God morgon!
Har helt glömt att berätta om mina fina rosor när jag kom hem i förrgår, helt fantastiska 😍🌹min fina man skämmer bort mig!
Igår var de som sagt dubbelt jobb så blev ingen träning, idag vaknade jag klockan 06.00 så nu har jag ätit frukost (fil och banan toppad med granola från healthyco) och ligger bara och väntar på att gymmet ska öppna 🤸🏼‍♂️ sen blir de ben pass idag!
10.30 börjar jag jobba igen 👊🏼 har ätar dag idag, så jag får äta vad jag vill!! Annars är de mest nyttig uppvägd mat 😫
Ttyl, PUSS 🌟🌸

Likes

Comments

Igår fick vi äntligen svar! Vi hade ett lånelöfte från SBAB men kände att de hade varit skönt att ha de från vår egen bank så man kan sätta sig ner och träffas och prata och inte bara över telefon. Dessutom är min bankman en av dom trevligare samt att hon hjälpte mig när jag skulle köpa lägenhet sist. Igår kom iaf domen, vi har båda två jobbat på som fan för att verkligen visa att det är detta huset vi vill ha! Dom va lite skeptiska då vi är ganska slösaktiga och ja vi la en del på bröllopet samt resor under två år så vi kunde förstå, MEN vi fick allt godkänt så nu är de bara att tuta och köra 🤸🏼‍♂️😍.
Nu ska vi bara få mer info kring när huset blir klart men de är en helt annan femma 🙄.

På nedan två bilder ser ni planlösning för huset och bild på hur de ungefär kommer se ut, vårt kommer vara de på hörnan med tre våningar. Vi är redan igång dock med att flytta väggar och ändra planlösning 😇 såklart, man kan inte sätta två speedade människor på ett nytt hus där man KAN ändra saker 😍.

Nu blir de fortsatt jobb sen vidare till de andra jobbet, arbetsdag 7-21.30 PUSS 🌈💕

Likes

Comments

Huset, vårt älskade hus som skulle ha inflyttning kvartal 4, 2017.... Tre våningar, en tak terass, stort sovrum med stor walk in closet, en egen våning för barnen. Ja drömmen HAR BLIVIT FLYTTAD!!! Någon gång mellan kvartal 1-3, 2018. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta 😒🔫!
Fler månader att jobba extra iaf haha. Nu blir fokusen på att hitta en mindre lägenhet med lägre hyra för att spara extra pengar, samtidigt som vi jobbar extra 😌. Det kommer nog bli bra de är bara att bita ihop! Ett lite framsteg är iaf att vi ska på inredningsträff den 17/1 så något positivt.

Hade iaf en super mysig eftermiddag, blev ingen träning utan hämtade min systers två barn i skolan och åkte till Nova sen fikade vi! Sonen fyllde 10 år så fick välja något som han ville ha, bäst så då blir dom alltid nöjda. Tradition vi haft nu i några år 😁🌈.

Ingen träning idag, SKÖÖÖÖÖNT då vi körde cardio igår, en timme på crosstrainern 😫 imorgon bitti blir de tungt benpass men nuuuuu blir de sängen, PUSS 🌸🌟

Likes

Comments

Det här med söndagar, dom är så fruktansvärt tråkiga! Dock har jag haft en bra söndag idag. Började dagen klockan 09.00 med ett långt träningspass, lite styrka och lite cardio. Sen raka vägen hem och mysa med alla djuren. Jocke var jätte snäll och tog fram torsk till mig vilket var perfekt då jag håller på att ändra min kost. Jag och Jill tog en PW med hundarna i kylan i väntan på att min torsk skulle tina.

Blev en runda till min kära syster för att fixa mina claws och dricka en kopp kaffe med fina mammsen. Hem, taggad att få laga min torsk, som EGENTLIGEN var räkor.... MED SKAL! Så det var bara att ställa sig och börja skala, fick dock sällskap av mina fina misisar! Blev lite bönor, blomkol och bönpasta från Healthyco (http://www.healthyco.se). Till frukost imorgon blir det fruktsallad :)! Nu börjar allvaret, imorgon blir de även en vända till gymmet, ben står på schemat, har träningsvärk sen jag körde det i fredags så vi får se hur det går haha!

Nuuu blir det promenad med hundarna, dusch och sen sängen, PUSS !


Likes

Comments

Mitt år 2016, allt och lite till hände verkligen detta året. Vårt bröllop som var en av dom största händelserna någonsin i mitt liv.. Vackraste dagen någonsin, de finns inga ord som kan beskriva eller förklara hur det var.

Mitt i all bröllopsplanering fick vi 4st underbara kattungar, varav en inte kunde äta oh var helt undernärd så var tredje timme fick vi mata de lilla livet. Detta var verkligen något vi behövde i vårt inte alls redan stressade liv :).

NU, har vi såklart tagit oss ann något mycket större. Vi har köpt ett hus, det är dock inte klart än utan kvartal 4 2017 ska det vara klart. Så jag har bestämt mig för att börja blogga nu igen för att skriva av mig allt. Jobbar för tillfället dubbelt och försöker träna så mycket jag bara kan! 2017 kommer bli heeelt fullspäckat :)

Nu blir det PW med dogsen, PUSS!

