Header

Vet ni ? Jag är så sjukt taggad för att påbörja min dröm ! Jag vill sååå gärna påbörja min dröm just nu, bara nu. För att komma dit måste jag få in lite mera pengar än vad jag får nu. Det jag får nu i månaden på alla mina 4 jobb räcker inte till att spara. Allt går åt i utgifter såsom värme, hyra, ström, mat, bensin mm, det finns liksom inget över att lägga på min dröm. Och den är inte gratis. När jag påbörjar nått så vill jag gå ALL-IN, jag vill ge allt och få det perfekt och jag vill ha de bästa verktygen jag kan få. Har jag inte det så blir jag inte nöjd och då ger jag upp. Detta är min dröm, så jag vill verkligen gå all in och få bästa möjlighet till detta. Varför jag inte skriver ut vad det är, är för att jag vill det ska bli en överraskning för alla. Och det kommer att bli så bra !

Så nu för att få ihop pengar till detta så kommer jag att ta upp min gamla business. Jag kommer att baka till folk som vill ha. T.ex gamla som inte kan, barnfamiljer som inte hinner och folk som bara vill få bakverk ! Jag skulle mer än gärna få bakverk hemlevererat om jag kände "Näe, jag hinnar inte eller orkar inte".

Jag tyckte det var ett perfekt tillfälle att ta upp den businessen nu, eftersom det snart är fastlagsdag. Vilket betyder att folk vill ha fastlagsbullar. De finns ju självklart i butiken, men då måste man åka till butiken. Jag tror ALLA skulle uppskatta att få helt hemgjorda fastlagsbullar, dessutom hemlevererat för BARA 3 euro ! Förstår ni hur billigt och perfekt det är ?! Senn hjälper de även en tjej att nå sin dröm. Jag skulle lätt välja det alternativet än att köpa från butiken.

Är DU intresserad av att köpa fastlagsbullar av mig, kommentera !

Vad tycker ni om idén ? - KOMMENTERA !

Annars vet ni var mitt ASK är !

Annars.. Så ses vi i nästa inlägg !

Likes

Comments

Jag gick runt i matbutiken en dag och sökte efter en frukt joghurt UTAN socker. Här, där jag bor, så finns det 4 stora matbutiker, jag gick genom ALLA. Det jag var mest sugen på var äpple joghurt. Men vet ni HUR mycket socker det var i dessa frukt joghurter ?! Inte socker från frukt, utan TILLSATT socker. Jag äter inte tillsatt socker, om jag inte är ute på fest och dricker ren alkohol. Jag skulle ALDRIG äta en socker kaka sådär och jag tycker inte det är okej med allt socker som finns i all mat idag. Det enda sockret jag har bestämt mig för att tillägga är socker från frukt. Och ren mat är det mest goda man kan äta.

Men som vanligt fanns det inte något, så jag bestämde mig för att göra det själv. GOTT enkelt och lätt att göra. Allt du behöver har du hemma. Jag pressade dock mina frukter till saft i juicesentrifugen, men det går perfekt att bara skära dem i små bitar också !

Jag har också fått en frågan om att göra vad jag äter under en dag och jag har faktist funderat på att göra ett sånt inlägg. Men i detta inlägg får ni se min frukost !

Detta är min frukost. En shott av den allra bästa basen du kan ge din kropp. Skönhet kommer ju in ifrån, allt du äter syns på utsidan. Jag vill se bra ut och MÅ bra ! Sen gjorde jag turkisk joghurt (Fungerar lika bra med naturell joghurt), äpplen, granatäpple, kanel och ingefära. Vet ni hur SJUKT GOTT det är ? Eftersom jag vill frukost ska gå snabbt och enkelt, så pressade jag saften ur frukterna och blandade ut allt med vatten, vips så blev det en drick joghurt. Och självklart kaffe till.


Vad äter ni till frukost ? - Kommentera !

Om ni vill, fråga mig nått på -> ASK

Annars... Så ses vi i nästa inlägg !

