Header

Hej finisar! Gårdagen var fult av händelser. Den började dock ganska lugnt då jag vaknade upp hemma hos Ebba och Vilma vid 11. Sedan gick jag och Issa till affären och handlade mat och annat gott. Tyvärr gick proppen så vi fick vänta ett tag på maten, då vi behövde hjälp av grannarna.
Sedan städade vi lite och efter det kom Nejla också.
Vi snackade lite fram och tillbaka om till sist bestämde vi oss för att ta båten till Danmark för ett ställe som heter retro där hade någonting, som många skulle på.
Vi tvekade dock mycket pågrund av klass ett varningar, så vi var rädda att båtarna skulle bli inställda i Danmark och att vi skulle bli fast.
Men allting gick bra och vi var i Sverige igen vid halv 2.
Känns konstigt att det är torsdag idag, men egentligen spelar du ju ingen roll på loven.

Hoppas ni som går i skolan idag har det bra!

Likes

Comments

Hej nu är jag hos kompisar som jag har varit hos hela dagen. Vi ska kolla film och ha det mysigt.

Hoppas ni har haft en bra tisdag!

Likes

Comments

Hej! Idag är jag med ett gäng kompisar igen. Och det har jag varit hela dagen, därav den sena uppdateringen. Jag ska sova här med dem, och det blir säkert jättemysigt!

En väldigt bra måndag för min del alltså!

Likes

Comments

Hej finisar! Just nu är jag med ett gäng kompisar och har det trevligt. Kom typ precis hit och ska nog vas här ett tag. Vet inte om jag sover här eller hur det blir. Jag är ju trots allt ledig imorgon.

Hoppas ni har haft en bra helg!

Likes

Comments

Hej finisar! Just nu är jag hemma hos pappa och kollar tv. Innan dess åkte vi och åt på mc.
Annars har jag bara tagit det väldigt väldigt lugnt idag. Det känns lite skönt att man kan göra det utan dåligt samvete, då man nu har många lediga dagar, pga lovet.

Hoppas ni har en bra lördagkväll!

Likes

Comments

Hej finisar! Idag fick jag mitt efterlängtade lov! :)
Dock så är min energi inte tipptopp idag eftersom att det blev ganska sent igår för min del. Jag var ju då ute med kompisar och ja.. jag har inte sovit så mycket direkt inatt helt enkelt.

Annars så har dagen varit riktigt lugn. Jag vaknade hemma hos min kompis runt 9. Jag började 10 som alltid på fredagar. Sedan så skulle jag haft en redovisning, men som tur var så han inte vår grupp göra det, så det blir efter lovet.
På språket så slog vi bara en pinata och sen hade jag en till lektion innan jag slutade och åkte hem och sov.
3 timmar senare vaknade jag och åt och kollade lite tv.

Nu ska jag nog kolla lite serier eller något och sedan sova.

Godnatt!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej hopp! Då är över hälften av skolveckan avklarad och det är snart lov!!

Däremot ser jag mer fram emot morgondagen just nu, efter som att jag ska på en så kallad ppp, med vänner då. Det är som en gymnasiefest.
Det är afterski tema, men lite oklart om jag ska följa det eller inte. Ovan ser ni iallafall resultatet på när jag letade fram mina skidgrejer.

Kram

Likes

Comments

Glad alla hjärtansdag! Hoppas ni har fått lite extra kärlek idag, oavsett om det är av en pojkvän, flickvän, vän eller familjemedlem. Jag måste erkänna att det faktum att man inte är i ett förhållande trycks upp i ansiktet på en denna dag. Men trots det är det lite fint ändå.

Tycker att alla är lite extra trevliga och att se folk gå runt med rosor på stan ser trevligt ut. Typ "Love is in the air" i Helsingborg idag.

Likes

Comments