Header

Vaknade med magkatarr från helvetet rent ut sagt så nu ligger jag nerbäddad i soffan (utan mitt kaffe, tyvärr) och tittar på "Wahlgrens Värld". Jag börjar inte jobba förrän kl 15, trots att min fina chef sa att jag kunde stanna hemma idag, men på jobbet mår jag bra, jag kan slappna av och bara ha roligt tillsammans med människor som faktiskt förstår mig. Men till dess så ska jag bara ligga häri soffan och vila.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår skulle vi infinna oss i Borstahusens kapell för dop av finaste lilla Oliver. När klockan slog 14.30 i kapellet så spelades bröllopsmarschen och längs altargången så skrider Anton och Louise in i bröllopskläder och lilla Oliver i dopklänning.

Först så kom chocken och sen kom tårarna.

Så otroligt vackert och Lollo var en strålande, fantastiskt vacker brud. När Rebecka sjöng "Av längtan till dig" var där inte ett öga som var torrt.

Jag och Björn känner oss så tacksamma att ha denna fina lilla familj i vårt liv och att vi fick vara en del av denna dagen.
Herr och Fru Karlströmer.
Så mycket kärlek!

Likes

Comments

Regnet har öst ner konstant i veckor nu känns det som, det tar aldrig slut. Jag hade hoppas på en härlig sen sensommar, men det skeppet verkar ha seglat och aldrig någonsin ens haft en plan att stanna till här.

Det positiva med detta fantastiskt gråa väder är att man kan ha tända ljus, ligga nerbäddad i sängen efter jobb och bara titta serier och vad passar inte bättre än att ligga och mysa till;

"Beverly Hills", en av mina absoluta favoritserier. Kastats tillbaka till eftermiddagarna efter skolan med rostade mackor och oboy samtidigt som man slaviskt följde den nya dramatiken mellan Kelly, Dylan och Brenda, Brandons medlande mellan Brenda och föräldrarna Walsh och David och Donnas ständigt "on and off"-förhållande och Steves ständiga otur i kärlek.

Det finns en charm i det och just dessa dagarna, när det är såhär grått och trist, då är det som balsam för själen att hitta tillbaka till sin ungdom när allting faktiskt var lite mindre komplicerat. Inga räkningar, inga amorteringar, inga berg av tvätt som väntade på att bli tvättade, inga gräsmattor som behövdes klippas osv. Eller mindre komplicerat, allt detta gjordes ju, men bördan låg inte på en själv utan ens föräldrar, vilka man förresten har mycket mer förståelse för idag, tröttheten och irritationen som kunde uppstå.

Men ibland, om så bara för en timme, så är det faktiskt skönt att bara slungas tillbaka om minnas när man hade mindre ansvar.
Och det tänker jag göra nu, tillsammans med Dylan, Kelly, Brandon, Brenda, Donna, David och Steve.

Likes

Comments

välkomnar jag hösten.

kl 10.45 landade jag i frisörstolen hos Ina med latten i högsta hugg, projekt hösthår har börjat. Hade tänkt att jag skulle låta det växa ut igen och färga det i någon ljusare ton men bestämde mig för att hålla det lite kortare, trivs himla bra i det. Ljusare blev det i alla fall, så nu ska jag vänta i några veckor tills vi kan ljusa upp det ytterligare lite till, sen har jag länge tänkt på lite gardinlugg, men får nog suga lite till på den karamellen

Likes

Comments

Ibland är det avkopplande att bara ligga i sängen ensam, fundera och lyssna på regnet och åskan utanför. Idag är en sådan dag och det är helt okej.

Likes

Comments

Idag har vi varit tillsammans i 6 år.

I sex år har vi vandrat i djupa dalar och höga berg, antagit oss utmaningar och vunnit varenda gång.

I sex år har vi skrattat och gråtit tillsammans.

Under sex år har vi utforskat olika platser världen över.

På sex år har vi skapat fantastiska minnen.

I sex år har jag förälskat mig i dig tusen gånger om.

I sex år har jag vetat att det alltid kommer att vara du.

I sex år har jag aldrig tvivlat, inte ens i en sekund, på att du inte skulle finnas vid min sida, trots mina fel eller brister.