Likes

Comments

När jag började mitt jobb hade jag ingen aning om vart jag ville komma, varken med jobbet eller mig själv. Jag tyckte det var otroligt irriterande när jag fick frågorna som "Vad är din dröm ?", "Vad vill du med jobbet ?", "Vart vill du komma ?", "Vad är din plan ?". Det enda jag ville skrika var "MEN HUR FAAAAAAAAAN SKA JAG VETA DET ?!". Jag hade ingen aning om vad jobbet skulle gå ut på och om det ens var min grej, så hur skulle jag veta vart jag ville komma ? Självklart ville jag ha de där gratis resorna, bilarna och extra lön, vem vill lixom inte det ? Om jag skulle komma dit med jobbet, hur skulle jag då göra en personlig dröm ? Jag kanske inte längre vill den drömmen då ? Min dröm var i alla fall Stockholm, dit har jag i mitt hela långa liv velat flytta. Min plan, hur ska jag veta hur jag mår imorgon ? Jag är spontan och jag ska aldrig bli nånn jävla planerande människa....

Ja såhär såg det ut för nästan EXAKT ett år sedan. Jag tappade motivationen och ville ge upp. Men som alltid, ger jag allt 2 chanser - Fast jag redan har bestämt mig för ett nej. Vem vet, man kan ju otroligt nog ändra sin åsikt. Sällan, men sällan kan vara just idag. Vem vet ?

Jag är så stolt att jag gav jobbet en andra chans. Idag kan jag stolt svara på dessa frågor. Jag vill ge folk chansen att verkligen öppna ögonen för underbara produkter och börja med en hälsosammare livsstil. Vet alla hur mycket vi får i oss ? ALLA jag har nämnt NÅGOT om mat åt, ser på mig helt chokerande. Då vet vi hur upplysta vi är. Jag vet precis vart jag vill komma med jobbet, jag ska stå på scen upprepade gånger, jag ska få blommor och ett rött "Miss"-Look-A-Like band med text på de olika nivåerna jag har kämpat röven av mig för. Min personliga dröm var faktist Stockholm och dit vill jag, där hör min själ hemma. Men.. Livet ändras och även drömmarna därtill. OM jag åker till Stockholm, då vet jag att jag kan glömma min dröm. Men drömmen är inte garanterad. Skulle jag förlåta mig själv om jag flyttade till Stockholm och visste att drömmen skulle slå in ? NEJ ! Känslan säger att drömmen jag har NU, är den absolut rätta. Det kommer att ta tid, jag kommer att tveka, jag kommer att faila, jag kommer att stupa men vem har rest sig utan att falla och skada sig ? Jag kommer att bli lyckligaste EVER i slutändan, och då börjar en ny bok i livshistorien. Stockholm kommer alltid finnas där, så varför inte bara bo där t.ex under sommaren, som andra gör med varmare länder ? Då får jag både äta kakan och ha den kvar till viss del. Drömmen kanske inte gav er något, men alla har vi olika drömmar. Min är personlig. OM jag har en plan ? Jag är fylld av idér och planer. Jag fyller i ett planeringschema VARJE dag och jobbar röven av mig för att uppnå det. Ibland, som med allt annat, så uppkommer det saker emellan och planen kanske inte går genom. Då flyttar jag bara de outförda sakerna till nästa dag, och jobbar röven av mig level 2. Vem av Kardashian, Sara Larsson, Smulter, Victoria Secret modellerna mm mm, har kommit dit de är idag om de inte jobbat röven av sig, kämpat och fortsatt ? Ingen. Jag hör ofta "De har bara tur...", vad för tur ? Att vakna en morgon med värsta snygga kroppen och världens big Money på kontot ? Tror ni det, ärligt ? Kardashians var helt vanliga systrar och bodde i ett helt vanligt hus, Sara Larsson var en helt vanlig tonåring, Smulter föddes inte i sin F.I.T-kropp, Victoria Secret modellerna käkar inte 1 kg glass och vaknar nästa morgon med världens snyggaste kropp i världens sexigaste underkläder. Alla har en sak gemensamt - EN DRÖM. De ger ALLT, all-in. De gör allt det krävs för att ta sig dit, ändrar sin kost, ändrar hela sin livsstil, ändrar sitt liv, gör en plan, strukturer - ALLT. Ser ni samanhanget ? Nu är vi tillbaka på ruta ett - "Vad är din dröm" ?

