Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Haha, enda bilderna jag hade i min mobil just nu var på kissen, förlåt. Har inte orkat ladda kameran, därför det är drygt med bilder. Men, men Pablo är ganska så söt så det duger väl så länge.

Iallafall, jag har varit hemma halva dagen idag med. Gick bara på min mattelektion imorse för att få ett prov överstökat och gick hem sen igen. Så var i skolan drygt fyrtio minuter, mellan tio och tjugo i elva, så jäkla ovärt. Men på min skola är det en dum policy att om man missar prov så finns det ingen chans för ett nytt tillfälle, suck. Jag proppade i min alvedon och gick iallafall. Gick sådär. Matte är inte min starka sida.

Febern är nästan borta och jag känner mig aningen piggare. Så planen är att gå till skolan imorgon och försöka få kroppen att komma igång igen. Kan ju knappt gå i en trappa utan att jag blir svimfärdig, haha!

puss&kram


Likes

Comments

Hej. Idag har jag varit hemma från skolan. Jag har haft feber och en otrolig förkylning har blossat upp inom mig, igen. Tycks aldrig riktigt bli frisk, utan det går i dalar, upp och ner. Men känner mig i nuläget helt okej. Har lindrat halsont med glass och hunnit med både plugg och film. Imorgon blir det iallafall skola igen, då jag har matteprov och absolut inte vill missa det. Sen får vi se om jag stannar hela dagen och försöker stå emot. 

Niklas är också sjuk, och även ett flertal av mina vänner vilket är tråkigt. Men då har man åtminstone sällskap över telefonen och någon som förstår. 

Hoppas ni mår bra och tar hand om er. puss&kram 

Likes

Comments

Hej allesammans! Idag är det torsdag och det innebär att det snart är helg igen! Förstår verkligen inte hur det kommer sig att veckorna går så fort som de faktiskt gör, hinner ju knappt reagera innan det är helg på nytt. Men klagar ju inte precis, haha! Helg är den stund jag verkligen kan varva ner och lägga skolan åt sidan. Har lärt mig att få läxorna gjort på skoldagar så jag slipper ägna helgerna åt det. Jätteskönt!

Dagen idag har varit bra, om man bortser från att jag & f ägnade sista timmen åt att bli provocerade av feministiska skildringar och åsikter. Tyckte bara några uttryckte sig ytterst dumt kring det och det var något varken jag eller f uppskattade. Suck. Feministfitta är ju tydligen det jag är, men ser inget fel i att bli kallad feminist? sen fitta kanske är en annan grej..

Annars har vi haft ganska mycket dötid och hål idag att ta oss igenom. Så har hunnit med att kolla på både min favorit film (arlo<3) och senaste avsnittet av ph som jag lyckades somna ifrån.

Hoppas ni har det toppen!

Likes

Comments

Likes

Comments

Det är nu exakt tjugotre dagar sedan jag slungades in i gymnasievärlden och tillbaka till skolan. Äntligen har rutiner börjat byggas och det har blivit mindre jobbigt att sitta på lektioner och ägna timmar åt att lyssna. Lektionerna rullar på. Jag har redan haft ett prov, och har två uppkommande på radarn att se fram emot. Allting har blivit mer vant och lättare att genomföra. Jag är längre inte nervös för att gå till skolan eller orolig att jag inte ska ha någon att vara med. Allt fungerar så bra.

Hål spenderas med att umgås, fika, skratta, plugga. Och lektioner spenderas med att larva sig, kolla på karlsson på taket och lyssna på disney musik. Kul är det. Nya vänner har införskaffats och en bredare krets har vidgats. Men trots det, har jag blandade känslor kring hela gymnasiegrejen.

Vänner jag haft i tre år, vänner jag spenderat hela min högstadietid tillsammans med, har jag idag ingen som helst kontakt med. Och det känns så sorgligt. Jag försöker bita ihop. Ägna tid åt nya vänner, ta upp nu tomma platser och vänja mig vid att berätta nyheter för någon helt annan än den jag vant mig vid. Men jag saknar det. Jag saknar mina gamla vänner, trots att mina nya är guld och personer jag uppskattar så mycket. Men detta är något jag har så svårt att vänja mig vid och troligtvis kommer ta väldigt lång tid innan jag väl gör.

Lite på känn hade jag att vissa vänner skulle slungas bort ifrån mig och att kontakt skulle förloras. Men inte hade jag trott att det skulle bli några av mina allra bästavänner. Jag förstår det fortfarande inte. Hur kunde detta hända? Hur kunde vi gå ifrån att vara närmst av de närmsta, till att inte ha någon kontakt alls? Jag vet inte.

Skolan känns okej, klassen känns bra, men det gör ont att jag förlorat så många som jag faktiskt gjort. Suck. Jag hoppas att jag vänjer mig snart, eller att det vänder..


Likes

Comments

Adidas stan smith - footway

Rödsvart t-shirt - cheap monday - 299

Blågul tisha - VANS - 299

Sweatshirt - Ginatricot - 299

Vans old skool - 799

2 st Nike t-shirtar - 179 st

3 st par calvin kleins, svarta, gråa, vita - 179 st

Likes

Comments

För drygt två veckor sedan återvände jag till verkligheten och skolan. Jag påbörjade mitt första år på gymnasiet (!!) och har sedan dess varit mer eller mindre upptagen varje dag. Däremot kan jag gladeligen säga att jag njuter av varje dag och trivs väldigt bra i min klass och på skolan! Allt är så nytt. så spännande! Har inte riktigt fattat ännu att jag faktiskt lämnat samma skola som jag gått på hela mitt liv och steppat över på nyare mark.

Har inte fått så värst mycket läxor, bara ett antal mattesidor att göra varje vecka och lite små uppgifter på lektionstid samt glosor. Men kul har det varit ändå!

Nu är det helg och jag ska njuta! woo!

Likes

Comments