Header

Just nu har jag en tävling som pågår, som jag jättegärna vill att ni alla går med i. Den slutar på Måndag 19/09 kl. 22.

Jag tänkte såhär. Till Hösten brukar nästan alla få torra läppar, speciellt mot vintern. I alla fall jag får det. Så nu tänkte jag - Varför inte köra igång en tävling på ett helt underbart läppfett ? Det passar även perfekt till vintern, våren - allt, eftersom det har SPF 30 och skyddar mot UVA &UVB. Smakar mint också !

Gå till tävlingen HÄR ! Och följ instruktionerna.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu har mitt jobb tagit fart på allvar ! Min förra vecka var en riktigt down-period, en sådan var det länge sedan... Men jag fick ny energi, re-loaded typ. Det känns riktigt bra ! Den natten jag låg och tänkte föll allting på plats. Känns lite konstigt att allt bara föll på plats en natt, 10 minuter typ. När jag skrev om den där lägenheten, det var bara början på min energi. Det är lixom bara för mycket att vara EN PERSON med ett hus att sköta + jobba så mycket och sedan ha ett liv. Men jag lärde ju mig ! I måndags arbetade jag i 10 timmar i sträck och det gav mig verkligen resultat, både fysiskt och psykiskt. Träningsvärk till max ! Igår blev det två olika arbeten, eller tre. Smink, blogg och Forever i ett, det blev allt som allt 10 timmar. Jag är inte ens trött eller less, jag får bara mer energi och mer idér.

Förra veckan träffade jag en kille när vi var ute och firade min födelsedag. Han var säkert min typ eftersom vi tillbringade hela natten på krogen, utan att jag fräste bort honom. Han bjöd hem mig och ville det med all makt, men jag sade bara nej. En schysst en som visade en bättre sida ! Men jag ville bara hem, det är ju trots allt lång väg hem. Så nu under denna vecka så bara känner jag hur jag mer och mer vill prata med honom. Lära känna honom. Men jag minns inte hans namn förutom förnamnet, det finns ingen på Facebook som liknar, det finns ingen på Google... Så nu är hon jag var med & jag på jakt, haha ! Schysst och snygg, vad mer begär man ? Haha !

Här kommer bilder på några av mina presenter !


Likes

Comments

Jag har alltid gillat att ha flera bollar i luften, de flesta har varit helt privat förutom studier och jobb, det är ganska offentligt. Men nu börjar det kännas att det börjar bli liiiiiite för mycket för mig, jag måste backa någon stans. Jag har ett heltids arbete, jag ska sköta hus & hem där jag känner att jag inte har något privat (Problem lite då och då, människor som "jiinar uvi goålin" både till fots och med motordrivna fordon, spöken som skrämmer liv på andra osv. osv. Det börjar bli föööör mycket.), jag ska till ta hand om fem människor utöver mig själv (Privata vänner.. Typ...), jag ska ta hand om mig själv och stråla till andra personer privat & i arbetssyfte, jag får inte ha något själv utan dela det med andra (Jag menar allt)... Det där är bara en bråkdel av allt. Jag låg och tänkte igår... Ingen är precis "superman" här i världen, och vill man ha en förändring - Change it ! Just nu vill jag ha en stor förändring. Jag saknar min bästa vän så otroligt mycket, men snart får jag träffa henne. En jag kan vara mig själv med, säga vad jag vill och att jag vet att 100% ärlighet gäller från båda sidorna. Jag skulle såååå behöva en stund med henne nu, men snart. Jag saknar även min andra bästa vän, henne träffar jag snart också. Det känns lite ensamt just nu och ingen att prata skit med, bara skratta åt meningslösa saker, själv just nu. Typ..

Det börja kännas att allt börjar nå sin botten nu. Min bästa vän just nu är sängen & YouTube. Jag bestämde mig även igår att jag ska ta tag i min karriär, så jag har råd med lägenheten jag vill ha, hyra. Eller... Jag måste och se den först. Så allt passar in och allt. I alla fall har jag bestämt mig - Får jag den så har jag nära till ALLT ! Gång avstånd till allt. Butik 500m bort, inom samma kvarter, frissa tvärs över vägen, posten nära, banken nära, pub/café nära, utsikt över vatten, läkarna nära (Hehh om det spelar någon roll...), inga direkt grannar.... Mm mm... Det enda jag undrar över är min katt. Jag älskar henne och självklart vill jag ha henne med mig. Men det känns inte rätt att nu, efter 3 år, börja vänja henne med koppel och vara en innekatt. Jag vet ju inte ens OM jag får ha djur där. Men.. Jag har en del djur-älskare som skulle ta henne. Ibland måste man tänka på sig själv också..

