Redan April, månderna går så fort, snön har börjat smälta och snart lär det va grönt ute å ljust dygnet runt😂

Försöker ta en dag i taget, har haft en del jobbiga dagar nu senaste tiden, jobbet tar på mina krafter och alla känslor å tankar som far omkring i mitt huvud!

Har en jobbig grej som jag inte riktigt har beslutat mig för att göra än, jag tror det skulle vara bäst för mig just nu å göra det.

För då kanske jag skulle må bättre än vad jag gör över det just nu. Men jag vet inte, beslutet är svårt!

Men jobb i morgon, så bli ta sömn medicinen å försök sova några timmar så man orkar jobba! God natt😴

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Förra veckan så ringde chefen på jobbet som jag inte fick vara kvar på i februari, hon vill ha tillbaka mig, så på måndag börjar jag om å jobba☺

Det ska bli kul och skönt å komma hemifrån några timmar och faktiskt tjäna lite egna pengar!

Sen så har S på psykiatrin skickat en remiss till en arbetsterapeut, så det ska bli spännande och se vad vi kommer att komma fram till, just nu så känner jag iaf att jag inte kommer att orka arbeta på 100%, men få ta en bit i taget och se vad som händer.

Det har gått 3 veckor sen jag opererade bort halsmandlarna nu också, har inte läkt helt än men det är mycket bättre, har knappt ont längre så det är riktigt skönt, är glad över å slippa den skiten nu😋

Likes

Comments

Tänkte jag skulle ta å skriva lite nu när jag börjar känna mig lite bättre efter operationen som jag gjorde förra måndagen.

Måndag 6/3: Åkte jag sjukt tidigt till Umeå, åkte med 05.50 bussen å var framme strax innan 8 på morgonen, när jag kom dit så for jag upp på avdelningen jag skulle ligga på, fick ett rum med två andra kvinnor, en riktigt gammal som knappt kunde ta sig ur sängen å en kanske runt 40års åldern som skulle göra exakt samma operation som mig.

Fick iaf mina kläder jag skulle ha, vilket va för småa först så fick be om nya, det kändes inte så kul men bättre de än å ha försmå kläder, det blev ett par förstora trosor å ett tält till tröja typ men det funkade😛

Runt 9 så fick jag träffa en jätte trevlig sjuksköterska som gav mig dropp och läkarna som skulle göra operationen kom också å berättade lite hur det skulle gå till och sen vid 10.15 så kom sköterskan och en till som skulle köra ner mig till operationssalen.

Asså jag har nog aldrig i hela mitt liv varit så nervös, när dom körde in mig till operations salen så fick jag gå en liten bit in och lägga mig runt en massa kvinnor som höll på å fixa inför operationen, just innan jag somnade så var det en av dom som tyckte att min ros på handen var cool, dom berättade hela tiden vad dom höll på med och när dom skulle stoppa in sömnmedlet eller vad det nu än var, minns jag att jag kände en konstig känsla i kroppen, som att jag typ blev full och fick ett tryck mot bröstet...sen så blev det svart😂

När jag vaknade upp på uppvaknet så frös jag som fan å mådde sjukt illa, kollade runt och såg på en klocka att den då var runt 13, de tog inte länge heller förens jag behövde gå på toa, så fick göra det å sen så fick jag en piggelin i väntan på att få komma upp på avdelningen igen, vilket inte tog så lång tid.

Resten av den där dagen så mådde jag inte bra alls, kissnödig typ hela tiden, hade dropp i foten så den var jobbig å släppa med mig hela tiden till toan men fick iaf en massa glass, det var de bästa med allt men annars så sög det totalt å ligga där bland främmande människor å må sjukt dåligt!

Första natten var hemsk, hade så ont å kunde knappt sova pågrund av det såklart, eftersom att jag bor en bit bort från Umeå så fick jag stanna kvar där över en natt och åka hem på tisdagen.

Tisdag 7/3: Blev väckt runt 7 på morgon, fick smärtstillande och sen fick jag bara vänta på att få prata med läkaren om utskrivning, runt 9 så fick jag prata med hon, allt hade ju gott bra tyckte hon, så jag tog första bästa buss hem å den gick 10.05 så skyndade mig att klä mig å var framme runt 12.20, det första jag gjorde när jag kom till Skellefteå, det va att hämta ut mina mediciner sen for jag hem till fof en sväng, fick glass! Bussen hem skulle gå kl 14 så innan det så hann jag träffa en kompis☺

Asså hela förra veckan mådde jag så sjukt jävla dåligt, sovit dåligt, ätit dåligt för att jag har haft så ont! Är glad jag knarkat medicin för annars vet jag inte vars jag skulle ha tagit vägen, det är i dag som jag börjar känna att det går åt det bättre hållet, längtar verkligen till att slippa äta medicin å ha ont!

Nej, nu orkar jag verkligen inte skriva nått mer, klockan börjar bli mycket och ska ställa  alarmet på 10 för runt 11.30 så ska jag följa med min mormor och handla och få lite frisk luft, vilket jag knappt fått på flera dagar så det behövs verkligen😊

God natt och sov så gott ni som orkat läsa detta💜

Likes

Comments

Då satt man på bussen på väg hem från Norrlands universitetssjukhus i Umeå, fick träffa en sjuksköterska, underläkare och narkosläkare så nu har jag mer koll på hur det blir på måndag.

