Header

Igår kväll precis innan jag skulle lägga mig, kom mamma med två paket till mig som hon köpt i Malmö igår. Visst blir man glad när man får höra en person säga: "Jag tänkte direkt på dig när jag såg dessa!" För just det, fick jag höra från henne. Kanske är det bara jag, men ibland kan jag bli lite smånervös när någon säger så! Kanske ligger det något i paketet man inte skulle tycka om...

Det var inte förrän idag jag öppnade de båda! Det var två tröjor, den ena är en rosa tröja med två band man knyter om sig vid midjan. Det är den tröjan ni ser på bilderna. Den andra tröjan är svart och tajt, som även den hade två band att knyta om sig vid midjan. Armarna är långa och från armbågarna och ner är tröjan väldigt vid.
Tröjorna gillade jag väldigt mycket! De kommer jag använda en hel del tror jag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vissa dagar är jobbigare än andra. Det finns bra dagar och det finns dåliga dagar. Jag har under den senaste tiden lagt märke till att jag ofta har huvudvärk och ibland även fått migrän. Det är otroligt jobbigt att ha migrän och jag vet att alla får olika symtom. Själv har jag huvudvärk, smärta i nacken och ner mot axlarna, men framförallt en ständig smärta i kindbenen. Det är bara att vila som kan hjälpa mig att bli av med denna smärta. Idag var en sån dag, då jag vaknade och kände att jag hade tendens till det. Ju senare på dagen det blev, desto jobbigare blev det. "Stå, Gå och Le" är ett uttryck jag alltid har med i tanken.
Vid lunch bestämde jag mig för att luncha på Torstens själv och försöka samla mig lite och framförallt slappna av. Det var väldigt skönt, men redan vid tre-tiden, kände jag mig helt slut i kroppen. Eftersom jag var på jobbet och hade kunder till klockan sex, var det bara att jobba på.

Efter jobbet åkte jag direkt hem och la mig i soffan. Försökte vila så länge jag kunde innan min moster och kusiner skulle komma och hälsa på. Men den lilla vilan jag fick, var guld värd! Jag hade knappt någon smärta kvar, så skönt!!!

Imorgon är jag ledig från jobbet och det är sista dagen Albin är hemma...får se vad vi hittar på imorgon!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Ikväll efter jobbet blev det en timmes powerwalk i stan. Jag kan tycka att det är ganska skönt att försöka avsluta dagen med det och lämna jobbet mentalt sett, innan jag kommer hem. Vissa dagar är lättare än andra! Ofta går jag igenom dagen för mig själv och funderar över vad som gick bra idag och vad jag ska tänka på dagen där på. För mig är detta ett måste, med tanke på mitt jobb!


Likes

Comments

Ny vecka, nya möjligheter!

Är på jobbet just nu och väntar på min nästa kund. Har tre kvar att göra vid idag, innan jag slutar för dagen. Idag tycker jag tiden gått ganska fort! Jag har haft kunder hela dagen, vilket är väldigt roligt! Nu vid denna tiden, aug/sept brukar det vara lite lugnare, men jag måste säga att vi alla har mycket att göra!

På min lunch idag, träffade jag Albin och mamma. Vi åt på Ostbutiken, då min bror aldrig testat deras räksallad. Så nu var det på tiden innan han flyttar. Vi satt faktiskt ute! Solen var framme och det blev faktiskt väldigt varmt! Man måste passa på att vara ute när solen kommer fram!

Likes

Comments

Postad i: New in, Vardag, Om mig

Lyssnar du på vad din kropp vill säga dig?

I morse var jag med om något jag inte känt på länge. Jag vaknade av mig själv och kände mig helt utvilad. Det är något jag under den senaste tiden inte gjort. Vanligtvis ställer jag alltid klockan ganska tidigt, vill ju inte att dagen ska gå allt för fort! Men igår bestämde jag mig för att låta bli att ställa klockan och låta mig sova ut! Så skönt det var! Det är något jag måste bli mycket bättre på, att lyssna på vad min kropp behöver!

I förmiddags hämtade jag min vän @lisayar och drog till Helsingborg. Vi båda gillar allt som har med inredning att göra, så vi åkte till Ikea. Vi var inte ute efter något speciellt, men att gå runt och kika på deras nyheter är faktiskt väldigt roligt! Kan ni också hålla med om att man blir så sugen på att ändra om där hemma eller investera i nya möbler när ni går i möbelaffärer?

Efteråt gick vi in på Väla en liten sväng och där hittade jag en linneskjorta inne på Zara. Direkt när jag tog på den, kände jag att denna kommer jag använda massor. Den var hur skön som helst! Senare gick vi in på Cervera för att kika på lite köksföremål. Då fick jag syn på några av Pernilla Wahlgrens produkter, de fina ugnsfasta formarna på rean. Jag fick ett par formar i studentpresent som jag verkligen gillar och därför känner jag att det hade varit roligt ha fler formar och skålar från hennes kollektion. Så nu passade jag faktiskt på!

Likes

Comments