Hej hurrni!

Det var ett litet tag sen sist. Men nu är jag tillbaka med ett nytt inlägg.
Nu har jag äntligen fått påsklov och det känns så himla skönt. Jag har haft så otroligt mycket att göra i skolan på sista tiden och det har verkligen tagit all min energi. Jag har stressat så otroligt mycket och jag har varit helt död i kroppen. Dels pga av skolan då som sagt, men även basketen. Men nu är det dags att slappna av en smula och nollställa kroppen från stress och press.

I torsdags hade vi påskmaskerad på skolan och jag och mina bästa tjejkompisar var utklädda till militärer, superkul!! Däremot blev det ingen vinst för våran del, men det gör ingenting.

Idag, fredag, så köpte jag en ny bikini från Stadium Outlet. Jag är riktigt nöjd med köpet och jag ser fram emot att få använda den när jag åker till Kreta i juni. Längtar supermycket!!!

Puss // Elvira

Likes

Comments

Hej fina ni!

Helgen börjar lida mot sitt slut, trots att det nyss var fredag. Jag har som vanligt tagit det lugnt på hemmaplan. Jag har däremot även shoppat och pluggat lite.

Idag, söndag var jag på William Spetz (!!) föreställning i Tonhallen tillsammans med min älskade farmor och underbara kusin. Den var helt otroligt bra och jag blev verkligen berörd. Om ni inte har sett den och har möjlighet att se någon av hans sista föreställningar tycker jag verkligen att ni ska göra det. Han levererade på topp med sin underbart roliga humor och sin fantastiska kreativitet. Helt magiskt bra och verkligen värd att se!

Nu är det dags att plugga lite matte inför provet i morgon. Jag känner mig faktiskt rätt säker, vilket är toppenbra och jag hoppas att det kommer att gå bra samt att jag kommer att känna mig nöjd med min insats.

Hoppas att ni får en fortsatt fin söndagkväll och att ni mår bra, om inte så hoppas jag att DU snart mår bättre. Ta hand om er.

Puss // Elvira

Likes

Comments

Hejsan svejsan och välkomna!

Jag heter Elvira och är en sexton årig baskettjej från Norrland. Tanken slog mig att jag skulle testa att ge mig ut i bloggvärlden för att se hur det fungerar och om det eventuellt är någonting för mig. Jag kommer inte vara eran mest aktiva bloggerska och heller inte den bästa, men jag ska göra mitt bästa för att hålla er som är intresserade underhållna. Jag har ett stort intresse för foto och träning, och jag har även en hel del starka åsikter. Jag ser mig själv som tjejen mot strömmen och sticker helst ut från mängden.

På min blogg kommer ni att få läsa om mig och mitt liv. Jag kommer att berätta om saker som jag är med om i min vardag och även träningsuppdateringar och liknande. Jag kommer inte att ha någon specifik inriktning eller kategori på min blogg, utan jag kommer att skriva om saker som jag tycker är kul samt intressant.
Jag hoppas innerligt att ni kommer att tycka om mig och min blogg, om inte så är det bara för dig att lägga ner tid på något annat.

Puss // Elvira

Likes

Comments