Header

Ja, jag skulle ju börja med kontinuerlig uppdatering.. Hm, vad tänkte jag med det ? En gång i månaden kanske ? En gång i veckan ? Eller en gång i året ? Nä.. Jag hade som plan att uppdatera min Blogg en gång om dagen, med undantag för en del dagar när schemat är som maxad med - Träning x2, kundkontakter, marknadsföring, teamwork, koka mat, köp mat, dammsuga köket, släng ut katterna x2 30 min/gång, äta 3 måltider, kontakta förra månadens kunder för uppföljning, följ upp din egen hälsa genom dagbok, fyll i kalendern, sök efter pepp-bilder, Petronella (Nu känner ju jag ingen Petronella utan det var ett exempel) plockar upp sin leverans kl. 16:45....... Sådana maxade dagar kommer jag inte att hinna Blogga, men det förstår ni säkert. Men dagar som dessa : Släng ut katterna 30-45 min, gör dig klart, fest. De dagarna skulle jag lätt hinna Blogga. Ni kan väl gissa hur min vecka har sett ut denna vecka ? Men jag har fått så mycket energi, så mycket har jag åstadkommit och mina idéer har bara fallit på plats ! I'm a new me !

Egentligen har jag tagit på mig allt för mycket detta år, men jag har gett mig f*n på att jag ska klara det. I och med detta har jag också ett experiment på G, ett experiment som gör att jag behöver cash ! Som ni vet är jag väldigt intresserad av kost, hur det påverkar hälsan och hur vi ska göra för att ta alternativmedicin istället för att proppa i oss djurtestade mediciner. Jag kollade en EXTREMT intressant film, helt azum, om just vitaminer och mineraler. Niacin, även kallad B-vitamin eller nikotinsyra, skulle vara "uppiggande" under nere-perioder (Depp-perioder som jag kallar det). Nu har jag tagit på mig ett flertal jobb, frivilligt, samt att jag ska vara pigg, topp-humör, hinna umgås med vänner, ha sten koll på mina kunder och även ha ett privatliv. När jag får mina down-perioder, vilket jag vet att jag kommer att få, så tänker jag experimentera med Niacin och öka på intaget. Jag har sökt runt på lite naturliga vitaminer, och har hittat en del. Detta experiment kommer att bli ett av de mest spännande jag har gjort, på egen hand och med egna pengar. Det enda jag behöver göra nu är att kolla runt på lite kost och vad det innebär. Jag är så taggad !

Jag gillar utmaningar om intresset finns. Nu är intresset, motivationen, inspirationen maxad på varje sak jag ska göra detta år. Som om jag har blivit fylld med positiv energi nu, det känns som om en sten har fallit från hjärtat och alla bitar har fallit på plats. Jag har FYRA milar detta år - Mars kommer min E sooooooom jag längtar efter våra stunder, jag ska stå på scén på jobbet och ta emot mitt delmål's pris, i höst (kanske) kommer min S soooooooom jag längtar efter våra ohälsosamma stunder och galna gymnastik stunder, och den sista är hemlig. Varför jag lämnar en hemlig och dessa andra flummiga är för att det finns ett x-antal personer som är så nyfikna på mig och mitt liv, självklart svarar jag på deras frågor, och baaaam så ser deras liv och allt exakt ut som jag sade jag ville ha det. Det är inget jag ska bry mig om, utan bara ignorera, men ibland stör det mig bara det där lilla extra störning. Som min vän sa "Va glad, du har ju bara fans efter dig", ja ibland får det heta vad det vill, och hon har rätt, men ibland stör det. Det känns lite som Jocke & Jonna när fansen förstör deras ägo och när de blir tagna säger de "Får vi ta en bild ?". Så känns det, fast tvärtom. Detta är en livsstil och som offentlig person får man ta detta, men folk kan väl skaffa sig en egen dröm ? Eller ?