Det kommer bli så att jag far tidigt som fan själv från Skellefteå till Umeå och gör detta, men det kommer nog gå bra!

Visst jag är orolig över att sövas å det, men ska nog klara av detta också!

Hade iallafall med mig min mormor i dag och det kändes skönt, jag är helt slut nu så ska bli skönt å få komma hem och bara ta det lugnt☺

Likes

Comments

Dom senaste 3-4år så har jag gått upp ca 30kg pga mitt mående, innan jag träffade mitt ex J så vägade jag runt 78kg och då var jag någorlunda nöjd med mig själv men sen hände något, allt gick så fort å nu sitter jag här med 30kg mer.

Jag har skitit totalt i vad jag har tryckt i mig, dom senaste månaderna har jag ofta hetsätit en massa chips å godis för att sen springa på toan å kräkas upp det, så har mina dagar sett ut i några månader å det är knappt någon som vet om det i min omgivning, men jag behöver få ur mig det så därför skriver jag detta.

Jag har dock inte gjort det på någon vecka nu, jag fick som en liten uppväckning när jag va på ätstörningsenheten, där trodde dom att det har med min depression å göra å ja, så är det nog.

Jag mår inte bra i den här kroppen jag själv har ätit mig till, det här är inte jag, jag vill inte se ut såhär å jag vill inte skämmas över min kropp, men tyvärr så gör jag det.

Jag gömmer alltid min kropp i större kläder och jag vill knappt titta mig i spegeln utan kläder för mår illa när jag ser mig själv, det är sjuk jobbigt att skriva om det här men de är så mina tankar går, runt, runt omkring i min skalle.

Så nu har jag tagit ett beslut att jag SKA resterande av detta år sluta med chips och godis helt för jag mår inte bra av det å det är inte ens gott längre! Det kommer garanterat bli tufft å jobbigt, men jag är stark innerst inne så jag kommer klara detta.

Likes

Comments

Då har S på vuxenpsyk varit hit och ställt en massa jobbiga frågor, men det kändes ändå skönt å få berätta lite hur jag känner det å sådär, vi ska träffas igen den 17mars för å gå igenom det vi pratade om i dag och sen får vi se vad som händer, men jag tror faktiskt det kommer att bli nå bra av det här, hon var så förstående, vilket betyder sjukt mycket för mig.

Likes

Comments

Jag är så att en liten sak kan bli så mycket mer än vad det egentligen är, speciellt det här med min ekonomi, jag tror alltid det värsta men som tillslut ändå löser sig!

När jag fick posten i dag så släppte en tung lyft från mina axlar, kommer överleva den här månaden också👍

Sen så är det inte långt kvar till jag å mormor ska fara ner till Umeå, på torsdag först för å prata med läkare å ta prover å få veta vad som händer den 6mars, alltså nästa måndag, då lägger jag mig på operationsbordet, oron börjar sakta krypa sig fram, jag är fan livrädd för att jag ska bli sövd, tänk om jag inte vaknar upp igen? Tänk om dom råkar ta sönder nå så jag blöder ihjäl?😕

Men det kommer säkert gå bra, är ju en massa människor som har tagit bort halsmandlarna, så kommer nog överleva!

Likes

Comments

Snart så ska man gå till jobbet, sista dagen i dag å det känns sjukt tråkigt, får veta i dag också om jag kommer å få ha praktik eller vad det nu än blir på ett annat ställe!

Jag hoppas verkligen att det blir så, hade varit kul, men det få bli efter att jag har opererat å vilat upp mig!

Det är något jag ser fram emot men är ändå så sjukt jävla rädd, har aldrig blivit sövd eller opererat mig, ska ta bort mina halsmandlar som har bråkat med mig sen jag var liten!

Nä, nu måste jag klä mig å gå mot jobbet :) Hoppas ni får en bra dag och helg💜

Likes

Comments

Jag känner mig faktiskt nervös inför i morgon, ska prata med min handläggare på arbetsförmedlingen, vi ska göra en ny handlingsplan.

När man är på af så ska man väl vara 100% i något, men jag vet ärligt talat inte om jag klarar av det ännu, då jag är helt slut efter bara 2h på jobbet jag haft nu i ca 2månader å vilket jag troligen inte kommer att få jobba kvar på efter den här veckan, vilket känns tråkigt, mitt första riktiga jobb och som jag faktiskt trivs med, men det är nog med mat jag vill hålla på med på något vis🍲

Sen så har jag haft en stor oro över min ekonomi den här månaden, men när jag ringde försäkringskassan å frågade hur mycket jag skulle få därifrån så blev det en liten lättnad, jag ska lämna in till soc i morgon också så jag får nån slant därifrån med då inte pengarna från fk å lönen kommer å räcka till mina utgifter!

Nu så ska jag då ta å kolla nå youtube klipp å vänta på att mirtan ska börja värka så jag kan somna😴  God natt från mig!

Likes

Comments

Jag vet inte riktigt vad det är med mig just nu, är nära till tårar å känner mig så sjukt ensam å tomenergi!

Vill seriöst bara gå tillbaka till sängen å sova bort dagen, men vem ska då ge mellis till ungarna? Så måste ta mig dit...

Allt känns bara förjävligt just nu, hatar mig själv, att jag mår dåligt för vad? Jag vet inte,  så jobbigt att inte känna nån glädje i livet alls :/

Likes

Comments