Ett speciellt race!

Nya saker händer i New Hillcrest! Ginny från klubben BullDogz har nyheter till dig idag. Hennes kompis Lily Bones älskar Islandshästar; hon älskar dem nästan lika mycket som hon älskar Raptor, och det säger verkligen något om saken! Lily älskar Islandshästar så mycket att hon har designat ett helt nytt lopp som bara Islandshästar kan delta i, så ta dig till Ginny och prata med henne så att hon kan presentera dig för Lily - och tölta på ny, det är dags för tävling!
För att kunna pröva detta lopp måste du ha utfört uppdraget där du pratar med Ricky om hans resa till distriktsfinalerna i Jor-Jitsu, och du måste, förstås, rida på en Islandshäst!
Supersnygg dressyrutrustning!
Den exklusiva butiken Jaharla i Governors Fall har nyligen fått in en leverans med snygg utrustning som passar många eleganta tillfällen. Bäst att du tar dig en shoppingrunda i Jorvik City för att ta dig en titt på dem!
Hästmarknaden
Jorvikstallets Arena är platsen att besöka om du vill hjälpa Eddie och Ferdinand den här veckan!

Star Stable Game News
Matilda och Game Master Ylva är på en välförtjänt semester och kommer tillbaka igen i höst - men de har lovat att de kommer dyka upp fort som blixten om något konstigt, oväntat eller rent av episkt händer i sommar ♥

Hjälp Steve med de årliga förberedelserna!

Steve är alltid killen att gå till då det är dags för Midsommar, och precis som alltid är han väldigt tacksam för all hjälp han kan få. Om du hjälper Steve att anordna festligheterna får du ta del i en traditionell jorvikisk Midsommar som innefattar allt från dansande till grodskuttande. Skutta iväg och hjälp våra vänner i Silverglade att förbereda inför firandet!
Dessa uppdrag kommer vara tillgängliga fram till den 12 juli, så ni kommer ha gott om tid för att delta i våra festligheter!
För att kunna spela dessa uppdrag måste du vara en Star Rider, och du måste ha avslutat uppdraget där du hjälper Steve att mata fåglarna runt hans gård.


Midsommarbutiker
Vad är en festival utan lite speciella butiker? I de flesta byarna runt Jorvik kan du besöka Midsommarbutiker som säljer finfina Midsommargrejer från tidigare firanden.

Nya kamerainställningar!
Sedan vi uppdaterade kameran i spelet för några veckor sedan har vi samlat på oss er feedback och vi har nu lagt till några nya kamerainställningar i spelalternativen. Testa dem och berätta vad ni tycker! Er feedback är så viktig för vårt arbete och vi vill skapa den bästa möjliga spelupplevelsen för alla Star Stable-spelare, vilket vi inte kan göra utan er hjälp!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand är ute på vägarna igen och ni kommer kunna träffa dem i Fort Pinta nästa vecka ♥


HEJ MINA SMÅ SSOARE FÖRLÅT ATT JAG INTE HAR VARIT AKTIV SÅ SISTONE MEN SKA FIXA DET;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Den graciösa araben!

Hej mina SSOARE Det är dags! Många av er har under en lång tid bett om en ny version av det väldigt populära Arabiska fullblodet, och nu kan vi äntligen dela med oss av den senaste skönheten som nu sluter sig till vår Star Stable-familj. Den här veckan har tre fantastiska araber anlänt till Jorvik och de kan knappt vänta på att träffa er! Två av dem kan ni hitta vid Goldspurs gård i Skördebygden, och en av dem hittar ni i Fort Pinta.
För att kunna skaffa er en av dessa skönheter måste ni ha nått level 10, och dessa makalösa hästar kan ni köpa för 969 Star Coins. Glöm inte att berätta vilken av dem ni tyckte bäst om, och vilka färger ni skulle vilja se i framtiden!


Om någon letar efter de äldre Arabiska fullbloden kommer ni från och med nu kunna hitta dem på Hästmarknaden där de kommer säljas för 710 Star Coins.

Hästmarknaden
Den här veckan byggs Hästmarknaden upp vid Jorvikstallets arena.

Ny laddningsskärm!
Våren är över och sommaren har anlänt till Jorvik, så den fina bilden ni ser då ni loggar in i spelet har ändrats till en ny en. Yay för sommaren!

Star Stable Game News
Ni vet alla var ni hittar Matilda och Game Master Ylva för att följa deras äventyr, eller hur? Denna vecka gör de sitt sista avsnitt av Star Stable Game News för den här säsongen, och de kommer tillbaka igen i höst.