Har ni en dröm, en dröm ni verkligen vet - Detta ÄR min dröm och det bara skriker om er när ni tänker det - FOLLOW IT ! Vad det än är bli storbloggare, tjäna 80.000/månaden, bli egen företagare, vara en hemmafru, rita mm mm. Tänk på den, sikta mot den oavsett, kämpa och jobba röven av er ! Ju hårdare ni jobbar, ju snabbare kommer ni dit. Vill ni ha ett jobb, söööööööök allt ni bara ser. Vill ni flytta till Thailand, get the Money ! Vill ni bli F.I.T 2017, jobba för det ! Vad hindrar er ? Bara ni följer er egna dröm och vad NI drömmer om, tar åt er kritik (Positiv & negativ) och lär er. Folk kommer att ha åsikter oavsett vad du gör.

Precis såhär ser det ut ! Drömmen väger mest i följd av plan och jobb, medan ni själva är den minsta delen i allt.

Vad är er dröm ? Kommentera !

Eller fråga mig nått påASK

Annars... Så ses vi i nästa inlägg !

Likes

Comments

Ni har än en gång sett flera veckor nu utan inlägg, men både orken och lusten har inte funnits. Jag tog helt kallt och sket i allt. Det började med att jag gick ut offentligt med en dröm jag har, eller snarare en plan jag har. När jag skrev ut detta offentligt tänkte jag inte destu mer på saken, men det gjorde tydligen andra. De tog efter min plan och verkställde den innan jag ens hade hunnit blinka. Det sägs att sånt kallas fans, och det gillar jag. Men just i detta läge och just nu, så ville jag bara lägga av med allt.

Sen låg jag i värsta maginfluenssan jag har haft på 10 år, och till följd på det lunginflammation. Men det var inte allt..

I November beställde jag ett paket från Cocopanda, och hade en plan att göra ett samarbete med dem i framtiden. När paketet kom hade jag fått lite oväntade fakturor och bestämde mig för att returnera paketet. Vilket jag gjorde inom utsatt tid och även kontaktade företaget. De sade de skulle kontakta mig när de fått tillbaka paketet. I Januari började jag få påminnelserna och självklart ifrågasatte jag detta. De säger och påstår att paketet var outhämtat och att de hade reggat paketet den 15.12 men att de hade kontaktat mig den 13.12. Hur kan de ha kontaktat mig före de reggade paketet ? Och det tar inte 2 veckor att returnera varor. Cocopanda kräver nu 25€ för ett outhämtat paket + 5€ för påminnelsen. Hör ni hur sjukt det låter ? Men det blir värre... Jag kontaktade konsumentsombudsmannen för jag anser detta helt fel eftersom det returnerades inom utsatt tid och att jag även kontaktade dem. Konsumentsombudsmannen sade att detta är ett fall för konsumentstvistenämnden och att jag skulle meddela att vi tar det dit. Då svarar Cocopanda, den 26.01, att de har krediterat 25,00€. Det var ju bra, men tror ni det var allt ? Jag frågade då om jag ska betala 5€ för påminnelsen. Och då får jag ett mail "I vårt tidigare meddelande till dig (skickat 23.1.2017) skrev vi: "Vi har denna gången varit snälla och krediterat din avgift på 5 €. Kontakta gärna Collector bank om du har fler frågor kring din faktura."". Min avgift på 5€ ? Kom 2:an i misstag i mailet den 26.01 eller ? Och jag förstår INTE hur de kan skylla på "Kontakta Collector Bank", sen mailar man dem och får som svar "Kontakta Cocopandas kundservice". Fattar ni hur det tär på ens hjärna att sitta i denna sits ? Hade jag ens fått nått mail av dem den 23.01 ? Tror knappast det !! I alla fall... Avråder jag er att beställa från Cocopanda. Och jag kommer INTE att samarbeta med dem, för jag står inte bakom företag som behandlar sina kunder som slängtrasor och slänger dem hit och dit, sen inte kan stå för vad de säger. Gör jag samarbeten så ska jag kunna stå för mina ord till 110% och jag är ALLTID 110% ärlig för mina läsare.

På samma gång har jag jobbat med en ny lansering och ett nytt koncept, men det tar vi i nästa Blogginlägg med lite gladare nyheter.

Så detta är my life update just nu.


Kommentera vart ni shoppar ert smink !

Eeeeller fråga mig nått på ASK

Annars ses vi i nästa inlägg !