Vad skulle ni gjort ?

Likes

Comments

Idag bestämde jag mig för att ta en ledig dag. Vilken lycka att ha ett jobb där jag själv kan bestämma vad jag gör och när jag gör det. Helt utmärkt dagar som dessa !

Idag känns det bara.. NÄÄ.. Allt. Mitt huvud känns som en gröt nu.. Och igår.. Så jag undrar lite vad som är på G i kroppen. Idag och ikväll tänker jag inte göra något alls. Funderar lite att flytta om i mina skåp eftersom returflaskorna snart svämmar över. Men... Jag tror det också får vänta ! Jag tänker bara YouTube, göra lite loppis saker till salu... Så tar vi igen jobbet när jag kan !

Likes

Comments

Igår postade jag en bild på instagram. Jag tänkte att det blir ett helt vanligt inlägg, med de där vanliga gillningarna osv. Jag är självklart INTE ute efter att få miljoner likes på Instagram eller tjänar cash på mitt Insta, jag är ute efter att visa för folk att en "annorlunda" person (rullstol, en sjukdom m.m) har ett helt normalt liv som dig och dina vänner. Så igår hände något helt.... Underbart !

Jag är självklart intresserad av skönhet, som en del är. Så igår postade jag en bild på mitt hår hur det var för tre månader sen och hur det är nu. Ni som känner mig, eller läst min blogg, har inte undgått att jag försöker spara ut min egna hårfärg och att få lååååångt hår. Men som de flesta är jag sjukt sugen på hårförlängningar, hartalks mm mm.. Det kostar massor och jag har inte råd med det. Så jag gav mig fan på att fixa det där långa, tjocka helt Amazing håret. Jag trodde aldrig jag skulle ha tålamod. Men nu... Nu hände det !

Nu har jag nästan löshårs långt hår, det har växt otroligt mycket på bara 3 (!!!) månader och blivit otroligt tjockt. Det är inte direkt skadat heller, lite smått i topparna. Men då är det endå blekt flera gånger under våren fram till Maj. Håret har den där nyfärgade looken och känslan. Men det viktigaste för mig, glansen looken och mjukheten viktigast och det är helt underbart ! Jag bara älskar det !

Nu har jag äntligen hittat "it", som jag kallar det. Och jag älskar att flera av er frågade om vad jag gör, vilka produkter mm. För nu kan jag rekommendera detta, ge privata råd mm.

Love it !

Likes

Comments

Nu har jag slutat med ledigheter och återgått till mitt arbete. Jag har pluggat, kursat och... Jag kommer ta det till en ny spännande level !

Just nu håller jag på att dra ihop ett gäng som vill ge sin kropp balans efter sommaren. En kur som ger dig en kick-start och kan ge mer energi. Vem vill inte ha det till hösten ? Så just nu håller jag på att söka efter intresserade som vill köra detta med mig. Jag ska följa dem från start till slut och sedan få respons. Detta är så sjukt spännande och jag är så taggad för detta !

Du får bo var du vill i världen, det skickas till dig. Så är du intresserad, släng in en kommentar så kontaktar jag dig !


Likes

Comments

Att börja med något nytt, i mitt fall - Vlogga, är.. Spännande ?... Men det handlar även om mycket annat. Mest pengar.. Det kommer trots allt dröja ett tag innan jag kommer att köra igång med det. Kameran jag vill ha kostar 600+ euro som är helt Amazing, men det kommer ju till micar, stativ, selfie-stick, batterier mm mm. Så det lär bli kring 1.000€ allt som allt. Jag vill få ut max av allt, men... Som alltid måste vi börja med lite mindre. Den kameran kostar kring 500€ och då kommer inget till. Sämre kvalité, sämre ljud, men bättre än med systemkameran.. Win-win lixom.. Så nu gäller det att spara ihop cash till den billigare kameran. Kommer att bli så spännande och kul.

Nu undrar jag - Har ni läsare erfarenhet av Vlogg, kanaler mm ? Vad ska man tänka på ? Vad är bästa MCN ? mm mm. Lämna en kommentar !


Likes

Comments

Två kvällar.... Eller nätter... Nu, har jag tillbringat i perfekt sällskap ute. Ingen tur på spelautomaten direkt,,,,, och ingen tur i kärlek heller dessa dagar,,,,, ingen tur alls.... Men istället hade vi tur med att se på åskan ! Tur någon stans.. Jag fångade världens mest äckliga bild på fenomenet och åskan ser äcklig ut. Jag som älskar åska, blixtar och dunder. Det kommer jag alltid att göra.


