godmorgon!

här har det ekat lite, men som sagt så skulle jag bara skriva när jag känner att jag har lust och tid 😊

nu har vi äntligen kommit på plats i nya lägenheten! vilken skillnad det är på att bo mitt i smeten och här ute på raus på markplan!
flytten gick smidigt då jag hade sålt av både soffa, köksmöbler och tvättmaskin, så det var i princip bara säng och kartonger som skulle flyttas.
vi ville ha en smidig flytt och samtidigt ha ny soffa o större köksbord så det var lika bra att få två flugor i en smäll😀

har lyckats komma iordning ganska så bra, där är ju alltid lite småsaker man behöver men det får man ta efter hand 😊

julafton spenderades här hemma, mamma, pauline och paulines pojkvän var här. vi höll det enkelt med Kalle anka och julmat, på kvällen körde vi julklappsleken, det blev riktigt roligt och mysigt❤

Det är mysigt med julafton men nu när jag haft sådan stress med flytten innan så är det ganska skönt att det är över. Även nyår ska vi hålla i här hemma, men jag har ju några dagar att andas ut emellan ☺ ska bli riktigt kul faktiskt!

slänger in lite bilder oxå 😘
take care❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har min långa jobbhelg framför mig, så fick passa på att njuta av lite ledigt idag.
Runt lunch hämtade Olivia upp mig så åkte vi ut till väla, där vi mötte josefine oxå. Blev en gofika och lite fönstershopping 😏
På vägen hem åkte vi inom biltema, jag skulle ha lite latexfog att täppa igen alla hålen i väggarna med.
Är så förbaskat stressad över att besiktningen i lägenheten inte ska gå igenom, när man flyttar vill man ju bara fokusera på det nya😂
Det som stressar mig mest är att strukturtapeten i sovrummet blivit skavd av möblerna!  Vi måste ställa oss o måla om hela skiten om det är så att det inte räknas som vanligt slitage.. kul!
Den nya lägenheten blir nog sista stället vi hyr! Nästa gång vi flyttar så är det när vi köper hus😊

nåja, när vi varit på biltema hämtade jag upp jackie hemma, för en runda med Olivia o hennes cleo. Blev ingen jätterunda då det var svinkallt! Men några "bra" bilder på  dogsen blev det, synd bara att jackie inte alls gör sig fin på bild alltid😂

en go dusch o lite mat blir det nu 😘

Likes

Comments

Var borta i nya lägenheten för att mäta lite och fräscha upp minnet på hur det såg ut.
jag längtar ännu mer nu!
Får en riktigt behaglig känsla i kroppen varje gång jag kör in i området.
Har haft en suddig bild i huvudet hela tiden på hur jag vill att det ska se ut sen när vi flyttar in. Nu blev bilden klarare.

jag har snöat in lite på den här skandinavisk inspirerade stilen, lite modernare men ändå mysigt. Vårt nya hem kommer nog bli lite åt det hållet.
Innan var jag insnöad på chabby chic-stuket och nu det senaste året vet jag inte hur vårt hem sett ut egentligen, rena kaoset.
Jag slutade ju trivas i denna lägenheten för ganska längesen och då slutade jag även bry mig om hur den såg ut. 

Fick även veta att vi får nycklarna den 19 december! vi ska vara ute ur denna den 1 januari, så då har vi gott om tid på oss att städa o fixa oxå! 

Jag tror denna flytten kommer göra mycket för mitt mående. Att trivas i sitt hem är ju en stor del till ett bra mående såklart.
Ett lugnare område, så man slipper kolla sig bakom ryggen varannan sekund när man är ute med hunden. Mycket spänning kommer nog släppa. Jag hoppas på att kunna andas ut ordentligt när vi flyttar dit.
Sedan kommer jag även bli granne med min goa Olivia, vilket är en stor bonus! Hon har en lugnande effekt på mig av någon anledning.

Detta kommer nog bli bra, det känns bra.
Likes

Comments

Är ledig idag, vaknade imorse utav att Jacob satt o hackade sina frysta hallon i skålen kl 7. Skönt att komma upp tidigt ändå, mindre charmigt att vakna upp till en klingande skål dock.

Åkte ut till Sara under förmiddagen, Rebus var oxå där. Vi åt lunch som Sara bjöd på o umgicks, inget märkvärdigt. Rätt skönt att komma utanför lägenheten.

Jacob jobbar långt hemifrån idag, så blir att han sover på hotell inatt. Trist att sova ensam men ändå skönt med egentid.
Vi skulle åkt till nya lägenheten ikväll för att ta lite mått, men eftersom Jacob är iväg så får jag åka dit själv. Ska bli så himla skönt att flytta lite utanför centrum, och på markplan dessutom.
Gott om grönområden för hunden och lättare med parkering för oss. Mindre stim för huvudet oxå. Här är ju massa ljud hela tiden. Är det inte trafiken så är det bråk o skottlossningar.

Jag började packa samma dag som vi fick veta att vi fick lägenheten. Bra att vara förberedd tänkte jag, men deprimerande att bo bland flyttlådor.
äh, ganska skönt att slippa behöva rensa ut all skit i sista sekunden oxå.
Jag ser så mycket fram emot att få inreda det nya stället! vi ska ju köpa det mesta nytt. Sängen är typ det enda vi behåller. 

Fick hem dom nya matstolarna för några dagar sedan, kommer nog bli riktigt snyggt tror jag😍

Likes

Comments

"mitt första inlägg" här. Av någon anledning så har alla mina gamla inlägg försvunnit.  Kanske lika bra då jag inte varit aktiv här direkt ändå.

Jag har en period nu där jag känner mig extra stressad. Jag har en tendens att stirra upp mig över småsaker, vilket jag brukar kunna hantera hyfsat ändå, men när dessa småsaker blir många så blir det kaos för mig.
Jag oroar mig för saker som egentligen inte är mina saker att oroa mig över. Jag oroar mig över saker som inte ens behövs oroas över alls egentligen.
Utåt uppfattas jag säkert som cool lugn, som en självständig, "rak på sak", "allt löser sig"-tjej. och visst, sådan är jag, men en del av mig är oxå otålig, sönderstressad och trött. 

Jag vet att ingen kräver saker av mig mer än jag själv, och det är det som är mitt problem. Jag pressar mig själv så jag tappar fokus på det som faktiskt spelar någon roll.

Igår inaktiverade jag min Facebook. Det är inte första gången så lär ju garanterat aktivera den igen inom en tid. Men just för stunden så känner jag bara för att isolera mig, träda in i min egna bubbla. Min Instagram har jag kvar, är såklart för nyfiken för att isolera mig helt.
Sen tänkte jag börja skriva här, när jag känner att jag behöver, eller när jag känner att jag vill.

Jag kommer säkert vara en dålig vän den närmsta tiden, vara dålig på att höra av mig. Men jag är åtminstone ärlig med vad jag känner.

Jag menar inte att jag kommer sluta umgås med mina nära, menar mer att jag inte kommer planera upp mina lediga dagar på samma sätt. Jag kommer ta det som det kommer. Sluta slänga löften omkring mig.

Jag behöver helt enkelt landa i mig själv, suga åt mig ny energi. 

Det kan ta en vecka, det kan ta ett år.


Likes

Comments