Varför lurars jag gång på gång att någon bryr sig. Ingen fucking bryr sig.

Men det värsta är inte att dem inte bryr sig. Det värsta är att jag luras med hela jävla tiden. Ingen kommer någonsin bry sig om mig på sättet jag gör om alla omkring mig. Lyckades kära ner mig igen. Ett tips. Bli inte kär. Det äter upp dig inifrån och ut. Jaja. Är van.

Jag tänker lite på världen som en ketchup fabrik. Vissa har tur och hamnar i bra umgänge medans andra är helt fel.

Jag är aldrig tillräcklig. Antingen för mycket eller för lite. Jag är inte okej någonstans.


Det ekar tomt på bloggen men det måste det får göra lite då och då för att inspon ska komma. Jag har varit i skolan idag!!! Första dagen på länge. från tio till tolv. Heja mig!


ha en så jävla bra tidspunkt på dygnet så hörs vi. Hejdå <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Guess who's back? back again?

tjena tjena. Så idag har in lillebror satt upp studsmattan vilket är ett klart sommar/vår tecken. Även fast den bittra snön ligger kvar så var det ganska varmt idag. Eller tja det var inte lika kallt som vanligt. Och som pricken över i'et så kommer alla små kusiner under 9 år och hoppar på den där lilla studsmattan. Och våran lilla kattunge har lekt med sin storebror. Dem två har varit nere under vårat hus, under köket. Helt plötsligt hörs ett MJAAAUUU och jag kollar skafferiet och alla skåpen men tydligen var lillkillen ute. Jaja.

Hur har ni haft det idag? Jag har tagit lugnt nu på förmiddagen och sen vid fyra drar familjen och några kusiner till gympasalen för lite fotboll och sånt här. Mysigt. Mysigt.

Och sen då nu klockan 21:05 ligger jag i kökssoffan med musik i öronen, nämligen Veronica Maggio's nya låt. FYFAN VA BRA. Önskar er en underbar helg!<3

/elvira<3

Likes

Comments

Inspo

Vad har Tarzan, Nicki Minaj's låt anaconda och djungelvrål gemensamt?

Det ska vi klargöra. Tarzan är en sorglig aptalande, utan hår på kroppen what so ever. Men inte nog med det! Han svingar sig runt i lianer hela dagarna och sjunger och leker med sina vänner.

Vart ska vi börja? Jo vi börjar från början. Han bor ensam med en massa djur i en djungel med ett litet brunt tygstycke runt röven. Sjukt muskulös och helt utan hår på kroppen (förutom på huvudet då).

Hur kan han inte ha kroppshår? Han svingar sig i lianer, hoppar från klippor och tar en paus med en helkroppsrakning. Och inte heller får man se honom raka sig i filmen. Han har fullt upp hela dagarna och även fast dagarna går så är han fortfarande sidenlen.

Tror fan att Tarzan använder mer kroppsolja än Kim K när hon tog den där bilden när hon har ett champanjglas på sin rumpa och serverar lite champanj sådär oskyldigt som bara hon kan.

Ekologisk djungelvrål?!

Tarzan har såklart ekologiskt djungelvrål för det var han som skapade djungelvrål. Lianer med lite (läs mycket) färgämnen, apkiss och lite djungelvrål. Han stod väl i flera timmar och vrålade på lianerna.

Och där står den där apkopisen vi kallar henne, Gunilla Persson. Och där står Gunilla Persson bredvid twerkar med elefanten (som jag kallar Benny) och samtidigt sjunger "MY ANACONDA DON'T WANT UNLESS YOU WANT SOME UHHH".

Och Janes pappa försöker sig på apornas magnifika twerk. Och Jane själv hon är fast snurrad runt ett träd med djungelvrål.Vackert!


Hare bra/Elvira

Likes

Comments