Header

 Nu börjar det närma sig halloween och är så j**la taggad. Jag ska hem till en kompis förmodligen och så ska vi typ ha lite fest. Jag vet inte 100% vad jag ska vara men ska förmodligen vara superhjältina tillsammans men en god vän till mig. Har inte firat halloween på något specielt sätt tidigare men älskar att klä ut mig och att festa så tar liksom 2 flugor i en smäll.

Hoppas vi hörs snart igen!

Likes

Comments

Jag har under hela mitt liv framstår som en väldigt glad person men när jag började högstadiet blev det något helt annat jag började va med personer som gjorde saker man i inte borde göra som tonåring. Jag började testa alkohol, rökning m.m. Det blev som om jag hela tiden hade ett behov utav att bli bekräftad utav andra. Det här gick över styr.

Jag brydde mig så mycket om vad andra tyckte så jag slutade bry mig om mig själv. Jag började skada mig själv på en mängd olika sätt; jag skärde mig, spyde upp min allt jag åt m.m.

Såklart fick inte det mig att må bättre men jag kände att der var så jag kunde bekräfta mig själv.

Idag existerar inte dom problemen för mig längre men det är något som alltid kommer finnas kvar i mig.

Hoppas vi hörs snart igen

Likes

Comments

hej kära vänninor!

Mitt namn är Elvis Tigerberg, 15 år och bor i världens ände. Jag är nog ganska lik dom flästa andra 15 åringarna, drömmer om framgångar, rikedom och lycka. Jag vill ta med er i mitt sökande till dessa faktorer. Jag vill kuna dela med mig av mitt liv vilket innebär många bra men minst lika många dåliga stunder. Jag kommer här prata om väldigt djupa ämnen men även väldigt vardagliga problem. 

Hoppas min blogg låter som något för dig, hörs snart igen!

Likes

Comments