Likes

Comments

Hej mina SSOARE tyvärr så har inte jag uppdaterat men det är för har haft mycket i skolan nu inan sommarlovet men nu när sommarlovet börjar närma sig så kommer massor utav nya inlägg och vad tycker ni jag ska skriva om? kommentera i sånna fall. Vad tycker ni om den nya bilden till inloggningen? personligen så blev jag förvånad över den men den var jätte fin, men håll utsikt efter nya smaskiga inlägg hejdå <3<3

Likes

Comments

Nya spelarkontroller!

Star Stables team har jobbat stenhårt med att förbättra allt du ser i Star Stable under det här året, och nu är dem framme vid spelarkontrollerna! Först och främst har dem gjort några ändringar med kameran, vilket betyder att du kommer se allt i spelet på ett aningens annorlunda sätt. När du kliver av din häst kommer du också märka att din karaktär är lättare att styra än tidigare. Star Stable kommer fortsätta att förbättra det här lite då och då för den bästa möjliga spelupplevelsen. Förändringar kan ibland kräva att man vänjer sig lite vid dem, så hoppa in i spelet och börja testa.

Kan ni hitta de nya, kluriga stjärnorna?

Vårfestivalen är tillbaka!
När Star stable firade Vårfestivalen för ett par veckor sedan verkade Marley vara på ett lite skumt humör och det var flera av er som inte kunde påbörja hans uppdrag. Vi har tagit oss ett snack med Marley och nu ska ni alla kunna spela uppdragen för att få den roliga potatiströjan!

Hästmarknaden
Kila över till Västkobbens Fiskeby om du vill säga hej till Eddie och Ferdinand den här veckan!

Star Stable Game News
Om du vill se veckans avsnitt med Matilda och Game master Ylva vet du vart du hittar dem!

Likes

Comments

  • Så nyligen har jag sett mycket drama på Star Stable. Från klubbar har jag sätt mycket negativitet och det finns det mycket konflikt mellan människor. Jag vill bara säga att SSO inte är avsett för att folk ska argumentera. Star Stable är skapad för att alla (pojkar och tjejer) ska ha kul och spela spelet tillsammans! Star Stable övervakar chattarna även när en spelmästare inte är i spelet och jag är nästan hundra procent säker på att dom inte blir positiv inställda att se allt negativitet i sina chattar. På grund a all negativitet blir inte Star Stable så speciellt lyckliga. Så, för att stoppa allt det här hatet vill jag att du ska posta på alla sociala medier (positivt) ögonblick du hade med en person på SSO. Med hashtag #nomoredramasso.


  • Staben av SSO-spelare är inte alls lika stor. Om jag ska räkna "kända" spelare kan jag väl komma på typ femton. Det finns inte mycket till info att ha som grund om jag ska driva en skvallerblogg om dem. Och är det verkligen så himla intressant att veta vad de gör? Köper en häst, säljer en häst, hoppar ur en klubb, blir det mer intressant än så? Nä. Jag har sett något personangrepp eller två på en av de här "skvallerbloggarna" och det tycker jag inte är okej. Jag tycker inte att man bör hänga ut andra spelare och säga att de är dumma i huvudet. Man går inte ihop med alla människor, det är ett faktum. Det finns vissa spelare som jag inte gillar alls (på grund av deras attityd både mot mig personligen och efter hur jag har sett dem bete sig mot andra spelare) och därmed har lagt på min ignorera-lista, men de tänker jag självklart inte nämna vid namn. Det finns banne mig gränser. (Jag har vid ett tillfälle print screen-at en konversation på Facebook sedan en tjej stulit en av mina bilder och sedan tillsammans med sina kompisar förolämpade mig grovt då jag bad henne ta bort bilden. Den grejen kan jag ändå stå för, eftersom jag betedde mig väldigt mycket bättre än övriga inblandade.)


  • Det är stor skillnad mellan att hänga ut spelare för något negativt och lyfta fram dem för att de gjort något positivt. Jag vet att om jag skulle kasta skit på någon annan spelare öppet här i bloggen så skulle jag få sjukt dåligt samvete innan jag ens hunnit publicera inlägget. Däremot kan jag känna mig lite nöjd och glad då jag har länkat till en annan bloggare för att visa "kolla, de här människorna är duktiga, se vad de gör", för det är ju något gjort i positiv anda.