Kommentera vad ni stör er på i allmänhet

Eller.. Fråga mig nått på ASK

Annars... Så ses vi i nästa inlägg !

Likes

Comments

Nu under en tid har jag haft en s.k. "Bildpuff" så man har sett en del av texten, men det blev ingen direkt hit. Dessutom ändrade Facebook sin thumbnail efter behov. Så att, nä.. Det tog allt för mycket tid (Hehh, när man har en slö dator och slött internet u know) och det blev inte så bra alla gånger. Jag märkte också att jag tappade läsare med denna ändring, så det sa väldigt mycket. Bildpuffen goes out !

Sen satte jag mig ner och funderade lite. Under tonåren var jag självklart som alla andra här i Österbotten - På Berusad.org. En typ av Lunarstorm för er som inte vet. En site där man skriver inlägg, laddade upp fyllebilder helst med tobak inblandade och bloggade helst om hur sur man var på en del som fick förbli "hemliga". Haha idag tycker jag det bara var patetisk och why bara why ? Fyllebilderna skulle ju självklart visa någon form av hur tuff man var och om man hade tobak i bilden så var man ju självklart tuffast på jorden. Ja, eller trodde man och de i den åldern... Personerna man skrev skit om var inte så hemliga trots allt, de visste exakt vem de var trots sina öknamn. Idag kan man ju skratta åt allt och hur löjlig man verkligen var. Fjorttistiden, som alla gått igenom och kommer att gå igenom. Men något jag tycker är synd än idag - Att det där om att skriva skit om folk faktist ännu hänger kvar. Då menar jag 96% av alla på Facebook har nånngång eller flera gånger skrivit hur less de är på "hen" och "hen" är en idiot osv. Och, de flesta som gör det är vuxna människor. Äldre än oss. Jag tror att skit-prat-om-folk tyvärr alltid kommer att vara med oss, men... Why ? Okej nu var det inte det där jag satt och funderade på.

Det jag funderade på.. Jag minns min "Blogg" på Berusad.org som allmän och vad jag gjorde under min dag. Jag gillade att skriva dikter där jag blandade in mitt skit-prat och min "hjärte sorg" och crushen osv. Jag vet inte om nånn under den tiden visste att det var om dem...? I alla fall har ALLA mina Bloggar lästs av flickor, killar, unga, äldre och alla. Jag har alltid försökt blandat mina inlägg, som jag också har lyckats med.

Jag minns att under mina tonår blev min "Blogg" nominerad till en av tre som skulle vinna denna tävling - Och jag vann. Jag hade så många läsare och jag var så stolt. Jag minns den tiden som positiv och min "Blogg" växte. Nått hade jag ju gjort rätt ?

Den tiden när "Bloggen" växte skulle jag under 2017 önska att få in igen, fast självklart i en mer vuxen-format och mognare än då. Vilket i sin tur betyder -> Jag måste börja berätta mer om min vardag och hur jag mår. Under mina senaste 2 år har jag bara tänkt "Näääääääääää vem bryr sig i min vardag ?". Jag VILL få en rullande Blogg, en riktig Blogg. Jag VILL få rullande läsare, ett rullande system som under min tid som vinnare. Jag VILL göra fler samarbeten med företag, jag vill dela med mig av mina favorit klädesföretag. DÅ, när jag får ett rullande system, då kan jag även få in mitt jobb jag jobbar med och kunna visa det för er. EFTER jag har fått ett rullande system, då kan jag börja med YouTube.

Jag VILL att NI kommenterar här nedan vad NI tycker ! Jag vet att de flesta av er har följt min enda senn min fjorttis tid, haha, så kommentera. Alla bara, kommentera !

Och ni vet, på mitt ASKkan ni även ställa era frågor. Annonyma eller med namn, vilket som.

