Elvira Sjöström

Hej, hoppas ni mår bra! Jag gick och blev förkyld förra måndagen så klart. Idag efter jobbet åkte jag hem och såg en film med Elias som var sjuk. Hade egentligen sjukgymnast idag efter jobbet men min sjukgymnast var sjuk. Min förra vecka bestod av jobb och sjugymnast och veckan avslutades med en toppen helg! till

På fredagen efter jobbet for jag hem duschade och fixade mig innan jag tog tåget in till stan. Träffade Klara på en fika, vi pratade ikapp innan vi skildes åt klockan sju. Träffade då Matilda och vi åt middag på Allstar.

På lördagen började hon jobba klockan tio så for ner på stan med henne. Klockan ett kom Amanda och hämtade upp mig och vi for hem till henne. Tog kvart i tio bussen hem till Nordmaling. Helgen har avslutats med en mysig bio söndag i Ö-vik med Elin och Elias!

Vi delade på en Allstar plate!

Amanda och Amar bjöd på tacos till middag

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej, min vecka har bestått av jobb, två träffar med sjukgymnasten och ridning på torsdagen! Just nu är jag i Lögdeå och är katt & hund vakt medan Elin och Ludde är i Stockholm. Kom hit igår och åt middag med Elin, Ludde och Gustav innan de åkte till flygplatsen. Kvällen bestod av att ta det lugnt hade varit hos sjukgymnasten innan och hade ganska ont så låg i soffan och tittade på tv. Har haft en ganska lugn morgon, myst med Bosse & gått på promenad med Ami . Ska göra mina sjukgymnast övningar nu och sen duscha därefter blir det lunch!

Likes

Comments

​Godmorgon!​ Min helg bestod av mesta dels jobb, både lördag och söndag. Hann även med en tur till huggströms. Igår var det förs jobb, slutade två men jobbade över till ungefär fem för vi test lagar vår nya ala carte meny. Sen var det hem äta middag och på kvällen for jag och tränade cirkelträning. Nu ska jag fika klart min frukost och därefter ska jag ner på hotellet och dricka kaffe och sen vidare ner på skolan där jag ska ha mitt första jobb pass som vikarie. Sen blir det tillbaka till hotellet och jobba fram tills fyra. 

Likes

Comments

Rensade ur min garderob för några veckor sen, burkar oftast spara på det mesta men denna gång tog jag bort allt jag inte använde lägre. Om det hade gått mer än tre månader åkte de ut. Med mer lång ärmode och varma tröjor tog jag bort de som jag inte hade använt i vintras/våras. Nu i hösten känner jag att jag vill köpa nya kläder, uppdatera min garderob lite. Hade lite långärmade och stickade tröjor föra vintern så det är ett måste att fylla på med. Här är några favoriter jag har hittat hittills:

Peplumprydd topp, Detaljerad stickad tröja, Enfärgad topp

Poncho, Spetspytt linne, Stickad tröja.

Zipper lace top, Dressed tid pants, Vmasta las blouse noon

Basic 3S long tight, Simpel V Drop Top, Double Strap v-front top

Likes

Comments

Bloggandet ligger inte på topp just nu, men förhoppningsvis kommer det att ändras! Veckan hittios har består av mesta dels av jobb och långa kvällspromenader. Igår for jag och mamma till veterinären med Truls. Har var så duktig! Idag slutade jag en timme tidigare för att fara till sjukgymnasten. Wilma hämtade upp mig när jag var klar och vi åkte hem till mig och drack kaffe.

Likes

Comments

Igår kom vi fram till Östersund vid kvällstid. Det blev te och makor innan vi alla beslöt oss för att gå och lägga oss och sova. Idag har dagen bjudit på shopping och därefter for vi till äventyrsbadet och badade i några timmar. Trötta for vi hem och började förbereda middagen. Jag och Betty smög i väg och jag läste några böcker för henne i hennes koja. Till middag bjöds det på kantarellmacka till förrätt och kyckling med klyftpotatis!

Likes

Comments

Hej nu var det lite mer än en vecka sen sist! Dagarna har består av jobb, i fredags fyllde jag år så for in till stan efter jobbet och träffade Matilda, Amanda och Josefin för middag på Allstar. Vid två kom jag och Matilda hem till henne. På söndagen for jag, mamma och pojkarna till Högströms och på kvällen firade vi mig och Eskil med Elin och Ludde. Det blev tre rätters!
I veckan har jag jobbat. Var ledig igår så tvättade och städade mitt rum. Idag är det torsdag och jämn vecka vilket betyder ridning!!!
Imorgon blir det först jobb och sen bär det av till Östersund!!

Likes

Comments

Instagram@elvirasjostromm