Header

Postad i: Vardag

Igår eftermiddag tog jag bilen och körde in till stan, för att träna. Tanken var först att köra till gymmet, men det var väldigt fint väder och faktiskt ganska varmt. Det blev en löptur i skogen istället. Började med att springa fem kilometer och sedan powerwalka tre kilometer. Så härlig känsla efteråt!
Förr har jag inte gillat att springa i skogen, men det är något jag älskar idag! Den här platsen jag sprang på idag, är det många som gör, vilket betyder att man sällan är ensam. Känns skönt att det är så faktiskt. Sen kan jag tycka att nu när hästen är kommen, är det extra mysigt, då det är så fina färger på träden! Håller ni inte med?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i: Resor, Vardag

Efter en härlig helg i fantastiska Sthlm, är jag nu åter hemma. Jag kom upp sent i fredags kväll, då jag tog flyget från Ängelholm upp till Bromma. Detta var första gången jag flög dit och det tog ju inget tid, så skönt!

Under helgen har jag träffat en vän som har visat mig olika delar utav Sthlm. Vissa ställen har jag varit på någon enstaka gång, men många har jag aldrig varit på tidigare. Många fina platser jag absolut vill se igen!


Dessa tre bilderna är på Djurgården, i närheten av Tekniska museet. Hur fint som helst att gå längs vattnet eller på den stora gröningen.Sushi är något jag har börjat gilla mer och mer, men efter att ha testat denna restaurangen kan jag inget annat säga än att: det är ju så otroligt gott!! Detta ställe ligger vid Hötorget och jag tycker verkligen att det är värt ett besök om du någon gång råkar vara i närheten. Länk till restaurangen hittar ni här:


Den här restaurangen, ''Meet on a stick'', bjöd oss på en mycket god kebabrätt. Jag valde den så kallade Sidney, som innehöll bland annat kyckling, tomatsås, krispig sallad och tzatziki. Till detta testade vi deras sötpotatispommes, vilket är nog bland det godaste jag har testat. Mycket gott, men jag orkade inte ens hälften, haha. Måste säga att även detta ställe är värt ett besök!


En sak jag inte fick någon bild på innan hemresan, var podtaxin jag åkte i! Ni har säkert hört talas om denna och jag har verkligen velat testa åka i en sådan. Men ni som kanske inte vet vad det är, så är det en liten liten, eldriven taxi för korta resor inne i city. Du bokar taxin genom deras app och du kan även följa taxin när den är på väg till dig.
Här är deras hemsida som jag tycker du ska in och kika på.

(Bild från nätet)

Likes

Comments

Postad i: Vardag, Resor

Visst har denna dagen gått fort? Jag vaknade lite senare idag för jag kände att jag verkligen behövde sova ut. Idag började jag nämligen inte jobba förrän klockan ett. Frukost åt jag i lugn och ro och sedan var det packning som gällde.
På jobbet idag var det mycket att göra och tiden bara sprang iväg. Just nu sitter jag på flygplatsen i Ängelholm och ska åka upp till Stockholm. Kommer stanna där över helgen, vilket ska bli så roligt! Älskar Stockholm, haha! Det kanske ni har märkt!

Likes

Comments

Postad i: Hårtips, Vardag

Vad denna dagen gick fort! I förmiddags tog jag det väldigt lugnt och bara slöa framför tv:n. Jag var ganska trött i kroppen och kände att jag behövde det. Men vid lunch var jag inom en sväng på jobbet för att diskutera lite framtid med min chef och allt gick väldigt bra! Eftersom jag varit sjukskriven i fyra veckor och är nu tillbaka på jobbet igen, är det väldigt viktigt att jag, tillsammans med min chef gör en liten plan hur det ska se ut framöver. Planen är nu att jobba mig successivt uppåt för att inte få något bakslag och nu börjar jag därför jobba tre gånger i veckan. Inte heldagar såklart!
Jag hade inget annat planerat idag, men det visade sig att mina kollegor tänkt gå på en frisörkurs i Helsingborg ikväll. Det var Wella som höll i kursen och jag fick följa med om jag ville, vilket jag gjorde. Det var en kurs om deras färger, som var mycket bra! Nu har jag precis kommit hem och ska nu bara ta det lugnt resten av kvällen!

Likes

Comments

Postad i: Inspiration, Vardag

Idag har jag tillsammans med familjen varit ute på en liten möbelinspektion. Första stoppet blev i Löddeköpinge, där det finns en mycket fin inredningsbutik som heter ELY. Man kan säga att det är det perfekta stället om man vill ha det här lilla extra i hemmet. De har verkligen design som sticker ut.
Efteråt körde vi vidare mot Malmö, då Ilva blev nästa stopp. Där finns både möbler och inredningsartiklar av dansk design. Mycket fin kvalité! Så klart fick det bli en fikapaus också!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Nu idag innan jag åkte till jobbet, var jag inom en av Skånes största godisbutiker. Den öppnade bara för några dagar sedan här i Ängelholm. Stället var väldigt rent och fräscht, med trevlig personal. De berättade att tre gånger om dagen byter de godiset så det alltid är lika fräscht. Detta är ett extra plus tycker jag!
Godis kristallen heter affären.

Likes

Comments