Likes

Comments

Ja, jag skulle ju börja med kontinuerlig uppdatering.. Hm, vad tänkte jag med det ? En gång i månaden kanske ? En gång i veckan ? Eller en gång i året ? Nä.. Jag hade som plan att uppdatera min Blogg en gång om dagen, med undantag för en del dagar när schemat är som maxad med - Träning x2, kundkontakter, marknadsföring, teamwork, koka mat, köp mat, dammsuga köket, släng ut katterna x2 30 min/gång, äta 3 måltider, kontakta förra månadens kunder för uppföljning, följ upp din egen hälsa genom dagbok, fyll i kalendern, sök efter pepp-bilder, Petronella (Nu känner ju jag ingen Petronella utan det var ett exempel) plockar upp sin leverans kl. 16:45....... Sådana maxade dagar kommer jag inte att hinna Blogga, men det förstår ni säkert. Men dagar som dessa : Släng ut katterna 30-45 min, gör dig klart, fest. De dagarna skulle jag lätt hinna Blogga. Ni kan väl gissa hur min vecka har sett ut denna vecka ? Men jag har fått så mycket energi, så mycket har jag åstadkommit och mina idéer har bara fallit på plats ! I'm a new me !

Egentligen har jag tagit på mig allt för mycket detta år, men jag har gett mig f*n på att jag ska klara det. I och med detta har jag också ett experiment på G, ett experiment som gör att jag behöver cash ! Som ni vet är jag väldigt intresserad av kost, hur det påverkar hälsan och hur vi ska göra för att ta alternativmedicin istället för att proppa i oss djurtestade mediciner. Jag kollade en EXTREMT intressant film, helt azum, om just vitaminer och mineraler. Niacin, även kallad B-vitamin eller nikotinsyra, skulle vara "uppiggande" under nere-perioder (Depp-perioder som jag kallar det). Nu har jag tagit på mig ett flertal jobb, frivilligt, samt att jag ska vara pigg, topp-humör, hinna umgås med vänner, ha sten koll på mina kunder och även ha ett privatliv. När jag får mina down-perioder, vilket jag vet att jag kommer att få, så tänker jag experimentera med Niacin och öka på intaget. Jag har sökt runt på lite naturliga vitaminer, och har hittat en del. Detta experiment kommer att bli ett av de mest spännande jag har gjort, på egen hand och med egna pengar. Det enda jag behöver göra nu är att kolla runt på lite kost och vad det innebär. Jag är så taggad !

Jag gillar utmaningar om intresset finns. Nu är intresset, motivationen, inspirationen maxad på varje sak jag ska göra detta år. Som om jag har blivit fylld med positiv energi nu, det känns som om en sten har fallit från hjärtat och alla bitar har fallit på plats. Jag har FYRA milar detta år - Mars kommer min E sooooooom jag längtar efter våra stunder, jag ska stå på scén på jobbet och ta emot mitt delmål's pris, i höst (kanske) kommer min S soooooooom jag längtar efter våra ohälsosamma stunder och galna gymnastik stunder, och den sista är hemlig. Varför jag lämnar en hemlig och dessa andra flummiga är för att det finns ett x-antal personer som är så nyfikna på mig och mitt liv, självklart svarar jag på deras frågor, och baaaam så ser deras liv och allt exakt ut som jag sade jag ville ha det. Det är inget jag ska bry mig om, utan bara ignorera, men ibland stör det mig bara det där lilla extra störning. Som min vän sa "Va glad, du har ju bara fans efter dig", ja ibland får det heta vad det vill, och hon har rätt, men ibland stör det. Det känns lite som Jocke & Jonna när fansen förstör deras ägo och när de blir tagna säger de "Får vi ta en bild ?". Så känns det, fast tvärtom. Detta är en livsstil och som offentlig person får man ta detta, men folk kan väl skaffa sig en egen dröm ? Eller ?

Kommentera vad ni stör er på i allmänhet

Eller.. Fråga mig nått på ASK

Annars... Så ses vi i nästa inlägg !

Likes

Comments

Nu under en tid har jag haft en s.k. "Bildpuff" så man har sett en del av texten, men det blev ingen direkt hit. Dessutom ändrade Facebook sin thumbnail efter behov. Så att, nä.. Det tog allt för mycket tid (Hehh, när man har en slö dator och slött internet u know) och det blev inte så bra alla gånger. Jag märkte också att jag tappade läsare med denna ändring, så det sa väldigt mycket. Bildpuffen goes out !