En typisk bild från min tid som tonåring. Inte aaaaaalls photoshoppad i paint och inte inte aaaaaalls löjlig. Jag minns hur stolt jag var över denna bild, jag var så nöjd. Och sminket var ju asum tyckte jag. Idag när jag ser bilden sitter jag bara och skrattar. Jag skäms inte, eftersom det är en tid vi alla går igenom, och varför skämmas över en tid som formar oss till den vi ÄR idag ?! Och den vi kommer att bli. Jag är glad att jag hade min fjorttis tid 2006 och mognade efter den tiden. Minnen från denna tid är galna, positiva, utforskande och lite negativa med tanke på att min höftvärk började året efter med starka mediciner. Phuh, tur den tiden är över. Men mestadels positiva tankar.

Och såhär ser festarbilderna ut idag. Ungefär samma kvalité på bilderna, men waaaay too better sminkning och mycket mer mognare bild. Minnen från dessa bilder är fortfarande galna, ännu mer crazy och leva livet. jag antar jag är spontan, positiv och crazy som person. Haha.

Hoppas ni gillade inlägget och så hörs vi i nästa inlägg !

Likes

Comments

Wow, 2016 är redan över ! Och jag tänkte slänga ihop ett snabbt inlägg om mitt 2016. Inlägget kommer tyvärr att bli utan bildpuff, men jag har lite bråttom.

Hur har ditt 2016 varit ? Det har varit lite upp-och-ner faktist. Mest nere, haha. Jag började året med att byta jobb, till ett jag verkligen ville ha. Jag fick min egna webbshop och.. Där tog det positiva slut. Jag hade folk i mitt liv som VERKLIGEN gick mig på närverna, jag var psykiskt stressad pga detta och mådde inte alls bra. Endå stod jag ut med detta 6 MÅNADER TILL (!!!) tills jag sade upp kontakten. Eller.. Jag slutade helt enkelt att svara. Jag orkade tillslut inte med mig själv, så då var det dags. Att bli mindfucked är inte nått jag rekommenderar och lita på känslan. MEN hade jag inte stått ut dessa månader så hade jag inte heller träffat TVÅ personer, en som blev min vän och en som kom mig verkligen in på livet. Vi behöver inte prata så mycket, men vi kan endå läsa av varandras tankar som en bok. That is friendship ! Jag har haft ekonomiska problem.

Gjorde du något i år som du inte har gjort förut ? Träffade en tjej som blev min crazy friend, en jag kan berätta ALLT åt som säger sin åsikt och vi har alltid galet kul tillsammans. Jag har varit på galet mycket fester. Pga det som hände som jag berättade tidigare så har jag inte varit så snäll när det har blivit en shot too much, och lätt irriterad. Skaffat 2 små kattungar. Och renoverat 4 rum.

Tror du att 2017 kommer att bli bättre ? Japp

Vilket datum från 2016 kommer du aldrig att glömma ? 1.10 och 25.12, 26.12

Bästa köpet ? Tapeterna till 3 av rummen och taklisterna. Så nöjd över de !

Vad är din största framgång 2016 ? Det är min egna webbshop och jobbet jag jobbar med.

Vad gjorde dig riktigt glad ? De två jag friendshippen jag träffade, de gör mig ALLTID glad. Speciellt en av dessa.

Vad spenderade du mest pengar på ? Olja för att få värme i huset och bensin. Standard vuxenliv !

Vilka sånger kommer att påminna dig om 2016 ? Call Me Out, You Got Me Too, I Just Need Someone Like You, Closer, Cheap Thrill

Vem har du umgåtts med ? GoseMos, Kakkiluuu, E, Crazy, M, S mm mm.

Bästa minnet från 2016 ? Det är helt klart allt med nånn. Men måste jag välja ETT minne så blir det hemligt.

Är det något du saknar 2016 som du vill ha 2017 ? En pojkvän och bättre ekonomi

Vad önskar du att du hade gjort mer av ? Litat på min egna känsla och inte hade varit så blåögd och lyssnat så mycket på andra. OCH att jag skulle ha tagit hand om mig själv mer.

