Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag skulle egentligen börjat praoa igår, men har haft fyrtio graders feber hela helgen och varit sängliggandes. Jag är fortfarande inte frisk, vilket är jättetråkigt. Jag har sett fram emot min praotid jättemycket de senaste veckorna, och självklart, när den väl kommer ska jag bli sjuk. Hoppas på att kunna gå imorgon, men vet inte riktigt hur det blir, eftersom jag haft trettioåtta i feber hela dagen och nyst och hostat om vartannat. 

Tror inte jag nämnt min prao någonting här på bloggen faktiskt. Jag ska praoa på ett dagis i två veckor, ena veckan på en avdelning för 3-4åringar och andra för de äldsta barnen. Har alltid tyckt att det är jätteroligt att umgås med barn och sitta barnvakt, så tyckte detta passade mig som handsken. Däremot tråkigt att jag missat två dagar nu, men är glad att jag har åtta dagar kvar! 

Har hittills bara kollat massa youtube, legat i sängen och försökt ta hand om mig själv. Har knappt rört mig ur mitt rum eller lämnat N's hoodie, haha. Men ikväll ska jag dra ut på en promenad! Eller iallafall försöka.

Håll tummarna för att jag ska kunna gå imorgon! PUSS&KRAM


  • 6 readers

Likes

Comments

Hej! Jag är precis hemkommen från ytterligare en skoldag, denna lite annorlunda gentemot hur dagarna brukar se ut. Idag har jag och resten av nio orange, hållit i en friluftsdag för sjuorna som precis börjat i vår korridor. Detta är något som niorna på vår skola gör varje år för sjuorna, både för att visa och föra vidare vår kunskap inom friluftsliv, men även för att föra samman eleverna i de olika årskurserna lite extra. Det har faktiskt varit riktigt trevligt att få prata med sjuorna och driva en station för dom, för förut har man mer eller mindre bara sett deras ansikten i korridoren.

Jag och mina tjejkompisar höll i en station där man lärde sig sätta ihop ett stormkök och besvara frågor om allemansrätten. Det hela var en tävling som avslutades med varmchoklad och godis! Hur mysigt som helst.

Men trots att vi haft det trevligt har jag frusit en hel del idag. Framåt den sista timmen hade jag på mig min egen långärmade tröja, N's hoodie, min jacka, leas jacka, samt halsduk, vantar och mössa, men frös ändå! Jag försökte röra på mig så mycket som möjligt under dagen och såg säkerligen alldeles galen ut när jag studsade runt och försökte hålla värmen haha. Men ska ju inte ljuga och utesluta att vi la oss ner på vår filt och sov en stund under lunchen. 

Nu är Felicia, Madde & Lea hemma hos mig och vi ligger allihop i min säng och försöker återfinna värmen. Så jag ska lägga ifrån min mobilen och avrunda det här inlägget. PUSS&KRAM


Likes

Comments

Det här inlägget kommer inte bli speciellt långt, eftersom jag just nu sitter och väntar på att resten ska gå ur spelet ,och nu är det bara D & N kvar. Vi har spelat kort i ungefär fyrtio minuter jag, Madde och killarna, och jag är faktiskt förvånad över hur dåliga killarna är på detta, haha. De påstår att kort inte är deras grej, men har ändå gått med på att underhålla mig under håltimmen, vilket jag tycker är gulligt av dom.

Vi åt nyss kebab med tortillabröd, vilket var så(åååååå) gott. Godaste lunchen i skolan på väldigt länge faktiskt.

Hur som helst, nu ska jag lägga ner mobilen och påbörja en ny omgång, innan D rycker mobilen ur handen på mig. Vi hörs snart igen hörni! PUSS&KRAMLikes

Comments

​Idag har jag och min klass varit i Borås, och gått på först konstmuseet, och sedan textilmuseet. Däremellan fick vi två timmar att göra precis vad vi ville, så jag, Madde, Lea och Emmelie lunchade på thaisilk. Och sedan efteråt medan en av oss gick på en fikadejt, shoppade vi andra litegrann. Jag gick tillbaka till museet tvåhundra kronor fattigare, men rikare på underkläder! 

Dagen har hur som helst varit bra. Lite småtråkigt på konstmuseet då det inte riktigt är min grej, men bortsett från det, har vi haft det mysigt i stan. 

