Header

Pussst...
Idag stod det jobb på schemat. Jag tränar barn i friidrott, fast det är mest lek. Låter ju hur kul som helst, och det är verkligen kul, men min rygg är helt slut. Vet inte hur många barn som har ridit rygg idag. Kommer nog dessutom ha ett antal blåmärken imorgon. Jaja, dem är ändå ganska härliga. Och vädret är strålande :)

Hoppas ni också har haft det soligt, och isåfall njutit av det!

Likes

Comments

Har ni börjat tänka på midsommar kläder än? Jag började tänka på det idag och det kanske är för sent. Här är iallafall lite fin inspo :)

Likes

Comments

Hej hej! I onsdags började jag jobba och det blev lite dåligt med bloggandet då. Allt gick iallafall jättebra, och vädret var/är på topp.
På måndag kommer barnen vi ska träna och det blir nog jättekul.
Just nu kollar jag serier, men ska snart ta något att äta och sätta mig i solen

Likes

Comments

Efter att ha jobbat från 8.30 till 16.30 idag så är det så skönt att bara sitta och mysa framför ett nytt avsnitt av pll. Hatar verkligen att serien börjar ta slut, men dock så händer det väldigt mycket i varje avsnitt nu pga det, se det är kul.
Ska fortsätta kolla nu, men hoppas ni har haft en bra dag.

Likes

Comments

Tre bilder från gårdagen.
Jag vaknade upp hemma hos Moa. Kvällen innan så kollade vi på en film. Tror den heter the impossible. Den handlade om tsunamin i Thailand 2004, så den var ganska hemsk. Ibland vill man bara stänga ner datorn och sluta kolla för vissa saker var väldigt jobbiga att se.
Vi slöade sen på morgonen innan vi tog lite frulle sen gick jag hem.
Hann sitta hemma ett tag innan jag snabbt tog mina grejer och åkte till stan. Där satt jag in pengar och sen hämtade min syster mig så drog vi till mc.
Det var typ min dag igår och idag ska jag jobba.

Likes

Comments

Här kommer lite bilder från 6/6 då jag och Moa tog lite bilder. Dem bilder som inte är på Moa (i randig tröja) är tagna av Moa.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Kan vi snälla bara snacka om hur snygga dessa glasen är?!
Har spanat in dem länge, men så såg jag dem i verkligheten och dem var till och med finare då!!
Dem rosa köpte jag till min syster i studentpresent, men är väldigt sugen på att köpa de röda till mig själv, får se hur det blir.

Men seriöst tänk dessa glas stå på en snygg bok, hur fint?

Likes

Comments

Halli hallå. Eller kanske kan säga godmorgon för jag vaknade precis. Mitt sommarlov startade ju precis men jag har redan sommarlovstid i hjärnan. Igår vaknade jag runt 1 och jag sitter och kollar serier till 03, bra jobbat. Ska iallafall börja jobba på onsdag så då får det bli bättring.

Bilden är från studenten och min systers flak. Blev typ orolig över att dem inte skulle få åka för dem hade bengaler och så hade dem hoppat sönder lite av flaket. Men dem kom iväg ändå.

Idag väntar inga direkta planer så får se hur dagen blir.

Likes

Comments

Hej alla fina!
Äntligen har jag fått sommarlov! 1/3 av gymnasiet är avklarat! Dock väldigt synd om vissa i min klass som läser 4 år på grund av idrottsinriktning. Dem har nu lika många år kvar som jag hade när jag började.

Imorgon tar min syster studenten och därför är förberedelserna i full gång. Nu sitter jag i bilen, medans mamma handlar inne på maxi. Innan var vi på Ikea. Och när jag kommer hem så ska det blåsas upp ballonger.

Jag vet inte om ni har fått sommarlov än, men isåfall grattis, nu har ni ca 2 månader att använda hur ni vill.
Kram Elvira

Likes

Comments