Idag var min familj på middag med lisas familj, såå mysigt! Vi lyckades klämma i oss tre rätters och man kan väl säga att vi rullade hem, men de var så värt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har verkligen inte varit bra på att blogga nu, men jag känner att livet har kommit imellan helt enkelt. Skolan har ju börjat och har haft en massa annat som jag har sysslat med den senaste veckan, ska försöka bättra mig!
Passar på att slänga in en selfie nu då jag fick en liten påminnelse om att jag faktist har en blogg. Oops..

Likes

Comments

Träffade fina cissi igår, så länge sen! Vi köpte halstabletter då vi båda är förkylda och satte oss på en brygga för lite tjejsnack i solnedgången. Måste verkligen påpeka att ibland kan lilla ekenäs vara rätt så mysigt.

Idag mår jag inte så bra alls men jag käkar piller efter piller i hopp om att bli frisk. Lisa har hållit mig sällskap vilket var skönt då jag inte träffar henne innan fredag (!!!)
Jag kommer inte blogga nu på ett bra tag eftersom jag åker till åland med två girls imorgon bitti, kommer hem på torsdag och fredag-söndag är de ju Weekend Festival. Passar på att leva nu den här sista tiden innan skolan börjar igen, bra så! Pussar

Likes

Comments

Jag måste bara tillägga att melonen ovan ser så mycket godare ut än vad den egentligen var, men coola bilder blev det i alla fall.

Likes

Comments

Min gårdag började verkligen jättebra! Jag var sjukt taggad på fredag och såg verkligen fram emot helgen. Några drinkar och en tågresa senare märkte jag att jag nog inte alls hade den fredagsfeelisen som jag hade tänkt, vet inte om de berodde på "festen" eller bara på mitt humör. Så det blev i alla fall en kort kväll ute och jag somnade som en sten då jag kom hem, vilket nog var ganska bra då jag var i ett stort behov av en helnattssömn.
Lite tidigare var jag på fika med finfina Jessica, alltid lika trevligt att prata med henne. Så skön tjej!

Likes

Comments

Idag steg jag upp på något som jag skulle kalla natten för att fixa mina naglar. Jag var tvungen att ta en paus med akrylnaglarna eftersom jag spelade gitarr på min systers bröllop i lördags, men nu är jag back on track så att säga. Jag som alltid haft otroligt korta egna naglar blev som vanligt riktigt nöjd och det känns så himla skönt med naglar igen. Kramisar

Likes

Comments