View tracker

Den 28 september 12:18 så kom våran andra lilla juvel till världen.Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Igår så skulle vi åka hem till Emma och Anton på dagen, barnen skulle få leka utav sig och på kvällen skulle vi äts ihop, trodde jag,

När vi kommer fram till deras hus reagerar jag på att Veronikas och Manges (dom skulle också dit) står parkerad konstigt och när vi kommer fram dit bilarna brukar parkera så möts jag utav att mina fina vänner och systrar kommer springandes med ballonger och glas i högsta hugg. Vad fan?

Tog en sekund sen skriker jag bara neeeej och bryter ihop i bilen, dom har ju överraskat mig med en babyshower. Johan får tvinga mig ur bilen och jag skakar som ett asplöv.

Jag hade aldrig vågat gissat på att jag skulle få en babyshower, jag hade inte en minsta gissning att detta skulle hända. När ens vänner verkligen säger att jsg är värd detta och när Emma välkomnar alla dit och säger att jsg är en kämpe pga tuff graviditet då rann tårarna ännu längre och ännu mer.

Dom hade dukat upp massvis med godsaker och dukat helt fantastiskt, Anton hade till och med gjort en banderoll med texten IT'S À GIRL. Som om det inte vore nog så vart vi överdrösta med så otroliga presenter. Jag känner fortfarande hur hjärtat slår i otakt och att tårarna ligger där bakom ögat och trycker. Jag är så otroligt tacksam och lycklig att ni överraskade mig så fint och att ni som var där, var där. Jag vill verkligen tacka allihopa från djupet utav mitt hjärta, TACK

Likes

Comments

View tracker

På måndag börjar min lilla pärla på förskolan. Vi har köpt en liten ryggsäck som vi sks packa med oss det viktiga i.

Jag valde en från Elodie details nya höst kollektion. Ville inte ha en rosa som jag först tänkt utan en lite tuffare.


Vad har ni för tips som man inte får glömma i ryggsäcken? napp och gosedjuret Pelle pelefant ska med som trygghet.


Likes

Comments


Inspirationen till vårt sovrum som blir klart snart.​

Likes

Comments

Idag går vi in i vecka 31 och jag kommer ge er ett riktigt gnäll inlägg som uppdatering.

Igår var vi hos min bm som verkligen är världens bästa, jag hade henne med Molly också och känner mig super trygg hos henne.

Hjärtljuden låg på 157-160 och mitt SF mått ligger högre än med molly i samma vecka, hela 28 cm mätte hon. Jag hade gått upp 8 kilo sist jag vägde mig och nu hade jag tydligen gått ner och ligger på 5 kilo totalt.

Jag mår inte alls bra, i 4 nätter nu har jag vaknat utav kraftiga sammandragningar och jag har verkligen ont i magen. Det släpper på morgonen men håller i sig hela nätterna.

Jag är yr och trött väldigt ofta och har ofta kraftig huvudvärk. Hela jag känner mig väldigt utmattad och, ja jag mår dåligt helt enkelt.

Illamåendet är tillbaka titt som tätt och foglosdningrn fortsätter att spöka. Jag är så trött på att vara gravid och räknar dagarna tills våran andra prinsessa kommer.

Om Två veckor ska vi på samtal om snitt och även tillväxt ultraljud, ska bli spännande att se lilla vildingen och även diskutera hur förlossningen ska gå till.

Likes

Comments

Håller på att förbereda Mollys garderob inför starten på förskolan som är som mindre än en månad. idag införskaffade vi oss regnvantar sen väntar vi på påfyllning av regnhatten.

- det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder

Likes

Comments

Vilken häftig känsla det är att få köpa dessa små plagg igen, Molly var ju så liten att strl 50 var för stort länge. Idag köpte vi dessa två söta bodys i strl 50, så fina och mjuka.Likes

Comments

Nu är vi i vecka 30 och det börjar närma sig. Tiden har gått väldigt fort men samtidigt otroligt långsamt och jag är verkligen klar med att vara gravid. Dock är det lite sorgligt att detta förmodligen är sista gången. 

Jag tänkte hur som helst uppdatera lite kring hur jag mår och så vidare då det alltid är kul att gå tillbaka och läsa om senare. 

Min foglossning är sämre och jag har ofta ont när jag går och efter, samt när jag bär mycket. Bälten funkar inte så ska prata med min bm på måndag för vissa dagar har jag ont dygnet runt och får svårt att sova. 

Min sjukdom har påverkats mindre men sämre än förra gången så det diskuteras för fullt om det blir vaginalt eller snitt när det närmar sig. Första läkaren har sagt snitt och så ska vi träffa en läkare från specialistmödrsvården. För min del så spelar det ingen större roll, helst vaginalt men säger läkarna snitt så litar jag på dom. 

Värmen har gjort det tufft för mig och jag har känt mig som en riktig valross som blivit strandad men försöker ändå njuta av sommaren.

Har gått upp i vikt vilket känns, är upp i 8 kilo dom känns mer som 108 haha, tror det beror på värmen. Hade gått upp mer med Molly så ska inte klaga. 

Denna bebis är MYCKET lugnare än Molly än så länge och jag har varit orolig bra många gånger men till slut så kommer hon alltid igång där inne. Antar Attmar inte tänker på sparkarna lika mycket när man har en annan vilding här hemma. 


Lilla "L" du är så otroligt efterlängtad ❤️

Likes

Comments

Vi valde verkligen rätt vecka att dra iväg på semester och har haft strålande sol varje dag. Molly lever rövare och älskar att​ plaska i sjön.

Likes

Comments