  • Nu har jag luddat runt som bara den, men vi kan väl sammanfatta typ så här: Jag tycker att skvallerbloggar för SSO är sjukt onödigt. Vi är så pass få spelare att det bara känns onödigt att ha något sådant - Bloglovin' är ju ett enklare alternativ isf. Om saken kunde göras på ett positivt och schyst sätt - sure, why not, men det blir så lätt alldeles för elakt - och jag tycker det känns som att verkligen leva på andras meriter.
Likes

Comments

Efter lång längtan fick jag äntligen uppdraget där jag ska komma till egona, Herman har länge varit en nyckelperson i kampen mot GED, och nu har han lite information till mig som kan hjälpa honom att ta kampen till nästa nivå. Den här informationen kommer att leda honom (och mig/dig) till en ny, mystisk person som kämpar mot GED i ett område som kallas Epona, i den södra delen av Södra Skördebygden. Eftersom det här är Jorvik kommer inte vägen till Epona att vara lätt, och du kommer att möta en hel hop av kluriga utmaningar längs vägen!


Jag fick ett textmeddelande från Herman som berättar för dig hur du börjar med uppdraget!
För att kunna göra det här uppdraget behöver du vara Star Rider och ha slutfört uppdragen där du, 1. Hjälper Helga med hennes familjs sommarhus, 2. Du ger Herman GED-rapporterna från Ms Drake, och 3. Du hjälper Nic Stoneground att utforska Den Gömda Dinosauriens Dal.

Likes

Comments

De sötaste ekorrarna har kommit till Jorvik!

Nya sadelväskor!

som ni kan se på bilderna har jag faktiskt införskaffat mig en ny sadelväska och en ny liten söt ekorre, för att kunna ta med dig ett husdjur på sina äventyr behöver du en sadelväska, och varför skulle ditt kära husdjur inte få resa i stil? I Firgrove finns nu också en ny butik där du kan köpa massor av nya sadelväskor så du alltid kan känna dig cool då ditt husdjur är med dig och din häst ute på vägarna!

Speciellt erbjudande!
För att man ska kunna få spirit i sitt stall så tänker jag faktiskt hjälpa alla att få Spirit till sitt stall så snart som bara möjligt! Därmed kommer star stable ha ännu en supercool helg med Dubbla Star Coins som sätter igång på fredag! Miraderoäpplet kan bli ditt den här helgen - men var snäll och använd det inte till äppelpaj.

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand förbereder sig för en vecka med många affärer och de kommer vara redo att möta dig vid Västkobbens Fiskeby nästa vecka.

Likes

Comments

Jamie Olivetree behöver dina coola kunskaper!

Virrpannan till bagade vid namn Jamie Olivetree behöver återigen din hjälp! Hon är riktigt upptagen med sitt bakande och skulle verkligen behöva din hjälp med att ta emot och leverera beställningar till Eponas invånare.
För att kunna påbörja dessa uppdrag måste du ha nått ryktesnivån Gillad med Jamie Olivetree. Det betyder att även ni som tidigare arbetat med henne kommer behöva lite mer rykte innan ni kan hoppa in i all action igen!

för flera inlägg som dom här like den här dom senaste inläggen så kommer fler ;)


Likes

Comments

Hej mina små SSOARE Idag tänkte jag prata lite mer om Star Stable. Och för dem som inte vet vad Star Stable är, så är det ett spel. Ett häst spel. Jag tänkte visa lite fakta om det och vad man kan göra på det och lite sådant. Så för dem som gillar hästar och äventyrs spel så ska dem nog ta en titt på det jag skrivit här.


FAKTA OM STAR STABLE.

Star Stable är ett spel där man rider runt och gör uppdrag. Man kan chatta, Leka, Göra uppdrag och köpa saker. I alla uppdrag får man belöningar som gör så att man kan köpa saker då och då. Man kan t.ex. få 20 Jorviks pengar. Och 125 i häst styrka. Och om man har tur får man ett riktigt bra uppdrag där man kan få saker. Och ibland riktigt bra saker. Ett exempel är: En sadel.Men såklart får man inte bara en sak i så fall. Vissa uppdrag är så bra att man kan få många saker. T.ex. En tröja, Byxor, Handskar, Sadlar, Träns, Skor och sådant. Man kan också chatta i spelet. Längst ned i det vänstra hörnet finns en liten fyrkantig ruta där det är en bild på ett tangent bord på. Där klickar man och så kommer det upp om man vill prata i grupp, Klubb Eller allmänt så att alla kan se. Ja ni hörde. Man kan göra egna ridklubbar. Man väljer egna namn på dem. Men oftast kan det ta ett tag innan man hittar det rätta namnet på ljust din ridklubb. Sedan kan man också vara med i grupper. Man kan klicka på en spelare i världen och så kommer det upp en flik under den namn. Där kan man välja mellan: Fråga vän, Bjud in till grupp, Bjud in till ridklubb eller ignorera. Så om man vill skapa en grupp med en annan eller flera andra så klickar man ju på BJUD IN TILL GRUPP. Och om man vill bjuda in någon till sin egen rid klubb så klickar man på BJUD IN TILL RIDKLUBB. Lika så om någon har varit taskig mot dig eller gjort något mot dig som du inte gillar så klickar du på IGNORERA. Då ser du inte den spelaren och den andra spelaren ser inte dig. Då kan den taskiga spelaren inte göra något mot dig. Det finns också en massa städer i spelet. Några av dem är: Silverglade, Fort Pinta, Morland, Jorvik, Gyllenåsarnas dal och de gömda dinosariernas dal. SÅ NU HAR DU SÄKERT LÄRT DIG MYCKET OM SPELET STAR STABLE. SÅ OM DU BÖRJAR SPELA DET SÅ HOPPAS JAG ATT DET BLIR BRA.

