Nu är det söndags ångest på G, nu vill jag ba ha lov så man kan tänka såhär ja vi är lediga en dag till och en dag till... skolan sätter ångest på mig! Läxor, prov, stress och väldigt långa dagar!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Så himla förlåt för jag inte har varit aktiv på väldigt väldigt länge å jag har ingen bort förklaring heller så jag ber ba hemskt mycket om ursäkt och tänker nu börja blogga mer i min vardag. <3

Likes

Comments

Det spelar fan ingen roll om du är kort eller lång eller smal du är fortfarande en Victoria secret modell <3

Likes

Comments

1 . Undvik att använda värmetänger så mycket du bara kan, det sliter så otroligt mycket på håret, måste du ändå använde det så var noga med att använda värmeskyddande produkter.

2. Undvik också hårfönar för det sliter också så försök låta det självtorka.

3. Toppa håret så ofta du kan så undviker du att få slitna hårtoppar som gör håret risigt och trist. Ny klippta och friska toppar gör håret starkare och snyggare!

4. Gör en inpackning minst en gång i veckan. Har du långt hår och/eller använder värmetänger så kan det vara bra att göra en extra i veckan. Någon gång ibland kan du låta inpackningen verka under en mössa eller plastpåse under natten för bättre effekt.

5. Avsluta varje hårtvätt med att skölja håret i iskallt vatten. Det gör håret extra glansigt

6. Borsta/kamma bara håret när det är torrt. Ett blött hår är mer än dubbelt så skört, så det bara ut det med fingarna eller en glestandad kam.

7. Föna alltid håret i dess växtriktning. Det ger en glasig och frissfri yta. Om du blåser i fel riktning så ställer sig hårets ytskikt upp och håret ser glanslöst ut.

8. Rengör dina borstar med jämna mellanrum, de blir snabbt fulla av fett, smuts, döda hudceller, rester av stylingprodukter och damm. Rengör med schampo, du kan även scrubba borsten med en nagelborste och dra lite papper mellan tänderna.

9. Öljästtabletter är en sorts tablett som innehåller mycket B-vitaminer. Dessa tabletter är jättebra för både hår, hud och naglar. Friggs öljästtabletter finns på ICA för runt 55 kronor (en bruk innehåller 400 tabletter).

10. Tvätta inte håret oftare än vart tredje dag, gärna mer sällan. Schampo sliter på håret och gör så att din hårbotten kan börja överproducera olja, vilket gör håret fett snabbt.

Likes

Comments

Likes

Comments

Receptet är jätte enkelt ha ba kaffe som är kalt en mat sked sirap mjölk is bitar och man får inte glömma det bästa ett snyggt sugrör!!. <3

Likes

Comments