Header

​Yes, ni läste rätt. Detta pga deras nya funktion där man kan skapa "under" bloggar till sina bloggar. Därmed har jag länkat ihop min portfolio med min nya blogg som jag hoppas att ni kommer följa lika duktigt som denna. Tack för denna tiden, nouw.com! 


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nej. Nej nej nej nej nej nej NEJ, nej? Nej!

Ett ord som är jävligt laddad med negativitet från min erfarenhet. Ett ord som jag har respekt för. Ett ord som jag borde lära mig ha samma betydelse från andra, så som det har betydelse för mig. Ändå så är jag förbannat jävla duktig att trampa rakt ner i folks "nej"-pool för många gånger tills det inte finns ett "trevligt sätt" att säga nej på kvar. Och som slutresultat blir jag ledsen och deppig och vill bara gräva ner mig. Gräva ner mig, har all rätt till det eftersom jag skäms. Jag skäms så bittert och så djupt att jag nästan inte vet vart jag ska ta vägen.

Precis såhär blev det idag. Och det är mitt fel. Jag bär skulden, och jag bär den ensam. För att jag _ALDRIG_ lär mig!

Och jag borde inte gräva ner mig, jag borde inte vara ledsen och på gränsen till tårar och jag borde inte bli deppig, för det var jag som klev i någon annans pool utan att lyssna och ta till mig. Men nu är det som det är, och det enda som har någon form av betydelse just nu är att jag ändå har bett om ursäkt. Och jag varken kan eller vill göra något mer än det i nuläget.

Mvh / en som vill begrava sig 6 feet under just nu.

Likes

Comments

Jag är inte helt säker på varför jag skulle falla offer för någons extremt rasistiska åsikter men jag kan tänka mig att det beror på att jag 1. inte är en "duktig och tyst kvinna" 2. inte identifierar mig efter samhällets syn på mitt "kön" dvs det kvinnliga könet utan jag vill bli identifierad som hen 3. jag är feminist. jag fattar, det skrämmer många cis-män. men vet ni vad? vi är här för att stanna så knip käft eller bosätt dig under en sten och slutligen 4. jag har rakad skalle. 

Varför min frisyr ens ska spela någon roll för hur folk ser på mig förstår jag inte? För man är inte extremist eller nazist eller rasist för att man har rakad skalle och inte heller ska man behöva bli kallad för blatte, neger, invandrare för att man har en viss hudfärg, hårstruktur, frisyr eller ögonfärg. Jag kanske anses som andra generationens invandrare därför att jag inte är helsvensk och därför jag inte är svensk medborgare. Men oavsett vart jag kommer ifrån, det gör mig inte mindre svensk. Vare sig man är född i Sverige eller kommer hit och får ett svenskt medborgarskap - du är svensk. Och snubben som kallade mig för "neger" ikväll - du är också svensk men du är fan ingen stolthet för Sverige.

Likes

Comments

"Popbandet Viola Beach och deras manager dog när deras bil störtade från bron i Södertälje." ur aftonbladet.se.

Idag är det månadsdagen för när ett av mina favorit indiepop band tystnades för evigt. Jag fann dem på spotify i veckan och blev blixtförälskad, men läste ganska snart därpå om olyckan som skedde bandet den 13 februari när de var påväg tillbaka till hotellet vid Arlanda efter en spelning i Norrköping. Denna dagen tillägnar jag därför bandet Viola Beach, may them rest in peace.

Likes

Comments

Känner att det har tagit tid att hitta hem, att hitta mig själv. Men nu lever jag. För jag har de bästa vännerna i hela jävla universum. De utmanar mig, får mig att testa nya saker. Och för att citera fina Johan, "Ni är ett sånt fint kompisgäng!" <3

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Ska dansa in i duschen, dra till bolaget och köpa bärs med Johannes, sen dra till Mli och göra pizza.

Pusssss!!!​

Likes

Comments