Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag är det tisdag och jag har officiellt sex dagar av ledighet kvar. Nästa vecka börjar jag nämligen jobba och ska göra det tre veckor framöver, tills skolan återigen börjar. Just därför ska jag försöka ta vara på denna vecka på bästa sätt, varva den med slapp och med saker att hitta på!

Igår eftermiddag runt fyra kom vi hem från Uddevalla där vi spenderat veckan och jag och Niklas började genast göra oss iordning. Som ni kanske förstod på mitt tidigare inlägg så firade jag och Niklas igår sex månader tillsammans. Vi var inne i stan nån timme och åt på ponchos. Mycket mysigt trots att väntetiden var otroligt seg och nästan outhärdlig.

Men, idag ska jag mer eller mindre bara chilla. Niklas åkte hem för drygt en timme sedan och eftersom jag har en ordentlig mensvärk, ska jag bara slappa idag. Ska försöka skriva litegrann men mestadels ägna min tid åt film och serie. Ska bli skönt med en slappdag hemma! Hemma!

puss&kram

Likes

Comments

Tjugofjärde juli.

Idag är det exakt sex månader sedan du blev min. Sedan jag gav upp min stolthet och erkände det. Erkände att jag var minst lika förälskad i dig som du var i mig.

Jag kommer ihåg den dagen så tydligt. Jag var sjuk och trots att jag bara varit ifrån skolan i två ynka dagar, saknade jag dig mer än jag saknat någon på flera år. Jag låg i soffan, funderade, velade, vacklade i flera timmar, innan jag till slut skickade iväg det där smset som ändrade allt. "Jag vet vad jag vill"

Jag kommer ihåg hur mina händer skakade och hur mitt hjärta bultade. Men, Jag kommer även ihåg hur glad och lättad jag blev, när ditt sms trillade in. Bara av att veta att även du satt och stirrade på din skärmen med ett leende på läpparna, drygt två kilometer bort, fick mig att känna mig trygg i den situation som jag nyss känt mig så obekväm i.

Jag kan inte beskriva med ord hur tacksam jag är att du är en del av mitt liv, en del av mig. Och jag vet inte heller hur ord någonsin ska kunna räcka till för att tacka dig tillräckligt. Du har varit min stöttpelare i flera månader nu. Plockat upp mig när jag fallit. Fått mig att skratta när jag egentligen velat gråta. Hållit om mig när rädslan krupit in. Peppat och pushat mig. Stoppat mig i raseriutbrott och hållit mig tillbaka från att bryta ihop totalt. Låtit mig kolla på mina dåliga serier och om och om igen försäkrat mig om att jag är bra som jag är, att jag duger. Och framfört allt, gjort mig till en bättre person. Fått mig att sakta men säkert inse att jag kan förlita mig på någon annan än mig själv.

Men, en sak kan jag erkänna. De har sex månaderna har inte alltid varit en dans på rosor. Det har varit tufft och komplicerat. Men en annan sak som jag vet mycket väl, är att det har varit värt det. Trots bråk och trots tuffa stunder vet jag att hur mycket du älskar mig, och jag vet även att så mycket som jag älskar dig, har jag aldrig älskat någon tidigare.

Jag hade aldrig trott att jag skulle få äran att säga att min pojkvän och min bästavän är samma person. Och jag hade heller aldrig förväntat mig att jag skulle vara såhär lycklig som jag är idag. Allt tack vare dig. Men du är inte bara en pojkvän för mig. Du är min mänskliga dagbok, min alldeles egna teddybjörn, min lifecoach och terapeut, min äta-upp-mat-hjälp, och framförallt - min person.

Och jag vet att jag är rörig och att jag är komplicerad att förstå sig på. Att jag har ett temperament som ibland får än att tvivla, och att jag ibland ger ifrån mig signaler som få kan förstå. Men du förstår mig. Du förstår när jag är sur fastän jag säger motsatsen och du vet precis när gränsen till tårar är nära. Och du vet precis vad du ska säga för att få mig att må bättre. Du anstränger dig, och jag vet att du vill känna mig. Insidan och ut. Och att du kommer älska mig trots allt det jag själv anser som negativt.

Men något jag alltid sagt till mig själv. Under sex månaders tid. Är att du förtjänar bättre. Förtjänar någon som inte hoppar fram och tillbaka, som aldrig riktigt vet vad hon vill eller vad som är bäst för henne. Men jag har insett, att jag vill inte att du ska ha någon annan. Trots mina omständigheter och imperfektioner, vill jag att du ska vilja ha mig. Och det vill du. Och jag tror aldrig jag varit så nöjd och glad över något, som jag är över faktumet att du vill ha mig minst lika mycket som jag vill ha dig.

