Header

Februari. Det känns som att all min shopping är klar för året. Det ändå jag behöver är ett par nya svarta ripped jeans (mina förra har börjat gå sönder, it's a risk att ha dem), shorts och möjligen en bikini.

Vid början av januari var hela min familj iväg till Barkarby's Outlet (Quality Outlet) och shoppade på. Jag köpte allt från en olivgrön vårjacka (från Levis) till t-shirts till sommaren. Jag var även nere i MNO Factory Outlet där och köpte livets hoodies.

I förra inlägget skrev jag också om det jag köpte på Aliexpress och jag var även och köpte två par fotbollskor på XXL i helgen. Jag köpte dem nya adidas Blue Blast 16.3 och adidas 15.3. I'm in love!

Så för att sammanfatta det hela tror jag att jag är redo för 2017 och behöver nog inte köpa jättemycket mer. Jag har kvar 4 par skor från förra året (till sommaren, våren och hösten) inklusive ett par nike slippers.

Until next time... ses!


Likes

Comments

Måndag... Måndag. Ärligt talat så har jag inte så mycket emot måndagar. Jag har ingen ''söndags-ångest'' heller, är det konstigt? Det enda jag riktigt hatar med måndagar måste vara att vi verkligen inte har en enda rolig lektion. Själv går jag i 7:an och det kan vara det största problemet.

Annars så har denna måndag inte vart något olikt från alla andra dagar. Jag vaknade imorse, gick ut med hunden och gjorde mig klar, sen gick jag till skolan. Allt rullade på och sen gick jag hem, men tyvärr har mitt premium på Spotify gått ut. Så jag fick gå hem utan musik (!?). Sen har jag pluggat lite, kollat lite youtube och lite sådär.

Igår beställde jag även 4 par solglasögon, en choker och ett skal (till min kompis) från Aliexpress. Det enda jag faktiskt tycker är dåligt är att det kan ta upp till 3 veckor för alla grejer att komma, men annars är det crazy billigt att köpa därifrån. Men med bra feedback på annonserna så känns det säkert att det är bra kvalitet också. Hoppas att dem kommer snart!

(lägger in lite bilder på det jag beställde, förutom skalet då)

Likes

Comments

Så, några nära till mig har börjat skaffa bloggar nu - så jag bestämde mig för att börja igen. Rent allmänt så ska den här bloggen handla om lite allt möjligt. Allt från tips om det ena till texter om det andra.

Men som vilken fredag som helst vill jag avsluta detta med lite fredags pepp. See you!

Likes

Comments