Jag vet inte riktigt vad det är med mig just nu, är nära till tårar å känner mig så sjukt ensam å tomenergi!

Vill seriöst bara gå tillbaka till sängen å sova bort dagen, men vem ska då ge mellis till ungarna? Så måste ta mig dit...

Allt känns bara förjävligt just nu, hatar mig själv, att jag mår dåligt för vad? Jag vet inte,  så jobbigt att inte känna nån glädje i livet alls :/

Likes

Comments

Nu var det verkligen längesen jag skrev nå här, men har haft fullt upp med jobbet å bara försökt överleva dagarna, även fast jobbet bara är på 2h om dagen så är jag helt slut i både kropp å huvudet.

Tiden har gått så fort, i morgon är det näst sista veckan på jobbet, den 24feb så får jag inte vara kvar som det ser ut just nu iaf å det känns tråkigt, men ska vara glad att jag fick den här chansen och vem vet det kanske leder till något annat!

I morgon så kommer iaf en kvinna från psykiatrin hem till mig, jag vet inte riktigt vad vi ska prata om men det löser sig säkert, hon verkade iaf trevlig via telefonen :)

Sen så början på nästa månad så ska jag få operera bort mina halsmandlar, jag gruvar mig lite för å bli sövd, då jag aldrig opererat mig tidigare men jag är glad att min mormor kommer att följa med mig å stötta mig i detta! Så det kommer nog gå bra :)

Nej, nu ska jag ta å lägga mig å kolla youtube tills mina sömnpiller börjar värka :)

God natt å sov så gott ni som läser detta!
Hoppas ni får en awesome måndag💜

Likes

Comments

Det var några dagar jag skrev här nu....det har hänt en liten förändring i mitt liv, har nämligen fått ett jobb, det är bara 2 timmar, men mycket bättre än ingenting, har ju varit sjukskriven ett bra tag också så detta jobb passar mig perfekt :)

Fixar mellis till fritidsbarnen här i hålan där jag bor å allt är tack vare min lillebror som gav mig numret till chefen, jag ringde henne å sa att jag var intresserad innan julen, men han som jobbade där visste inte om han ville jobba kvar eller inte, så det var osäkert.

Fick då veta någon dag efter att han ville vara kvar men att hon ville gärna ringa om han kanske skulle va sjuk å så, självklart fick hon göra det. Trodde verkligen inte att hon skulle höra av sig, men i onsdags så ringde hon å frågade om jag fortfarande ville ha jobbet å självklart så ville jag det!

Så min första dag var i torsdags, killen visade vad man skulle göra å i fredags var jag där själv å det gick riktigt bra :)

Ska ta den här chansen till vara även om jobbet bara är till i februari, får veta på onsdag hur länge det blir å så, ska träffa chefen då å hon verkar urgullig, hon har inte ens träffat mig än å tror redan att detta kommer gå bra å det känns skönt för mig :)

Har också fått en ny medicin, Voxra, "som anses ha en inverkan på kemiska substanser i hjärnan som kallas noradrenalin och dopamin, vilka är sammankopplade med depression" å den ska hjälpa mig å bli lite mer piggare på livet typ, sjukt nog så känns det redan som att den hjälper, så det känns bra, allt kommer nog lösa sig även om det kommer ta tid å det får det göra!

Just nu så är jag bara glad över att jag fått träffa folk inom vården som tror på mig å vill hjälpa mig, jag är även glad över mina nära å kära som finns för mig även fast jag känner mig riktigt ensam ibland så innerst inne så vet jag att dom finns <3

Likes

Comments

Har inte kunnat sova nå alls i natt, bara legat å vridit mig i sängen, så gick upp igen å nu är klockan halv 6, så nu ger det inget att sova alls för då kommer jag sova bort hela dagen å det vill jag inte.

Har kollat på julfilmer, men jag känner ingen julstämning alls även fast jag kollat på några stycken nu, var kul när man va yngre men nu så känns det som vilken dag som helst, är glad jag köpt alla julklappar iaf, så jag slipper vara ute i sista minuten som många andra är.

Ska se om jag hittar nått annat å se på tills klockan är 10, för då ska jag he igång lite musik å städa för det ser förjävligt ut här😕

Det blir så när man mår skit, man orkar knappt göra nått, inte ens vardagliga sysslor, jag blir så less på mig själv, funderade för en stund sedan å kom fram till att jag minns inte ens när jag mådde bra senaste å det är en skrämmande tanke.