Just nu sitter jag på bussen påväg hem. N halvsover på min axel och jag varvar att lyssna på podd och musik. Vi båda är helt slut, det tror jag dock de flesta är, trots att många är väldigt högljudda och stojar. Vi beräknas iallafall vara hemma om ungefär en halvtimme och då har jag lovat att jag ska vänta i skolan på att E's utvecklingssamtal börjar. Han ville nämligen inte vara ensam, så jag erbjöd mig att stanna iallafall en stund. Sen ska Eve hämta mig på moppen och vi ska dra hem till mig och mysa! 

Vi hörs! PUSS&KRAMLikes

Comments

Egentligen har hela min vecka varit ganska tuff, både skolmässigt och med mitt mående. Jag har varit väldigt nere i några dagar och känner mig fortfarande inte helt normal - vilket är glad och positiv. Har egentligen bara velat ligga i sängen hela dagarna och inte göra något alls. Har bara känt mig trött. 

Men trots svårigheter, så väljer jag att blicka framåt och försöka ändra banan mot mer positivitet. Jag vill helst bara glömma allt som hänt och gå vidare, och även fast det är svårt just nu, vill jag verkligen försöka. Är trött på att vara nedstämd och negativt, vilket är så olikt mig. Om jag kunnat spola tillbaka i tiden hade jag gjort det., men nu är det så att jag inte kan det, tyvärr. 

Har även ganska mycket i skolan och börjar redan bli relativt skoltrött. Vi har haft ungefär sju prov totalt de senaste två veckorna, men även en hel rad med glosor, läxor och inlämningar, samt redovisningar och tal. Kan nog inte bli mer sugen på höstlov än vad jag redan är. Men innan jag kan ta ledigt, måste jag först bocka av två veckor med prao och en till skolvecka. Och det kommer jag klara, det vet jag! 

Jag hoppas ni har det bra! PUSS&KRAMLikes

Comments

Hej! Idag är det söndag, och jag ska enbart ta det lugnt, men även plugga litegrann. Har spanska komplettering på måndag och ett engelska prov på torsdag, så måste lägga lite tid och energi på det. Annars har jag inte jättemycket den veckan. 

Denna veckan har jag haft väldigt mycket prov, läxor och inlämningar. Jag har pluggat nästintill varje dag och då väldigt mycket. Men har även lyckats umgås med Madde fyra dagar i raken och träffat n & d.

I fredags sov några kompisar här och det var hur mysigt som helst. Vi har inte kunnat träffats på ett tag och därför var det jättekul att göra det nu. Och sedan igår var jag med Ella och Eve, och sov hos Ella efteråt.

Men idag ska jag iallafall in till stan med tjejerna och shoppa lite vinter/höstkläder. Ska även det bli jättemysigt. Bussen går om en halvtimme så nu ska jag fixa mig och sedan pallra mig iväg. 

Vi hörs sen! PUSS&KRAM

Likes

Comments

​Jag har insett att jag väldigt ofta, alldeles för ofta, sätter mig själv och mina behov sist och efter alla andras. Hur jag än mår, eller hur mycket jag än gråter eller har ont, så går andras problem och mående först. Det är en sak som jag alltid tyckt om med mig själv - mitt behov att sätta andra först. Men ett tag nu har jag insett att jag gör vad som helst för andras skull, men aldrig riktigt för min egen. Jag gör saker för andra som får mig själv att må, rent utsagt, skit. Och egentligen vet jag inte hur bra det är i det långa loppet.

Lita på mig - jag älskar att ta hand om andra och sätta dom först, speciellt mina närmsta vänner. Men ibland tror jag man måste vara lite egoistisk och tänka på sitt eget bästa, och det är jag väldigt dåligt på och har varit det mycket, speciellt denna veckan. Jag måste helt enkelt bli snällare mot mig själv.

Därför är idag en dag då jag ska ta hand om mig själv och min kropp. Ta ett bad, göra ansiktsmask, måla naglarna, läsa lite kanske. Omsluta mig med saker som gör mig lycklig och får mig att må bra. Stänga ute omvärlden och bara andas ett tag. Och det ska bli otroligt skönt. 

PUSS&KRAM


Likes

Comments