Elvira Sjöström

Hej, vet att det har ekat tomt här men hade en del innan flytten. I söndags hade vi födelsedags lunch och sen for jag till flyget! Igår hade vi upprop och därefter var vi med nolle-gruppen fram till åtta tiden igår. Idag drar våra kurser igång och sen ska vi träffas i nolla-grupperna igen!


Innan jag flyttade hade ledargruppen återträff, vi flöt längst Lögdeälven!

Sen på fredagen tog jag körkortet!! På kvällen blev det avskedsfest för mig och Olivia + 20 års fest för mig!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår vid nio åkte jag, Jonna och Olivia mot Åsele. Jonna släppte av oss och for sen vidare till Vilhelmina. Jag och Oliva gick hem till Tea, hon är moster åt Kent. Hon blev hur glad som helst när vi kom på besök och hade så mycket att berätta. Jag och Olivia hade med oss bullar, så det blev kaffe och bullar. Sen tog vi en promenad till blomboden och därefter gick vi till mormors grav.

Vi planterade nya blommor, tvättade av alla statyer och tog bort ogräset. Men Tea tycker att det stora gräset var så fint så det fick vara kvar

När vi var klara på graven ville Tea bjuda oss på pizza. Så vi gick till en resturang på torget åt och satt där en stund innan vi gick hem till Tea igen!

När vi åkte från Tea gick vi till huset som mormor och kent bodde i förut. När Jonna hade packat ihop alla sina saker i Vilhelmina kom hon även till huset och sen åkte vi hemåt igen!

Så konstigt och sorgligt att gå runt där men det var även något som verkligen behövdes! Tack Olivia för stödet under dagen och för att du följde med och Jonna tack för att du skjutsade oss!

Likes

Comments

I torsdag for jag och Olivia in till Umeå och åt en tre rätters!

Vi började kvällen med bubbel och vitlöksbröd!

Därefter blev det varmrätt

Sen gick vi vidare till båten för en drink

Sen drog vi vidare till Allstar, vi beställde in en kanna och efterrätt!

Kvällen tog inte slut där, utan vi drog till bishops arms och tog oss en cider, vid tolv tiden for vi hem igen! En perfekt kväll enligt min mening, kommer verkligen sakna denna pingla då jag flyttar!

Likes

Comments

Vi kom fram vid tre tiden på lördagen, checkade in och gick upp på rummet en stund innan det blev spa dax!

Vi hade bokat tjejweekend så vi möttes av denna korg på rummet! Så innan vi vi gick på spaet tog vi varsitt glas bubbel.

Efter spaet gick vi upp på rummet och fixade oss inför kvällen. Vid halv åtta gick vi ner på restaurangen och åt trerätters!

Det var en toppen helg och den behövdes verkligen efter den vecka jag hade! Sen toppen över i:et så spenderades den med värdens bästa syster!

Likes

Comments

Hej, är inne på min sista arbetsvecka nu! I måndags hade jag öppning så slutade två och åkte då in till stan med Olivia för att handla in för våran avskedsfest/ 20 års fest!

Medans vi var på stan och handlade lite små grejer på stan så beslöt vi oss att äta på Allstar innan vi åkte till rusta för att handla resten av sakerna!

Igår efter jobbet blev det middag hos mamma och pappa! Därefter fortsatte jag med mitt packande innan jag gick och la mig. Förutom att jobbat i veckan har jag även haft körlektion på morgonen innan jobbet både i går och idag. Ikväll ska jag till Umeå och sova hos Matilda. Vilket blir kul då det var ett tag sen jag såg henne! Förutom att träffa henne får jag en timmes mer sovmorgon imorgon då jag har körlektion imorgon också innan jobbet vilket ska bli skönt då man har varit uppe vid fyra varje morgon den här veckan!

Likes

Comments

I fredags kom Klara hit, vi lagade middag och såg film! På lördagen for vi ut till Lotsen och åt lunch där!

Efter lunchen for vi till Lögdeå älven för bad innan hon for hem till Umeå igen!

På söndagen blev det körkortsplugg, flyttrensning och på kvällen for jag och hälsade på mamma och pappa. Innan jag for hem åkte jag och pappa ut och övningskörde! Så har haft en relativt lugn helg vilket har varit skönt då det var ett tag sen och behövde nog det för att orka med den här veckan!

Likes

Comments

Hej, måndag igen och veckorna tar slut alldeles för fort för min del! Hinner inte göra allt jag måste göra och träffa alla man vill hinna träffa. Veckorna framför mig är fulla av körlektioner, plugg till körkortet, jobb, flyttpackning, flyttstädning och träffar med kompisar!
I fredags träffade jag Frida, vi käkade middag och spenderade kvällen men att dricka vin och prata i mängder!

På lördagen blev det marknad med Olivia! Vid tre hämtade Wilma, Herman och Emil upp mig och vi for ut till Fårskäret för att fira Wilma och Herman som fyllde 21!

Efter paketöppning och fika åkte vi tillbaka till Nordmaling. Där träffade jag Olivia för middag!

Efter middagen kom Wilma, Herman och Emil!

Likes

Comments

Instagram@elvirasjostromm