Header

Under ytan
Finns stora och små
Under ytan
Finns det skratt och gråt
Det finns mycket där som händer
Som vi inte kan förstå
Men vi hittar alltid svaren
Där i botten av oss själva
Under ytan

Jag vet, jag vet, jag vet att du finns där
Jag vet, jag vet, jag vet att du finns där
Jag vet, jag vet, jag vet att du finns där
Jag vet, jag vet, jag vet

Det skrattas och det skålas
Men slutar snart i kaos
Någon sparkar och slår en stackare där
Som är helt utan chans
Jag ser att ingen verkar bry sig
Och inte heller jag
Rädslan är för stor och stark
För att göra något alls

Under ytan
Skäms jag för mig själv
Under ytan
Bränner bilden mig

Jag vet, jag vet, jag vet att du finns där
Jag vet, jag vet, jag vet att du finns där
Jag vet, jag vet, jag vet att du finns där
Jag vet, jag vet, jag vet

Jag tänker på dig ofta
Om du varit min egen bror
Då hade också jag förvandlats
Till ett monster utan nåd
När jag ser all den ondska
Som vi människor släppt lös
Det meningslösa lidandet
Då har jag svårt att förstå
Att alla har vi varit barn
Och hjälplösa nån gång
Älskat utan gränser
Älskat utan tvång

Under ytan
Är vi alla små
Under ytan
Kan en god själ förgås

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Detta är jag i livs levande form. En individ med drömmar och mål. En individ med smärta och sorg. En individ som skrattar och ler. En individ som sedan gråter sig till sömns. En individ med livsglädje och en vilja att leva. En individ som känner hopplöshet och finner ingen mening med livet. Jag är en individ som valde det goda framför det onda. En individ som inte låter psykisk ohälsa vinna över mig.

Likes

Comments

Har du varit destruktivt kär? Varit kär i din skapade bild av personen. Inte kär i den verkliga bilden av personen. Visst gör det ont? En tror att utan den personen är en ingen. Kroppen fylls av tomhet och ångest. Desto mer du inte vill ha mig desto mer vill jag ha dig.

En vill alltid ha något en inte kan få. Leva på hoppet att det kanske tillslut blir som en vill istället för att ta det som finns framför en. När man flyr från något dåligt mot något bättre möter man det, det som kan knäcka en totalt men även få en tro på livet. Personen blir antingen räddningen eller avslutningen.

Vi har väl alla haft en destruktiv kärlek någon gång? En person en vill ha men ändå inte ha på riktigt. Kärleken sitter i illusionen inte i den verkliga personen. Det gör så ont, ända in i min benmärg. Jag är så arg. Jag är så ledsen. Jag är så glad. Jag är så förvirrad. Kärlek jag hatar och jag älskar dig. Antingen knäcker det en eller så blir man helt jäkla euforisk.

Vad är hälsosam kärlek och vad är ohälsosam kärlek? Förväntningen möter inte verkligheten. Man gjorde denna person till något som skulle fylla en specifik funktion i ens liv och när det inte gick enligt planen känner en sig tom och hopplös. Det var den enda personen i hela världen som kunde fylla just den funktionen. Det är det enda en fokuserar på, kalla det besatthet, kalla det vad du vill. Den så kallade kärleken växer och växer en försöker hålla kvar vid illusionen, vågar inte släppa greppet för en vet ju inte vad som kommer hända det gör ju så jäkla ont. Visst är det bättre att hoppas på någonting orimligt än att gå vidare? Det enda en ser är denna person som kunde ha blivit ens livskärlek. Inte att det finns tusen andra som vill ha just dig. Det är okej att känna. Men låt det inte ta över dig. Känslor är ju trots allt större än förnuftet. Det här är för dig som har varit destruktivt kär.

Likes

Comments

Mamma din kamp. Jag kan känna din förtvivlan och hopp om att jag ska sluta. Sluta med att göra sår i min själ. Men mamma du kan inte hjälpa någon som inte vill ha hjälp. Detta är vardag för mig och jag behöver det för att ens klara livet. En kort känsla av kontroll och lycka. Jag vet vad jag pratar om.

Likes

Comments

Jag har så mycket att berätta och visa jag är så glad.

Likes

Comments

Ångesten är brutal. Jag hatar nätter jag hatar mörker jag hatar tankarna. Usch jag hatar mig själv. Jag vill bara klösa ut min själ och bli någon annan. Slippa känna och tänka. Bara vara. Men nej det får jag inte. Istället så drunknar jag i mina egna känslor. I mitt eget kaos som jag inte kan ta mig ifrån.

Likes

Comments

Att bara försvinna när allt är åt helvete är inte utvägen. Att avsluta livet när en motgång drabbar en. Jag väljer att kalla det en motgång eller ett hinder i en annars ganska jämn väg jämfört med hindret som tornar upp sig. Jag kommer ta över mig hindret en dag. Jag måste.

Likes

Comments