Asså jag bara njuter varenda sekund av att rida Grace nuförtiden. Hon bara rullar på och gör allt jag ber henne om! Nu vet jag vilken galopp jag ska ha för att vi ska kunna hoppa lite högre. Inte lång men inte långsam, asbra knep:) Även igår så låg hinderna på 100cm/110cm och det rullar som det ska:)

Idag är det sugar cup och det ska bara bli så jädra roligt! Snart kommer mormor och morfar också så att det lär ju bli en riktigt härlig dag!

Fick asbra pepp igår av mina två allra närmsta vänner, I och S ni är bäst👊


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments


Dezibelle är ingen lätt typ. Hon är känslig, lättutråkad men snäll. Hon är försiktig men ändå sådär lagomt tuff! Jag skulle så gärna vilja ha en sån som dezibelle i storhästformat, bara för att hon är så jävla underbar. När vi terrängtränar/hopptränar så är jag hennes mamma, och hon frågar mig jämt om hon verkligen ska hoppa över dendär stocken eller om jag inte vill att hon ska det. De enda jag kan göra om hon blir osäker på ett hinder är att sluta om med skänkeln och vänta. För hoppa gör hon om jag låter henne göra det själv, annars tror hon att det är jag som ska hoppa utan henne ;) Men samtidigt så funkar det inte att jag sitter och åker häst, jag måste ha en bra galopp, stadig hand och en övertygande ridning att det faktiskt går att hoppa över dendär halvt läskiga stocken med grav under. Hon måste få signaler av mig som berättar att inget är farligt utan bara kul! Och det har jag lyckats med nu! Jag behöver inte tvinga henne över en vattenmatta utan den VILL hon gå över nu och DET är framsteg.


Hon är mitt hjärtegull och min bäbis och nu efter 2 år tillsammans har vi hittat varandra. Äntligen!! Får man chansen att rida en häst som man verkligen tycker om, släng inte bort den!!Likes

CommentsTräningen igår gick verkligen hur bra som helst. Nu kan hon ju alla hinderna på mrk så efter Sugar cup så ska vi åka till ljusslingsbacken och träna för Björn. Det passar riktigt bra för allderles nyss anmälde jag mig och dezibelle till ljusslingsbackens fälttävlsn, det blir debut på p70 och det ska bli så jävla roligt! Anna-Karin sa att det var dags nu, och då är det bara att lyda;) 

Sen har vi planerat in hopptävlingar också, vi har pratat om Floby och Hammarö men det får vi se! Grace känns superfin nu inför tävlingen nu på söndag. Mormor och morfar ska komma och kolla både på torsdag och på söndag. Så himla härliga! Ska klippa ihop en film ifrån tävlingen och verkligen lägga upp den nu, hehe men så är det att ha en syrra som inte vill samarbeta;) haha

Ha en bra tisdag!

Likes

Comments

Hej hej! Nu är jag hemma från skolan och har ätit mat och bara softat lite. Ska snart gå ut och göra iordning dezibele inför Sugar cup-träningen ikväll. Ska bli superkul ju! Hopptränijgen för Anna-Karin gick verkligen hur bra som helst! Hon hoppade allt utan några problem överhuvudtaget. Så allt känns verkligen hur bra som helst:)

Grace ska jag longera och imorrn ska jag rida dressyr på henne, sen på onsdag så är det hoppträning i Tidaholm och på söndag så är det hopptävling. Och på torsdag är det Sugar cup med Bellson, är fett hypad:D

Sen måste jag även be er att lyssna på denna låt asså den är så grym. Vet att den inte är så sjukt ny men den är verkligen superfin!


Likes

Comments

Har varit lite off bloggen men ibland har man fullt upp. Denna vecka blir likadan, men ska försöka uppdatera så gott de går!:)

Idag va jag och mamma och handlade lite grejer på skarahastsport så de ska jag fota och lägga upp på tisdag:) sen ska jag berätta om lite träningar vi har gjort men jag kommer väl blogga precis som vanligt!
Likes

Comments

Nu ska jag slänga i mig en macka och gå ut å fixa iordning dezibelle. Det vankas hoppträning för Anna-Karin och det kan ju inte bli annat än superduper!☀️🎀

Sen kanske jag, isabell och några fler tjejer skulle ha en go freda kväll tillsammans, älskar sommaren👙


Likes

Comments

Sugar cup med dezibelle helt klart- 60cm terrängbana för träning. Så himla kul! Det är på torsdag!!                                                                                 Sen så ska jag och grace nöta hoppningen innan vi gör våran terräng debut, samt åka på lite dressyr tävlingar också:)

Detta är tävlingarna jag har anmält mig till änsålänge.

Likes

Comments