Hur härligt hade det inte varit med lite varmt väder nu? Därför delar jag med av tre bilder från Grekland 2016. Varsågoda ;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej, eller godmorgon för min del. Idag jobbar min UF-grupp hemifrån. Därför valde jag att ta lite sovmorgon idag. Jag ligger nu i sängen, äter choklad och lyssnar på Bianca och Alice nya poddcast. Jag ska nog snart ta mig ner till stan där jag ska lämna en bok, köpa mat och kanske köpa en halsduk och mössa eftersom att det är riktigt kallt ute.

Sedan är bara planerna att jobba UF. Vilket börjar bli jättekul, eftersom att vi har fått hem vår produkt och är riktigt nöjda!

Här ser ni vår produkt! :)

Likes

Comments

Hej finaste!
Hoppas ni har en bra måndag! Det har faktiskt jag. Jag inleder idag sista veckan på praktilen, vilket betyder intensivt arbete då jag har väntat med att göra alla uppgifter vi har fått.
Nu är jag iallafall påväg ner till stan för att äta och jobba med mitt uf företag.
Ha det bäst!

Likes

Comments

Godmorgon! Eller klockan är ganska mycket, men för mig känns det som morgon.
Jag sitter nu hemma hos Moa och kollar på när hon äter hahah. Hon ska börja jobba 15 så blir inte att jag är här så länge.

I år har jag för första gången inte en julkalender. Men jag vill ändå på något sätt ha koll på dagarna. Därför har jag gjort en egen men to do grejer istället. Men som ni ser står 24 tom, så får se vad som händer då.

Likes

Comments

Första december och vintern är officiellt här. Om jag ska vara riktigt ärlig lyssnar jag på jullåtar i skrivande stund. Tror inte jag är ensam om det heller då dem börjar hamna på topplistorna nu som dem gör varje vinter. Men det jag ser fram emot mest just nu är min födelsedag som är 7 december. Måste bara komma på lite grejer att önska mig först.

I stan har dem nu börjat jul dekorera för fullt. Jag ska se om jag kan tvinga med mig någon kompis och fota. Men lyckades knäppa en bild igår. Dock blev det en lite konstig reflektion i den.

Nu är det verkligen slutspurten på detta året. Sedan 2018, vilket jag har en väldigt bra magkänsla över.

Likes

Comments

Hej mina finaste mysisar (hej Ebba & Moa)

Jag har glömt hela dagen att det bara är tisdag då denna veckan redan känts lång. Antar att det beror på att vi endast jobbar UF nu i tre veckor så det har blivit lite mycket av samma saker. Dessutom var det en lång dag igår. Men det börjar gå riktigt bra för oss och efterfrågan på vår produkt var större än vi trodde. (Jag kan visa och berätta mer om produkten när den har kommit, så om ca 2 veckor.)

Nu ska jag locka håret, sedan städa och jag antar att jag sedan inte kommer ha så mycket tid över till annat så då ska jag möta upp Ebba och ett gäng andra som jag gick med på grundskolan. Vi ska sedan tillsammans gå till vår gamla skola där det är öppethus. Kommer även vara en del andra gamla klasskompisar osv där. Blir nog jättekul och mysigt. Dessutom väldigt mycket nostalgi att komma tillbaka och träffa lärare etc.

Hehe dock är det till för folk som är typ 5 år yngre än oss men men vi ska ha kul ändå, haha.

Ändå sjukt att dem har öppethus för att folk ska börja där nästa årskurs nu. Det innebär att det snart också är dags för mig att börja sista året på gymmnasiet, det är lite sjukt!

Likes

Comments

Hej finaste! Höll på att skriva godmorgon men antar att era dagar är ganska igång. Själv fick jag gå upp tidigt för att skriva matteprov. Sedan ringde jag och väckte stackars Ebba. Nu sitter jag hos henne och vi ska ta oss till stan för att äta.
Anledningen till att min dag ser så konstig ut idag är pga att jag har praktik i 3 veckor från och med idag och börjar där klockan 2.
Hoppas er måndag är super duper bra!