Vad önskar du att du hade gjort mindre av ? Lyssnat på andra och att jag inte hade varit så lätt irriterad. Det har ju förståss sin orsak, men jag brukar inte ta ut min ilska på andra. OCH köpt massor med stuffs åt andra som jag inte ens har fått cash för.

Favoritprogram på TV ? Jag har inte direkt kollat på TV alls eftersom jag inte gillar TV.

Vad gjorde du på din födelsedag ? Jag var bakis och firade med familjen

Något du önskade och fick på din födelsedag ? Jag hade inte önskat mig nått och jag tycker huvudsaken att de kommer över och äter upp det man har bakat.

Största musikaliska upptäckten ? Kaliber

Finns det något som skulle ha gjort ditt år bättre ? Att jag inte skulle ha varit sjuk så mycket och att jag verkligen skulle ha tagit hand om mig bättre. Helt klart att jag skulle ha sagt upp den där kontakten myyyyyyycket tidigare. Och litat på min känsla mycket mer inför GoseMos och tagit steget.

Vad fick dig att må bra ? Det är helt klart de två jag pratade om i början. De får mig alltid att må bra och vi har alltid skit kul tillsammans.

Det bästa du har åstadkommit i år ? Min webbshop och det jag har nämnt flera gånger - Kontakterna.

Vad vill du säga till dig själv inför 2017 ? Omge dig med personer som gör dig glad och som visar att du finns, skippa alla idioter och umgås med dem som uppskattar dig precis som du är. Ta hand om dig själv och din ekonomi, visst köp smått & gott till de personerna du ska umgås med, de bra, men köp inget dyrt. Säg rakt ut om nått inte passar eller om du ogillar nått. Du bestämmer över dig själv !

Kommentera gärna vad NI har för ord till er själva

Mitt ASK hittar ni -> http://ask.fm/emadeleinew1992

Annars så.... Ses vi i nästa inlägg !

GOTT NYTT ÅR !

Likes

Comments

Jag har bott här, där jag bor nu, lite över ett år. ETT ÅR ! När jag flyttade hit bestämde jag mig för att ha adressen "hemlig", bara ta hem de som jag verkligen känner och ingen skulle egentligen veta nått. Nu bor ju jag i en liten Stad/kommun, där alla vet allt om alla, eller jaa de tror de vet. Men när folk har frågat var jag bor så har jag alltid svarat "Jag bor lite bakom men mitt i Centrum", De som har vetat min adress så vet att det är helt ok att dyka upp när de ville och är jag inte hemma så får de ta vad de ska ha och antingen vänta på mig eller lämna ett meddelande. Redan när jag flyttade hit så fick jag en konstig känsla, men med tanke på att det spökar här och är en tung känsla så är det inte så konstigt med en konstig känsla. Inte långt efter började en bil köra in några meter från dörren och stirra rakt in i köksfönstret på oss. Ja, det fick han väl om han ville. Det var i alla fall en man i äldre år. Direkt jag skrev om det på Facebook och Bloggen, så slutade detta. Efter ett tag började det folk promenera över min gård, men ett år senare fick jag veta att denna "övregård" har alltid varit en gin-väg (stavfel ?). Det skulle ha varit tacksamt att veta när jag flyttade hit, för jag flyttade som sagt av en av flera orsaker som bara två av mina närmaste vänner vet. En del har tyckt att jag har varit löjlig för att jag har haft adressen "hemlig", men skulle de veta den där orsaken skulle de inte säga så mycket. Efter ett tag så började allt igen. Mopeder körde RUNT huset, vilket betyder på gräsmattan samt att de gjorde det TVÅ gånger inom EN timme. Mitt på ljusa dagen. Dock hann vi inte få nummerbrickorna på dessa mopeder. Direkt folk, okänt folk, började köra hit osv så tog jag bort extra nyckeln som jag hade gömt ute. Och sen dess har den inte varit ute.

Igår firade vi jul här hos mig, hela familjen. Åt mat, hade en helt vanlig jul. Och efter det blev det utgång för min del, vilket jag skrev om på Insta & FB.

