Herregud vad tiden går fort med andra barnet. Självklart gick det fort när Molly var liten men inte alls som nu.

Om tre veckor är Lilly 4 månader och det betyder ju smakportioner, med molly köpte jag hem både gröt och puré samma dag men nu känner jag att jag inte hinner med. Ska hon testa mat? Våran lilla?

Kommer säkert kännas super kul om tre veckor men nu är jag lite chockad.Likes

Comments

Här om dagen så vände min tur och jag vann en tävling på instagram. Fick välja valfri flaska från Twistshake och igår kom den.

White Diamond

Likes

Comments

Idag fick vi besök utav mina fina föräldrar på morgonen som hade med sig kläder till Lilly som mamma hade köpt. Lilly fick tre fantastiska plagg från Livly, och jag är verkligen såld på deras kläder nu, så mjuka.Likes

Comments

Lilla tjejen här hemma lider verkligen utav magont nu och det skär i mammahjärtatrejält men säkert värre i hennes egna.

Vi har kört med m.a.ms anti kolik flaskor för dom funkade så bra för Molly men inte för Lilly.

Jag la därför en beställning på fyra kolik flaskor från Twist & Shake och hoppas det hjälper. Ni med barn som lider av magont hur gjorde ni, fyll mig med goda råd.

Likes

Comments

I fredags så var vi hembjudna till våra vänner och "grannar" som bor med 2 minuters gångavstånd från oss, på en mysig middag och bara för att umgås. Var ett tag sen vi sågs så var super trevligt och maten som Lina hade lagat ska vi inte prata om det var det godaste jag ätit på riktigt länge.

Till efterrätt mumsade vi på god chokladmousse.

Likes

Comments

Idag när vi hade lämnat Molly på dagis så åkte jag och Lilly till affären och handlade lite, sen passade vi på att åka till Toys'r'us som har extra öppet nu innan jul och öppnar redan klockan 9. Vi skulle inte köpa något mer till Lilly men jag kunde inte låta bli utan gav henne en present hon kommer ha stor användning av senare.

Lilly har sovit mycket nu på förmiddagen så jag hann äta en mysig frukost och sen slog jag in massvis med julklappar och la under granen.

Likes

Comments

I lördags var vi inbjudna till dop för lilla Celiné. Vi har blivit väldigt nära med Celiné och hennes fina föräldrar vilket jag är så otroligt tacksam för så under min sjukhus period så var jag så orolig och nervös för att jag inte skulle kunna närvara vid lilla prinsessans dop, men som tur är så hade jag orken att medverka.

Lillan sov sig igenom dopet och skötte sig perfekt resten av sin vakna tid.

Efter dopet i kyrkan så bjöd dom in till en fantastisk fika buffé som gick i tonerna rosa och guld.


Tack fina familjen för att vi fick medverka på Celinés fina dag.Likes

Comments

Hej alla fina som fortfarande tittar in.

Jag tog en rejäl paus i mitt bloggande men har tänkt börja igen flera gånger. Först ville jag komma in i att ha två små juveler att ta hand om här hemmalag läka efter mitt kejsarsnitt men sen åkte jag på ett virus från helvetet rent ut sagt och har legat inne på sjukhus ochär inne på min 6-7 vecka som sjuk, men varje dag är lite bättre och idag orkar jag med vardagen även fast den är tuff.

Nu tänkte jag försöka skriva av mig en del och få Lillys första tid dokumenterad som jag har med Molly även om vardagen flyter på väldigt fort och i en rätt enkel takt.


Vi ger det en till chans och jag hoppas ni följer med


Likes

Comments

Den 28 september 12:18 så kom våran andra lilla juvel till världen.Likes

Comments

Igår så skulle vi åka hem till Emma och Anton på dagen, barnen skulle få leka utav sig och på kvällen skulle vi äts ihop, trodde jag,

När vi kommer fram till deras hus reagerar jag på att Veronikas och Manges (dom skulle också dit) står parkerad konstigt och när vi kommer fram dit bilarna brukar parkera så möts jag utav att mina fina vänner och systrar kommer springandes med ballonger och glas i högsta hugg. Vad fan?

Tog en sekund sen skriker jag bara neeeej och bryter ihop i bilen, dom har ju överraskat mig med en babyshower. Johan får tvinga mig ur bilen och jag skakar som ett asplöv.

Jag hade aldrig vågat gissat på att jag skulle få en babyshower, jag hade inte en minsta gissning att detta skulle hända. När ens vänner verkligen säger att jsg är värd detta och när Emma välkomnar alla dit och säger att jsg är en kämpe pga tuff graviditet då rann tårarna ännu längre och ännu mer.

Dom hade dukat upp massvis med godsaker och dukat helt fantastiskt, Anton hade till och med gjort en banderoll med texten IT'S À GIRL. Som om det inte vore nog så vart vi överdrösta med så otroliga presenter. Jag känner fortfarande hur hjärtat slår i otakt och att tårarna ligger där bakom ögat och trycker. Jag är så otroligt tacksam och lycklig att ni överraskade mig så fint och att ni som var där, var där. Jag vill verkligen tacka allihopa från djupet utav mitt hjärta, TACK

Likes

Comments