Sen satte jag mig ner och funderade lite. Under tonåren var jag självklart som alla andra här i Österbotten - På Berusad.org. En typ av Lunarstorm för er som inte vet. En site där man skriver inlägg, laddade upp fyllebilder helst med tobak inblandade och bloggade helst om hur sur man var på en del som fick förbli "hemliga". Haha idag tycker jag det bara var patetisk och why bara why ? Fyllebilderna skulle ju självklart visa någon form av hur tuff man var och om man hade tobak i bilden så var man ju självklart tuffast på jorden. Ja, eller trodde man och de i den åldern... Personerna man skrev skit om var inte så hemliga trots allt, de visste exakt vem de var trots sina öknamn. Idag kan man ju skratta åt allt och hur löjlig man verkligen var. Fjorttistiden, som alla gått igenom och kommer att gå igenom. Men något jag tycker är synd än idag - Att det där om att skriva skit om folk faktist ännu hänger kvar. Då menar jag 96% av alla på Facebook har nånngång eller flera gånger skrivit hur less de är på "hen" och "hen" är en idiot osv. Och, de flesta som gör det är vuxna människor. Äldre än oss. Jag tror att skit-prat-om-folk tyvärr alltid kommer att vara med oss, men... Why ? Okej nu var det inte det där jag satt och funderade på.

Det jag funderade på.. Jag minns min "Blogg" på Berusad.org som allmän och vad jag gjorde under min dag. Jag gillade att skriva dikter där jag blandade in mitt skit-prat och min "hjärte sorg" och crushen osv. Jag vet inte om nånn under den tiden visste att det var om dem...? I alla fall har ALLA mina Bloggar lästs av flickor, killar, unga, äldre och alla. Jag har alltid försökt blandat mina inlägg, som jag också har lyckats med.

Jag minns att under mina tonår blev min "Blogg" nominerad till en av tre som skulle vinna denna tävling - Och jag vann. Jag hade så många läsare och jag var så stolt. Jag minns den tiden som positiv och min "Blogg" växte. Nått hade jag ju gjort rätt ?

Den tiden när "Bloggen" växte skulle jag under 2017 önska att få in igen, fast självklart i en mer vuxen-format och mognare än då. Vilket i sin tur betyder -> Jag måste börja berätta mer om min vardag och hur jag mår. Under mina senaste 2 år har jag bara tänkt "Näääääääääää vem bryr sig i min vardag ?". Jag VILL få en rullande Blogg, en riktig Blogg. Jag VILL få rullande läsare, ett rullande system som under min tid som vinnare. Jag VILL göra fler samarbeten med företag, jag vill dela med mig av mina favorit klädesföretag. DÅ, när jag får ett rullande system, då kan jag även få in mitt jobb jag jobbar med och kunna visa det för er. EFTER jag har fått ett rullande system, då kan jag börja med YouTube.

Jag VILL att NI kommenterar här nedan vad NI tycker ! Jag vet att de flesta av er har följt min enda senn min fjorttis tid, haha, så kommentera. Alla bara, kommentera !

Och ni vet, på mitt ASKkan ni även ställa era frågor. Annonyma eller med namn, vilket som.

En typisk bild från min tid som tonåring. Inte aaaaaalls photoshoppad i paint och inte inte aaaaaalls löjlig. Jag minns hur stolt jag var över denna bild, jag var så nöjd. Och sminket var ju asum tyckte jag. Idag när jag ser bilden sitter jag bara och skrattar. Jag skäms inte, eftersom det är en tid vi alla går igenom, och varför skämmas över en tid som formar oss till den vi ÄR idag ?! Och den vi kommer att bli. Jag är glad att jag hade min fjorttis tid 2006 och mognade efter den tiden. Minnen från denna tid är galna, positiva, utforskande och lite negativa med tanke på att min höftvärk började året efter med starka mediciner. Phuh, tur den tiden är över. Men mestadels positiva tankar.

Och såhär ser festarbilderna ut idag. Ungefär samma kvalité på bilderna, men waaaay too better sminkning och mycket mer mognare bild. Minnen från dessa bilder är fortfarande galna, ännu mer crazy och leva livet. jag antar jag är spontan, positiv och crazy som person. Haha.

Hoppas ni gillade inlägget och så hörs vi i nästa inlägg !

Likes

Comments

Wow, 2016 är redan över ! Och jag tänkte slänga ihop ett snabbt inlägg om mitt 2016. Inlägget kommer tyvärr att bli utan bildpuff, men jag har lite bråttom.

