Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan!
Äntligen fredag, så otroligt skönt. Den här veckan gick så himla långsamt, men nu är det äntligen helg ( eller nästan iaf då jag har lite lördagsdans i skolan i morgon ).
På fredagar börjar vi med hemkunskap på Högalid och efter det så har vi rast och "promenad till skolan" och då sprang jag och min kompis Thea in på H&M lite snabbt. Dom brukar typ ha "VIP-morgon" på fredagar för medlemmar och då är det massa rea och så får man frukost från Espressohouse, och det går ju alltid hem;) . Jag hittade en bikini som va på rejäl rea. Den skulle kostat 179kr (tror jag) men jag fick den för 24kr! Perfekt då jag faktiskt behövde en.

Resten av dagen flöt på som vanligt och efter skolan mötte jag upp min lillebror Love på söder och så gick vi till våran pappas jobb. Sedan så åkte vi hem till vår farbror och hans fru och träffade våra kusiner. Riktigt mysigt!
Efter det åkte jag, Love, farbror Johan och mina två kusiner Alva och Julia till Flottsbro och åkte lite skidor. Vi fick det i present av Johan och hans fru Johanna förra julen tror jag det var. Det var inte så jätte mycket folk i backen och ganska bra underlag för att vara en Stockholmsbacke, lite isigt i ena pisten och hoppbacken bara. Vi hade det supermysigt och skrattade mycket. Vi åkte ungefär två timmar så kom hem vid nio.

Godnatt<3

Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg! Jag kmr blogga om min vardag och annat intressant, så håll er uppdaterade puss hej!

Likes

Comments