Tjena hej! Gårdagen bestod av slapp hemma på soffan och häng med Alicia. Hittade ett par läckra brallor som jag tänkte ta med mig ner till Lund!! Åker imorgon :D saknar mina små vänner där nere, så det kommer bli kanoners. Efter handlandet satte vi oss på konditoriet och bara snackade. Beställde på riktigt in den äckligaste cappuccinon i livet. Äej fy, god var den inte!
Ciao

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Dagens har bestått av studerande på Juridicum. Eftersom jag har projektarbete som ska vara inlämnar vid jul har jag och min grupp försökt få ihop detta. Ganska kul faktiskt. Efter det gick jag till stadsbiblioteket för att läsa, det är faktiskt typ enda stället där jag finner effektiv läsro.

Ha det gött!

Likes

Comments

Jag tycker verkligen det är superfint att ha lite glossy ögonskugga. Tror det heter typ "wet makeup- look" eller något. För att göra det enkelt behöver man egentligen bara köpa ett genomskinligt läppglans, en pensel och dutta mot ögonlocket. Då kan man dessutom ha vilken färg som helst under, exempelvis någon bronsig eller typ natur brun samt bestäma hur mycket effekt man vill ha. Tycker nog det är finast när det bara glänser lite. Det går säkert också att köpa ögonskuggan färdig på burk! Tipstips!

Likes

Comments

Igår var jag ledig och mötte upp Anna för en liten runda på stan. Hittade dessvärre inget men en middag på Holy Greens vart det iallafall. Asiatisk trädgård, tips!

Likes

Comments

Dagens mest inspirerande app: Jodel! uppenbarligen

Likes

Comments

Idag har jag pluggat nästan hela dagen. Tillsammans med mina lundavänner sprang vi runt på lite olika ställen för att finna pluggro. Av någon anledning tycker jag alltid att produktiva dagar är de bästa, spelar typ ingen roll vad man gör, bara att det man gör är något.

Efter det gick jag, Viivi och Julia hem till mig för att äta middag och snacka lite <3

Likes

Comments

I fredags passade jag på att styra en liten drink i och med att både tjejerna från Lund och Emma från Örebro var hemma. Bjöd på en fläderdrink och en kanel & äppeldrink! Och till sist hotshots! Kvällen avslutades på Boquerian och Brillo innan hemgång. Det var verkligen så mysigt att ha alla tjejer samlade för en gångs skull. På söndagen drog jag med mig några hem till Anna för att hänga med hennes urgulliga katter!!:)

Likes

Comments

Vi har fått lite frågor kring hur vi redigerar våra bilder. Både här till bloggen, men även till instagram.

Ett exempel på hur jag redigerar mina bilder kan se ut såhär! Till denna bild använder jag mig av appen Snapseed.

Jag brukar alltid börja med att ändra på ljuset på bilden så att bilden ”smälter” ihop bättre. I detta fall sänker jag ljusstyrkan så att marken får samma färg på hela bilden. Man kan även ändra kontrast, mättnad och struktur om man vill det.

Då ser bilden ut såhär!

Därefter går jag in på ”Kornig film”. Jag brukar oftast använda X04 men det kan variera lite beroende på bild. Sedan väljer jag bara hur mycket effekt jag vill ha över bilden. Och det bästa till sist, kornigheten. Den brukar jag höja lite över medel. Jag tycker verkligen att kornigheten kan tillföra så mycket till bilden, då den inte ser så ”perfekt” (kanske fel ordval hehe) ut. Bilden blir mer avslappnad om en kan säga så?

Före & efter.

Om jag inte är nöjd med mängden kornighet på bilden så brukar jag gå in på Afterlight. Går sedan in på ”Dusty” och väljer alternativ 6 och justerar lite som jag vill. Denna effekt gör så att bilden ser lite ”dammig” ut.

Före & efter.

Dessa appar använder jag. Vi fick även en fråga om hur vi gör våra collage till inläggen här på bloggen. Jag själv använder mig oftast av PicsArt! Hoppas att ni som frågat har fått svar på det ni ville.

Puss

Likes

Comments

I slutet januari har jag och några kompisar bokat en resa till Paris!! Så kul. Ovan är några bilder från när jag var där förra gången tillsammans med Julia och Moa och hälsade på Viivi. Den resan var vi dessutom bra på att ta massa bilder som är najs att ha nu i efterhand. Får se till att göra det denna gången med ;)

Likes

Comments

I helgen var jag tillbaka hemma i Stockholm. Det är alltid så skönt att få lagad mat och gå på stan i riktiga affärer. På fredagen hade Emma fixat världens bästa drink, och därefter gick vi ut <3

Likes

Comments