Header

Postad i: Vardag, Hårtips

Min kund kom in och ville fixa sin utväxt. Önskemålet var att upplevas så ljus som möjligt och samtidigt inte få alltför skarp utväxt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Dagen idag började med jobb. Just denna tiden innan jul och nyår har vi väldigt mycket att göra, vilket är så roligt! Tiden går så otroligt fort.
Direkt efter jobbet, körde jag och mamma in till Helsingborg för att julhandla lite. Köpte både julklappar och några behövliga saker till mig. Visst är det svårt att veta vad man ska handla för julklappar....

Likes

Comments

Postad i: Mat, Vardag

Idag fixade jag frukost till oss alla här hemma. Tyckte att det var mysigt att göra det lilla extra nu när Betty kom hem igårkväll. Har inte sett henne på fem veckor nu! Tyvärr åker hon imorgon igen, men nu är det inte långt kvar till jul. Längtar såå!! Har inte träffat Albin och Betty samtidigt sedan i augusti tror jag...

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Sitter just nu och kollar hockey, Rögle mot HV71.
Fick ett meddelande i förmiddags av pappa, där han skrev att två biljetter var fixade till oss. Så glad jag blev!!
Idag är det extra roligt, i och med vi i familjen alltid har hejat på båda lagen...så ja...jag vet inte riktigt vem jag ska heja på, haha!

Likes

Comments

Postad i: Vardag, Mat

Igår hade jag och @lisayar en heldag tillsammans och vi hade ganska mycket saker planerade.Jag hämtade henne vid 10 och körde direkt in till Helsingborg. Nu hade vi tagit oss an utmaningen att göra egen sushi och vi båda ville därför inhandla alla ingredienser i en riktig asiatisk affär. Vi fick väldigt bra service. De visade oss allt som behövdes och gav oss även lite tips för att lyckas på bästa sätt.

Väl hemma, började jag med att fixa hennes fransar. Så fin hon blev! (Bilder kommer i ett separat inlägg.)
Sen blev det dags att ta itu med vår utmaning. Det var inte lätt, men visst blev det fina? Vi valde att göra vegetariska makin, med gurka, avokado, gräslök och en god dressing med limesmak. De blev hur goda som helst!!


Därefter körde vi in till stan och tog varsin varm dricka, i väntan på att Solsidan började på bion. Vad kan man säga, Solsidan är ju Solsidan...Ni måste se den!

Likes

Comments

Postad i: Hårtips

Nu har vi på salongen Hårkompaniet några julerbjudanden till er alla! Vi har fyra olika paket som finns både till män och kvinnor. Kanske hittar du något till just dig, en familjemedlem eller pojk-/flickvän.
Under bilderna finns produktbeskrivningar. Hoppas ni gillar de!


Schampo + Vax

Detta erbjudande riktar sig åt männen. Schampot ''Deep cleanse'' avlägsnar stylingprodukter, smuts och klor och är även bra för en oljig hårbotten. Vaxet ''Fibre control'' är ett hårdare och torrt fibervax som håller hela dagen. Kan användas i både torrt och handdukstorkat hår.

Pris: 299:- (ord. 378:-)Schampo + Conditioner + Vårdande kur

Dessa tre produkter riktas till dig med långt, torrt och tovigt hår. Schampot och conditionerns uppgifter är att ge strået fukt och styrka från botten till toppen och har även en utredande egenskap. De är även färgbevarande och ger fullt UV skydd. Kuren använder man i handdukstorkat hår och ska fönas in. Produkten låser in fukt i torrt, svagt och skadat hår och är aktivt tills nästa schamponering.

Pris: 279:- (ord.477:-)Torrschampo + Sprayinpackning

Torrschampo är ett spraypulver som tar bort produkter och fett i hår och hårbotten. Perfekt om man vill dra på att schamponera håret. Sprayinpackningen är precis som vad det låter. En inpackning man sprejar i håret och ska inte sköljas ur. Den reparerar och fuktar torrt och skadat hår. Produkten ger även skydd mot sol, värme och bibehåller färgen på strået.

Pris: 299:- (ord. 378:-)Sprayvax + Saltvattenspray

Dessa produkterna passar både till dig med kort hår likväl dig med långt hår. Vaxsprayet ger volym, textur och en matt finish. Saltvattnet ger en strävhet och även volym och ger även ett värme- och UV skydd.

Pris: 249: (ord. 288:-)


Likes

Comments