Hur har ditt 2016 varit ? Det har varit lite upp-och-ner faktist. Mest nere, haha. Jag började året med att byta jobb, till ett jag verkligen ville ha. Jag fick min egna webbshop och.. Där tog det positiva slut. Jag hade folk i mitt liv som VERKLIGEN gick mig på närverna, jag var psykiskt stressad pga detta och mådde inte alls bra. Endå stod jag ut med detta 6 MÅNADER TILL (!!!) tills jag sade upp kontakten. Eller.. Jag slutade helt enkelt att svara. Jag orkade tillslut inte med mig själv, så då var det dags. Att bli mindfucked är inte nått jag rekommenderar och lita på känslan. MEN hade jag inte stått ut dessa månader så hade jag inte heller träffat TVÅ personer, en som blev min vän och en som kom mig verkligen in på livet. Vi behöver inte prata så mycket, men vi kan endå läsa av varandras tankar som en bok. That is friendship ! Jag har haft ekonomiska problem.

Gjorde du något i år som du inte har gjort förut ? Träffade en tjej som blev min crazy friend, en jag kan berätta ALLT åt som säger sin åsikt och vi har alltid galet kul tillsammans. Jag har varit på galet mycket fester. Pga det som hände som jag berättade tidigare så har jag inte varit så snäll när det har blivit en shot too much, och lätt irriterad. Skaffat 2 små kattungar. Och renoverat 4 rum.

Tror du att 2017 kommer att bli bättre ? Japp

Vilket datum från 2016 kommer du aldrig att glömma ? 1.10 och 25.12, 26.12

Bästa köpet ? Tapeterna till 3 av rummen och taklisterna. Så nöjd över de !

Vad är din största framgång 2016 ? Det är min egna webbshop och jobbet jag jobbar med.

Vad gjorde dig riktigt glad ? De två jag friendshippen jag träffade, de gör mig ALLTID glad. Speciellt en av dessa.

Vad spenderade du mest pengar på ? Olja för att få värme i huset och bensin. Standard vuxenliv !

Vilka sånger kommer att påminna dig om 2016 ? Call Me Out, You Got Me Too, I Just Need Someone Like You, Closer, Cheap Thrill

Vem har du umgåtts med ? GoseMos, Kakkiluuu, E, Crazy, M, S mm mm.

Bästa minnet från 2016 ? Det är helt klart allt med nånn. Men måste jag välja ETT minne så blir det hemligt.

Är det något du saknar 2016 som du vill ha 2017 ? En pojkvän och bättre ekonomi

Vad önskar du att du hade gjort mer av ? Litat på min egna känsla och inte hade varit så blåögd och lyssnat så mycket på andra. OCH att jag skulle ha tagit hand om mig själv mer.

Vad önskar du att du hade gjort mindre av ? Lyssnat på andra och att jag inte hade varit så lätt irriterad. Det har ju förståss sin orsak, men jag brukar inte ta ut min ilska på andra. OCH köpt massor med stuffs åt andra som jag inte ens har fått cash för.

Favoritprogram på TV ? Jag har inte direkt kollat på TV alls eftersom jag inte gillar TV.

Vad gjorde du på din födelsedag ? Jag var bakis och firade med familjen

Något du önskade och fick på din födelsedag ? Jag hade inte önskat mig nått och jag tycker huvudsaken att de kommer över och äter upp det man har bakat.

Största musikaliska upptäckten ? Kaliber

Finns det något som skulle ha gjort ditt år bättre ? Att jag inte skulle ha varit sjuk så mycket och att jag verkligen skulle ha tagit hand om mig bättre. Helt klart att jag skulle ha sagt upp den där kontakten myyyyyyycket tidigare. Och litat på min känsla mycket mer inför GoseMos och tagit steget.

Vad fick dig att må bra ? Det är helt klart de två jag pratade om i början. De får mig alltid att må bra och vi har alltid skit kul tillsammans.

Det bästa du har åstadkommit i år ? Min webbshop och det jag har nämnt flera gånger - Kontakterna.

Vad vill du säga till dig själv inför 2017 ? Omge dig med personer som gör dig glad och som visar att du finns, skippa alla idioter och umgås med dem som uppskattar dig precis som du är. Ta hand om dig själv och din ekonomi, visst köp smått & gott till de personerna du ska umgås med, de bra, men köp inget dyrt. Säg rakt ut om nått inte passar eller om du ogillar nått. Du bestämmer över dig själv !