Jag som den mes jag är, vill knappt vara utan dig en dag. Men du har fått mig att inse att det är värt att vänta. För du finns alltid kvar där när jag kommer tillbaka och det hoppas jag att du gör länge, länge till.

Det finns så mycket bra i dig. Så mycket som jag tycker om. Till exempel, älskar jag hur du hummar i mitt öra på morgonen eller hur du drar mig närmre under natten när du fryser. Eller sättet du kollar på mig och att du vet precis vad du ska säger eller göra för att få mig att skratta. Jag älskar hur du borrar ner näsan i mitt hår när vi kramas eller lyfter upp mig bara för att retas. Jag älskar smsen du skickar till mig varje morgon, påminner mig om att du tänker på mig och kommer fortsätta göra det framöver. Jag älskar hur dina armar lirkas runt min midja när jag står med ryggen vänd emot dig, upptagen med annat. Jag älskar DIG.

Det finns så, så, så mycket jag tycker om hos dig. Så mycket gott och så mycket fint. Och jag är ändlöst tacksam för dig och faktumet att du är min.

Glad sex månaders dag sötnos


Likes

Comments

Nu var det ett tag sedan jag skrev och anledningen till varför jag varit inaktiv här på bloggen är för att jag tillsammans med Niklas och min familj är uppe i Uddevalla trakten. Vi bor i en nära familjs hus, medan de är ute och seglar hela sommaren.

Hittills har det varit otroligt bra väder. Förutom igår då, för då regnade det litegrann och vi spenderade dagen inomhus med film och godis.

Vi kom hit i måndags eftermiddag, efter att vi stannat på vägen och handlat lite på Göteborgs kex och även ätit på donken. Sedan i tisdags var det jättebra väder och vi började dagen med att shoppa på torp köpcentrum. Därefter solade och badade vi.

Resten av dagarna har varit snarlika de första och vi har haft en hel del gäster. Men nu har de åkt och syskonen har kommit istället.

Vi ska grilla och sedan gå ner och ta ett kvällsdopp allesammans. Så mysigt att bara vara här! Men fruktar lite att börja jobba nästa vecka ..

Hoppas ni har det bra! puss&kram

Likes

Comments

Precis som jag sa i mitt förra inlägg var planen för dagen att bara ta det lugnt och det är precis det jag gjort sedan Niklas åkte. Jag har små förberett min packning inför nästa vecka och tvättat en hel del av mina kläder. Men utöver det har jag inte gjort så jättemycket. Jag lagade tortellini till lunch och har kollat på love island i ungefär en timme nu.

Verkligen så skönt att bara få andas ut och få ta tag i saker som jag länge lagt åt sidan!


Likes

Comments

Hej på er! Nu var det ett par dagar sedan jag sist skrev här på bloggen. Egentligen finns det ingen vidare anledning eller ursäkt till det, utan det har helt enkelt bara blivit så.

Har iallafall haft ett par mysiga dagar! Efter skara sov jag och Niklas över ett par dagar, sen i tisdags tältade vi med ett par vänner. Vi hade femkamp (jag vann!! haha) grillade och bara mös. Sedan sov jag hos honom en dag till och därefter åkte vi hem till mig för att återigen umgås med vänner.

Gårdagen spenderades med att bära med en massa glass & glasstillbehör hem till Ella ganska sent på kvällen. Sedan följde Ellas syster med oss först till Eve & sedan till Emil. Jag och Niklas kom hem runt halv två på natten och slocknade direkt.

Idag har jag bara chillat och ska ikväll träffa mina tjejkompisar. Ska bli skönt att bara ta det lite lugnt!

puss&kram

Likes

Comments

Hej på er!

Idag har jag haft en väldigt bra dag faktiskt! Dagen har tillbringats på skara sommarland med fyra av mina närmsta vänner & min pojkvän. Trots att det blev ganska kallt när det blåste på en när man redan var kall av vattnet, har vi haft det väldigt roligt tillsammans.

Vi lämnade huset klockan tio imorse och direkt efter frukost bar det av emot skara. Resan tog väl drygt en och en halv timme.

När vi anlände i parken började vi med att gå igenom alla attraktioner i tivolit och efter att vi grillat hamburgare till lunch, bytte vi om till badkläder. Vattenparken var lätt det roligaste!

Är helt slut i kroppen nu och det ska bli hur skönt som helst att få komma hem och krypa ner i sängen. Jag är fortfarande lite kylig faktiskt.

Men nu ska vi stanna & äta!

puss&kram

Likes

Comments