Jag åkte ut vid 23:30 tiden. Jag var inte direkt full, lite påverkad av den spetsade glöggen, men inte full. Mina kattungar lekte i TV-rummet med ett presentsnöre och alla deras leksaker låg på golvet i samma rum. Den äldre katten var ute och jagade möss, och jag drog ut. Jag åkte till vår nya krog och hade en helt vanlig kul kväll. Jag drack 1/4 drink, så jag var fortfarande inte full. Vi spelade musik i bilen och var ute. Jag kom hem runt 03-03:30. Ovetandes...

När jag kom ut ur bilen hörde jag ett skrik på hjälp av en av mina kattungarna. Jag hörde vilken av dem det var och sökte runt. Det var svart ute så självklart var det svårt att se var hon gömde sig. Eftersom jag inte tänkte se henne så började jag tro att ljudet kom in ifån och det skulle också vara konstigt eftersom de inte är vana att vara ute än. Men just när jag tänkte ge upp såg vi henne.

När vi öppnade dörren kom den andra kattungen och såg orolig ut. Det gör hon vanligtvis inte om nått inte har skrämt upp henne. Den större katten var inomhus och sprang ut. Som ni minns i texten, hon var ute när jag åkte.

Jag gick vidare till sovrummet..

I min säng, IIIII min säng, låg en av deras leksaker. Leksaken hade alltså flyttat sig från TV-rumsgolvet till mitt sovrum i min säng. Och jag vet att kattungarna skulle inte släpa upp den dit för att leksaken är allt för stor och ungarna för små. Och de brukar sova i min säng när jag är borta eftersom de alltid kollar nyvaken och yr på min från sängen.

Jag sökte efter en lapp eller nånn notis i stil med "Hej jag var här men du var borta, jag hämtade mina efterlämade saker. (namn)" eller ett meddelande på telefon. Men ingenting..

Jag gick och la mig efter det. Och mina kattungar kom och sov med mig. Direkt de hörde några fotsteg så kollade de upp oroligt, men eftersom de kände igen personen så lade de sig igen.

Så... Eftersom katterna inte var där de var när jag åkte, kattleksaken i sängen och oroliga kattungar så.. Är det nånn som har varit här. INNE I MITT HUS ! En okänd person eftersom de var rädda, som har försökt fjäska genom lek. Som har varit här mer än 5 minuter, och försökt leka. LYFT UT en kattunge, för denna kattunge smiter inte ut eftersom hon är rädd för att gå ut, så man måste verkligen LYFTA ut henne. Lämnat henne ute och brytt sig skit när de åkt.

Nu vet ju jag att min familj var hemma hos sig och likaså mina vänner. Dessutom skulle de ALDRIG lämna kattungarna ute och bara skita i det.

Så vem faan är DU som varit hemma hos mig ?? Och vad i helvete gjorde DU här ?! Var i helvete är DIN respekt ?! Jag är så jävla trött på det här ! Inte ens ett fkn meddelande nånn jävla stans ! Man går bara inte in hos andra och vistas som om det är ditt eget hem. Man kan gå in genom dörren och ropa "Hej nånn hemma", men svarar ingen betyder det att man ska gå. Känner man de som bor där bra, fine vänta då. Ring dem eller nått. Känner man de som bor där inte överhuvudtaget så ska man inte ens röra dörren ! Knacka på jaa, men that's it ! Vad i helvete tänkte DU med som var här ?! Flyttade på mina saker ?! SLÄNGDE UT EN KATTUNGE ?! WTF...

Nu är jag så trött på det här så nu kommer jag att fixa kameror runt hela min area. Så direkt när de kommer så filmas deras nummerplåtar, samt alla hus på gården. OCH direkt jag har råd så kommer jag att flytta här ifrån. Det kommer att bli ett radhus eller hus där jag kommer att fråga mina grannar om de kan slänga ett öga då och då där jag bor, samt att jag kommer att ha kameror där också. För här finns inga grannar som kan hålla koll på detta hus.

