Elvira Sjöström

Hej, kom hem för en stund sen efter en promenad med Truls! Han var väldigt nöjd över att det var snöstorm. Han hoppade runt som en tok och skulle dit det var mest snö vilket är lite intressant då han hatar att bli blöt. Efter jobbet for jag hem till Elin och Ludde på födelsedagsmiddag då Elin fyller 23 år idag!

Grattis värdens bästaste syster! Älskar dig!

Likes

Comments

Hej, idag är jag ledig så håller på tvätta och städa. Igår kväll kom Matilda på middag! Innan hon kom så var mamma och pappa på besök och fixade avloppet och satte upp en hylla i vardagsrummet. Vi bar även ut en av garderoberna som var i mitt sovrum till förrådet. I onsdags skrev jag att jag skulle ta en lugn kväll hemma men det blev ändrade planer och fick besök av Elin och Ludde! Så städade och tog det lugnt på torsdagen istället. På fredagen kom Josefin hit efter jobbet och åt middag. På lördagen for jag på fahlgrens med mamma och handlade lite grejer och sen monterade jag möbler.

Likes

Comments

Tänkte visa lite hur jag bor! De ända rummen som inte är med är sovrummet och gästrummet. I båda dessa rum är det lite kaos än så det kommer bilder senare på de!

Först har vi min hal! Dörren på första bilden (den där fönstret är täckt) är till mitt förråd. På samma bild ser man dörren till sovrummet och öppningen till vardagsrummet.
På den nedre bilden ser man toadörren och öppningen till matsalsdelen.

Min lilla toa!

Vardagsrummet just nu. Tv ska upp på väggen och det ska upp en hylla och min karta ska upp över soffan. Ska även köpa en fönster lampa. Just nu funkar inte tak lampan (förhoppningsvis idag när jag kommer hem då en elektriker skulle dit idag, så just nu har jag en arbetslampa)

Från hallen kommer matsalsdelen eller vad man ska kalla det. Dörren är till gästrummet och öppningen går mot köket. I paketet står en till stol och ska köpa en till (då det inte fanns två när jag var sist på Ikea). Ska även köp ett vitrinskåp och ha här inne.

Sen kommer det här rummet. Hit ska jag köpa en köksö och ställa vid frysen. Öppningen går mot köket!

Sista rummet är köket! Så här ser det ut i min lägenhet just nu!

Likes

Comments

Hej, har rast just nu så tänkte slänga in ett litet inlägg! I måndags efter jobbet kom mina bröder på middag, bjöd på tacos och sen så vi ett avsnitt av tunnelbanan innan de åkte hem. Igår efter jobbet kom bara Elias på middag. Ikväll blir det en lugn kväll ska städa lite och fixa lite små grejer som jag inte har gjort en!

Likes

Comments

Förra veckan kom detta paket från Jo and Judy!

När man öppnade så låg det först det här kortet. På baksidan så stod det tack för att man hade beställt ifrån Jo and Judy och lite info om företaget om jag inte minns helt fel.

När man tog bort den sidan mötts man av detta! Det var som små kartong blommor över det jag hade beställt.

Under blommorna låg dessa paket

I det lilla låt det här vykortet som jag hade beställt!

I det stora låg den här kalendern! Älskar den! Den är bra uppbyggd, har små citat i. Materialet är även as härligt och inte hårt och det guldiga mot det rosa är super fint!När man öppnar kalendern så finns det tips på hur man ska göra för att jobba produktivt. Varje månad börjar med en stor överblick och sen är det veckovis. Varje vecka har även rutor för vad man ska köpa den veckan och ruta med en lista där kan kan skriva vad som ska göras och boka av när man har gjort det!

För att komma till Jo and Judys hemsida klicka här!

Likes

Comments

Hej, veckorna bara springer förbi! Om jag inte jobbar så grejar jag med lägenheten eller har jag besök så har inte haft tid att blogga. Har rast just nu så tänkte slänga in ett litet inlägg!

Förra veckan blev det jobb på skolan hela veckan. På tisdag kväll kom Matilda på besök, Wilma kom och hälsade på onsdagen och Elin kom och hjälpe till att montera möbler på torsdagen. Min helg bestod av jobb på hotellet och på söndagen monterade jag en massa möbler och städade i lägenheten! Har även planerat lite inlägg som jag ska försöka sätta mig ner och göra klara så de kommer ut i veckan!

Likes

Comments

Hej, det har ekat tomt här i några dagar. Min helg gick åt att flytta!! I torsdags fick jag nycklarna till lägenheten. Fick hjälp av Björk att flytta hit en massa grejer och i fredags efter jobbet gick jag direkt hit och började packa upp lite av sakerna. I lördags for jag hit med Ludde och Elin och monterade möbler. Igår tog vi hit de sista av mina möbler och jag flyttade helt in! Den enda som saknas är soffan och min säng. Men då vi tog hit sängen som jag ska ha i gästrummet så kunde jag sova här. På kvällen åt vi middag hela familjen här! När alla hade farit hem fick jag besök av Matilda.

Kom hem från jobbet för en stund sen och gick dieket på affären när jag slutade för att handla middag. När jag kom från affären möttes jag av målar lukt i trappuppgången! Renoveringen i vardagsrummet och sovrummet är i gång nu! Ska snart åka iväg på ikea med mamma och köpa lite små grejer som saknas!

Sitter i ``matsalsdelen``. Hallen är rakt fram och i säcken är det gammal tapet från vägarna han håller på att tapetsera om. Garderoben har han målat vit i dag, den var tidigare mörk brun och passade inte alls in i rummet. Så bad de måla den vit och det blev ju hur bra som helst!!

Likes

Comments

Instagram@elvirasjostromm