I sex år har jag kunnat vara mig själv och i dina ögon ändå alltid varit perfekt.

I sex år har du lärt mig vad trygghet är och vad det betyder att "ha hittat hem", vart man än befinner sig.

I sex år har du visat mig vad kärlek verkligen är och för det kan jag inte tacka dig nog.

I sex år har jag älskat dig så mycket att det gör ont och jag kommer att fortsätta göra det tills hjärtat slutar slå.

Du är mina morgnar, du är mina dagar.
Du är mina kvällar, du är mina nätter.

Du är mina timmar, du är mina minuter, du är mina sekunder.

Du är hela min värld.

Jag älskar dig.

Likes

Comments

Så mycket som har hänt, både bra och dåliga saker, både glada och ledsamma.

Butiken har fått stå still, vilket gjorde att den fick sig en rejäl törn och som det ser ut i nuläget så går det inte runt, det går faktiskt helt tvärtom, minus. Vilket är något så fruktansvärt påfrestande. Det är inte roligt längre, det har varit för mycket negativitet, för mycket av allt som bara gör att det tar för mycket energi utan att ge tillbaka ett skvatt. Att lägga ut mer privata pengar, det finns det tyvärr inte utrymme med i min budget. Vi har tur att vi inte betalar varken hyra, el och vatten, för då hade vi varit long gone. Vi är i tankarna på att öppna upp en e-handel också, men då kommer det att krävas 110%, det kommer att bli mycket mer jobb, mycket mer papper, mer utgifter, för att det ska kunna gå runt. Och med att bara ha öppet två dagar i veckan så är där inte någon buffert.
Så just nu vet jag inte, jag är helt nollställd och blir trött bara av att tänka på det.


Huset. Trädäcket är äntligen på plats. Synd bara att sommaren inte är det och att jag och Björn saknar Landskrona mer än någonsin just nu. Vi saknar våra vänner, att ha nära till dom, vi saknar att kunna vara spontana, vi saknar liv och rörelse. Vi älskar vårt hus, så helst hade vi sett att man kunde flyttat det med sig, men det går ju inte. Just nu så hemnet-knarkar vi en del samtidigt som vi inte riktigt vet vad vi vill. Men vi känner oss lite ensamma och vilse här ute på Stationsvägen 21, så vi får se efter februari när vi har bott här i 2 år, hunnit fixa lite till om vi lägger ut det till försäljning. Får lite ångest över att tänka på det bara, hur tänkte vi?!?!
Men vi har en del mysiga kvällar här ändå, i lördags var en sådan, då hade vi fina vänner på besök och dom kvällarna är underbara.
Och Oliver, världens finaste lilla Olli, han är så lugn och harmonisk, han brås på sina föräldrar som är likadana, som gjorda för att vara föräldrar dom två! Visst är det fantastiskt att se när ens vänner blir föräldrar? man svämmar liksom över av kärlek till dom och den nya lilla individen som man ska lära känna. Underbart!

Nu ska jag snart iväg och jobba, detta är min sista jobbvecka, efter mitt pass på lördag går jag också på semester, det ska bli så jäkla härligt!
Men först har jag några kvällar kvar på världens bästa jobb men grymma kollegor, så jag tänker absolut inte klaga.

En kort men snabb uppdatering :)

Likes

Comments

Denna veckan har varit emotionellt jobbig. Det har varit tårar, irritation, ångest och uppgivenhet.
Jag orkar inte mer nu alltså, kom igen nu livet, ge mig en chans?!
Jag är trött på i princip alla människor, inklusive mig själv, vilket är tråkigt eftersom jag måste vara med mig själv 24 h om dygnet, 7 dagar i veckan.
Jag är helt slut och känner mig inte alls redo för en ny vecka imorgon.
Men idag så fick vi äntligen bokat in en helg i Gbg, kommer att vara den bästa och mysigaste helgen på hela våren, Valborg och världens finaste vänner, behöver jag säga att vi längtar ihjäl oss?! Det är så jäkla välkommet! ❤️
Nu sömn för att försöka få igång reservtanken av energi tills imorgon!

Likes

Comments