Hej!
Idag är det första dagen på jullovet!! Hur jag har spenderat den är inte så oväntat, varit hemma och kollat film helt ensam. Oväntat..
Men det är så skönt att det är lov, slippa skolan och sen så kan man säga att jag har bytt klass nu. Skönt.
Men hoppas att ni kommer ha ett skönt jullov, hoppas på snö så man kam komma ut och göra vintiriga saker och hoppas ni spenderar era lov lite bättre än mitt haha.
Byebye.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hola!
Igår så var det näst sista skoldagen, vi kollade på bio (Tjuvarnas jul😴) där jag somnade haha och sen hade vi nästan rast resten av skoldagen. Men idag har vi skolavslutning vilket kommer bli sååå skönt. Efter lovet kommer jag börja i en ny klass vilket är jätteskönt! Men idag får vi våra betyg oxå, inte lika kul men aja. Det kommer bli jul "shower" och avslutning i klassen så det blir nog ändå okej.
Ha ett bra jullov!

Likes

Comments

Åhhhh, är i skolan nu. Orkar inte jobba nåt idag, så mycket som ska in nu sista veckan. Bio på Torsdag där vi ska se på nån barnfilm, seriöst BARNFILM!
Men vi slipper jobba iaf.
Byebye


  • 40 Readers

Likes

Comments

Hej! Den här helgen har jag varit hos pappa, jag och min bonusmamma Mia överraskade honom med att jag kom. Jag har varit på bio med mima kompisar (såg nya hunger games filmen), bakat lussekatter och pepparkakor, varit hos min mormor på Lucia (hon fyller år då) och bara tagit det lugnt. Innan idag köpte pappa och Mia en julgran på Ica maxi, nu har jag varit hemma hos mamma i några timmar och sitter nu och dricker varmchoklad. Usch Måndag imon, aja snart jullov!
Ha de gött!


Likes

Comments

​Hej!

Detta är min nya blogg. 

Det ni behöver veta om mig är att jag är en tjej på tretton år, bor i Helsingborg och går på Kunskapsskolan.

Hoppas det blir roligt att följa denna blogg.😚

Likes

Comments