Nu har jag varit i Helsingborg i snart två veckor. Har både haft nollning och skolstart. Trivs verkligen superbra! På söndag ska jag flytta till ett korridorsrum i Lund, där ska jag bo i ungefär en månad. Lite oskönt att flytta runt sådär, men antar att det blir lättare att hitta lägenhet efter ett tag. peace

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår. Lördag, firade vi mig då jag fyller år på tisdag. Vi hade ett litet kalas där det bland annat bjöds på ¡¡nutellapizza med bär!! Mysigt var det!

Har äntligen fått min drömkavaj!! Ååh så fin den är! Sen fick jag också den fina glittrande tröjan som också är hur fin som helst:))

Likes

Comments

Det är ju så himla fint med mönster. Typ allt som är randigt, rutigt, blommigt och prickigt osv. Finns ju verkligen vissa som även vet hur man matchar ihop allt samman, vilket är en helt annan femma. Önskar verkligen att jag var lite mer vågad, men drar mig ändå nästan alltid mot svart tyvärr.

Likes

Comments

Hallå där.
Gårdagen spenderades med Viivi. Vi började med varsin acaibowl på Pom och Flora och avslutade vår heldag med varsin kaffe på il caffé. Där emellan inhandlades det glas till Viivis nya boende i Lund (hon och Julia flyttar redan imorgon??!!) sedan spanade vi båda in skönheter från bland annat Ganni. En väl uppskattad dag helt enkelt!

Likes

Comments

Helgen innan vi åkte hem ifrån London, drog vi en dagsutflykt till Dalston. Vi gick på deras food market och det var verkligen så mysigt och framför allt gott. Sedan satte vi oss på något ställe med uteservering och drack aperol spritz i solen. Rekommendera varje människa att åka dit, det kändes på något vis väldigt London genuint.

Likes

Comments

En outfit jag hade en dag förra veckan, där både skorna, jeansen och väskan kommer från H&M. Kimonon är min systers och kommer från Zara.

Adios

Likes

Comments

Såhär såg ungefär min sommar ut i bilder. Efter att jag kommit hem från London, åkte jag och tre andra vänner till Gotland. Där partajade vi en hel del. Vi mötte även upp Emma och Moa som har ställe där.

Veckan efter åkte jag och Jullan till mallis och nu är jag tillbaka på jobbet igen! Känns tråkigt att sommaren typ är slut, men förutom att värmen försvinner och mörkret kommer ska det blir kul med rutiner igen till hösten ;)

Likes

Comments

Kjolen= ett toppenfynd från Zararean för endast 200kr. Kap.

  • Emma

Likes

Comments