Elvira Sjöström

Hej, en vecka sen nu jag bloggade. Har haft dagar fyllda med jobb, förra helgen blev det en jobbhelg. I måndags efter jobbet möte jag upp Amanda och i tisdags efter jobbet kom Björk hit på middag. Igår jobbade jag över en timme och for sedan på ett möte.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Godmorgon ska snart gå på jobbet men tänkte först kika in här då det var ett tag sen! Sen jag bloggade sist har jag jobbat, varit på Ikea med mamma och Elin, monterat möbler och träffat Olivia! Nu måste jag avsluta och gå på jobbet.

Likes

Comments

Hej, sitter och väntar på tåget så tänkte titta in här medan jag väntar! Min helg bestod av jobb och att övningsköra. Var även hos Elin på söndagen för att fira henne. Idag tog jag 08.22 tåget in till Umeå för att göra naglarna och övningsköra. Därefter blev det lite shopping och middag med en saknad vän.
Imorgon blir det jobb och sen Ikea med Björk!

Körde på lite vågat (gillar neutrala och ljusa färger), så blev en mörk lila. Lovade även en elev att ha en glitter nagel då hon tyckte jag gjorde så tråkiga sist, haha. Så det blev både det och två små guldiga rosor!

Likes

Comments

Hej, kom hem för en stund sen efter en promenad med Truls! Han var väldigt nöjd över att det var snöstorm. Han hoppade runt som en tok och skulle dit det var mest snö vilket är lite intressant då han hatar att bli blöt. Efter jobbet for jag hem till Elin och Ludde på födelsedagsmiddag då Elin fyller 23 år idag!

Grattis värdens bästaste syster! Älskar dig!

Likes

Comments

Hej, idag är jag ledig så håller på tvätta och städa. Igår kväll kom Matilda på middag! Innan hon kom så var mamma och pappa på besök och fixade avloppet och satte upp en hylla i vardagsrummet. Vi bar även ut en av garderoberna som var i mitt sovrum till förrådet. I onsdags skrev jag att jag skulle ta en lugn kväll hemma men det blev ändrade planer och fick besök av Elin och Ludde! Så städade och tog det lugnt på torsdagen istället. På fredagen kom Josefin hit efter jobbet och åt middag. På lördagen for jag på fahlgrens med mamma och handlade lite grejer och sen monterade jag möbler.

Likes

Comments

Tänkte visa lite hur jag bor! De ända rummen som inte är med är sovrummet och gästrummet. I båda dessa rum är det lite kaos än så det kommer bilder senare på de!

Först har vi min hal! Dörren på första bilden (den där fönstret är täckt) är till mitt förråd. På samma bild ser man dörren till sovrummet och öppningen till vardagsrummet.
På den nedre bilden ser man toadörren och öppningen till matsalsdelen.

Min lilla toa!

Vardagsrummet just nu. Tv ska upp på väggen och det ska upp en hylla och min karta ska upp över soffan. Ska även köpa en fönster lampa. Just nu funkar inte tak lampan (förhoppningsvis idag när jag kommer hem då en elektriker skulle dit idag, så just nu har jag en arbetslampa)

Från hallen kommer matsalsdelen eller vad man ska kalla det. Dörren är till gästrummet och öppningen går mot köket. I paketet står en till stol och ska köpa en till (då det inte fanns två när jag var sist på Ikea). Ska även köp ett vitrinskåp och ha här inne.

Sen kommer det här rummet. Hit ska jag köpa en köksö och ställa vid frysen. Öppningen går mot köket!

Sista rummet är köket! Så här ser det ut i min lägenhet just nu!

Likes

Comments

Hej, har rast just nu så tänkte slänga in ett litet inlägg! I måndags efter jobbet kom mina bröder på middag, bjöd på tacos och sen så vi ett avsnitt av tunnelbanan innan de åkte hem. Igår efter jobbet kom bara Elias på middag. Ikväll blir det en lugn kväll ska städa lite och fixa lite små grejer som jag inte har gjort en!

Likes

Comments

Instagram@elvirasjostromm