Hej finisar! Klockan är inte ens 11 och jag har redan åket buss som en galning.
Vi har i uppgift att göra en engelska film, därför åkte jag till skolan, för att sedan åka buss ca 40 min till ett ställe vi skulle filma en scen och sedan buss till skolan igen. Nu väntar jag på att min uf grupp ska ge besked på om vi ska jobba idag. Annars ska jag handla mat på matkortet och ta med hem. Måste fortsätta med min packning.
Ikväll ska jag kolla på Romeo och Julia med min engelska grupp. Lär väll vara hemma ca 22 och då vill jag typ lägga mig så taxin hämtar oss 6 imorgon och kör oss till Köpenhamns flygplats.

En bild från några veckor sedan på bästa Moa och Ebba

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej finaste! Just nu sitter jag framför new girl och väntar på tills jag kan gå ut till bussen. Jag börjar 10.40 idag, så riktigt skönt med sovmorgon.

Efter skolan ska jag nog fika med pappa för att träffa honom innan jag drar till New York. Annars måste jag packa och plugga lite.
Åker nämligen om 2 dagar och har inte börjat packa något än. Börjar bli lite stressad!

Likes

Comments

Hej finaste!
Jag sitter nu hemma hos Moa med Ebba och Jesper. Vi kollar lite bloggar och har det allmänt mys.
Vi tänkte köpa pizza nu, men det kanske blir thai istället, vi får se.

Likes

Comments

Hej! Just nu sitter jag framför new girl och ska snart plugga inför en debatt jag har imorgon i skolan.
Juste vi spelade bowling på idrotten idag. Vi skulle egentligen haft uteidrott men eftersom att det regnade så fixade min idrottslärare bowlinghallen. Riktigt kul!

Likes

Comments

7
Dagar

Om en vecka åker jag! Om en 7 dagar sitter jag på ett flygplan påväg till mitt drömresemål. Jag är då snart i New York!

Det ska bli så sjukt kul! Längtar extra mycket då jag bestämt mig för att leva snålt ända tills dess, så att jag kan lägga alla mina pengar där. Hoppas jag kan hålla mig dem sista dagarna nu bara. Det som är lite surt bara är att jag får lön dagen efter jag kommer och jag lär behöva alla pengar där, jaja, då är jag iallafall inte jättefattig här hemma sedan.

Inte för att göra er mer avundsjuka eller så (hehe) är det i skrivande stund 27 grader i New York, hoppas bara att det inte bara regnar när jag är där.

Har ni varit där? I så fall tar jag jättegärna emot tips!

Likes

Comments

Halli Hallå. Ska jag vara helt ärliga med er nu så försöker jag i skrivande stund plugga, men att blogga är ju roligare och då prioriteras det. Jaja så blir det ibland. Jag har debatt på fredag så har några fler dagar på mig att få in det tankesättet jag har fått mig tilldelat. Hur som helst, jag sitter nu hemma hos Moa med massa gamla låtar i bakgrunden, eller gamla och gamla... dem är ifrån 2016, haha. Men det kom så många bra låtar man inte tänker på för när man hörde dem sist så var dem uttjatade.

Tips lyssna på Swim Good, med Frank Ocean. Den är dock från 2011, men jag lyssnade på den hela 2016!

Nu ska jag nog fortsätta plugga lite. Hoppas ni har haft en bra tisdag och annars så hoppas jag din onsdag blir bra (det hoppas jag ju givetvis oavsett hur din tisdag var ;)

Att ta selfies var också mycket roligare än att plugga.

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej! Nu är jag hemma från skolan efter att precis haft simning på idrotten. Nu ska jag fixa mig lite sen nog ner i stan igen för att äta.

Hade som sagt precis simning med skolan och jag på riktigt hatar att simma i bassänger. Simma har jag inte så mycket emot, men i bassänger så... nej.
Kanske låter sjukt men ni vet de svarta linjerna i bassängerna, jag är rädd för dem.
Har varit det så länge jag kan minnas, då jag minns att jag som liten på simskola kopplade det till hajar och simma snabbt för att komma till början/slutet av längden, där linjerna slutade. Jag vet självfallet om att det inte ligger någon logik i att det ska vara hajar i bassängerna men att se något svart under mig i vatten kopplar min hjärna till hajar. Jaja, det gick hur som helst bra. Nu måste jag börja fixa mig.

Likes

Comments

Halli hallå. Har slängt mig i sängen framför youtube nu, och kollar lite vloggar osv.
Ska strax se över vad jag behöver göra och tror jag ska rensa garderoben, säger jag nu, men lär väl inte orka sen, Hahah. Om jag nu för en gång skull faktiskt skulle orka, så kanske jag drar mig bort till gymmet senare. Får helt enkelt se ;)

Bild från igår på finaste Ebba

Likes

Comments

Hej, tänkte bara checka in och uppdatera er om min gårdag. Jag började dagen på jobb, sedan åt jag snabbt och åkte sedan till Bjuv för att kolla Moas lillasysters fotbollsmatch, tillsammans med Moa och Ebba.

Vi gick under matchen runt lite och det var supermysigt!

På matchen kollade vi inte så mycket så kan inte säga riktigt hur det slutade, men vet att Moas lillasyster inte var fullt lika glad som oss efter, hahah ;)

Likes

Comments