Likes

Comments

Jag har en vän, en vän som e så stark. Inte bara för mig utan för sig själv. Hon va min klippa åh mitt eget berg. Nu är hon inte de, hon är svag, hon är trasig. Min klippa, mitt berg hon som va min stabilt punkt i livet va helt plötsligt inte de. Nu va de min tur att ta hand om henne. Hur ska jag någonsin kunna göra de när hon alltid tagit hand om mig. Hon visade sina känslor, hon grät, hon va den svaga åh jag grät också. Vi grät tillsammans, men tillsammans blev vi starkare. Fyra år senare blev vi, vi. Min älskade fina vän, som jag trodde för 4 år sen va min va min bästa vän visade sig 4 år senare va ännu mer min bästa. Då, nu.. föralltid 😥💕 verkligen föralltid.,.

Likes

Comments

Du växte upp alldeles för fort, tänk så fort det gick. Du växte förbi din ålder och nu, nu är du bara gammal och grå. Inget liv kvar bara.... Tom. Det är tyvärr så jag ser dig.

Min älskade, min bästa vän, min superhjälte. Den starkaste av dom alla, det fanns ingen som dig. Du fanns alltid där för mig du var mitt allt min himmel och min jord. När jag mådde skit fanns du alltid där och försökte göra mig glad. Min stjärna. Vad hände, du brukade försvinna men du kom alltid tillbaka. Förutom nu, du är borta. Jag hittar inte dig, min lampa i mörkret som alltid lös när jag var ensam. Jag tänker på dig varje dag och undrar, gråter och sörjer. För att du inte är här hos mig längre. Min närmsta verklighet, vi som aldrig behövde säga något vi kunde bara vara och så visste vi.

Ett år har gått sen vi snackade sist, vi som pratade varje dag. Ett år sen jag såg dig, jag vet inte ens hur du mår. Du ska inte komma på mitt bröllop, det är som att du är död. Men imorgon blir du 40 år, så grattis antar jag "kära" bror var du än är... Grattis till att du var min superhjälte som förvandlades till den största svikaren jag någonsin träffat.


Likes

Comments

Ibland måste man bara få lätta på allt. Det senaste halvåret har saker gått fort och det har hänt väldigt mycket.
Vissa saker har varit lättare att släppa, andra inte. Gällande vissa saker får jag skylla mig själv då jag tar på mig för mkt för alla andras skull och i slutänden är det bara jag själv som förlorar. Nu är ett sånt tillfälle gällande många saker. Jag ska snart hem till Sverige och jag är så tacksam för att få komma hem, trygghet. Har vissa saker att klara upp och reda ut med mig själv. Lära mig att inte stöta bort människor då jag har svårt att visa känslor, är alltid så trög och förlorar dom jag älskar för att jag inte vill bli sårad. Jag vill bli jag igen. Någonstans på vägen förlorade jag mig själv. Låtit folk snacka skit och tagit åt mig av saker jag ändå inte kan göra något åt, det räcker nu vissa människor ska man bara radera direkt. Brytt mig för andra mått dåligt men tillslut bara fått en käftsmäll som tack.
Hem nu i hopp om att inte saker är förlorade för alltid.
Jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig!
Likes

Comments

En stor person för mig är någon som förlåter, gång på gång och tror att människor kan förändras. Någon som kan ta så ofantligt mycket men ändå stå kvar starkare än tidigare. Någon som kan stå upp för sina nära när det än gäller, som alltid öppnar sin dörr. En människa som står för att dom verkligen älskar någon som kan dela sin kärlek även när en person kanske inte förtjänar de. Som står för sina misstag utan bortförklaringar. En människa som är rak, ärlig och vågar stå för sig själv. Någon som kan sticka ut och ändå känna sig bekväm och inte förändra sig för att omvärlden tycker si eller så.
Detta är något som jag strävar efter, det är även dessa människor jag vill ha i mitt liv. Mina vänner som jag verkligen älskar behöver inte höra av sig 7 dagar i veckan för jag vet att dom alltid ställer upp, och dom vet att jag alltid finns här för dom när de än gäller.
Big up love
(bild1)

  • 243 readers

Likes

Comments

Jag bryt mig faktiskt inte om vad "folk" säger. En kille som känt mig i 12 år sa såhär till mig igår "Det är klart dina bilder är utmanande, men du är sjukt snygg och dessutom är du så som människa. Jag känner dig och vet att du är utflippad, dom andra missar bara en sjukt härlig person i deras liv". Ja han har rätt och han känner mig så väl, jag är utflippad och utåt. Jag visar gärna vem jag är och stör jag mig på något säger jag det, rakt ut raka puckar thats me. Vissa människor verkar inte klara hur jag är, klarar inte av vilka bilder jag lägger ut, gulligt att ni bryr er och klart vissa saker tar jag till mig men vafan jag har lärt mig att folk snackar och ska man bry sig om allt hade jag redan legat död och begraven i en kista. Fuck it man lever bara en gång, lägg tid på er själva fan inte alla andra, right?
Så återigen sluta berätta för mig hur jag ska göra och hur jag ska leva mitt liv för uppenbarligen lägger ni ner mer energi och tid än va jag själv ens gör. Booojaaah ☺️☺️


  • 285 readers

Likes

Comments