Kommentera gärna vad NI tycker om oväntat besök !

Eller fråga mig nått på min -> ASK!

Sååååå... Ses vi i nästa inlägg !

Likes

Comments

Min förkylning visade sig vara lunginflammation trots allt. Jag har preparerat mig med olika saker. Antibiotika, KS groggen, sprayat KS och diverse saker. Så den hann inte bryta ut så pass illa som den brukar, så nu börjar jag bli smått i skick igen. Imorgon blir det att betala några saker och nu saknade jag att blogga.

I dagens lucka i Mathildas modekalendergjorde hon några outfits tips inför jul och jag blev så taggad att göra ett en egen outfits tips. Så det gjorde jag !

Inlägget är INTE i samarbete med något företag, utan det är kläder jag skulle ha haft på mig.

Denna outfit skulle jag helt klart ha använt om jag skulle ha beställt kläder. Dessa kläder kommer från mitt ena favoritföretag. De har snabb, jag menar SNABB leverans, samt att de ger bra kundservice ! Det är prio 1 för mig. Dessa klädesplagg är så inne just nu - Choker och sammet. En röd sammets kjol med en vit choker topp är så fint ! Jackan till skulle bli så... Great ! Jag har själv denna jacka och den är bekväm, fin och mjuk. Jag gillar den !

Om ni gillade outfiten -> Kommentera !

Annars hittar ni mig på -> ASK

Eller...

Så ses vi i nästa inlägg !

Likes

Comments

Detta inlägg kommer inte bli det bästa, eller det mest välutformade inlägg. Men jag orkar inte ! Jag har nämligen lagt mig i förkylningen från helvete och jag tänker INTE fira julafton såhär ! Så nu ber jag ALLA som har världens bästa tips att ge det till mig så jag får bort denna skit. Detta inlägg kommer att bli utan bildpuff och kommer att få prata för sig själv.

Ni har väl inte glömt alla tjejers drömtävling ? Där ni kan vinna ett pris värde 7.000kr ! Det är verkligen ett fint pris och jag är i alla fall glad att vara med i den. Gå med du med och tävla. Vem vet, DU kan ju vinna. HÄR hittar ni den !

Om inte annat så hittar ni mig på ASK -> HÄR

Eller kommentera nåt !

Likes

Comments

Nu är det den tid på året när det är olika julkalendrar och musikhjälpen. Det är redan mitten på December ! Och jag är inte klar med presenterna än. Men jag har bestämt mig för att inte slänga ut massa cash utan mest att göra egna presenter. Jag vill fokusera på mitt jobb nu och istället köpa lite dyrare nästa år. MEN jag undrar om NI har spanat in den extremt underbara julkalendern HÄR ? Det är drömmen ! Alla flickors dröm ! Kommentera gärna om ni är med och är ni inte med så gå med och tävla.

Mitt ASK hittar ni -> HÄR

Eller... Så ses vi i nästa inlägg !

Likes

Comments

Alla har nog en bild på sig själv som tar en tillbaka till massor av minnen. Jag har en bild som ger mig ett stort leende, miljoner av minnen, musik och att en skit dålig kväll kan bli bra. Denna bild.....

Denna bild är tagen 2016. En bild av glädje och förväntansfullhet. Det var helg och självklart utgång på G. Vi var sena som vanligt så att satsa tid på håret var det att glömma. Vi skrattade, pratade skit, slog vad om saker, hade kul.. Vi åkte direkt till festen och jag var så taggad denna kväll. Trots allt började inte kvällen så bra. Long story... Jag var relativt nykter, jag drack 2 shottar den kvällen. Trots allt slutade kvällen helt underbart bra ! Det var den bästa kvällen under hela 2016. Den slutade med ett stort leende och glädje, bättre än en hel resa. Hoppas denna natt kommer igen efter att ha ridit ut denna storm.

