansikte, jag vet inte vad som var värst, att han planerade att va otrogen och sen dumpa mig eller att han ljög och inte bara en gång utan flera. Att bli misshandlad, att få flytta till hemlig adress, bli trakasserad och förföljd var inte lika hemskt som att få detta slängt i ansiktet. Jag skäms som fan för att jag va så blind och nu vill han att jag ska ge han en chans? Jag är fan bättre än så, mycket bättre.


  • 374 readers

Likes

Comments

Kände att jag behövde ventilera så vänder mig hit. Tänkte sammanfatta hur jag känner för att träna, alla mina känslor och ord som jag tycker passa in. Aggression, styrka, svett, mäktig, protein, vinnare, kämpe, skratt, tårar, smärta, träningsvärk, skrik, kontroll, balans, rensad, renad, frisk, vatten, vitaminer, tungt, befriande, glädje, hopp, förväntansfullt, sommar, kropp, muskler, smal, vener, blod, pump och ren jävla makt. För mig är träning allt, det får mig att vara den jag är. På gymmet behöver jag aldrig skämmas jag behöver aldrig känna mig fet eller ful. Jag känner mig så befriad för alla som verkligen vet vad dom gör på ett gym vet att jag är grym. Känslan av att ha total kontroll men att utmana sig själv på ett sätt där bara du själv kan sätta gränser. Finns de något mer underbart? Man kan alltid press sig själv att prestera bättre det är endast du och ingen annan. Här har jag chansen att kunna bygga de skalet jag vill ha insidan är svårare att ändra då den påverkas så mycket utifrån vare sig man vill eller inte. Jag älskar den personen jag är idag och vägrar att ändra något för tillfället men mitt mål är att växa, på många sätt. /E


  • 339 readers

Likes

Comments