Alltså.. Jag lever i extas just nu. Jag och min kompis bokade precis biljetter till TAYLOR SWIFT. Vi ska alltså till London för att se henne i juni. PÅ WEMBLEY STADIUM. Ord kan verkligen inte beskriva hur lycklig jag är just nu. Känner för att ställa mig på en klippa och bara skrika!! Hennes senaste album är verkligen amazing och likaså hennes andra. OMG säger jag bara.

//Elwira

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardag

Som rubriken säger, jag är nu helt klar med mina julklappsinköp. Jag kan inte med ord beskriva hur lättad jag är. Kan nu äntligen koppla av lite. Var på stan efter jobbet och bestämde mig verkligen för att "nu ska jag bli klar" och det blev jag, yay! Belönade mig själv med takeaway, jag och Elin köpte med oss från Spring Rolls här i Borås. Det är ungefär det enda stället vi inte provat så kul med något nytt (eller ja vi har vart där och ätit på restaurangen men aldrig tagit med oss). Det var väldigt gott och nu är jag inne i någon slags matkoma..

//Elwira

Likes

Comments

Det här med julklappar alltså.. Jag är väldigt dålig på att komma på bra julklappar. Har fortfarande kvar att köpa till mina två bästa vänner, min syster och min hund. Enzo är dock enkel att köpa till, lite godis och han är nöjd. Men de andra är riktigt svåra..

Förra året köpte jag många doftljus för det brukar vara uppskattat. Likaså smycken. Nu håller vi tummarna att jag hittar något fint i år också!

//Elwira

Likes

Comments

Vardag

Det blev inte så dumt som jag föreställt mig med julgranen. Jag var beredd på en liten svag gran men tycker ändå pappa gjorde ett bra jobb även fast jag gärna sett att granen var lite lite tätare. Applåder till honom!
Jag och min syster klädde den sen i temat silver. Vi både blev väldigt nöjda med tanke på att granen inte var perfekt.. Nu väntar vi bara på julafton. 11 dagar kvar!!

//Elwira

Likes

Comments

Vardag

Hej! Ber om ursäkt för dålig uppdatering men har jobbat dygnet runt känns det som. Idag har vi haft luciafirande på jobbet. Det var så roligt och mysigt, vi pysslade, sjöng lite och fikade. Otroligt lyckat!
Nu sitter jag hemma hos mina föräldrar, vi ska idag ta in granen och klä den. Det ska bli roligt. Är lite orolig hur granen ser ut eftersom varken jag eller min syster har vart med och valt i år.. Vi håller tummarna att den ser ut som den ska!

1// Invigde min nya tröja dagen till ära 2// Vi satte upp en plastgran och körde igång projektorn med snöflingor, väldigt uppskattat av barn och föräldrar

//Elwira

Likes

Comments

Instagram@elwiraberggren