Jag som älskar stadslivet, ljud av folk non-stop och nattliv, vill ibland,,,,, mer sällan,,,, ner till havet. Men när det blir åska eller är en fin solnedgång, då vill jag till havet. Eller,,, andra stuffs... Jag föredrar stadsliv i alla andra lägen förutom naturbilder. Så säger vi ! 

Förra natten sov jag 4 timmar allt som allt av denna förkylning och min axel-jävel, så... Fyra timmar + Argi+ går bra, men 4 timmar utan Argi+ är pain in the ass... Nu hela veckan har jag fullt upp med saker att göra så vi hoppas på bättre sömn nu.....

Likes

Comments

Under hela sommaren har jag varken bloggat, städat, renoverat....... Sminkat..... Rest.... I stort sätt har jag inte gjort ett skit. Hups... Vad har jag gjort då ? Levt livet... Varit ute på fester... Umgåtts... Velat elda upp bilen... Sökt lägenheter... Men mest varit förkyld ! De få veckorna jag var frisk levde jag lixom livet. Nu är snart sommaren slut och vardagen börjar igen. Tråkigt egentligen.. Eftersom jag inte alls ser fram emot hösten, privat.. Lite.. Najs kommer den att bli.. Kanske.. Hehh...

Jag börjar lite få andra tankar om detta med att Blogga.. Jag känner att jag har börjat få svårt att visa vem jag faktist ​är​, i textform. Under sommaren har jag lärt mig att släppa loss och skita i vad folk tycker, bara göra vad jag vill. Folk kommer och går endå.. Sen älskar jag..... Oh.... my..... goooood... Att stå framför kameran. Så jag har funderat på att börja Vlogga istället. Eftersom det inte hörs så bra vad jag säger så kommer självklart Vloggen att vara textad. But first (....... let's take a selfie........)...... Blir det att spara lite cashcash så jag får råd med kameran jag vill ha.

Ledsen.. Det blir Blogg tills jag har råd med den !


Likes

Comments

Under våren och inte för så länge sen, läste jag på nästan alla Bloggar jag följer att de inte trivts där de bor nu. Lägenheten, huset de köpt osv. Folk kanske tycker "Man gör ju det till vad man vill", flyttar man så gör man bostaden så man trivs, det trodde jag också. Men.. Med lite på-prövning så blev jag också en av dessa blogg inlägg...

I juletid flyttade jag, som ni alla vet. Jag var inte 100% nöjd där jag bodde och det blev för dyrt just i det läget. Jag kom över ett billigt hus att hyra som jag skulle renovera upp och göra ljust, trivsamt och till på köpet få a husdjur. Nära City, men endå avsides. Rena drömmen tänker många, det gjorde även jag. När jag kollade på huset, så var jag två gånger. En varningsklocka eftersom jag brukar veta direkt om jag ska ha något som går åt fort. Jag behövde något billigare och tänkte detta kommer bli drömmen.

När vi körde våra flyttlass så fick både jag och de som hjälpte mig i början konstiga vibbar. Det vi skyllde på var att det var mörkt både ute och inne, det var mitt i natten, det var omodernt, det var inte renoverat, det var stort och utan möbler... Orsak på orsak.. Men det vi inte hittade någon orsak på var hur min ena "apparat" helt plötsligt slutade fungera och inte startade igen, i huset. Vi såg på varandra och sa "Nu drar vi här ifrån". Ute, i bilen, fungerade min apparat i toppskick igen. Meeen jag skulle ju flytta och vi glömde den kvällen.

Jag tyckte det luktade konstigt i huset, men skyllde på att det var instängd lukt och att det kommer försvinna. Trots allt bara kände jag att jag måste skicka till de jag fick numret av och fråga om huset lite. De tyckte det var ett bra hus och jag kände mig så bortgjord. Jag bestämde mig för att glömma alla händelser och misstankar, och bara köra på..

Trots att doftgranen i bilen gungade utan att vi var ens IN I bilen och vindstilla, att saker prasslade av sig själv, att dörrar öppnas av sig själv, att vi hör svaga röster, att vi hör någon i köket fast vi alla är i vardagsrummet, att min rullstol stannar av sig ibland (utan fel), att huset är elektriskt, att WC stolen lever ett eget liv, att jag får tungt att andas här, att jag trivs bättre utomhus än inne eftersom det blir lättare att andas, att okända folk går här på gården....... osv......

Jag börjar bli så trött på att hitta orsaker till alla ljud, lukter, vattenfläckar osv att orsakerna börjar ta slut. Jag bestämde mig för att kolla upp mina allergier ifall vi hittar svar där, annars... Blir det vad det blir. Det är fortfarande hemligt, men jag har två planer. Men jag kan inte bestämma vilken som är plan A och plan B.

Likes

Comments