Även på instagram lägger jag ut bilder, länkad i profilen:)


Idag blev det äntligen en skiddag, solen tittade fram men även blåsten:/ dock kände man bara av den högst uppe på toppen. Glajjorna sattes på en och en annan gång under dagen, imorgon hoppas vi på en ännu bättre och finare dag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag har det varit såpass blåsigt att det inte var något speciellt bra skidväder tyvärr. Men istället försökte vi få ut något av det lilla solsken som stack fram på förmiddagen! Blev kanske inte så jätte mycket brunare, men Nocco'n gjorde det lite bättre!
Efter lunch drog vi iväg på längdskidor trots jag i stort sett hatar de haha:| vi hoppas på en finare dag imorgon så vi kan göra det vi är här för.

Likes

Comments

Tänker inte ens hitta på någon dålig ursäkt till varför min uppdatering suger.

Men nu sitter jag iallafall i bilen på en snöig väg påväg till släktens fjällstuga i Funäsdalen. Ska vara där från Lördag till Lördag och som man brukar göra i fjällen ska vi åka en hel del skidor hehe. Trots att vädret inte ser så lovande ut så ska de bli roligttt!

Likes

Comments

V-neck Sweater HÄR / Jeans HÄR / Skor HÄR / Blus HÄR

När jag ändå nämnde Våren i förra inlägget, varför inte göra ett kollage av de bästa Vår-tipsen från finaste Na-kd !

Det går emot ljusare tider så därför är det väll passande att ljusa upp plaggen lite med. Det blev ett litet kollage men hoppas det gav dig lite tips på vad du kan bära i vår och en bit in på sommaren!

Likes

Comments

Har slängt in mina favorit bilder från sommaren 2016. Är mycket beroende av värme och ledighet just nu, som tur är så är det fredag och vi får långhelg! Men iallafall fick det bli såhär pågrund av bildbrist som jag har sagt tusen gånger, jag ber om ursäkt! Nu ska jag snart iväg till gymmet, blir nog häng framför någon bra film hela kvällen för min del då jag inte har något planerat, som vanligt! Och är ensam hemma:/ hoppas eran helg blir toppen, ta hand om er kram!

Likes

Comments

Redan Torsdag?? Asså shit hörni vad veckorna går fort! Iallafall så har jag precis kommit hem från gymmet och hunnit äta lite. Bilderna här ovan har väll egentligen inget syfte,den åt höger är inte ens tagen idag haha! Jag har ju sådan fruktansvärt bra fantasi vet ni Hehe! Ha en fortsatt fin dag!

Likes

Comments

 Fick syn på denna i kaoset på mellandags rean, och sen dess har jag inte kunnat sluta tänka på den. Så ikväll fick jag ett anfall, och har precis klickat hem skönheten. Beställde den från ellos just för att den inte finns kvar på Hunkydorys egna hemsida, den är från förra året och därför säljs ut på rea.

stickad tröja HÄR

Likes

Comments