Likes

Comments

Då min läkare jag haft på vårdcentralen inte "kan hjälpa mig längre" så fick jag en remiss till psykiatrin, fick hem ett brev i går om att jag ska dit nästa vecka och några papper där jag ska svara på några frågor.

Hade tänkt jag skulle ta å sätta mig ner nu och svara på dom så det är gjort, en del av frågorna är sjukt jobbiga att svara på men jag måste göra detta.

Ska få träffa två män där, hatar egentligen å prata med män om mina problem, litar inte på killar/män överhuvudtaget... men det är väl kanske inte så svårt med tanke på vad jag varit med om.

Ska dock till ungdomshälsan dagen innan jag ska till psyket så det känns skönt iaf, för hon jag pratar med där känner jag tillit till så få se om hon kanske har tid å följa med, annars så kommer jag ta med min mormor💜

Nej, nu ska jag slå igång nån skön musik och försöka svara på frågorna så gott jag kan....

Likes

Comments

Jag har varit sjukskriven sen i somras på grund av att jag har mått jävligt dåligt detta år helt enkelt. Har fått prova några st olika antidepp, men jag tycker inte att någon av dom har funkat så i går var jag hos läkaren igen och trodde att jag skulle få prova någon annan.

Men så blev det inte, jag sa inte så mycket för visste inte riktigt vad jag skulle säga, men läkaren sa iallafall att han inte kunde hjälpa mig något mer, så han har skickat en remiss till psykiatrin......så nu är det väl bara å vänta tills dom kommer å höra av sig.

Jag har varit med om en del jobbiga grejer under min uppväxt, varit tillsammans med killar som har tryckt ner mitt självförtroende totalt till botten, som har misshandlat mig mest psykiskt, men har fått varit med om fysiskt misshandel också.

Allt detta har jag som skitit i att ta tag i så allt har bara byggts på under åren, men då mitt senaste förhållande höll på att ta mig ännu längre ner på botten så kände jag att NÄ, nu får det fan vara nog, jag förtjänar fan inte skiten som jag har fått ta av omogna killar som behövde ta till elaka ord, trycka ner mig, kontrollera mig m.m.

Jag har inte kommit så långt med att bearbeta detta, men jag försöker iallafall och en dag så vill jag kunna må bra å vara lycklig, för det har jag inte varit på flera år, jag minns ärligt talat inte ens när jag mådde bra sist eller ens va lycklig för den delen heller.

Läkaren sjukskrivde mig i två månader till, så jag få ta en dag i taget och kämpa vidare.

Likes

Comments

Det var ett tag sedan jag skrev på en blogg nu, sist jag skrev på en blogg var nog 2013-2014 och det är ju som ett tag sedan men hade tänkt börja lite smått igen då jag behöver skriva av mig lite känner jag.

Det har hänt en hel del i mitt liv dom senaste åren, ärligt talat så har det inte direkt hänt något bra :/ Detta året är nog det jobbigaste året på väldigt länge, jag avslutade ett förhållande med en kille som var dålig för mig, han gjorde mitt liv bara ännu värre än vad det redan va. Men är glad att jag gjorde det beslutet :)

Min morfar dog i Januari efter en tids sjukdom, vi trodde han skulle få komma hem från sjukhuset, men han ramla bara ihop en natt och hans hjärta slutade slå. Första gången jag såg en människa död och det var min egen morfar...jag har inge minne alls av att han har varit frisk. Men han har de nog bra uppe i himlen och ser ner på oss.

Sen kom nästa bakslag, i Mars så somnade min älskade vän Smulan in, efter 14 år tillsammans och jag kan som fortfarande inte fatta att hon inte finns längre, min bästa vän, som funnits med sen jag var 9 år gammal, hade hon kunnat prata så hade hon varit mitt vittne till allt skit jag har varit med om. 

Jag saknar henne så sjukt mycket, saknar värmen, hennes galna spring runt omkring i lägenheten då jag just lagt mig för att försöka sova, henne snarkande, när hon stod å trampade på mig innan hon kunde lägga sig ner å somna...saknar hon så galet mycket, det gör så ont i mig att hon fick lida dom sista dagarna i sitt liv :( 

Jag hoppas hon också har det bra i katthimlen och att hon vakar över mig.

Likes

Comments