Kommentera gärna vad NI har för ord till er själva

Mitt ASK hittar ni -> http://ask.fm/emadeleinew1992

Annars så.... Ses vi i nästa inlägg !

GOTT NYTT ÅR !

Likes

Comments

Jag har bott här, där jag bor nu, lite över ett år. ETT ÅR ! När jag flyttade hit bestämde jag mig för att ha adressen "hemlig", bara ta hem de som jag verkligen känner och ingen skulle egentligen veta nått. Nu bor ju jag i en liten Stad/kommun, där alla vet allt om alla, eller jaa de tror de vet. Men när folk har frågat var jag bor så har jag alltid svarat "Jag bor lite bakom men mitt i Centrum", De som har vetat min adress så vet att det är helt ok att dyka upp när de ville och är jag inte hemma så får de ta vad de ska ha och antingen vänta på mig eller lämna ett meddelande. Redan när jag flyttade hit så fick jag en konstig känsla, men med tanke på att det spökar här och är en tung känsla så är det inte så konstigt med en konstig känsla. Inte långt efter började en bil köra in några meter från dörren och stirra rakt in i köksfönstret på oss. Ja, det fick han väl om han ville. Det var i alla fall en man i äldre år. Direkt jag skrev om det på Facebook och Bloggen, så slutade detta. Efter ett tag började det folk promenera över min gård, men ett år senare fick jag veta att denna "övregård" har alltid varit en gin-väg (stavfel ?). Det skulle ha varit tacksamt att veta när jag flyttade hit, för jag flyttade som sagt av en av flera orsaker som bara två av mina närmaste vänner vet. En del har tyckt att jag har varit löjlig för att jag har haft adressen "hemlig", men skulle de veta den där orsaken skulle de inte säga så mycket. Efter ett tag så började allt igen. Mopeder körde RUNT huset, vilket betyder på gräsmattan samt att de gjorde det TVÅ gånger inom EN timme. Mitt på ljusa dagen. Dock hann vi inte få nummerbrickorna på dessa mopeder. Direkt folk, okänt folk, började köra hit osv så tog jag bort extra nyckeln som jag hade gömt ute. Och sen dess har den inte varit ute.

Igår firade vi jul här hos mig, hela familjen. Åt mat, hade en helt vanlig jul. Och efter det blev det utgång för min del, vilket jag skrev om på Insta & FB.

Jag åkte ut vid 23:30 tiden. Jag var inte direkt full, lite påverkad av den spetsade glöggen, men inte full. Mina kattungar lekte i TV-rummet med ett presentsnöre och alla deras leksaker låg på golvet i samma rum. Den äldre katten var ute och jagade möss, och jag drog ut. Jag åkte till vår nya krog och hade en helt vanlig kul kväll. Jag drack 1/4 drink, så jag var fortfarande inte full. Vi spelade musik i bilen och var ute. Jag kom hem runt 03-03:30. Ovetandes...

När jag kom ut ur bilen hörde jag ett skrik på hjälp av en av mina kattungarna. Jag hörde vilken av dem det var och sökte runt. Det var svart ute så självklart var det svårt att se var hon gömde sig. Eftersom jag inte tänkte se henne så började jag tro att ljudet kom in ifån och det skulle också vara konstigt eftersom de inte är vana att vara ute än. Men just när jag tänkte ge upp såg vi henne.

När vi öppnade dörren kom den andra kattungen och såg orolig ut. Det gör hon vanligtvis inte om nått inte har skrämt upp henne. Den större katten var inomhus och sprang ut. Som ni minns i texten, hon var ute när jag åkte.

Jag gick vidare till sovrummet..

I min säng, IIIII min säng, låg en av deras leksaker. Leksaken hade alltså flyttat sig från TV-rumsgolvet till mitt sovrum i min säng. Och jag vet att kattungarna skulle inte släpa upp den dit för att leksaken är allt för stor och ungarna för små. Och de brukar sova i min säng när jag är borta eftersom de alltid kollar nyvaken och yr på min från sängen.

Jag sökte efter en lapp eller nånn notis i stil med "Hej jag var här men du var borta, jag hämtade mina efterlämade saker. (namn)" eller ett meddelande på telefon. Men ingenting..