Likes

Comments

Godmorgon bästa ni!
Idag vaknade jag upp hemma hos Ebba eftersom att vi var ett gäng som hängde där igår, och jag orkade inte riktigt ta mig hem då det regnade och så.
Igår kväll var det tacomys på schemat, vilket var väldigt mysigt. Efter det satt vi bara och snackade vilket var ganska trevligt, haha.

Nu har jag slagit mig ner framför datorn och det väntar nog lite plugg för mig idag, tyvärr.

Btw, ser ni hur fint det var på vägen hem med alla löv!?

Likes

Comments

Hej finisar! skriver med en hand då min andra är upptagen med att äta bulle med bulle. Vet ni vad det är? Det kanske bara är jag som har inbillat mig att det är något skånskt påhitt. Ifall det är så så är det iallafall en fralla med en chokladbulle i. Låter egentligen så äckligt men nog om det.

Jag har just nu samhälle men känner att jag har varit produktiv nog denna lektionen, hehe. Kan typ inte fokusera då jag har matteprov i slutet av dagen. Egentligen lite orättvist då alla andra hade det för typ 3 veckor sedan, men jag var i NY då. Har tyvärr inte blivit så att jag har tagit vara på den extra pluggtiden ändå. Jaja, får hoppas att jag kan det.

Idag är det äntligen fredag och jag tycker det är lite extra skönt då jag har haft stora inlämningar eller redovisningar varje dag denna veckan i skolan. Det har varit så ett tag nu. Där av min frånvaro på bloggen. Men nästa vecka väntar 3 veckors praktik. Dock har lärarna skickat med alldeles för mycket uppgifter så det lär blir stressigt att göra alla dem samtidigt som att vi ska jobba UF och jobba på arbetsplatsen. Jag kommer att vara på Helsingborg Marathon med min UF grupp och där ska vi hjälpa till med sociala medier och deras webbshop.

Nu måste jag nog avrunda då min lektion slutar om 4 min. Dessutom kollar läraren på mig som jag är jätteduktigt eftersom att hon tror jag skriver på mitt arbete, hahah. Vi hörs!

Likes

Comments

365 dagar är det på ett år, 7 dagar på en vecka. Det går fort. Det är mindre tid än vad man tror. Men om jag går tillbaka 365 dagar i mitt liv såg mitt liv helt annorlunda ut. Ytterligare 365 dagar och jag var en helt annan person. Eller egentligen tror jag att jag var mer lik den jag är i dag för 2 år sedan, än för ett.

För ett år sedan såg min vardag helt annorlunda ut. Jag umgicks med helt andra människor. Människor jag var med varje dag, träffar jag aldrig längre. Jag var väldigt aktiv i mitt bloggande, men med all förändring tappade jag det. Jag har så mycket kärlek till dem personerna jag brukade umgås med men just nu är det inte rätt att umgås typ.

Jag bytte skola. Det var ett jobbigt beslut men helt rätt. Saker som för bara 3 månader sedan fick mig att må skit bryr jag mig inte ett skit om. Många av de personer jag har slutat vara med saknar jag, förhoppningsvis så tar vi upp kontakten snart igen. Men några känns det tyvärr helt naturligt att inte längre träffa.

Det blev en stor förändring för mig i år. Detta året har jag både mått som bäst och som sämst, ibland med samma människor till och med.

Om personer jag har umgåtts med läser detta. Ta inte åt dig. Du är antagligen ingen av dem som jag inte saknar, alla jag känner vet vilka dem är.

Jag har vuxit något sjukt och nu med lite mer skinn på näsan tar jag mig an bloggandet igen

Bild från New York som jag för 365 dagar sedan skrev att jag skulle besöka innan jag dog, och besökte för mindre än en månad sedan!

Likes

Comments