Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det är första gången på flera år som jag inte spenderar denna dag ensam och utan pojkvän! Började dagen med att gå upp runt åtta, för att sedan ta bussen in till stan med Ella och Madde vid halvtio tiden. Vi shoppade i några timmar, fikade och sedan bar det iväg hemåt igen!

Sen nu ikväll har jag varit med Niklas, pojkvännen, och har haft det hur mysigt som helst. Allt som allt har dagen varit toppenbra och lätt den bästa alla<3dag jag någonsin upplevt! Tycker dagen varit jättemysig! Hur hade ni det?

Likes

Comments

Hej kära ni! Vet att jag i det senaste inlägget sa att jag skulle bli bättre på detta, och att uppdateringen skulle bli mer regelbunden igen. Egentligen vet jag inte riktigt vad som hände själv. Sen sist har skolan, kompisar, och främst pojkvännen stått i centrum. Jag har haft relativt mycket i skolan och helt ärligt inte haft så mycket lust eller ork till att blogga. Kan ännu en gång inte lova att det blir bättre nu heller, för det vet jag inte!

Idag är det iallafall lördag, och igår firade jag in lovet tillsammans med min bror och hans kompisar. Nu är jag ledig en vecka framöver och det ska verkligen bli hur skönt som helst. Men, mer om helgen! Ikväll kommer the boyfriend hit och ska sova här! mysigt! Sen får vi se vad vi hittar på imorgon.

KRAM PÅ ER ALLIHOP, OCH TA HAND OM ER!


Likes

Comments

Ett försök till, ett mer helhjärtat denna gången!

Likes

Comments

​Hej på er allesammans! Nu var det ett tag sedan som ni senast hörde från mig. Kan inte säga att saker och ting blivit speciellt mycket bättre, men har mer ork nu än förut, vilket känns skönt. Känner mig mer eller mindre som mig själv igen, bara lite deppig och tyngd i perioder, men så är det nog för alla! Har mestadels försökt ta hand om mig själv under den här tiden, andas lite, ta det lugnt. Jag har bland annat fyllt sexton, småbörjat med att söka in till gymnasiet, spenderat ett par dagar i skolan och haft massvis med både hipp och dipps.

Jag vill försöka komma igång med bloggen igen, iallafall ge det en chans. Men tänker ge det en mjukstart och börja långsamt! Så från och med imorgon påbörjar jag min ansträngning. 

Hoppas iallafall alla ni mår toppenbra och tar hand om er nu i kylan! 

Likes

Comments

Hej på er! Som ni märker har jag ännu en gång gjort upptäckten att bloggen inte uppdaterar sig själv, chockerande verkligen! Under en period nu har jag mått lite sisådär, varit under ytan. Jag har haft diverse saker som jag behövt ta tag i, mer eller mindre fått mitt hjärta krossat, igen, och samtidigt försökt ta vara på lovet och hitta på så mycket som möjligt. Det är helt enkelt väldigt mycket just nu.

Jag kan inte riktigt hålla koll på allt, typ som att bloggen behöver uppdateras eller att jag blivit tillbedd att göra en viss sak en viss dag. Och tills jag tycker jag är uppe på fötterna igen och inte har ångest högt upp över öronen, behöver det ske en ändring i min prioritering. Jag vet på ett ungefär hur det känns att gå in i väggen totalt, och ännu en gång känns det farligt nära. Och just därför har jag valt att lägga allt, eller det mesta, åt sidan för tillfället.

Jag känner att jag bara mår sämre av att ha en massa måsten, så därför väljer jag att sätta ner foten och säga till mig själv, att nu är det nog. Jag är inte riktigt mig själv just nu, och det finns massa anledningar till det, och därför drar jag mig tillbaka ett tag tills jag känner mig som mig igen. Prio1 är ju självklart att jag mår bra! Hoppas ni välkomnar mig med öppna armar när jag bestämmer mig för att pausen är över.

PUSS&KRAM

Likes

Comments

Kvällen spenderas med att förbereda inför morgondagen. Jag är så exalterad! 

Likes

Comments

Go'kväll allesammans! Dagen blev lite annorlunda än vad jag tänkt mig. Jag berättade ju imorse att vi skulle till Gislaved på morgonen och sedan var planen att jag bara skulle va med Madde och ta det lugnt. Men eftersom inte Emmy eller Ella hittade det dom letade efter i Gislaved åkte vi därifrån vid tolv, åt en snabblunch hemma vilket involverade rostmackor (lyx) och sedan bar det iväg till Borås istället! Ungefär en och en halv timme efter vi kommit dit var vi klara och det bar iväg hemåt igen. Effektiva eller va?

Jag köpte lite underkläder, men mer än så blev det inte köpt. Hade planen att köpa ett läppstift från nyx, men det fanns inte där vi kollade, så jag kom hem tomhänt, typ. Men nu ska jag och Madde spela sims och äta något! PUSS&KRAM

Likes

Comments

​Godmorgon! Är uppe ovanligt tidigt idag. Jag ska nämligen till Gislaved med Ella, Madde och Ellas storasyster. Vi ska till bland annat dollarstore och rusta för att köpa billiga saker till nyår, haha. Och de ville åka så tidigt som möjligt, så därför fick jag ställa klockan på åtta idag. De ska hämta mig här runt 09:40 och sedan ska vi bära iväg! Ska sminka mig nu och ta av mig min mjukisdress. Hör av mig ikväll igen. PUSS&KRAM

Likes

Comments

Heej på er finisar!

Idag har jag varit i göteborg tillsammans med min mamma, hennes väninna, och mina två bästavänner. Det blev en hel del saker köpt och jag kom hem med mycket mindre pengar på kortet än när jag åkt. Köpte bland annat lite nytt smink och en sammets keps i vinrött. Vi inhandlade även lite dekorationer till nyår, såsom ballonger formade som 2017. Dagen var otroligt mysig! Dessvärre var det betydligt fler än vi som hade lust att shoppa, nordstan var helt knökad! Så framåt eftermiddagen fick vi tjejer nog och tog spårvagnen till backaplan där det var lugnt och skönt.

Somnade i bilen påvägen hem och slocknade nästan direkt när vi kommit hem. Packade inte ens upp det jag köpt. Vaknade nyss faktiskt, och planerar att bara tvätta bort sminket och borsta tänderna innan jag ska försöka sova igen.

Ska försöka lägga upp ett inlägg på det jag köpte imorgon! PUSS&KRAM

Likes

Comments