Jag gick och la mig efter det. Och mina kattungar kom och sov med mig. Direkt de hörde några fotsteg så kollade de upp oroligt, men eftersom de kände igen personen så lade de sig igen.

Så... Eftersom katterna inte var där de var när jag åkte, kattleksaken i sängen och oroliga kattungar så.. Är det nånn som har varit här. INNE I MITT HUS ! En okänd person eftersom de var rädda, som har försökt fjäska genom lek. Som har varit här mer än 5 minuter, och försökt leka. LYFT UT en kattunge, för denna kattunge smiter inte ut eftersom hon är rädd för att gå ut, så man måste verkligen LYFTA ut henne. Lämnat henne ute och brytt sig skit när de åkt.

Nu vet ju jag att min familj var hemma hos sig och likaså mina vänner. Dessutom skulle de ALDRIG lämna kattungarna ute och bara skita i det.

Så vem faan är DU som varit hemma hos mig ?? Och vad i helvete gjorde DU här ?! Var i helvete är DIN respekt ?! Jag är så jävla trött på det här ! Inte ens ett fkn meddelande nånn jävla stans ! Man går bara inte in hos andra och vistas som om det är ditt eget hem. Man kan gå in genom dörren och ropa "Hej nånn hemma", men svarar ingen betyder det att man ska gå. Känner man de som bor där bra, fine vänta då. Ring dem eller nått. Känner man de som bor där inte överhuvudtaget så ska man inte ens röra dörren ! Knacka på jaa, men that's it ! Vad i helvete tänkte DU med som var här ?! Flyttade på mina saker ?! SLÄNGDE UT EN KATTUNGE ?! WTF...

Nu är jag så trött på det här så nu kommer jag att fixa kameror runt hela min area. Så direkt när de kommer så filmas deras nummerplåtar, samt alla hus på gården. OCH direkt jag har råd så kommer jag att flytta här ifrån. Det kommer att bli ett radhus eller hus där jag kommer att fråga mina grannar om de kan slänga ett öga då och då där jag bor, samt att jag kommer att ha kameror där också. För här finns inga grannar som kan hålla koll på detta hus.

Kommentera gärna vad NI tycker om oväntat besök !

Eller fråga mig nått på min -> ASK!

Sååååå... Ses vi i nästa inlägg !

Likes

Comments

Min förkylning visade sig vara lunginflammation trots allt. Jag har preparerat mig med olika saker. Antibiotika, KS groggen, sprayat KS och diverse saker. Så den hann inte bryta ut så pass illa som den brukar, så nu börjar jag bli smått i skick igen. Imorgon blir det att betala några saker och nu saknade jag att blogga.

I dagens lucka i Mathildas modekalendergjorde hon några outfits tips inför jul och jag blev så taggad att göra ett en egen outfits tips. Så det gjorde jag !

Inlägget är INTE i samarbete med något företag, utan det är kläder jag skulle ha haft på mig.

Denna outfit skulle jag helt klart ha använt om jag skulle ha beställt kläder. Dessa kläder kommer från mitt ena favoritföretag. De har snabb, jag menar SNABB leverans, samt att de ger bra kundservice ! Det är prio 1 för mig. Dessa klädesplagg är så inne just nu - Choker och sammet. En röd sammets kjol med en vit choker topp är så fint ! Jackan till skulle bli så... Great ! Jag har själv denna jacka och den är bekväm, fin och mjuk. Jag gillar den !

Om ni gillade outfiten -> Kommentera !

Annars hittar ni mig på -> ASK

Eller...

Så ses vi i nästa inlägg !

Likes

Comments

Detta inlägg kommer inte bli det bästa, eller det mest välutformade inlägg. Men jag orkar inte ! Jag har nämligen lagt mig i förkylningen från helvete och jag tänker INTE fira julafton såhär ! Så nu ber jag ALLA som har världens bästa tips att ge det till mig så jag får bort denna skit. Detta inlägg kommer att bli utan bildpuff och kommer att få prata för sig själv.

Ni har väl inte glömt alla tjejers drömtävling ? Där ni kan vinna ett pris värde 7.000kr ! Det är verkligen ett fint pris och jag är i alla fall glad att vara med i den. Gå med du med och tävla. Vem vet, DU kan ju vinna. HÄR hittar ni den !

Om inte annat så hittar ni mig på ASK -> HÄR

Eller kommentera nåt !

Likes

Comments