För att koppla av lite efter denna helg, efter alla grymma & äckliga rykten jag har hört om mig, så är det så otroligt skönt att sätta sig på YouTube och tävla i de olika julkalendrarna. Ni har väl inte glömt att vara med och tävla ni också ? Den hittar ni HÄR !

Om ni känner för det - Ge gärna en kommentar !

Eller så... Fråga på -> ASK

Annars... Så ses vi i nästa inlägg !

Likes

Comments

Jag har alltid varit smått pedant. När jag bodde hemma var jag extremt pedant, fick jag höra här om dagen. När jag flyttade hem ifrån försvann nog den där pedantheten och tiden för att städa fanns inte längre. Men en sak som måste vara städat är - Garderoben ! Jag vill alltid ha struktur där och allt på mitt sätt. Är det inte struktur, ja då vet jag inte vad jag har. Just nu är 3/4 av min garderob KAOS, och jag saknar tid...

MEN i dagens avsnitt av Mathildas Modekalender fick jag riktigt bra tips om en strukturerad garderob eller byrå, som sparar utrymme och man ser sina kläder. Avsnittet hittar du HÄR så kan du också vara med och tävla om en fin present !

Likes

Comments

Jag har alltid haft en känslig mage, sådär äckligt känslig mage. Som person, HATAR jag rutiner. Jag gör vad jag vill, när jag vill och hur jag vill. Men en rutin måste följas och det är min stackars morgonrutin. Och INGEN får fråga "Vad ska vi göra idag ?" förrän jag verkligen har vaknat. Stressa jag lite, bara lite, kan jag lika gärna glömma en bra mage den dagen. Träffar jag postiljonen för överlämning av paket så kan jag glömma en bra mage, bara för att jag stressade lite. Då kan jag också förvänta mig en mage upp-och-ner en hel vecka. MEN är jag 200% ostressad eller har förberett mig på att rutinen inte kommer att fungera - Då kan jag skuffa på magens känslighet lite..

Denna vecka har varit helt upp-och-ner.. Och det slutade igår med magkatarr, enligt Google.

Hela helgen har jag haft en sån svidande känsla uppe i magen så jag har velat bara dränka den i grädde, men jag skyllde på way too much coffee. Jag hade en helt och hållet ofungerande mage, jag skyllde på helgens "Räkä fyllor" (Jag minns fram till 23-24, sen är det svart. Jag menar SVART !). Jag har inte varit hungrig och har jag ätit så har det räckt med mini-lite mat. Sen åt jag rökt skinka, SÅÅÅÅ GOTT, men helvete vilken svidande känsla ! Hela veckan har det känts som om ALL luft har stannat i mellangärdet. Jag har varken haft luft eller nåt där, jag fick inget att skylla på där.

Igår räckte det, så jag Googlade upp vad svidandet kom ifrån. Alla symptom passade in på magkatarr. Jag testade ett tips och glömde alla måsten. Jag gjorde precis det som föll mig in på just den stunden. Jag lämnade jobb, Blogg och allt och bara stressade ner. Det hjälpte !

Så folket där ute, i December stressen, det är INTE värt det ! Dygnet har 24-timmar hur man än gör, julen kommer samma tid, paketen finns i butik eller på nätet för samma pris hur vi än gör. Varför stressa ? Jag tror ingen bryr sig om du har köpt 700 paket som vanligt, eller 1 paket för att du tog hand om din kropp istället för att stressa.Eller hur ?

Efter denna vecka kommer jag INTE att stressa med att beställa paketen i tid, jag tänker inte slänga närmare 100€/paket/person som jag vanligtvis gör. Denna jul tänker jag ta det lugnt, ge budget paket och göra hemmagjorda paket.


Är ni intresserade av en budgetspaket-lista ? Kommentera !

Vill nå fråga så finns mitt ask -> HÄR

Annars... Så ses vi i nästa inlägg !

Likes

Comments