Elvira Sjöström

Hej, idag åkte vi hem från Ammarnäs. Sen jag kom hem har jag ätit middag, packat upp och tvättat.

I lördags tog vi skotrarna till Bäckmo och hälsade på farmor. När vi kom tillbaka till stugan satt vi i ute gropen!

Igår for vi upp till Stosträsk och åt lunch där. När vi kom hem till stugan igen så lyste solen och det var inga moln på himlen så vi satte oss i gropen till klockan närmade sig sju och det var dags för middag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår kom vi upp till en kall och frusen stuga. Vi satte igång en brasa, städade ur, packade upp och grävde en grop. Innan middagen satt vi ute i gropen till solen började gå ner och alla blev hungriga. Resten av kvällen satt vi inne och pratade och spelade spel.

Idag steg vi upp vid åtta och efter frukosten tog vi skotern ner på samhället och handlade inför lunchen och middagen. Efter det blev det hem och packa om innan vi for upp på fjället! Vi tog en sväng innan vi satt oss vid ett vindskydd och åt lunch. Efter lunchen har vi suttit ute i gropen, kört lite mer skoter och spelat lite yatzy!

Likes

Comments

Hej, idag gjorde jag sista arbetsdagen för imorgon åker jag upp till Ammarnäs med hela familjen! Så efter jobbet städade jag, trimmade Truls (han behöver dock mer trimning, måste bli bättre på att gör det oftare..) och packat inför resan. Igår efter jobbet kom Olivia hit och vi lagade lax och såg på serier innan hon åkte hem!

Likes

Comments

Hej, varför blir det så att jag alltid bloggar på måndagar numera? Måste skärpa mig! I alla fall så har jag jobbar så klart. I fredags kom Olivia hit och det blev grillning och vin!

På lördagen for jag in och bowlade. På kvällen blev det jobb och sen kom Olivia hit. Vi åt middag och drack vin. Linnéa och Sandra tittande även förbi i några timmar!

På söndagen såg vi serier och när hon for hem så övningskörde jag med pappa. Idag hade vi planeringsdag på jobbet så fritids var stängt och alla fritidsfröknarna satt och planerade. Vi jobbade med arbetsplanen, kvaletetsredovisningen, likabehandlingsplanen och sen planerade vi vad vi ska jobba med fram till sommaren. Vi gick även till parken i Nordmaling efter lunchen för att vad med på den tysta minuten för offren för terrorattacken på Drottninggatan.

Bild tagen av Nordmalings kommun

Likes

Comments

Hej, idag for jag in till stan för att övningsköra. När jag var klar gick jag till Ida på Studio Fleek för en ansiktsbehandling! Måste försöka göra det varje månad, så skönt och min hy behövde det verkligen! Efter behandlingen gick jag på stan tills Matilda kom och vi åt middag på O'Learys!

Sen föra måndagen så har jag jobbat och Petter var i Nordmaling så var på hans föreläsning!! Den var väldigt bra och timmen gick hur fort som helst. Den bar intressant och kände även igen mig på en del saker!
Under helgen så hade jag Matilda över på middag!

Likes

Comments

Tack alla som var med och glittrade till kvällen och som gjorde den oförglömlig!

Likes

Comments

Här är bilderna från förberedelsen till inflyttningsfesten. Temat var glitter och vi döpte även alla rum till olika saker, vi hade live tinder, photo studio, bar osv.

Bilderna från festen kommer i ett annat inlägg!

Likes

Comments

Instagram@elvirasjostromm