VAD MAN KAN GÖRA PÅ STAR STABLE.

Du har nu lärt dig mycket om Star Stable. Men du vet ännu inte vad man kan göra på det. Eller hur? Så jag tänkte berätta lite om vad man kan göra på det. Så läs om du är intresserad om vad som händer…

Du får själv välja hur din häst ska se ut. I början på spelet är du en nybörjare. Du får välj hur du ska se ut och hur din häst ska se ut. Och ditt första stall du börjar i heter MORLAND. Ja du hörde Morland heter det! Ett riktigt fint namn på ett stall. Din hästs utrustning finns redan på den från början. Men du kan ta av den genom att trycka på C på ditt tangent bord. Då kommer det upp två skyltar. Du ser hur du mår och hur din häst mår. Och om du har skött om din häst eller inte. Du kan även se vad din häst och du har på sig. Du kan också ta av grejor på din häst. Då gör du så här: Du klickar på bokstaven I på ditt tangent bord. Då kommer det upp din ryggsäck och vad du har i den. Du drar grejorna från din lista där du ser vad din häst har på sig sedan drar du grejen du ville ta bort från din häst till ryggsäcken. Sedan är den grejen borta från din häst. MEN du kan inte göra samma sak med dig själv. Och det vet jag själv inte varför. Jo vi ska så själv klart prata om vad an kan göra på spelet också. Man kan bada. På en speciell strand nedanför stallet FORT PINTA. Men det är bara där man kan bada hela hästen. För om du går i vattnet på ett anat ställe så står det bara: VATTNET ÄR FÖR JUPT DU ÅTERVÄNDER TILL STRANDEN. Och det är inte det ända man kan göra på STAR STABLE. Man kan göra en massa andra saker också. Det finns en skog som heter: HOLLOW WOODS. Det är en jätte stor skog. Man kan rida in dit och hoppar över stora stockar som fallit. Och mitt i skogen finns en gigantisk EK. Jag vet inte riktigt vad den heter men jag vet att den är STOR. Nu tror ni att det ända man kan göra på Star Stable är att rida runt och så men det är det inte. Man kan ju så själv klart köpa hästar också. En massa olika hästraser finns. Min favorit av dem jag har är ARABHÄSTEN. Den är super snabb och har en fin skritt.


Och vem vet kanske nya läskiga uppdrag kommer snart...

Likes

Comments

Den helt nya painthästen!

Har du lika svårt att vänta på den nya hästen? Det behöver du inte, för denna vecka flyttar tre underbara painthästar in hos Marley! Hästarna har några nya animationer och deras fägteckning är helt unik på båda sidor av kroppen. Rid över till Marleys och se efter om det är dags att addera en ny häst till din Star Stable-familj!

De äldre painthästarna på Jorvik kommer framöver säljas för 680 Star Coins, medan de tre nya hästarna kommer kosta 890 Star Coins.
Nya kläder och utrustning!
Helt nya kläder och utrustning finns nu på hyllorna i Jorvik Citys galleria. Hoppa på bussen från Fort Pinta och kolla in allt nytt!
Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand har nu anlänt till Västkobbens fiskeby!
Baronessans pärlor – sista veckan!
Om du inte slutförde uppdraget med Baronessans försvunna pärlor förra veckan så får du en ny chans denna vecka!

För att kunna göra detta uppdrag måste du tidigare ha slutfört uppdraget då du möter Baronessan för första gången och hjälper henne med läckor runtom på Vingården.

tyvärr så blir det inga flera inlägg idag men vänta bara tills imorgon när nya smaskiga nyheter eller skvaller kommer ses imorgon mina små SSOARE

Likes

Comments